Mlženka |
Ahoj, co dělat s listy? Mám je otrhat a vyhodit se stonky? |
|
|
Madical-Strains |
Treba do maste, nebo udelat maslo , nebo do domaciho kompostu a udelat si svoje hnojivo. :) Cokoliv jde. |
|
|
WeedBurger |
Je hodně cítit výroba másla? Já to teď taky řešil a nakonec šly listy do lesa na procházku. Jde mi o to, aby mi po celé kuchyni nevoněla ganja a nešlo to až k sousedům, digestoř nemáme a odtah z kuchyně taky ne. |
|
|
Madical-Strains |
No, zalezi na tom jak vuj model silne voni :)
Kdyz sem delal mast tam me to tu smrdelo radne :D. |
|
|
WeedBurger |
To je zlé :D modely pod lampou vždy voní mocně :D ale tak aspoň jsem do přírody donesl kvalitní materiál :D |
|
|
Madical-Strains |
Ja sem otevrel okno dokoran a bylo.
Vune sla ven.
Ty jo takova skoda, vyhazovat listy do lesa ! Ja teda taky delam vsechnoo vyhradne z palic ale listy davam kamosovi na mliko. Kdyby vedel ze si je vyhodil do lesa tak by je tam urcite hned sel hledat :D |
|
|
WeedBurger |
Příště dám vědět včas dopředu :D taky mi jich bylo líto :D |
|
|
Knight |
Dobré je listí spařit vroucí vodou, materiál do másla/mléka pak ztratí velkou část chuti, vůně a barvy. |
|
|
AladinXXX |
ja ty lepsi listy skladuju a na konci roku si delam hasis,pres pytle.
Uz to je skoro tradice,nekdo pece cukrovy,ja robim shit.... |
|
|
thaavi |
Já mám celkem dost kifu z listů, zkoušel jsem to zabalit dát do trouby na 170C na 10 min a pak valet a pak to dát vychladit do ledničky a takhle 3x, ale neztvrdlo mi to, není z toho čokoládka, tak nevím, co s tím |
|
|
SubFocus |
Lístky usušit a používám na čaj nebo jako přídavek do bylinkových směsí. |
|
|
WeedBurger |
Ten čaj mě nenapadl, do háje :( |
|
|
STi |
Ja jsem taky pro Haš. Koupil jsem taky pytle na aliku a funguji dobře. |
|
|
STi |
Ale taky sem dělal maslo nebo mliko. Chystam se na puding nebo muffinky :D |
|
|
Mlženka |
Děkuju, budu dělat čaj. |
|
|
Mlženka |
Kolabuje mi neustále účet. Prosím adminy o vysvětlení. Už jsem psala na email, ale žádné vyjádření nepřišlo. Omlouvám se, že to není k tématu, ale už nevím, jak jinak se přihlásit o slovo. Děkuji za pochopení |
|
|
devilcz |
Je super, že využíváte i listy, ale nejsou náhodou listy během růstu narvaný hnojivem? |
|
|
anon383596 |
citace: |
Původní příspěvek od thaavi
Já mám celkem dost kifu z listů, zkoušel jsem to zabalit dát do trouby na 170C na 10 min a pak valet a pak to dát vychladit do ledničky a takhle 3x, ale neztvrdlo mi to, není z toho čokoládka, tak nevím, co s tím |
No a já to narvu do plechovky překlepu přes dámskou ponozku pěkně na sucho a pokud to není na kaši nebo preschly udělám z toho plastik tlakem mezi prsty během pár vteřin, pokud ti to nejede evidentně tam bude víc bordelu než pryskyřice |
|
|
Spectrum |
ja si robim skaf z listov a spodne uplne hadzem do kosa zial |
|
|
Duki |
já z listí vždycky udělám fajn máslo a pak cookies anebo si to máslo narvu prostě do kávy nebo čaje :D :D případně ten čaj... párkrát jsem trochu listí trochu povařil v mléce a trochu másle a dal jsem do toho pak čaj a med nicméně mě to složilo na 2 dny. Ovšem záleží na množství, tak opatrně :D |
|
|
thaavi |
citace: |
Původní příspěvek od Duki
já z listí vždycky udělám fajn máslo a pak cookies anebo si to máslo narvu prostě do kávy nebo čaje :D :D případně ten čaj... párkrát jsem trochu listí trochu povařil v mléce a trochu másle a dal jsem do toho pak čaj a med nicméně mě to složilo na 2 dny. Ovšem záleží na množství, tak opatrně :D |
Jenom z listů? Na 2 dny? |
|
|
Duki |
no jo, ale bylo toho hold moc a bylo to listí z indooru, které je docela obsypané + tam byly i nějaké zbytky palic. 10 minut jsem to lehce zahřál v másle, pak 10 minut v mlíku a bylo to hrozně silné. Asi nejhorší a nejzajmavější zážitek co jsem kdy měl :D :D Chuťově to nebylo moc dobré i když jsem tam dal med a nějaké pomerančový čaj, ale vypil jsem to no :D
Pochopitelně se dá udělat i čaj bez nějakých účinků, když se nepřidá tuk nebo alkohol, který může i dobře chutnat. Důležité je, že celé rostlina se dá spotřebovat.. od kořenů až po listy a palice :) |
|
|
thaavi |
citace: |
Původní příspěvek od Duki
no jo, ale bylo toho hold moc a bylo to listí z indooru, které je docela obsypané + tam byly i nějaké zbytky palic. 10 minut jsem to lehce zahřál v másle, pak 10 minut v mlíku a bylo to hrozně silné. Asi nejhorší a nejzajmavější zážitek co jsem kdy měl :D :D Chuťově to nebylo moc dobré i když jsem tam dal med a nějaké pomerančový čaj, ale vypil jsem to no :D
Pochopitelně se dá udělat i čaj bez nějakých účinků, když se nepřidá tuk nebo alkohol, který může i dobře chutnat. Důležité je, že celé rostlina se dá spotřebovat.. od kořenů až po listy a palice :) |
Jo, taky jsem dělal čaj podobným způsobem, ale z outdooru a opravdu jen z listů. Byl to cewlkem hnus, ale mělo to mírně uklidňující účinek. |
|
|
Duki |
Tak to je super :D určitě taky záleží na strainu. Jinak jsem dělal i tinkturu. Naložil jsem listí do alkoholu a vyluhoval, ale to se mi moc nepovedlo. Nicméně tohle by se dalo taky dát do čaje aniž by tam člověk měl nějaký nechutný na hladině plavající omastek :D Brácha třeba dělal i něco jako ledový čas, kde nebyl žádný tuk a bylo to dobré, nicméně THC se tím neaktivuje, možná jen zlomek povolí, když se to první vyluhuje v teplé vodě. |
|
|
thaavi |
citace: |
Původní příspěvek od Duki
Tak to je super :D určitě taky záleží na strainu. Jinak jsem dělal i tinkturu. Naložil jsem listí do alkoholu a vyluhoval, ale to se mi moc nepovedlo. Nicméně tohle by se dalo taky dát do čaje aniž by tam člověk měl nějaký nechutný na hladině plavající omastek :D Brácha třeba dělal i něco jako ledový čas, kde nebyl žádný tuk a bylo to dobré, nicméně THC se tím neaktivuje, možná jen zlomek povolí, když se to první vyluhuje v teplé vodě. |
Tinkturu jsem dělal ve vodce, mám tam naložený palice, ale musí se to nechat odležet tak půl roku. Zajímvě to i chutná. |
|
|
Just |
Máte na mysli velké listy? |
|
|
Duki |
citace: |
Původní příspěvek od thaavi
Tinkturu jsem dělal ve vodce, mám tam naložený palice, ale musí se to nechat odležet tak půl roku. Zajímvě to i chutná. |
Taky jsem to hodil do vodky, ale před tím jsem to nechal projít dekarboxylací tím, že jsem to nechal zahřát v troubě, aby se aktivovalo THC. Ale omylem jsem dal vyšší teplotu, tak asi není tak silné a dobré jak by mělo být...
citace: |
Původní příspěvek od Just
Máte na mysli velké listy? |
Listy můžou jakkoliv velké, na tom nezáleží. Hlavně když jsou posypány trochou kiefu/pylu. :D |
|
|
Moltres |
Je velky rozdil, jestli delate mliko/maslo nebo caj. Canabinoidy se vice vazi na tuky. Jsou tu mraky postupu, jak vse vyrobit. Pro hulice doporucuju taky ice hash, ktery je nejlepsi udelat z okvetniho listi. Nebo treba oleje a ruzne dalsi vytazky. Velke listy potom na to mliko, pekne 10x sparit listi vrelou vodou a pak varit. Ale davejte bacha, muzete dopadnout hodne blbe, zvlaste nezkuseni lidi. Ja to mliko nemam moc rad, jsou to nekoncici stavy, kdy Ti je az blbe a nejde to nicim prebit/zazrat, proste hnus. Chce to vychytat davku. Zacit napr. na malem panaku a uvidi se, co to udela. |
|
|
|