Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 
250w hps, indica mix by Subák - Klikni zde pro originální téma
Subatomic
Zdarec, při úklidu jsem objevil papírek s heslem od groweru což mě hned přimělo zdokumentovat probíhající kolo.

Stan: 70x70x160 od značky Mars Hydro
Světlo: dig. předřadník Lumatek 250w, Philips master Son-T Pia plus 250w hps
Vzduch: Prima Klima PK 125 220/400 m³/h odtah, pasiv. přítah, 2x klipsňák na ofuk
Květináče: 6,5L teku
Zemina: light mix od Biobizzu
Hnojky: bio grow, bio bloom, top max, vse biobizz, mozna dokoupim bio heaven
Semena: 2x Sugar Black Rose (delicious seeds), 1x Marmalate (delicious seeds), 1x Wappa (paradise seeds), 1x Blackberry Gum (seedstockers)
Subatomic
Holky jsou momentalně 10 dní od vyklíčení na režimu 16/8, tenhle režim jedu už podruhé a je to naprosto v klidu žádnej problém. Problém mi ale dělají ty hnusný vedra, v pokoji kde je box mam az 27°C a když se uvnitř dostanu na 29°C považuji to za úspěch. A to svitim v noci a pouze na 175w!! Veškerá ventilace jede nonstop, ofuk přidělany ke stínidlu, petky s ledem před přítahem maličko pomáhají. Včera jsem se hecnul a zkusil to pustit na 250w a do hodiny tam bylo 32,5 °C, řikám si na to seru a zase jsem to přiškrtil na těch 175w. Mám ještě možnost pustit odtah na 400m³/h ale to zas píčuje mladá že je kravál.
Subatomic
Celkový pohled na stan
Subatomic
Uvnitř mam odteď celkem 3 měřiče teploty a světe div se našel jsem místečko uprostřed 35cm pod výbojkou kde je teplota kolem 27°C zatím co v rozích stoupá až k 29°C. Zajímavý, radši se budu řídit tím nejsympatyčtějším údajem. Takže momentalní hodnoty jsou 26,7 °C a 57%RH při 175w. Zálivka a postřik jen dešťovka.
Subatomic
Rostou docela pěkně i když podmínky nejsou zdaleka idealni. 27-28°C, 50%RH kdyz maji tmu a 30-32,5°C, 55%RH kdyz se svítí (175w). Docela mě štve i to sucho, dešťovka pomalu dochází a byl jsem donucec sáhnout do kapsy a pořídit PH metr Milwaukee ph55. Zatím jsem snim neměřil protože par litru deště ještě mám a navic jsem zapoměl přikoupit uchovávací roztok do kterého se po měření schovává sonda. Jinak za pár dní už začnu zaštipovat a pozvolna přidávat bio grow.
MicroJack
Páni :-)) hezkej boxík... Teploty vládnou stejně jako u mě jak koukám
Subatomic
Díky. Na ty teploty zatim peču, mám venku dvě stejně starý kytky a v boxu to jede mnohem rychleji, tak jim to asi tolik neva kor když to drži vlhkost 50%+. Horší to bude v květu až se kvuli teplotam můžou vypařovat nějaký terpeny a tak.
Subatomic
Šmik nad 3.patrem. Furt jedu na 175w, teploty kolem 28°C. Bez hnojení, jen dešťovka.
Toxikoman
pekny boxik, presne nad takymto rozmyslam aj ja len som myslel ze mi to pojde na 400w v kvete, no teraz neviem.. vela zdaru
Subatomic
Díkec! Tenhle stan je 70x70 což je na 400w dost malo. Ale jinak ho můžu s klidným svědomím doporučit, stál 1900kc a je dost promakanej. 3x díra na přítah, 3x díra na odtah, 2x na kabely, železnej rám, žádny plastový spoje, neprosvítá. Řekl bych i lepší než dark street. Asi jedinej kvalitní výrobek od Mars Hydro :D
Subatomic
Větvičky se pěkně rozjíždí, líbí se mi patra blízko od sebe, bal jsem se že s těma 175w co jim furt svítim se to potáhne jaxviň, odjedu stim už celou veg. fázi. Lampa 35cm od kytek. Včera první "dávka" hnojiva 2ml na 2L, dešťovka a bio grow. Teploty max 28°C. Rozhoduju se mezi scrogem a LST, scrog jsem chtěl vždycky zkusit, ale zaroveň si rád občas nějakou kytku vytáhnu z boxu a votrham třeba gule jak už to u femek bejvá :D. Jinak furt jsem ještě nezkusil novej PH metr. Nedaří se mi zatím sehnat KCI roztok, dá se to třeba nahradit něčím v čem ta elektroda vydrží aspoň týden než mi ten roztok příjde?
senssistar
Cao pane roste to pěkně. 175w ti na růst bohatě stačí. Světlo máš nízko tak nemaj tendenci se tahat nahoru. Ja bych zvolil LST. Lepší přístup ke kytkam ,lepší prace snima. Ja bych srog uz jel max kdybych jel 1 kytku ,ale toť muj názor :) Jinak kupoval jsi ten Bioheaven??Za mě si myslím že je to zbytečné...předražené a nepoznas rozdíl. To radši kup na další kolo kořenak RootJuice na rychlejší rozjezd semenacku nebo rizku.
Jinak ja PH metr nedávám do žádného udrzovaciho roztoku. Po změření PH akorat sondu oplachnu v čisté vodě a jednou za čas skalibruji. Ale PH metr uz léta nepoužívám a myslím si, že jestli pojedeš do budoucna Biobizz ,tak taky ho nebudeš potřebovat. Jedu vodu s kohoutku ktera ma PH 7.7 a po namichani hnojek Biobizz se srovna na PH 6.5. Takže PH metr neni pak už potřeba.
Budu sledovat tak ať to roste :)
Subatomic
Zdar, díky za tvoje postřehy a že jsi mi potvrdil výhody LST. Ten bio heaven jsem nakonec nekoupil, od kámoše si vezmu jen na jednu, dvě zálivky a zprdele to zkusim. Jinak stim PH metrem to je zajimavý, v GS kde jsem ho kupoval říkali že sonda nesmí nikdy vyschnout. Tak uvidíme, asi se stim nebudu tak srát. :)
senssistar
Hele nvm třeba to dělám blbě stim PH metrem ale přijde mi divné že bych ho měl mit furt namočen :)) uz 5 let bych ho teda musel někde machat ve sklenici :)od čeho bys tam vtom případě mel ten kryt na sondu? Ten Bioheaven tam nalej ale stejně nic nevypozorujes ..Musel bys jet z rizku jeden gen a zkusit to lejt jen na jednu kytku ,aby jsi mohl vidět jestli to nejak pomohlo:)
anon383596
Já tam to 3molarni kcl leju teda furt plácnu jednou za měsíc to v tom víčku vyměním, u adwy myslím bylo psaný že na udržování sondy lze použít kalibrak ph4.
Subatomic
Tak jsem ten ph metr vyzkousel a moc nadsenej z toho nejsem. Zkalibroval jsem ho s pufry ph 7 a 4. Nasledne jsem zkusil zmerit vodu z kohoutku a destovky, obe vody se zastavily na hodnote ph 6,9. To mi prijde docela divny. Kdyz jsem si zkusil pak zmerit zalivku s 2ml bio grow na litr vody tak ph bylo 5,5! Napadlo me ze za to mozna muze rok a pul stara lahev skladovana v pokojove teplote? Jinak do vicka na sondu jsem zatim nalil kalibrak ph 4 jak vzpominal vemenex.
senssistar
Mě biobizz z vody ph7.8 udělá ph 6.5 ,takže ano je to možné:) máš nižší ph výstupní vody takže budeš muset zvedat.

Edit: a dříve si ph nemeril?? A jel si Biobizz ze stejnou vodou??Jestli jo a vše bylo ok tak bych PH metr nekam odložil:)
Subatomic
Jasny ale vsimni si ze jsem namichal jen polovicni davku hnojiva, nechci ani videt ten vysledek po namichani 4ml grow + 4ml bloom, to uz pak musi bejt uplna kyselina. Ale presne jak rikas, driv jsem ph nemeril a nemel jsem zadnej problem ani s kohoutkovou ani s destovkou. Takze ph metr zatim pujde do supliku dokud se neobjevi nejaky problem.
Subatomic
Jinak dnes o5 zastip a to u kazde kytky dve nejvyssi vetvicky plus odstraneni dvou spodnich z prvniho patra. Taky uz malicko zacinal byt cejtit travinec tak jsem tam prdnul pachac, teplota vyletela asi o pul stupne ale furt to drzim do tech 28°C max. Zalivka destovka a polovicni davka grow.
anon383596
To jako do toho filtru foukas? Jestli jo tak je to špatně, ne že by to nešlo ale veskerej bordel bude uvnitř, koncovej filtr já na sání. Pak existujou i průběžný....
Subatomic
Od ty doby co mam prima klimu tak ho davam takhle, predtim jsem mel tt 125 a poprve co jsem ho na nej nasadil tak nasal hromadu uhliku a rozhazel to po mistnosti, to TTcko bylo dost zajebany a za chvily odeslo. S PK uz tohle nechci zazit. V GS kde jsem ten filtr kupoval rikaly ze je to normalni a ze se ma davat do zadu.
anon383596
Tak jsou kreteni co ti na to napsat, dělej jak uznáš za vhodné mě to hlava nebere , na co si myslíš že je tam asi ta vata na vrchu. Zajímavý že já mám odtah cca pres dvacet let a že by byl od uhlí jsem si nevšiml.
Subatomic
Ja samozrejme vim k cemu tam je ten filc. Ale proste jakmile ho nasadim na ventilator tak to z nej lita po pokoji, mozna je spatnej nevim. Uz kdyz jsem ho poprve vybalil tak se sypal a protoze je to muj prvni filtr tak jsem nevedel a zasel snim do GS popsal jim co se stalo a cumeli na me jak debila, co me to vubec napadlo davat ho dopredu kdyz je to koncovej filtr. Taky by se mi samozrejme libilo mit ho schovanej vevnitr ale stimhle uz si to proste nelajsknu. A kupovat novej kdyz je jetej sotva jedno kolo se mi taky moc nechce, kord kdyz se bude chovat stejne jako tenhle. Priste vezmu nejakej lepsi treba prima klima s prefiltrem.
Johnny Blaze
Nezalezi ci je filter nakonci alebo na zaciatku. Jasne ze ta biela vata nieco zachyti, skor ale budes menit uhlie nez sa ti znizi prietok vzduchu koli tomu ze ti donho nafukal bordel. Pokial to teda nemas niekde v stolarskej dielni.
anon383596
Tak to mi teda vysvětli proč 99 procent lidí přes ten filtr tahá? A že se nezasere, co já vím tak po dvou kolech v prasnejsim prostředí je ta prachovka plná bordelu a uhlí 60ka vydrží trictvrte roku, takže mi tvé tvrzení přijde trochu mimo. Každopádně jsem se nesetkal s filtrem z kteryho by litalo uhlí nebo jeho prach.
Pro Subatomic - moh bys napsat co to je za shop já jen abych věděl kdo jsou ty jelita. Dal už se nevyjadřuji zřejmě máte zkušenosti na rozdávání.
To že ten filtr ke koncovej neznamená že je na konci výfuku ale potrubí a to neznamená že se do něj fouká, ten filtr je postaven na sání a basta fidli.
Johnny Blaze
Lebo je lepsie tahat. Nepisal som ze sa nezasere. Zasere. Pokial sa ale zasere tak, ze to poznas na prietoku vzduchu, tak uz ho budes mat aj tak davno vymeneny.
Suhlasim, ze ak lieta uhlie tak je nieco velmi zle. Trochu prachu vsak na zaciatku ide vzdy.
anon383596
Fakt jsem to nikdy nezažil a to mám za dvacet let druhej filtr a to jen kvůli rozmeru potrubí jinak bych měl první, uhlí si samosebou měním sám a že by z toho lítal bordel jsem nezažil a ani si ze znamejch na to nikdy nikdo nestěžoval a myslím si že mluví za svy můj odtah které má 22 let, z toho 15 jede nonstop a krom jednoho kondiku na rozběh jede jak za mlada. Neberte to jako prudu jen mě tyhle desinformace serou.
Subatomic
To je prdel, tak ja asi kecam podle tebe. Ja tu preci nikomu neradim at ten filtr dava jako ja, vim ze to neni idelani ale je to jediny mozny reseni stimto konkretnim kusem, staci ho jen opatrne otocit a uz se to z nej sype. Dekuji ze jste mi tu potvrdily ze se jedna o spatnej kus nicmene reklamaci mi neuznali tak ho pouzivam aspon takhle. Bohate mi staci kdyz stim dojedu tohle kolo a pujde. Takhle jak je zatim funguje a snad jeste 2 mesice bude.
anon383596
No to bude jen je to divný takhle by se to chovat nemělo. Spatnej filtr aspoň udej značku groowshop.
AladinXXX
me se taky sype, pri manipulaci,pak ho nasadim dam plnej odtah(pk800m3),neco malo proletii a pak je klid....mam canlite600m3
ze by tech par mikro kouskou rozbilo primaklimu,strach nemam.

kdybys to tu chcel promazat tak na me houkni...
Subatomic
Znacka can-lite growshop PM. Co jsem koukal po lepsich a drazsich filtrech tak je delaj i s prefiltrem ten tam asi taky nebude pro srandu.
Subatomic
Aladin: v poho, klidne to tu nech. To co jsi napsal presne sedi, akorat kdyz to prolitlo tim TTčkem tak od ty doby delal kraval jak starej dieslovej motor, ty rikas ze primaklima by to mela vydrzet, to mi ted bude vrtat hlavou a mozna to i zkusim :D
AladinXXX
ja to vzdy bral jako normalni vec ze z toho trosku uhli pada,tou jakoze kovovou sitkou proste neco malo propadne,ale jak to nasadim na pk a voturbim to tak volny uhli odleti pryc,zbytek se podtlakem scucne a neprolitava......aby bylo jasno.......
Subatomic
Trosku jsem to roztahal a vyvazal. Myslim ze tak do tydne to prepnu at tam neni moc jungle. Jinak se mi kytky docela libej, semtam nejakej flicek jinak pohoda, to ale muze byt tim PH pozdeji ho budu muset nejak zvedat. Zalivka 3ml grow na 2 litry destovky, potvory nechtej moc zrat, maji sytou zelenou barvu tak jsem jim takhle krapet ubral.
Subatomic
Dneska je patek tak v nedeli to prepnu. Kytky moc nechtej zrat, stale dostavaji polovicni davku grow a ani spodni jednolistky ne a ne zloutnout, to neva hlavne ze frcej, fosfor jim treba bude smakovat vic. Jinak teploty kdyz svitim 28°C, kdyz maj tmu tak 26°C :D hruza
Subatomic
Cvaknuto, nasazena fungl nova vybojka (stejny typ). Zacinam od ted merit ph kazde zalivky, kdyz jsem dneska meril destovku s cerstve kalibrovanym metrem neveril jsem svym ocim kdyz se hodnota zastavila na ph 8,7, pritom jeste pred tydnem mela 6.9. To asi vysvetluje ty fleky na listech co jsou videt na fotkach. Takze pro zatim budu pouzivat kohoutkovku dokud z nebe nespadne neco rozumnejsiho. Pohnojeno zatim jeste samotnym grow 3ml/L upraveno na ph 6,2.
Subatomic
Resim jeste otazku, jestli je lepsi v tehlech vedrech svitit 175w z vysky 35 cm, nebo 250 popripade 275w z vysky cca 45 cm. Za nazory budu rad
Johnny Blaze
Ak uchladis tak 275 z vysky je urcite lepsie podla mna.
Subatomic
I kdyz jsou vse indiky, neni to zas takova nuda, kazdy den to vselijak prevazuju a ohejbam. Nejvic se asi tahne marmalate a jedna s.b.r.. Konecne zacinaji od spodu pomalinku zloutnout a mohl jsem jim dat plnou davku grow + polovicni bloom, na top-max dojde az malinko rozkvetou. Prostor je podle me zaplnenej tak na 70% coz je super i pro manipulace s kytkama. Jinak jim uz palim 275w a ze polevily vedra tak jsem ani nemusel zvedat lampu. Teplota 27,5°C 35cm od lampy (cidlo vysici od stinidla) a 25°C primo v kytkach (cidlo na spejli). Ph 6,2, vlhkost 37%. Po upravovani ph uz zadne nove fleky na listech.
Otazka: vsiml jsem si ze cidlo od termostatu cca jednou za minutu problikne cervenym svetylkem, mohly by to kytky ve tme nejak zaregistrovat?
Subatomic
Vsechno OK, teplota 27°C max, docela se to zaplnuje
Subatomic
Uz to pomalu zacina nakvejtat, nejvice je to znat na Sugar Black Rose, trochu Wappa, Marmalate zatim ani blizna. Zato Blackberry Gum se zacina pekne vybarvovat, zatim vypada na hermana, necham ji par dni ale nejspis pujde z kola ven (ta nejvic vytahla vzadu)
Subatomic
Tady Blackberry Gum a moje podezreni na hermouse. Minule kolo jsem jel taky jednu kytku od seedstockers (super skunk) a hermila jaxvin taky. Ze femky hazej koncem kvetu samci nanners jsem zvyklej a moc to neresim, ale koule od zacatku kvetu nebudu tolerovat. Na poslednich dvou fotkach jde videt typickej samci zvonecek ze ktereho ale leze blizna. Proto to necham jeste oar dni co se bude dit, ale v nic kloudnyho nedoufam.
Subatomic
Tak Blackberry gum z kola ven. Pravdou je ze byla nejbliz k sonde od termostatu kterej kazdou minutu problikne cervenym svetylkem. Mozna je to ten duvod, mozna ne. Kazdopadne super skunk z minuleho kola byl taky herman a nic tam jeste neblikalo, takze seedstockers si u me v boxu uz misto nenajde. :)
Subatomic
Trochu to rozkvetlo, zacal jsem pridavat topmax. Blackberry gum jsem hodil ven a vypada ze je uz v poho, semtam nejaka koule, jsem zvedavej jestli bude pokracovat v kvetu nebo se prepne zas na rust. Podminky v boxu se zdaj idealni: 21°C kdyz je tma, max 27°C kdyz svitim.
Subatomic
Bez ty jedny je to trochu prazdny, ale jinak jsou celkem pekny. SBR uz produkujou pryskyrici a neskutecne voni. Zas maj prijit vedra tak doufam ze nebudu muset snizit watty, od prepnuti jim valim furt 275w, snad aspon noci budou jakztakz. Naprsela mi nejaka destovka ale ph 9 takze dost na hovno, je to vubec mozny?
Subatomic
Zase to lita k 30°C shit! Nechavam pres noc otevreny okno. Docela by me zajimalo jestli se nekomu povedla slusna sklizen pri tehlech teplotach, hlavne co se chuti a vune tyka, na vynos kaslu 100g mi vydrzi skoro pul roku a to palim den co den.
nikolajmorozov
myslim ze teploty se podepisou na strukture palic(mozna kecam, kdyztak me opravte).. zkus dat k pritahu treba vetrak z datartu za 300 nebo jeste jeden ofuk. uzivatel Bohem taky mel tusim probleny s teplotama tak koukni na nejaky letni vlakno.
btw k+
Subatomic
Zkousel jsem mit v boxu i 3 ofuky a teplota byla vyssi nez se dvouma, mozna ty motorky v tech vetrackach taky nejaky to teplo vyprodukujou nebo jsem ten vzduch tocil nejak blbe tezko rict. Ale tech 30°C tam mam asi tak 1,5 hodiny ze zacatku, pak to jde dolu jak se v noci ochlazuje a rano kdyz vztavam tak je tam kolem 26°C. Jinak dik za odezvu, tesi me kdyz mi sem obcas nekdo vleze :)
Subatomic
Na fotkach je jenom jedna, ta druha vypada uplne stejne. Od nich cekam hodne, ma to byt nejlepsi odruda od Delicious Seeds, takze jestli bude lepsi nez jejich Caramelo coz je zatim chutove to nejlepsi co jsem kdy jel tak to bude pecka. Zatim voni az uchylne sladce.
Subatomic
Tahle kytka rostla ze vsech asi nejrychleji, ma nejvic zastipu a skvele na ne reaguje, rekl bych idealni adept pro kolo 12/12 od seminka po sklizen kdybych chtel nekdy zkusit. Nevoní tak vyrazne jako ostatni ale presto hezky.
Subatomic
Wappu jsem zatim nefotil, nevim proc :D je taky pekna tak treba priste
Toxikoman
Vyzerajú parádne a zdravo napriek tým šialeným teplotám ktoré asi momentálne trápia každého vrátane mna :) . akú máš aktuálnu vlhkosť ?
Subatomic
Vlhkost momentalne 30-40% kdyz se sviti a 40-50% kdyz je tma. Jinak doufam ze tem teplotam za chvily odzvoni.
Subatomic
- teploty pod 28°C svetlo, 25°C tma
-4 ml/l bloom, 3ml/l top-max, 1,5ml/l grow (zalejvam konvej 2,5L)
-vybojka 30cm od nejvysich vrcholku
-ph 6,2
Subatomic
https://m.youtube.com/watch?v=PZk5TGpjdlk
Subatomic
Favorit
Subatomic
Rekl bych trosku vice sativni, voni az hanba! Myslim ze bude kvest nejdyl.
Subatomic
Vonavy dlouhy palice jako vzdy, wappa je drzak! Dnes objeveno mistecko s trsem nanners ale to uz tak bejva, nastesti to bud vzdy vcas odhalim nebo jsou tyhle bananky impotentni pac to mam v kazdym kole ale nikdy jsem nenarazil na zadne seminka.
Subatomic
Paradne prorostly palice Marmalate, hrozne rad se na ni chodim divat
Subatomic
Jedna ze SBR, obe maji takhle krasne kudrnaty blizny. Produkuji dost pryskyrice a maji dost specifickou vuni, Delicious Seeds se jevi jako ten nejlepsi vyber, opet.
Herly
Máš to moc hezký, úplně se mi sbíhají sliny :drools:

Ať se i nadále daří!
Subatomic
Diky Herly, taky uz obchazim box jak mlsnej kocour :D
Subatomic
Zacina to byt docela porno, jeste asi jednou nebo dvakrat pohnojim a zacnu flushovat.
- 1,5ml/L grow, 4ml/L bloom, 4ml/L top max
- 22,5 °C tma, 26°C svetlo
- ph uz nemerim
Subatomic
Objeveno par nanners ale pohoda :)
Subatomic
Fotim furt jen jednu, ta druha se blbe vyndava. Zatim zadny nanners ani na jedne, to se mi moc casto nestava :) Jsou to vonafky jaxvin
Subatomic
Od posledni prohlidky nula nanners, voni mooc hezky jako vzdy.
Growoli
Vypadá to moc dobře👍paráda chlape,Delicious mám rád,mají zajímavé genetiky
Herly
Radost pohledět :leaf: kdy plánuješ kosu?
Subatomic
Growoli : diky, jak rikas DS me zacinaji strasne bavit. Nechrli odrudy jednu za druhou, nehrajou si na radoby americky genetiky ktery stojej celkem za picu v podani evropskejch bank. Proste serou na tyhle trendy a odvadej dobrou praci na svym pisecku.
Subatomic
Herly: no s kosou si nejsem uplne jistej, ale posledni tyden v srpnu mam dovcu a chtel bych to mit zkoseny, vetsina nejspis bude ready krome wappy, mozna ji necham par dni ve tme. Pac chci nekam vypadnout a bojim se tu nechat zaplej box bez dozoru.
Herly
Tomu rozumím, od boxu se nevyplácí utíkat. Jednou jsem odjel na víkend a ejhle přišla na holčičky moje nějáká nemoc. Ať se i nadále daří! :)
Toxikoman
velmi pekny growik, tesim sa na finale :)
Subatomic
Bambule se zacinaj pekne kymacet. 2x SBR a Marmalate dnes nejspis posledni zahnojeni 4ml/l bloom a 4ml/l top-max, bez grow. Wappu jeste minimalne 1x-2x zahnojim. Dnes jen par fotek na rychlo, ostatni treba zitra. Kytky na fotkach by mohli byt za 10 dni ready na sklizen. S flushem to prehanet nebudu jedu preci bio :)
Subatomic
...
Subatomic
...
Herly
Máš to nádherný, už se těším na výsledek :)
Subatomic
To ne ja, ale capci z Delicious seeds :). Ale diky. Taky uz se tesim, jak se pomaloucku blizi kosa zacinam bejt nervozni jak fakyr na bezkach. Zasoby z unora se tenci, vsak to znas. Jinak uz si brousim zuby na Black Russian.
Herly
jj, zásoby to je jedna veliká past :D já už škrábu zbytky ze sklenic loňskýho outíku. Díky bohu, že kosa je za dveřma :) jinak u mě se rodí taková myšlenka, že bych zajel do Vídně do Bushplanet a vzal pro porovnání rozjeté sazenice Wappy :D zajímalo by mě, jaký bude rozdíl mezi řezem a pěstem ze semene :)
Subatomic
Tam prodavaj sazenice rostlin ze semen? Proc teda potom nekoupit rovnou semena a nemusis nikam jezdit? Jinak rozdil tam samozrejme bude velkej, uz jen to ze klony mas v boxu jeden jak druhej a ze semen je to takovy veselejsi. Kvuli tomu me klony nikdy moc nelakaly, mam rad v boxu vice odrud a psat matkarum o jeden rizek od kazdyho je asi blbi :D. Jinak to pheno wappy co jedes ty je fakt paradni!
Herly
Zajel bych tam proto, abych ušetřil čas na rozjezdu. Mám to i relativně blízko. Bral jsem tam letos na zkoušku sazenice C+ na ven a veliká paráda. Krásný, silný a perfektně zakořeněný sazeničky. Koukni na to http://plantcity.at/ mají tam i docela hezký výběr. No a pokud bych jel ze semene, tak se mi docela sbíhají sliny na Cheese :)
Subatomic
Dal jsem jim jeste maly davky hnojek, cca od vseho 1,5ml/l. Bohuzel me tlaci sklizen tak vse asi nebude jeste uplne ready. Pac za asi 8dni mam dovcu a baba chce nekde vypadnout a o kytky by nebylo postarano. Takze flush bez hnojek zacne zitra a potrva nejakejch tech 8 dni cca.
Subatomic
Obcas najdu nejakej banan ale pohoda.
Subatomic
Dost tvrdy paldy.
Subatomic
Cukratka
Subatomic
To je ta kterou nevytahuju, je takova neforemna.
Subatomic
Klidne mi tu napiste ktera je podle vas nejhezci nebo nejhorsi :)
Growoli
Všechny mají něco do sebe jedna má velký baculatý palice,druhá je košatější a třetí má salámy...jinak vypadají už docela vysátě podle barvy listů aspoň teda od dusíku....k tomu ještě 8 dní bez tak to musí být vymazlenej flush,jde vidět,že už to máš zmáklý za ty roky, Big Up chlape 🤘
Subatomic
Flush kohoutkovka, odstata bez uprav ph. Wappa zacina hazet zase par nanners ale to uz nema cenu hrotit kdyz za chvily sekam.
Subatomic
.
Subatomic
.
Subatomic
.
Subatomic
.
Growoli
Na tu vataz velká paráda,jsem zvědavý na výsledek 🙂
Subatomic
Dik, taky jsem zvědavej. O vynos strach nemam, 100g mi vydrzi fakt dlouho a tady to vypada i na 150g. Hlavne aby to smakovalo.
Growoli
Jasný požitek z kouře,to je oč tu běží 🤗 ale vypadá to šmakózně o tom není pochyb
Subatomic
Vsechny jsem je nakonec posekal po 57 dnech 12/12. Sice by nektery jeste tyden vydrzely, ale i tak vypadaj dobre. Prave se susej 5 nebo 6 dni v boxu. Kdo chce muze tipovat vynos.
Subatomic
...
Subatomic
...
Subatomic
...
Subatomic
...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma