Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj lidičky. Tady posílám kousek své zahrádky. Jedna se o pamir gold. Jediná kytka která mě jede krásně do palic. Ještě mám jednoho Pamira a ten vůbec ještě nezačal kvést, není to divné. Sazeno stejně a stejná seeds banka. Tak fakt nevim?
Konopi je lék!
Naposledy upravil Cingoringo 11-09-2019 v 17:52 PM
Jo tehle jede fakt pěkně. Asi zatím jediná. Pak mám ještě Orange bud, Dance world, Royal hagness, Medical mass a to teprva začalo kvést 😒Takže pokud počasí nebude přát, tak asi špatenka...
Děkuji.. Hele ja to prostě miluju. Snažím se těm kytkám dát maximum. Pěkně si stim vždy vyhraju a ohejbam to co to de.Možná je to i vidět dole u toho kořenu..Až bude trocha času tak pošlu další moje lásky 😁✌️
1.foto je Medical Mass 2.Royal Hagness 3.Dance Worl. Potom celek a poslední holka nevím, to jsem dostal o kámoše. Jinak muj favorit je Dance world na toho se těším..
Tak jako už mě to hlava nebere. Jednou se mě podaří jsem nahrát fotku a pak to zkouším 10 zas dat zbytek fotek a nic? Může te mě poradit co dělám špatně?
Konopi je lék!
Naposledy upravil Cingoringo 22-09-2019 v 09:46 AM
Postupuj dle navodu ve FAQ. Ja fotim fotakem na mobilu a jdou mi diky velikosti vkladat max 2 fotky najednou. Ma to tak vice zahradniku, co je videt ve vlaknech. Ale jsou tu i borci, co vkladaji 4-5 fotek najednou...
Elvírka:přesně podle tohodle návodu jsem to dělal, tak nevím kde vždy udělám chybu? Mno zejtra to ještě zkusím. Možná to bude asi přeci jen tou velikosti fotek. Každopádně děkuji..
Ahoj lidičky. Tak už jsem se konečně naucil jsem v kládat fotky. Tak tady jsou zbývající moje modelky. Prvni je Medical mass. Tohle je moje první favorytka. Ale ze začátku se vubec tak netvářila. Byl to hroznej Mrzák ale na konec mě udělala hroznou radost. Krásná vůně a tvrdý pálky jak kámen. Prostě spokojenost. Tady je