Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak abych nemeškal zakládám nové vlákno a přeci jenom bych to nebyl já kdybych nezkoušel něco nového i když se pravděpodobně zvedne vlna kritiky jak jsem blbej,že to je škoda propálené elektřiny atd....
pořádnej indoor s automatama tady ještě nebyl,maximálně měl nekdo ve skříni prihozenej jeden nebo dva k femkam...
Rozhodl jsem se po dlouhém zkoumání,i když jsem měl zálusk spíš na semena banky Fast4buds,nakonec jsem vzal Brooklyn Sunrise jelikož jsme ho s pár lidma už pěstovali i když venku a byli jsme velice mile překvapeni jak velké kytky to na automat byli a chuť a vůně byla taktéž úžasná,mozna proto že mají oproti jiným delší dobu květu což standardně byva kolem 9t tohle má 11-12 tuším....
Zatím jsme ve fázy klíčení,budu se snažit dávat co nejvíc upů,aby jste všichni viděli jak postupuji a budu se snažit co nejlépe předvést že i v tomhle je jistý potenciál... plánuji je jen lehce ohýbat aby byli pěkné košaté...
Jsou dvě možnosti: buď skončím v síni zmaru nebo aspoň dosáhnu úctyhodných výsledků,tak to je zatím vše a držte pěsti 🤘
Pěstu zdar
Snažím se držet tyto hodnoty...
Aspoň s tou vyšší teplotou mám dobré zkušenosti na klíčení,snad i ta vlhkost bude v pohodě,s tím si na 100% jistý nejsem
Každopádně klíčky už jsou venku,tak počítám,že do pár dnů by mohli být venku...
Ledky jedou na 150w a omezeným odtahem,takže regulace vlhkosti i teploty je téměř neomezená,ale jak jsem psal...
domnívám se,že takhle je to ideální,co vy na to?
Takže ve čtvrtek k večeru zasazeno a dnes už jsou tři venku a ostatní se už derou na povrch, sázím je na mělko většinou tak 1cm do hloubky a lehce přihrnu....nejvíc úspěšnost rovnou do kokosu, jelikož je vzdušný a klade minimalni odpor
Už nám to leze 🙂 a máme tu i jedna dvojčátka 👥 máte někdo zkušenosti,jestli bude jedna slabší nebo budou rovnocenné kytky?
Já už jsem je jednou měl,ale už je to dávno a bylo to ve skleníku,ale myslím že byli tenkrát všechny kytky pěkný
Už nám to leze 🙂 a máme tu i jedna dvojčátka 👥 máte někdo zkušenosti,jestli bude jedna slabší nebo budou rovnocenné kytky?
Já už jsem je jednou měl,ale už je to dávno a bylo to ve skleníku,ale myslím že byli tenkrát všechny kytky pěkný
Budou si konkurovat a ostatni kytky, jelikož maji každá svůj kvetnik, na tom budou lépe. Venku je to jedno pokud to máš ve volné zemi, kde si koreny sahnou pro ziviny kamkoliv.
Jasně, ale počítej s tím, že jak jsou blízko tak ihned začnou propletat koreny mezi sebou a až je budes rozdelovat tak je újma na kořenech jistá a s tím je pak spojen následný růst a zakorenovani. Nejlepší by bylo vyjmout ji už teď..i tak tam bude lehká pauza než se chytne v novém zatimco ty ostatní budou vesele dal korenit
Up dnes mají 9 dní od zasazení....jedna sice vyklíčila a krapet vyrostla ale nedokázala rozevřít slupku a uhnila,krapet jsem ji pomohl ale už to nezvládla,tak ještě že tam byli ty dvojčata,které se mi podařilo úspěšně opatrně rozdělit od sebe....ještě je tam jeden takový chcipacek,to nevím jestli z něj něco bude uvidíme, každopádně 11kusu je jistých,jo a panel jsem stáhl na 100w když už vylezli,to si myslím na takhle malinké stačí... svítíme samozřejmě 20/4 tak jak se patří na Auta
ked ti to nerobi problem kludne nechaj aj toho chcipaka .. mne z takych vzdy vyrastli monstra .. sice out ale raz jeden taky zabrzdenec hodil celych 100 g a vetvil sa na 9 vrcholov sam od seba .. vysku mal iba 50cm ..
Ahoj jj určitě ho nechám,třeba ještě překvapí,no je to šílené tolik hadiček,zatím ale zalévám ručně,a skoro vůbec, substrát je vlhký, kytičky ještě téměř nepijou a těch 100w to taky nevysuší
Trošku jsem to v boxu porychtoval ty hadice, některý stínily tak jsem je smotal stejně je zatím nepoužívám.... mrzáček se začíná vzpamatovávat,ale je fakt o dost menší než ostatní,snad ho nezastíní a něco z něj bude....přidal jsem zase panel na 150w 😀
U kytek ze seminka neni potreba postupne zvysovat vykon svetla. V pripade, ze by si je mel nejdriv v malych kvetinacich blizko u sebe a svetlo mohl dat kousek od nich tak to ma smyl, ale v pripade, kdy je mas ve finalnich kvetinacich rozmistenych v celem boxu a v tyhle fazy rustu, tak uz bych mel svetlo na plny vykon.
U klonu se to dela hlavne proto, ze klon ma ze zacatku neumerne malo korenu vuci svoji velikosti. Navic jim chvilku trva, nez prorostou do substratu a zacnou prijimat ziviny.
Kytka ze seminka ma uz od pocatku dostacujici korenovej system vuci sve velkosti.
Ahoj,no já právě myslel že když ještě nemají moc listů,tak tolik světla nemají čím zpracovat....už jsem to zvedl teda na 200w ale myslíš teda že budou ve finále větší a hezčí když jim nasolim už teď full?
Jednak i 20h světla po celou dobu pěstu na 500w už bude točit s hodinami docela 😄 ale tak když to bude mít efekt tak to tam soupnu no
Nejde o velikost listu a to ze svitis svetlem mimo rostliny, jde o intenzitu svetla.
Kdyby si je mel v litrovych kvetinacich u sebe na plose 40x40 cm tak by ti stacilo mit to svetlo 10 cm nad nima a na 50w. Pak by byla i intenzita svetla vysoka... ale mit svetlo na 150w a 50cm nad kytkama....asi uz si domyslis, ze ta intenzita nebude takova...
jednoduse si nejdriv stanovis jakou chces intenzitu (bohuzel to si bez prislusneho meraku nezmeris) pak vezmes v potaz plochu na ktery mas kytky a tomu prizpusobis vykon svetla...