Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Změna polohy svetla v boxu pomoci navijaku - Klikni zde pro originální téma
AeroPhoniCFan
Zdravim panove, do noveho boxu 200x120x200 ktery bude odspodu rozdelen folii orca dve vrstvy pro odraz na kazdou polovinu coz by na zatmeni melo stacit a kdyz ne tak reseni mi neprijde narocne o to mi nejde.Chci pouzit jen jedno svetlo 500w led nebo sestikouli to je ted jedno.box bude jen na kvet s tim ,ze vymyslim pojezd ktery kazdych 12hodin presune svetlo z jedne poloviny do druhe presne na stred.Koukal jsem na pojezdy cena 5000 mi prisla v poho a dal jsem to neresil ale po precteni zkusenosti s temito produkty jsem dospel k tomu ,že jako u vetsiny veci zakoupenych v growshopu si zaplatim za horsi kvalitu u vyrobku ,ktery ve finale stejne nebude fungovat jak potrebuji.Mam nekolik napadu jak to resit.Nejlepe se mi jevi zatim kolejnice ktera bude koncit na kazde strane gumovou zarazkou ktera bude presne v polovine poloviny boxu aby svetlo bylo vzdy na stredu.Chtel bych pouzit navijak neco takoveho kuprikladu https://profimodel.cz/cs/bizuterie-...0624534819.html nebo mozna dva podle nabidky a typu ,ktery casovac kazdych 12h zapne a pretahne k gumove zarazce kde svetlo zustane dokud nesepne druhy navijak ktery ho pritahne zpet.cena by oko s tim ze kolejnici a casovace mam je 2000kc.Je mi jasne ze tam bude nejaky problem ,ktery ted nevidim pro to bych poprosil o vase nazory zkusenosti nebo jine reseni.
Howdy
Ahoj. Když rozdělis box na dvě části orcou tak neprojede svetlo na druhou stranu ne? Pokud to nebude rozděleny až nahoru tak ti bude prosvitat svetlo. Jak to mas vymyšleny??
Váchy 55
Jak píše Howdy. Pokud tam nebude uplna tma, což podle tveho popisu ne, tak na to zapomeň. Radeji investuj do 2 led světel.
AeroPhoniCFan
Vyriznu ctverec jen tri strany vrchni necham vysi kdy spodni hrana ctverce bude v mnou prepokladane vysce v kvetu behem rustu je necham jen v jedne polovine a az na kvet roztahnu.Tak jako tak to zkusim ,kdyz to nepujde tak mam stale v zaloze jednu sestikouli ,kterou bych pridal.Ja uz to tak nejak odzkousene mam akorat spodni stranu bych jeste zatizil listickou at to neplapola kdyz dam ofuky na dvojku :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma