AeroPhoniCFan
Nový Člen
|
Změna polohy svetla v boxu pomoci navijaku |
Příspěvek č. 1 |
Zdravim panove, do noveho boxu 200x120x200 ktery bude odspodu rozdelen folii orca dve vrstvy pro odraz na kazdou polovinu coz by na zatmeni melo stacit a kdyz ne tak reseni mi neprijde narocne o to mi nejde.Chci pouzit jen jedno svetlo 500w led nebo sestikouli to je ted jedno.box bude jen na kvet s tim ,ze vymyslim pojezd ktery kazdych 12hodin presune svetlo z jedne poloviny do druhe presne na stred.Koukal jsem na pojezdy cena 5000 mi prisla v poho a dal jsem to neresil ale po precteni zkusenosti s temito produkty jsem dospel k tomu ,že jako u vetsiny veci zakoupenych v growshopu si zaplatim za horsi kvalitu u vyrobku ,ktery ve finale stejne nebude fungovat jak potrebuji.Mam nekolik napadu jak to resit.Nejlepe se mi jevi zatim kolejnice ktera bude koncit na kazde strane gumovou zarazkou ktera bude presne v polovine poloviny boxu aby svetlo bylo vzdy na stredu.Chtel bych pouzit navijak neco takoveho kuprikladu https://profimodel.cz/cs/bizuterie-...0624534819.html nebo mozna dva podle nabidky a typu ,ktery casovac kazdych 12h zapne a pretahne k gumove zarazce kde svetlo zustane dokud nesepne druhy navijak ktery ho pritahne zpet.cena by oko s tim ze kolejnici a casovace mam je 2000kc.Je mi jasne ze tam bude nejaky problem ,ktery ted nevidim pro to bych poprosil o vase nazory zkusenosti nebo jine reseni.
|