Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
60w - Klikni zde pro originální téma
josef
Zdar mam tři otazky:

1)dá se pěstovat pod 60i watovou lampou?

2)musí ta lampa bejt sodík?

3)...a jestli to de tak zvládne z toho něco vykvíst?

dík!!!
Deda Mraz
Nechápu proč právě 60W, ty už máš takový svítidlo doma a nechceš investovat do jinýho? No tak jestli je tam obyčejná wolframová žárovka, tak se na pěstování vybodni. Pokud je tam nějaká fluorescenční trubice (úsporná žárovka nebo zářivková trubice), tak se pod tím dá celkem úspěšně pěstit jedna rostlina, ale na nějaký podstatnější výnos taky nepomýšlej... :( Každopádně pod 70W sodíkem (i s elektrikou asi 600,- - koukni do FAQ a pochopíš víc) se už dá, podle mýho názoru, vypěstit pěknej materiál pro jednoho člověka do další sklizně (odhadem tak 20-30g, někdo možná i víc, pochlubte se, jde to?).
josef
Jo FAQ mám už dávno prolezlej a o 70W toho vim az moc ale nemůžu najít krám kde 70watovou sodíkovku prodávaj(growshopi sou pěkně shit!!!!!!). Jo zvládaj fluorescenční trubice řízkování?
Deda Mraz
Pak že máš prolezlej celej FAQ, samozřejmě že se fluorescenční trubice hoděj k řízkování, jsou na to dokonce řekl bych ideální... Jinak komponenty na sodík (budeš si ho muset udělat sám, když nechceš z growshopu) koupíš ve firmě, kterou najdeš ve Zlatejch stránkách pod názvy jako elektroinstalační materiál a pod. Připrav se na 300,- za výbojku, tlumivka 200, 160-200 zapalovač, 100 kondenzátor, 100 keramická objímka. Pak nějaký ty vodiče (fakt si to tu radši pořádně prolez, než ti to nakope, dobrý témata pro začátek jsou el.zapojení všeho možnýho, bacha, elektrika je mrcha a ještě třeba kondenzátor).
Cicmon
2josef: Jestli si netroufas na zapojeni, tak napis pm laccovi, ted jsem se ho ptal na kolik by prisla 70W a 150W Philips - 700 a 950 Kc, vse zapojene (akorat strcit do zasuvky :) a jeste k tomu dostanes nahradni pouzitou vybojku a tusim starter)

Cicmon
josef
všem vřele děkuji!!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma