Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
250w hps, indica mix by Subák - Klikni zde pro originální téma
AladinXXX
225g.
Johnny Blaze
187ge.
Hanskrtek
168gé
Subatomic
Teda, strilite dost vysoko kuciii. Jinak K+ dam kazdymu s odchylkou - + 10g.
Pavel.k77
128 g
Howdy
144g
Darf
195 g
Rombero
173 gramcu a mas to hezky
shivasambhu
160
Toxikoman
165
WhiteFrost
143
Vana
150g :)
GrowPlace
199g
Subatomic
Po asi 10 dnech suseni jsem to konecne namackal do sklenic, v boxu kde to schlo jsem ted mel i kolem 25°C takze to slo docela rychle ale i tak si vse zachovalo svou vuni a spravnou konzistenci.
Takze konecny vysledek je 134g spickovy travky!
Pro me je to super vysledek, protoze palicky jsou fakt pekny a vonavy, a navic pro mou potrebu je to palivo na pul roku. Ale stejne brzy nejake kolo rozjedu protoze me to bavi a babicce jsem slibil nejaky palice do francovky na mazani. :)
Subatomic
31g
Subatomic
37g
Subatomic
32g
Subatomic
34g
Subatomic
Tipovacku vyhral Pavel.k77 s tipem 128g a odchylkou 6g.
Dalsi K+ posilam to Whitefrost s tipem 143g a odchylkou 9g a Howdymu s tipem 144g a odchylkou 10g. Diky vsem za tipy a za sledovani!
Subatomic
Necham to ted chvilku ulezet a podam podrobny Smoke report.
Subatomic
Tohle je neprostej favorit kola, s pritelkyni jsme se do SBR uplne zblaznily. Palicky tvrdy a krasny uz napohled. Je to neco co chci kourit po zbytek zivota :D. Po otevreni sklenice je citit vune cerstvych kvetin a neco jako marshmalow. Koureni je jako pohlazeni po dusi, zase jdou citit sladce kvetinove tony s takovym kovovym dozvukem (jako by jste cucali v puse mince) ale je to strasne prijemny a jde to krasne dohromady. Stav je typickej indikac kdy jen lebedite s usmevem na tvari a prejete si aby to brko uz nikdy nezhaslo. Premyslim co bych vytknul ale nic me nenapada, je to bomba!
Subatomic
Marmalate je takovej vrahounek, uz po prvnim prdu je citit ze tohodle speka jen tak nedokourim, fakt sila! Vune susiny neni prilis intenzivni ale celkem prijemna, voni jako zkvasene ovoce trochu i zatuchle. V brku je pak citit takova skunkova zatuchlina a drozdi. Palice tvrdy jak sutr a pryskyrice habadej. Do brka pak micham s tabakem protoze ma tendenci furt vyhasinat coz je docela otrava. Celkove hodnoceni tak 70%, coz je fajn ale nevim jestli bych to chtel znovu pestovat.
Subatomic
Wappa i pres to ze jsem ji jel po paty, je pro me nejvetsim prekvapenim. Neveril bych jaky z toho dokaze vyrust sativovy pheno, obsolutne odlisna rostlina nez u jakych jsem u wappy zvyklej. I v rustu rostla dost divoce, od prepnuti az do konce hazela bud koule nebo nanners ale i pres to na cely kytce ani seminko. Susina voni strasne sladce a exoticky a to dost intenzivne, stejne tak i chutna. Je to spis takovy prijemny zpestreni nez vzorek k kazdodenimu koureni. Palice jsou celkem ridky a vypadaji spis jako bezva outdoorek. Co se mi nejvic libi ze stav je strasne na pohodu, aktivni, dobre se to kouri napr pri nejaky fyzicky namaze a pomaloucku odchazi bez jakykoliv unavy. Co se mi zas nelibi, ze se to neda kourit pred spanim, nebo da ale zase se pak neda spat :D Zaverem bych dodal ze je to fakt vonava chutovka ale nic co by mi nakopalo prdel.

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma