Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Moje zahrádka - Klikni zde pro originální téma
Cingoringo
Ahoj lidičky. Tady posílám kousek své zahrádky. Jedna se o pamir gold. Jediná kytka která mě jede krásně do palic. Ještě mám jednoho Pamira a ten vůbec ještě nezačal kvést, není to divné. Sazeno stejně a stejná seeds banka. Tak fakt nevim?
Johnny Blaze
Ten druhy bude iny fenotyp, neskorsi. Snad ti stihne dojst aj ten. Ten na foto vypada super.
Cingoringo
Jo tehle jede fakt pěkně. Asi zatím jediná. Pak mám ještě Orange bud, Dance world, Royal hagness, Medical mass a to teprva začalo kvést 😒Takže pokud počasí nebude přát, tak asi špatenka...
thaavi
no ten pamir to je krásně vytvarovaná kytka, bravo, jak od sochaře
Cingoringo
Děkuji.. Hele ja to prostě miluju. Snažím se těm kytkám dát maximum. Pěkně si stim vždy vyhraju a ohejbam to co to de.Možná je to i vidět dole u toho kořenu..Až bude trocha času tak pošlu další moje lásky 😁✌️
Cingoringo
Nazdárek zahrádkáři. Tak jak jsem slibil že dodam zbývající slečny, tak tady jsou.
Cingoringo
1.foto je Medical Mass 2.Royal Hagness 3.Dance Worl. Potom celek a poslední holka nevím, to jsem dostal o kámoše. Jinak muj favorit je Dance world na toho se těším..
Cingoringo
Ať dělám co dělám, nemůžu ty fotky jsem nahazat, nějak se mě to nepodařilo 🤔Tak se asi nepochlubim.
Cingoringo
Trocha noční krásy
Cingoringo
Tak jako už mě to hlava nebere. Jednou se mě podaří jsem nahrát fotku a pak to zkouším 10 zas dat zbytek fotek a nic? Může te mě poradit co dělám špatně?
AladinXXX
dulezitej je spravnej postup a velikost fotek.....
Elvírka
http://grower.cz/pestovani/navody/...azky/16.html#93

Postupuj dle navodu ve FAQ. Ja fotim fotakem na mobilu a jdou mi diky velikosti vkladat max 2 fotky najednou. Ma to tak vice zahradniku, co je videt ve vlaknech. Ale jsou tu i borci, co vkladaji 4-5 fotek najednou...
Cingoringo
Elvírka:přesně podle tohodle návodu jsem to dělal, tak nevím kde vždy udělám chybu? Mno zejtra to ještě zkusím. Možná to bude asi přeci jen tou velikosti fotek. Každopádně děkuji..
Cingoringo
Ahoj lidičky. Tak už jsem se konečně naucil jsem v kládat fotky. Tak tady jsou zbývající moje modelky. Prvni je Medical mass. Tohle je moje první favorytka. Ale ze začátku se vubec tak netvářila. Byl to hroznej Mrzák ale na konec mě udělala hroznou radost. Krásná vůně a tvrdý pálky jak kámen. Prostě spokojenost. Tady je
Cingoringo
Druhé foto je Dance world
sakumprdum
Čau pekny jeto od royal qeen seeds?a co zbytek pamirek :)
Cingoringo
Pamira jsem dnes také fotil tady je. Už se pomalu rýsuje... Ano je to od royal geen
Cingoringo
Ještě celek.
Cingoringo
Tady je celek Medical mass..
Cingoringo
A tady je Dance world neskutečný keř. Přijde mi hodně sativové pheno. Je hezká ale nevim jestli holka dojede.
Cingoringo
A ještě jedna modelka a to Royal Hagness. Ale ta asi také nedozraje. Už máme špatné počasí.. To samé Orange bud též špatenka..
sakumprdum
Ten pamir je užasny ,hele ja myslim že dojedou v noci je pořad teplo
Cingoringo
Uvidíme. Ale copak teplo ale je deštivo a tim pádem vysoká vlhkost, což není moc dobré....
odo
Medical mass je dosť dobrý model, out bude určite krásne voňavý, Dance World - užiješ si asi dosť zábavy. Šiel som oba tieto modely pod lampou a můžem povedať, že to sú slušné modely, out bude asi ešte o niečo lepší. Ja vapujem a tam to je fakt dosť slušné.
Dance som mal iba 1ks, takže som sa tomu málo venoval, chcel by som ho pestiť ešte 1x v budúcnosti, nakoľko som ho nemohol dostatočne "vyšperkovať"

Ten tretí model si sa nepomýlil? Neni to náhodou Royal Highness?:https://www.royalqueenseeds.cz/leka...l-highness.html Tento model zvažujem pestovať tiež do budúcna - daj vedieť potom o účinkoch.
Držím palce, nech to dokvitneš v pohode bez plesne a kvalitne vysušíš!
Cingoringo
Ano špatně jsem to napsal je to royal Highness. Omlouvám se..jo Medical mass krásně voní, tvrdý palice, fakt se na ní těším, moc hezká kytka. Převážně to půjde do masti ale určitě budu i koštovat😁Jinak ještě k tomu royal Highness moc mě zatím ještě ničím nepřekvapil? uvidíme třeba nezklame ale dost času moc nemá.. A děkuji ze mi přeješ snad na tve slova dojde...
odo
to určite, že dojde... Medical aj Dance môžeš po usušení naplniť do toboliek a konzumovať. Čím to bude dlhšie ležať, tým viac sa bude ten "efekt" viac meniť. Kým to je relatívne čerstvé môžeš skúsiť aj karbox - zas iný efekt. Milujem tieto pokusy. :-) Dance je skôr denný model, Medical mi pripadal viac do indiky na večer. V masti to bude "všeliek" na vonkajšie bolesti, tuhé svaly atď. Počkáš pár mesiacov, alebo robíš z relatívne čestvého materiálu s karboxom? Dávaš to do vazeliny, alebo bravčovej masti?
Royal mi toho času nevyklíčil, tak snáď skúsim inokedy. Mohol by to byť tiež príjemný denný model, viac do satívy, záleží aký fenotyp chytíš.

Cingoringo
Hele dělám masti i fenixovy slzy. Masti děláme ze sadla a z vazeliny. Do vazeliny přidávám ještě včelí vosk, bambucke máslo, kokosový tuk a pak ještě do jiné várky přidám měsíček lékařský. Konopi pěstuji spíš pro lékařské účely a samozřejmě si i rád dam i toho jointa😉
Cingoringo
Nazdárek chlapaci. Tak co myslíte, sklidnit Pamira nebo ho ještě nechat?O víkendu hlásej nějaké mrazy, tak ať mu není zima a že bych ho uložil na zimní spánek někam do tepla.Jinak všimněte si nejsem jediný co Pamira obdivuje jak vyrostl do krásy...😁ps. Jak smazat fotku? Nechtěně jsem tam dal dvě stejné..
Králhrášek
Já bych ho nechal projít mrazem a pak bych ho sklidil :p
Cingoringo
Dneska jsem si všiml že jste mě dali nějaké pochvali. Takže děkuji 😉
Cingoringo
Tak dnes jsem sklidil čtvrtku Pamira.Letos jsem si vyráběl elektrickéj trimmer a můžu říct že funguje perfektně.. 👍
Cingoringo
A můj elektrickéj Trimmer.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma