Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
Přísvit k HPS - Klikni zde pro originální téma
Jirkamvp
Ahoj chlapi prosím o radu zkušenějších, ptát se v growshopu asi nemá cenu:D
Vyměnil jsem stínidlo za cooltube tak se chci zeptat jestli myslite, že má cenu koupit 150w cfl na kvet a prisvetlit tim jeden roh?
Myslím.ze je to zajímavé téma, ještě by mě zajímalo jestli má smysl tam dát například velmi oblíbené mars hydro , jde mi o to jestli to má smysl nebo se určitě vyplatí koupit silnější ventilaci a předřadník a dodat tam místo místo ctyrstovky šestistovky na 1x1m.
Diky za odpovědi
Váchy 55
Ahoj. Podle mě je to blbost. 400w HPS na tuto plochu stačí. Pokud se ti zdá, ze cooltube blbě osvicuje prostor, tak tam hoď A-wing. S tim to bude urcite lepsi. Pokud to pak neuchladis tak koupit silnejsi ventilaci a pripadne ji rovnou predimenzovat na 600w, což je v tvem prostoru max. co tam ma cenu davat ackoliv ja bych strkal 6-kilo az do 120x120. Pridavat svetla do tveho prostoru nebude efektivni takze jak rikam max. zvednout wataz na tu 6stovku. Pic
Jirkamvp
Ok vachy díky. S. CT jsem spokojen teplotu jsem srazil cca o tři stupně a mohl jsem vyndat z boxů zvlhcovacku protože mám pocit že to v CT méně vysušuje. Dát na a Wings tu čtyřstovku a do CT 150-250 vertikálně do jednoho z rohu taky blbost?:)
Váchy 55
Je to blbost, protože výsledná efektivita bude mizivá. Tzn. že na gramáži ti to moc nepřidá a zbytečně budeš pálit o 150-250w víc...to už se vyplatí dát tam jak jsem psal tu 600w.
Jirkamvp
Ok, takže další upgrade bude 600 a silnější odtah , díky


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma