12x Auto Brooklyn Sunrise,LST,Led,kokos,drip - Klikni zde pro originální téma |
Solitar |
Hezký, moc hezký. |
|
|
Cingoringo |
Super práce 👌Jaká je konzistence palic? |
|
|
Growoli |
Čauko a díky kuciii
Palice povětšinou docela šutry některé spíše takové houbovité nevím jak to popsat.... jak kdyby do sativy víc i když ten Brooklyn má být hybrid,ale myslím si že stejně se to každé pheno přiklání buď víc k tomu či onomu...
Tady představím Daiquiri lime, která ještě zraje...fikl jsem jen jednu větev pod drobnohled🙂
Palice takové obláčky tvrdosti s vůní citrusů... myslím že tam vidím ten Orange hodně projevený...
Je to "Californian Orange X USA Sour Diesel"
Byla celou dobu hodně světlá ,byl jsem opatrný s hnojením páč to banka uvádí a Fiste mi to potvrdil,že bacha na ty limetový skera...
Hodně vystřelila a teď ke konci mega zežloutla... |
|
|
Growoli |
Teď Brooklynek,ten je teda povětšinou mega oroseny,moc ty fotky neumím,ale snad to aspoň trošku zachytíme,no na vlastní oči je to stejně dycky nejlepší🙂
Tady to máme "Diesel x New York AK"
Smrdí to jak starej vylitanej traktor 😆jsem zvědavý na chuť
Hodně kytek chytlo fialovou barvu viz fotozzz,teplota pod 21 nešla, takže přirozeně.... |
|
|
Growoli |
Další momentky ze stříhání 🤘
Poslední fotka**** ta vlevo daiquiri... |
|
|
AladinXXX |
kdybys to nefotil na chlupaty ruce vypadalo by to lip.... |
|
|
Growoli |
Detailisto😆
Dobrá příště si dám pozor...
Je to jak fotit 🐷 domácího mazlíčka,s krvavýma rukama od zabijačky co 😆 |
|
|
AladinXXX |
si ma pobavil,hej,mas pravdu.... |
|
|
Subatomic |
Pekna prace Growoli! Ikdyz nejsem fanousek AF, tak tohle bych hnedle smotnul. K+ jaxvin |
|
|
Growoli |
Díky Subatomic 🙂
tak na tvoje bonbonky tom ještě nemá,ale snažím se 👌
Tady snaha o makro sušiny 🙂 necelá půlka je suchá... zatím 2**g
+Bedna spodků...bylo.jich víc než dost,tak zkusím udělat skaf,neboli výtřep, páč pytle na bubble hash jsem minule z nervů vyhodil 😆 stejně byli malé jen 5l musím koupit větší příště.... |
|
|
Growoli |
Další...
Foto 2 takové řídké pheno, vypadá to jako grinspoon 😆 takové halózky s bobulkama
Foto 3 daiquiri Limě
Zbytek všude je Brooklyn
Mohlo to bejt lépe otrimovane to jest pravda,ale už se.me nechtělo 😆
Každopádně stejně když balím nebo to cpu do skla si to očistím....a ty sugar leaves tam stejně nechávám,to taky dává 🙂🤘 |
|
|
Growoli |
Tak abych to uzavřel,i přes pár chyb ve výživě,jsme se dostali na číslo převišující půl kilča,plus bedna spodků z kterých protentokrát udělám výtřep, páč ganjovice už mám ažaž - kvalitní mazadlo a kloktadlo 😀🤘
Dvě kytky byli řidší jinak to bylo docela hezký pokoukání, celkem to hodilo z 11 kytek 5 phenotypu v počtu 4-3-2-1-1 a 1 daiquiri
Pokouření to je dobré, vitální růst, pěkná stavba kytek, silné aroma, pěkné barvy (1pheno do fialova), můžu jen doporučit.... trošku delší doba od semene po sklizeň nakonec 13/12 a některé by snesli ještě týden, takže trošku vypadlo plus matu ve skříni, někdy příště ještě zkusím autíky ale třeba s 9tydennim cyklem |
|
|
drago101 |
Paráda cez pol kila fajnového hulenia... Pekná práca som zvedavý co vymyslis na ďalšie kolo... K+ letí |
|
|
|
|