Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 
Black Sugar Rose // NFT // Vero 242W // JiDB - Klikni zde pro originální téma
LinChi
Zdravím zahradníci a milovníci zelené rostlinky

Na Popud některých místních členů kteří mě přemluvili vrátit se sem na grower abych odprezentoval své výtvory jsem se tedy vrátil a zkusím sem zase psát diář... nějakou dobu jsem se účastnil fora na OverGrow.com je to tam lepší co se týče nahravaní fotek upravy příspěvků a podobně.. každopádně jazyková bariera byla příliš vysoká !



Vybavení !!

OSB Box 120x60x200
Natřený Ledovcově bílou Univerzální voděodolnou lesklou barvou

Vero 29 242watt Starší generace 6tá myslím :D

Pachový Filtr Black Ops

Potrubní Ventilátor NTS 100mm s regulátorem

Pěstím v Systému NFT

GroTank 424 (45Litrů roztoku )

Milwaulkee PH a Ec Tester

Jungle in da box A M B X

Ph- essential (super Strong)

nějaký ty nůžky odměrky stříkačky ( prosímvás bez jehly... ale na dávkovaní hnojiv..)

řezíky od random matkaře ale vypadá velice slušně a zkušeně !

voda z kohoutků po celou dobu odstátá vždy minimálně 24h ( většinou dýl )

vstupní Ec by mělo být 0,2 a Ph 7,2-7,4 záleží jak má kohoutek náladu

Postupně to tu doplním ještě čekám na netkanou textillii pro kořínky :D a horní kryt na nft ale řezy byly rychlejší tak zatím provizorně... stejně se kořínky nestihnou vytáhnout dřív než mi to příjde tak aby se propletly :)

Přidám fotku trošku sem si vylepšil box...

Sleduju teplotu vzduchu teplotu vody vlhkost vzduchu pomocí teploměru ( umístěn u pacháče )

Ph vody nyní 5,9-6,0 těžko trefit :D

V nadrži zatím jen 10 litrů
přidal sem zatím 2ml od A M B hnojiv
ec by mělo být okolo 0,4
teplota vody zatím 22 stupníků uvidíme jak to půjde dál

vzduch okolo 26 stupníků a vlhkost okolo 75% snažím se držet troche níž abych šetřil pachový filtr...

zatím sem ten box ještě nedokončil .. je třeba udělat filtr na přítah vzduchu
už je tam i zvlhčovačka a sere mě jak ty fotky forum automaticky dává na ležato !!!

Malý holky se teprv chytají držel sem je chudáčky snad 36 hodin v pokoji než sem box stihl dokončit a připravit.. a než oschla barva .. to bylo nejhorší :D

ale ja je dám dokupy věřte nevěřte !

Btw konečně bydlím ve vlastním bytě.. :dance: Brzy si postavím i matkárnu na mamky a kloníky... kde bude probíhat předpěst... pokoj mám na sever takže sluníčko nevalí nikdy do pokoje a je tu celkem chládek :)
Strašně mi chybělo to hučení boxu v pokoji .. bylo mi po tom docela i smutno !
Madical-Strains
Huraaaa :D Comeback. Vitej zpatky.
Budu samozrejme sledovat :)
LinChi
Zítra mi příjde technik zapojit internet... Přípojku mám náhodou přímo za growboxem.. :D

opatření bude na tu chvíli vypnout box a dát ho asi k protější zdi :D nebo ja nevím.. ještě že jsou v něm jen kloníky :D
LinChi
Zvyšujeme Ec na 0,8 ph 6,0 ( nedaří se mi trefit těch 5,9 mám slabší baterky v Metrech chce to koupit nové :D lítají mi na nich hodnoty od 6,0-6,4 u ecemetru to skáče o 0,2 takže... dnes objednávám.. stalo se už někdy někomu něco podobného ?

(vybitá baterie by snad měla ukazovat žádne hodnoty a ne lítající haoru a dolů ) :D

lístečky mi trošku žloutnou proto jsem se rozhodl jim přisolit :) kořínky už z jiffu lezou do netkanky.. update za pár dní jak jsme na tom :)
Ajtaktak
Mne sa stalo ale na PH metry milwoukee (alebo tak nejak), ze mi lietali hodnoty ale trosku viacej jak tebe v rozmedzi až 0,8 +-. Bolo to v chybnej sonde, bateria bola v poriadku.
LinChi
citace:
Původní příspěvek od Ajtaktak
Mne sa stalo ale na PH metry milwoukee (alebo tak nejak), ze mi lietali hodnoty ale trosku viacej jak tebe v rozmedzi až 0,8 +-. Bolo to v chybnej sonde, bateria bola v poriadku.


neříkej že budu muset koupit nový Ph meter.. nemám ted 1000 jen tak na vyhození :/
LinChi
Celá moje sestava spotřebuje denně 25kč to máme celkem pálečku měsíčně 750kč ( čez bude mít ze mě krásný profit :D )
v květu to bude si myslím podobně :D s tím že pálím víc wattů ale o 6 hodin kratší dobu

myslíte že 4,084kč za kwh je moc ?
AladinXXX
mam 4,9 kc
Ajtaktak
Ja to neriesim. Robim danove podvody toto mam iba ako relax :D
JankoPanko2
Mám stejné osazenstvo, tak držím palce a budu sledovat.
kilopaprik
zdar ten odpadkovej pytel na prekryti vany neni vhodny me se prehrival roztok a mel sem takovy maly mrdky neco jak pijavice vsude po kořenech
LinChi
citace:
Původní příspěvek od kilopaprik
zdar ten odpadkovej pytel na prekryti vany neni vhodny me se prehrival roztok a mel sem takovy maly mrdky neco jak pijavice vsude po kořenech


ahoj bylo tro dočasné den apůl řešení už je tam original horní kryt z growshopu .. takovy ten dekl z plastu .. neprůsvitnej :) Všecko v cajku .. poslední kolo co jsem tam dal pytel jsem dokonce bojoval s plísní... ale to byl podkrovní byt v létě a teloty roztoku lítaly až na 28 :D tak se nedivím.. ted se mi daří držet roztok 20-22 *C což si myslím se ještě dá :) každopádně jelikož jsem zjistil že mám Ph metr v hajzlu .. jedu uplně s RANDOM Ph.. :D
LinChi
Tak sem sehnal narychlo kapkový Ph metr... proměřil sem hodnoty... vody z kohotku toho co píšou na internetu sesbíral jsem všechny zdroje které znám proměřil a zjistil že když jsem nechal přes noc namočený ph metr ve vodě ( čisté ) tak oživnul a měři hodnoty tak jak má... zkalibroval jsem ho pomoci ph 4 a ph 7 a tramtadadá ... konečně mužu měřit... udělal jsem pár hokus pokusů zdali mi metr nelže a mužu řict že s největší pravděpodobností jsem se dostal k ph 5,9... Kytičky vapdají docela bídně... nemají zdravou zelenou barvu .. Ec 0,6 Ph 5,9 kořínky lezou z kostiček pomaličku ven takže už se snad konečně rozhoupou :)

při výměně igelitu za ono plastové plátno se mi podařilo jeden kloník zničit :D takže jedeme na 7mi kouscích :) :D
Stavá se no nevadí :D
LinChi
Ne všechna manželství se vydaří. I Danielini rodiče se rozešli. To pro děti nikdy dobré není. Ona ale měla alespoň to štěstí, že její rodiče se nerozešli ve zlém. Táta odešel a založil si rodinu novou. Svou dceru měl ale vždycky moc rád a nic na tom ani rozpad manželství s její maminkou nezměnil. A i ona jej velmi milovala. A tak se dál setkávali a povídali si o „problémech života“.

Ne každý kluk má sen stát se pilotem či popelářem. A ne každá dívka se chce stát herečkou. Danieliným snem bylo pracovat v hoteliérství. A první krok se podařil. Po dokončení základní školy se přihlásila na příslušnou školu odbornou a byla přijata. Bylo to studium s maturitou, kterou také toužila získat. Nastoupila do prvního ročníku a zdálo se, že budoucnost, kterou si vybrala, již nic zkazit nemůže.

Pak začala mít problémy se zády. Šla na vyšetření a dověděla se, že bude muset jít na operaci páteře. Hned jí také řekli, že to není operace jednoduchá a že je tam nebezpečí ochrnutí. Do toho umřel děda. Tátův táta. A pak se od maminky dověděla, že i táta je velmi nemocný. Že má rakovinu slinivky. Vše se začalo sypat. Bylo jasné, že i s dokončením ročníku to nebude mít jednoduché.

Táta šel na operaci v květnu a ona v červnu. A zdálo se, že se vše podařilo a problémy přestanou. Je fakt, že se musela znovu učit chodit, ale ochrnutí již nehrozilo. A i s uzavřením ročníku to nedopadlo špatně. Zvládla vše kromě občanské výchovy. Tam musela na reparát.

Od táty se dověděla, že i on se cítí dobře, jen ještě musí docházet na chemoterapii, aby se zlikvidovaly poslední zbytky rakovinových buněk v jeho těle. Kvůli tomu měl u klíční kosti instalovaný port.

Jenže se ukazovalo, že ne vše, co se jim táta snažil namluvit, byla pravda. Slábl a vypadal stále hůř a hůř. Vídali se jednou, dvakrát do měsíce. A vždy to byl viditelný krok k horšímu.

Při jedné návštěvě si její maminka všimla podivné vybouleniny na jeho tričku. Táta jim se smíchem tvrdil, že jsou to jen zvětšené uzliny a že se to zase napraví. Jenže se nelepšilo naprosto nic. Trpěl průjmy, zvracel a měl velké bolesti, na které žádná farmaka nezabírala. A že jich měl. Na bolest. Na tlak. Na nervy. Proti průjmům. Na podporu chuti k jídlu. Jedl je po hrstech.

Jednou, když u něj Daniela byla na týdenní návštěvě, za ním přišel kamarád, který si občas ubalil jointa. A nabídl i tátovi. Je hloupé si myslet, že Danielin táta nevěděl, že umírá. On sám věděl nejlépe, jak se vše zhoršuje. A bylo mu jasné, kam to spěje. Také ale věděl, že nějaký joint to zhoršit nemůže. A tak si vzal. Na zkoušku. Daniela na to koukala spíše jako na srandu. Sama konopí neužívala, ale od kamarádů věděla, že je po něm dobrá nálada. Že se lidé smějí a je jim líp. Tak byla docela zvědavá, co to s tátou udělá. A udělalo. Tátova svěšená ramena se narovnala a jeho bolestí zkroucený obličej se uvolnil. Najednou, po dlouhé době, se zase dokázal i smát. Kamarád pak odešel, ale trochu konopí mu tam nechal. Pak přišel ještě několikrát a přinesl další. A táta se lepšil. Za ten týden, co u něj
Daniela byla, byl ten pokrok úžasný.

Jenže pak kamarád odjel dlouhodobě do zahraničí, konopí došlo a tátův stav se zase začal horšit.

Co má udělat šestnáctiletá holka, když vidí, jak jí její milující táta v bolestech před očima umírá? Jak se má zachovat? Stejně jako doktoři a stát, kteří jej již zaživa pohřbili, nebo má něco aspoň zkusit? A má se při tom ohlížet na nařízení a zákony, které tu jednu jedinou pomoc, která tady ještě zbývá, staví mimo zákon?

Pro Danielu to bylo jasné a neváhala ani chvilku. Vyrazila za kamarády, o kterých věděla, že konopí hulí, a chtěla vědět, kde se k němu může dostat. Nakonec jí to řekli.

Na sídlišti je pán, který ho prodává.

Daniela vzala úspory ze svého kapesného a šla jej najít. Pán vůbec nevypadal jako drogový dealer. Spíše profesor na penzi. Jenže jí hned řekl, že jí nic neprodá, protože děti on v tom nepodporuje. Daniela se rozplakala a pověděla mu o svém tátovi. Taky mu řekla, že ona konopí nekouří a že zatím ani nechce. Že chce dobře dokončit školu a získat dobré zaměstnání. Možná někdy v budoucnu, ale teď určitě ne.

Když má člověk bolest ve svém srdci, tak divadlo hrát nemusí. Pán chvíli přemýšlel, pak jí řekl, že velmi dobře ví, co je to mít nemocné rodiče, a to konopí jí prodal. A dokonce levněji, než ho prodával běžně. Jeden gram měla za 150 Kč, tři gramy za 400 a pět gramů za 700 Kč.

Mamince neřekla nic. Nechtěla, aby o ni měla strach. Měla svých starostí dost, tak proč by jí měla přidávat další. Každou korunu, kterou od ní ale dostala, měla teď jen na jediné – konopí pro tátu. A táta se zase začal lepšit. Přestal zvracet. Přestal se svíjet bolestí. A přestaly i průjmy. Zase se dokázal normálně najíst. Že to konopí pro něj kupuje za své kapesné, to mu neřekla. Namluvila mu, že ho dostává od kamarádů.

Začátkem dubna loňského roku měla opět pro tátu nachystáno sedm gramů. Chtěla za ním zajet rovnou ze školy, a tak to měla u sebe. Uprostřed hodiny němčiny se náhle otevřely dveře a do třídy napochodovalo vedení školy s policisty a psem. A ten si to namířil rovnou k Daniele. To se tak dělá. Je to již stará praxe. Takový zásah musí být zároveň i divadlo. Divadlo pro odstrašení ostatních. A taky jako prezentace moci. Dělalo se to za císaře pána, dělalo to gestapo, po nich to dělali komunističtí estébáci a dnes to dělá naše demokratická a lidská policie, která pomáhá a chrání. Účel světí prostředky.

Žádné testy na drogy jí nedělali, přestože o ně žádala. Proč taky. Měli pytlík se sedmi gramy. A ty řeči o nemocném tátovi? „Co to ta holka na nás zkouší?“ Pohrozili jí trestním stíháním a pak jí dali na výběr – když odejde ze školy, policie zastaví vyšetřování.

Měla strach, co tomu řekne maminka. Když jí vše pověděla, maminka ji vzala do náručí a do ucha jí zašeptala, že je hrdá na to, jakou má dceru.

7. 4. 2017 jí její vysněná škola skončila.

Ti správní lidé se pak postarali o to, aby o „incidentu“ vědělo celé město. Najít pak jinou školu byl problém. O šestnáctiletého feťáka zájem nebyl. Ale i v našem školství se občas najdou rozumní lidé. Paní ředitelka jednoho učiliště ji vzala. Dokonce hned do druhého ročníku. Jenže všechno to napětí, stresy, urážky a pohrdlivé pohledy udělaly své. A když se k tomu připočítají i rozdíly v učebních látkách, které by musela zvládnout během dvou měsíců, tak se není co divit, že to nevyšlo. Zopakovala si ho a úspěšně dokončila. A dokončí i celé učení. Bude z ní kadeřnice. Je jí líto, že nebude mít svou vysněnou maturitu, ale kdo ví.

Její milovaný táta pak v bolestech zemřel.

Na závěr by to chtělo dodat nějaké poučení. Jenže pro koho?

Daniela si z toho všeho ponaučení vzít nechce. Říká, že by to udělala znovu. Že táta je přece víc než všechny školy tohoto světa.

A ti druzí? Ti, co do školní třídy chodí se psy, aby ukázali, jak jsou mocní? Skutečně se někdo domnívá, že lidé s tímto nastavením svého lidství jsou vůbec schopni pochopit, jak moc a hloupě ublížili? Já myslím, že ne. Někdo jim řekl, že bojovat proti drogám je potřeba i za cenu zmařených lidských životů, a oni to přijali za své. A nyní se patrně dmou velkou pýchou a hrdostí. Jsou přece hrdinové. Porazili šestnáctiletou holku a jejího nemocného tátu.
LinChi
ředíme ředíme... Ec 0,4 kořínky nevypadají že by zvládali takový nápor...
Zase jsem zapoměl že v NFT tabulka na stránkach Jidb.cz je pro hlínu a že v hydru je všechno ještě /2 :D takže už by to mohlo být v cajku .. přidávám fotky všech sedmi chudinek :D mužete se někdo odborně vyjádřit :D ja bych řekl že to nejhorší mají za sebou a že se začnou vzpamatovávat :D
Krteček1
Ahoj chtěl jsem se zeptat,jak jsi s těmi JIDB hnojivy spokojený, také o nich uvažuji. Ale radši ještě počkám jak dopadneš :-). Používáš i to "X"?
Ajtaktak
Mne to pripada nie ako spalene ale ako keby vobec nezrali, tie listy jak keby boli total vycucnute zivinami.
Ja by som skontroloval hlavne ph, ale to vravis ze mas ok.
Ale odborny nazor to nie je, iba moj :)
LinChi
Ahoj .. JiDB používam už třetí kolo a nemužu si stěžovat .. ano xko používam v poloviční koncentraci lebo hodně zvedá Ec :)

Dobré dávkovaní a nejsou ani moc drahé .. :) za mě nejsouj profi jako třeba Advanced Nutrients ale jsou pradní .. Ano EC bylo moc vysoké sou spálené a ph bylo 4 dny uplně dojebané až dneska to dávám celý znova dokupy... musim vypustit nádrž.. Dal sem nové baterie do Ec metru a holahej hodnoty jsou uplně jinde :D
takže tak ..

odedneška bude ph i ec Ok :)
LinChi
UPDATE: VODA Z KOHOUTKŮ EC 0,4 PH 7,9 ... FUJTAJCL

Dozázek... Počítáme EC vstupní + Hnojiva.. abych Dosáhl požadovaného ec v tabulce.. nebo počítám 0,4 +0,2 = 0,2 Ec v tabulce ( co po mě chce jidb) tzn 0,6 je vlastně v pořádku ??? sem už z toho na nervy :D

Ták hotovo Ec 0,6 Ph 5,9 .. dám tomu pár dní a věřím že budou vypadat mnohem lépe... Konečně :D snad už je to cajk :)
Krteček1
Děkuji, zkusím to v nějakém z dalších kol.
Ajtaktak
0,6 klonom urcife nebude vadit :)
LinChi
díky za rychlou reakci ! :) uvidíme.. nechám je ted pár dní v klidu :)
Pepino17
To Ec vody 0,2 máš bezva. To Ti trochu “závidím”, myslím to v dobrém. U nás má voda z vodovodu 0,8. Ach jo.
LinChi
mám ec až 0,4 :P to už není tak fajn :(
Pepino17
Ale stejně. Bral bych to všema deseti. Každopádně, ať se daří.
LinChi
Jojo.. jak se proplachuje ta textilie od vysokýho ph a ec.. tak mi stouply hodnoty po pár hodinkách je to na ec 0,7 a ph 5,9-6,0 :) tak to nechám už v klidu ať kloníky konečně pustí kořínek :) atrošku se vzpamatujou .. Nft nechávám běžet v kuse.. minulé kola sem nechával čerpadlo napustit vodu ke kořínkům na 15 minut co 2 hodiny.. ale myslím že to nemá až takový smysl.. Opravte mě jestli se mýlím .. :)
LinChi
Má tady někdo tip kolik bych mohl dát těm kloníkům Ec abych je nepálil ?
Ajtaktak
A už sa spametali ?
Ja sa ti k tomu nevyjadrim NFT som nikdy nesiel :)
LinChi
No každej den vypadaj hůř a hůř... :/ tohle se mi ještě nestalo .. jako zachránil sem kytky v horším stavu .. ale i tak.. chci zelené vitální květinky...

Optimální ph je od 5,8-6,1 což mám . měřeno třema ph metrama ..
Ec vody z kohotku je 0,4 a já mam v nadrži hnojivka s EC 0,7
Teploty jsou optimalní voda 18-22
Vzduch okolo 24
Vlhkost 65-75%
jedinej problém je že kořínkům se moc nechce růst...

Dal sem jim A M B od JiDB a trošku Woodoo Juice od AN

pořád nevím .. zkusím vydržet týden tak jak jsou .. jestli budou horší a horší tak se asi obvěsím.. protože na to nemužu přijít ... :(
Ajtaktak
mne to pripada ako nedostatok zeleza.
To moze byt sposobene tym ze bud nezeru - zle PH
alebo malo hnojek, alebo zlý základ vody, moc nízke EC pri Reverznej osmoze.
LinChi
mam vodu z kohoutku s ec 0,4 na začátek... ph majů už třetí den dobré :)
hnojiv sem dal hodně málo to je pravda... teraz zkusím ich nakrmit podle tabulky přesně na růst... :) dám jim pár dní a uvidíme co z toho vyleze.. přinejhorším dám nové řezíky do hlíny a pojedu si na jistotu :D ale to není možné .. !! musí se vzpamatovat a začít pěkně růst :)
Ajtaktak
Ked je vsetko tak jak pises tak uz potrebuju iba cas :)
LinChi
Tak zkusím to jinak.. Ph6,0 Ec 1,2 ( 0,8 + 0,4 voda z vodovodu )
30litrů vody v nadrži dávkovaní přesně podle tabulky :)
Ajtaktak
Ja ti neviem, ty si extremista :D z 0,6 skok na 1,2. Preco nezvysis o 0,2-0,3 a ked uvidis pozitivnu zmenu potom vies ze si spravne. Takto zasa o par dni zistis ze su spalene korene. Ja by som urcite nerobil taky skok.
LinChi
:D hednoduše mužu koncentraci snížit mam ješte 15 litrů čisté vody rezervu :) pohlidam si kondici holek :) ale máš pravdu... dlouho sem to hydro nejel... uplně sem ztratil přehled...
LinChi
Ták hned se cítím líp .. Pohnojit jim evidnetně prospělo .. EC je ideální nové lístky rostou jak o závod.. :) pěkně zdravé .. napružené k světlu .. Z ekonomických důvodu ale nesvítím 18/6 ale 16/8 :) kořínky nehnědnou jsou hezky bíle a roste jich celkem kupa..
Každopádně ty jiffy nemám rád.. nedrží ... není to ono.. raději bych grodanový kostičky... a ještě ideálně v 4x4cm.. ! aby se hezky položily do nft a mohly rovnou růst :)
LinChi
Den ode dne lepší kondice ještě dvě aby se chytly a bude to parádička. :)
Krteček1
Supr, tak ať to takhle pokračuje.
JankoPanko2
Pěkně s tím bojuješ... vypadá to o dost lépe.
LinChi
Jooo snažíme se dohnat ztracené dny.. a ta elektřina.. FAKT DRAHÁ tady .. -.-
LinChi
Tak se zase hlasím do služby... máme to další dva dny.. co jsem něco nafotil.. ale pořád se mi zdá že nejsou uplně ALLRIGHT :D každopádně rostou A musím uznat že hezky.. Kořínky nabývají na objemu počtu i délce ! :)
LinChi
Tak už to jede pěkně ... některé se chytly hezky jiné jsou pozadu ale rostou už všechny :)
Madical-Strains
Ahoj.

Jak jedes tyden?
Nechci te do toho kecat , nft nerozumim ale...
vidim tam jasnej nedosatek horciku , mas PH, EC, teplotu vody atd... v poradku ???
U takhle mladejch kytek jsem to nikde este nevidel , nedostatek horciku se obvykle projevuje az v 5-6 tydnu.

EDIT: je , tys mezitim vlozil nove fotky uz vetsi. :)

Neco tam je Linchi urcite spatne , takhle by kyti nemely vypadat.
Na to NFT bych nemel fakt nervy :)
LinChi
Jedeme zhruba 3ti tyden s tim ze první dva byli v prdeli hodnoty jak ec tak ph ... nejdriv sem to prehnojil a pak zhistil chybny ph metr ... ted se konečně chytli rostou... je dost možný že deficit pochází od zbytků hnojiv z lahví :) brzy otevřu nove a mělo by to být okey :)

Brzy nachystám nový roztok tak snad to bude cajk čekám na výplatku abych dokoupil ... často pod led kytky papají vic cal a mag tak zkusim přikoupit :) nějaký takový aditivum... nft parádni

Hele ec okolo 0.8 a ph 5.9. Teploty roztoku za světla max 21 v noci 18-19 takže pohoda :) myslim že se ještě vzpamatovávají z počátečního průseru :) budou v pohodě ;)
Luise
Jestli jedou koreny to ostatni je otazka par dni nez se to taky rozjede. Druha vec ze jsem jeste u dobrych hnojiv pokud se vcas vymenujou nezazil nedostatek nakyho prvku. Dost casto se to da posrat PHckem, nebo prave pridani dalsich hnojek. V dobrym zakladu musi byt vsechno spravne vyvazeny, jinsk to jsou hnojky k hovnu. Ja jedu GH a menis po rustu na zacatek kvetu, po zacatku kvetu na konec kvetu a pak nekde jeste jednou vymenim na konec kvetu. I kdyz to vychazi na zhruba 30 dni a to uz ani nema cenu a pruplach. Jeste jedna vec. Vim ze se to delat nema a je to risk, ale vetsinou kdyz kytky blbnou v rustu, tak v kvetu se vsechno ztrati a jedou jak maji. Tech prvnich 14 dni jim na regenaraci nez nasadej uplne staci. To by musel byt nejskrj vaznej problem, ale kdyz je to v hnojkach tak si zacnou chroupat jsk kdyby jim slo o zivot a dostali rozum. To EC bych se nebal napslit uz i trochu vejs. Klidne 1.3 a teplotu vody od 21 do 25 v pohode.
Luise
Jeste ti k tomu gro tanku neco doporucim jestli nechces byt vecnej dolejvac. Kup si napousteci ventil k wc navrtej diru do vany na skrin si poloz kanistr s cistou vodou a propoj to. Vydrzi to v pohode tyden a nekolisaji ti hnojky a stim phcko. Podilam fotku presne toho kterej tam padne.
Gauss
nic z kovu tam nedavej proboha, uplne mu staci tohle: http://www.growshop-velkoobchod.cz/...lovak&results=7

momentalne ma ale ocividne trochu jiny starosti nez dolejvani bych rek...
Luise
To co jsi poslal je urcite lepsi, ja tohle schanel a sehnal jsem takovej original cervenej klump. Tak jsem to nahradil timhle. Mam to tam pres rok ve trech vanach a vali to pohoda.

Ten problem bylo Ph nic jinyho bych v tom nehledal. Jeste teda jestli nepoplet hnojky a nedal tam jednu dvakrat trebas. Ale ted uz mu to povali.
Madical-Strains
Tak doufejme ze to ted uz pofrci jak ma. :)
LinChi
Ale jedou hezky... tak tejden a přepínat bych měl no ni ??
Luise
Krasa, ty si chrochtaj. Ja uz bych prepnul. Chci se zeptat, ty jim bublas ve vani? Taky jsi nemel k tomu cerpadlu takovou hadicku, ktera se strci do diry ze zadu cerpadla a provzdusnuje. Ja to videl v original navodu, ale taky jsem to tam nemel.
BRooT
Pro prcky v NFT počátečný EC - 0,8 minimum, 1,0 ideál, když jedu prcky od Bárta, tak dávám hned od začátku 1.6 EC, protože jsou na to zvyklý a je to paráda.

Ty počátečný nedostatky a problémy jsi měl díky těm hnojivům JIDB (mají v sobě hrozné málo mikroprvků), jelikož ty hnojiva slévá nějaký týpek v garáži ... Ne sranda, vím, že někteří si to chválí, ale nejsou to kvalitní hnojiva a do hydra s tím, to je za trest, samé problémy. Příště zkus koupit k tomu Calgreen od Metrop, to ti vyřeší problém, nebo Dutch Formula 3 (micro) a nebo nejlíp, přejít na jiné hnojky do hydra co to mají vymakaný (Canna,Metrop, Advanced Nutrients) .

Tu desku přelep pořádně, ať ti nesvítí do vody, jinak bude problém na cestě.
Luise
Jj General Hydroponics. Byli vyvinuty pro NASA to uz o necem svedci jejich 3 slozky. Nebo Advanced Hydroponic. To stejny. Opravdu staci zakladni tri slozky.

Ja nahradil ten vrsek cernobilym igelitem. Stoji par kacek a vyriznu si diru kde potrebuju. Jenom takovej kriz, terej pak i prekreje kostku.
BRooT
Asi nejlepší řešení je origo kryt od NFT (jako tepelná izolace) + to potáhnout právě to černobílou folii, bílou stranou navrch, aby odrážela světlo/telo.

Uplně nejlepší řešení je koupit Chiller do nádrže samozřejmě :) :D
Krteček1
GHE koupilo Mosanto a to taky o necem svedci :-). Mam otazku, je dobre, ze jsou ty kytky cele mokre?
BRooT
citace:
Původní příspěvek od Krteček1
GHE koupilo Mosanto a to taky o necem svedci :-). Mam otazku, je dobre, ze jsou ty kytky cele mokre?


Za světla to určitě dobré není :)
Luise
Mosanto ty kurny co prodavaji geneticky modifikovany semena, ktery uz nevzklici? To podporuju dobry hajzly tedy 🙊

V rustu jo. I kdyz asi tolik nezerou tim ze nemaj odpar. No mozna by nemusely byt az tak mokry.

Mel jsem to jak rikas prelepeny igrlitem a spatne se to mylo.

On ma teplotu spis nizsi co jsem kouksl 18 je uz na hrane.
LinChi
Mokre jsou za světla zhruba na deset minut než oschnou jednou či dvakrát tejdně je stříkám cannacure :) jidb sem dostal darem od jednoho kolegy odjel sem s nima i hlínu a nevidím problemy... . další kola v hydru užjedu s Jidb a sem spokojeny.. kdybych měšl správný PH na začátku vypadaj mnohem líp :) Přidávám Jim z An Akorát Woodoo Juice s tím mám dobrou zkušenost co se týče prvních dvou týdnu na zakořenění .. ..... AN mě příjdou strašně na prachy.. a davkovaní na netu maj přehnaný nedá se podle toho vubecv ject... :D Ec sem měl podle an tabulky v závratných horách .. takže čísla okolo 3-4 :D což mi příjde strašně přesolený :D


Mam starši verzi čerpadla takže bez hadičky ale strejda linč si koupil vzduchovaci čerpadlo a kámen a bublám jim kyslik do vody .. mam tam dokonce ještě druhé čerpadýlko co honí vodu dole v nádrži aby voda nestáala :) a když mícham roztok upravuji ec a ph tak jen vypni čerpik ke kořenům a pohodlná práce :)

příštích pár dní bude zlomových .. nainstaluje se síť a pracové filtry na přítah :D a pak už vesele přepínáme :baseball:


možná nebude na škodu zvážit ještě nějakej kompatibilní CALMAG :) prej pod ledkama víc žerou tyhle dva druhy žrádýlka :)
Madical-Strains
No, to uz je jina :) Krasne uz vypadaj.
Cumim na to ...jak rychle mineralama v hydru kyti reaguji na zmeny na rozdil od organice v hline. Parada !!! :)
Krteček1
Ty hnojiva mě už štvou, je to hrozně drahé.

Pročítal jsem zahraniční fóra a zjistil, že suroviny pro ta hnojiva vyrábí jen několik málo firem. Od těch to všichni kupují a míchají s vodou, žádný z výrobců si svoje suroviny nevyrábí sám.

Kdyby to takhle draze hnojili velkopěstitelé, tak dávno zkrachují. Takže to musí jít i jinak a výrazně levněji.

Cestou budou hnojiva v prášku. Na RIU doporučovali "Jacks 321" a ještě další, už si je všechny nepamatuji, v některém z dalších kol to zkusím. Pokud nebude úroda výrazně horší, není co řešit cena je pod 10% těch klasických. Chtěl jsem zkusit i tyto JIDB, ale když vidím jak to s tím neroste...

Udělalo by mi radost kdybychom se na tyhle příživníky vykašlali :-). Nevýhoda - potřebuješ váhu na vážení v řádech gramů, což ale většina growerů jistě doma má :-)

Ať to roste!

P.S.: názor týpka co to již nějaký čas pěstuje pod LED ve větším.

https://youtu.be/KUoTFGXfb60
Easy Grow
JIDB jedou parádně nevím co furt někdo má ...od startu na řezy ec 1,3 v Coco v nft 0.7-8 a finále Coco 2,1 nft 1,6 ph od startu 6.1 Coco nft 6,0 a postupně v květu klesat na 5,8 Coco nft 5,5 a flush tak jak ti dojíždí model žejo...určitě býva častější problém u ledek kvůli Mg a Fe plus mikroprvky tak si kup enzymi od jiného výrobce a k větu cca v druhém týdnu přidej k JiDB enzymi . Nejsou tak drahé až na X bez kterého se dá ale taky vklidu dojet . Až se daří ;)
Luise
Kazdej ma svy kone 😁 ja JIDB neznam.. Ale co jsem chtel, vy pouzivate v nft enzymy? Ja vubec. Vsemu bio se radsi vyhejbam. Jen korenak na napusteni kostek a taky nevim jestli to je potreba uplne. Zadnou rutiku to nedela, tak to tak delam, mozna peroxid by byl lepsi.
LinChi
Já jsem Ss Jidb spokojenej.. enzymy jsem nikdy nelil .. :D X-ko koupím chci to s tím zkusit v hydru.. v hlíně to bylo parádní :D nevidím problem jen bych se zeptal kdo mi doporučí jakej Cal Mag ? aby to s jidb nedělalo bordel... zezačátku jsem lil ob den ještě oxyplus.. :) docela myslím taky fajn pro kořínky.. jinak kořeny krásne silné zdravé bíle a hodně.. !

jak říkam na dva tejdny nazačátek jim leju woodooo Juice od AN :)
momenátlně mám ec 1,1 (-0,4 je vstupní Ec Vody takže vlastně 0,7 z hnojiv )
ph držím stable na 5,9-6,0

teploty uvnitř už pomaličku rostou už jim tolik nevěrtrám takže

Den 25-26
noc 21-23
voda ve dne max 22 ( víc mi to zatím nikdy nezměřilo což sem rád )
v noci má kolem 20 ti :)

nějaký chiller bych ale časem pořídil chtěl bych hydrovat na balkoně..
mam na balkoně natahnutou zásuvku a je zasklenej a jsem uplně nahoře v osmym patře okno na jih takže slunko od rána do večera... :) akorát Out sem nikdy nejel tak nějakou radu pak jak to jet na balkoně :)
Luise
Pro me spanelska vesnice ty hnojky co chrlis 😁 Jede to fajne ne, mozna u toho Ph bych nebyl tak striktni, ale ja jsem lajdak. A jestli tam nemusis zbytecne lejt kvanta pufru, tak to me vubec neres.

K tomu hydru ns balkone. Ja si udelal takovej stalebezici drip s kokosem, ale mam to pro matku a za oknem. Na out to jeste neni vyzkouseny a bojim se co hnojky a koreny na tu teplotu. Sle myslim ze drip a kokos muze byt jedina cesta, vsechno ostatni schnije. Pridam fotky v druhym prispevku
Luise
Je to urceny pro rust, takze 18 hodin v lete v zime, pri vyuziti denniho svetla. Proto tam je casovac a soumrakovej spinac. Ktery ohlidaji tech 18 hodin.
Dole je cerpadlo s drip rozdelovacem a vejde se tam 40 litru zalivky. Nahore je ted takovy provizorium, jinsk je to urceny pro dva maximslne tri matky.
Kazo
Kup si cal mag od AN. Jdou pouzit i jako postrik pri deficitu.
LinChi
A zase malej progress tak co přepínat nebo ještě chviličku růst ?
Luise
Pekne se predvadis, tahle runda bude jinej level 😁

Jestli budes jen ohybat a neproplejtat, tak uz urcite. Zaplnis to s prehledem. Ja prepinam zhruba po tydnu, taky 6 kytek na jedno nft ale kytky neohybam a muzu je mit max 70 cm na vysku.
Da se to pak prostrihat a polsmst ale jestli jsi taky omezenej vyskou, tak s kazdym listkem a korinkem co jim jeste doprejes se potom zapotis 😁 co to mas ted za model?
LinChi
Box mam 200cm vysoký :) myslim že o vikendu to přepnu necham je ještě chviličku jezt :D přeci jen chci ať ten box praská na přeplnění :)
Luise
Ja ma 180 prave a grotanky jeste vyvyseny, aby se vesly dva do stanu 120x80... Co potom delam ze spodni vetve zastrihnu, to je klasika, ale i na tech vetvich co necham, tak ve spodu a kde se me to nelibi vystipu spicky z kterejch by meli vyrust palicky. Dela se to tak u rajcat a podpori se tim vrsky a zredukuje pocet palic, cimz jsou silnejsi. Muzes zkusit. I kdyz to pak preroste, nemusis resit jestli to lampa prosviti a proste se soustredis jen na 30 cm nahore a vsechno dolu takle vystipes. Tak at to vali
LinChi
Tak přátelé dnes jsem nastavil časovaní světla na 12/12 a přepnul panel do "květového" režimu ... odedneška pálím na holky pěkně 242W ...

Světlo jsem schválně zvedl na 70 cm... a přidal do boxu Síť :)

nechám je dnes a zítra ještě dojet na růstových poměrech hnojek...
a během víkendu nahodím už větší poměr složky B u Jidb.. Xko začnu lít až někdy v lednu :)
LinChi
Tak máme přesně 3tí rozsvícení cyklu 12/12
Tzn. právě ted v noci začíná ve skříni 3tí den.. Ano svítím v noci .. ( zvyk )
zatím mě celý provoz skříně vyšel na 614kč... :D což je zhruba muj měsíční přeplatek za elektřinu kterou platím schválně víc...
už tak mám 4,084 kč za Kwh a čez mě pěkně odírá.... bejvávalo líp no kdy sem platil 2,600 kč za kwh :D

každopádně...

světlo od vrchoilků 74 cm od sítě 60cm
už to valí naplno a kočky vypadají že se budpou chtít hoodně vytáhnout
Namíchal sem nové roztok pěkně 30 litrů ( cca nemam to přesně změřené )
dále jsem dal 2,5ml ph mínus a ejhle jsme na krásných 5,8 Ph :)
Hnojiv sem dal cca takhle
A 20ml
M 40ml
B 60ml

Ec jsem získal krásných 1,6 ( -0,4 vstupní Ec ) = 1,2 hnojiv

myslím že ted si budou lebedit .. :) jsou ty listy sice trošku flekatý ale není to nic extrémního .. ještě nevím kdy je přesna doba doplnit toho CALMAGu spíš ještě nepoznám kdy mě kytka řekne že jí chybí zrovna tyto dva produkty.. ( samozřejmě budu porovnávat s obrázky.. ) ale osobní zkušenost ještě nemám :)

kořínky jsou totálně prorostlé po celem nft až překypujou do dolní nádrže :D
jako obykle :D

krásně to voní když otevřu skřín vždycky se divím kde se to tam bere.. :D
bez jediné známky palice :D

kámoš dělá v práci skříně a celkově s dřevem deskama poličkama a nábytkem

slíbil mě matkárnu tak sem mu nakreslil jak bych si to zhruba představoval :D
malou skřínku kde budu moct mít jednu maminu a z ní pěkně dělat kloníky a zároven ty kloníky nechat v první ffázi růstu pěkně růst :) ještě ale nevím jak to vymyslet páč bych chtěl jet pořád Nft... takže to chce uděat tak že je naklonuju v maličkých kostičkách.. a pak je dám na vegetaci a kořenění do velkých grodanů asi 4x4
než vylezou kořeny aby se začaly proplétat budou ve skříni.. :D ale chce to Homemade hydro na míru stylu nft tak aby mě to fungovalo i v mini matkárně :D
no uvidíte blíží se zajimavej progress ! :D
LinChi
4 dny 12/12
Poskakujou nahoru :) začínám mít ve skříni krapet teplo :D
cca 28*C :)
LinChi
Počítám že za týden holky přerostou síť... chlastaj vodu jak divoký :) zítra budu dolejvat :)
Luise
Ahoj, mas to tedy narvyny, jsem zvedavej jak to ukocirujes az to vystreli 😁 Proc nedas to svetlo o neco niz, zacnou se ti zkracovat mezipatra. A jeste ta prava strana jede vic? Z jaky strany ti tece voda a nebo taky byva ze mas jednu stranu treba u chladny zdi v pokoji...
Vsechno to jsou jen detajly, jede ti to krasne.
LinChi
Zdravím Přátelé .. Jede to krásně... první tejden květu za mnou :) už ukazujou první chloupky.. myslím že už moc nevystřelí takže budu rád když dosáhnou na síť :)

za 7 dní vychlastaly neuvěřitelných přibližně 30 litrů vody :) ( průběžně sem doléval vodou a až začlo klesat víc Ec tak jsem přidal trošku hnojiv.. :) blíží se vánoce tak ted nebude na holky čas tudíž kompletně vyměním roztok někdy kolem 26 :) pak zas silvestr.. to sletí jak voda.. no a máme tady první náznaky paliček moc se těším až začnou vonět po celem pokoji kdyžý otevřu skříň..( ne že by už něvoněly ale ten pravý závan teprv příjde )

Koukal jsem do tabulek.. vzhledem k nejčastějším problémum s cal mag jsem se rozhodl zkusit to ted jet na ph 5,8 ( tam se podle tabulky protíná příjem cal a mag.. :)>>>>>> https://www.420magazine.com/communi...-charts.114733/

takže ted jedu na ph 5,8 ec jsem trošku zvedl na 1,9 (-0,4) listy stále jakby vybledávájí od středu .. a nemyslím tím mladé a nové ale ty trošku starší :D
na uplně spodních patrech mám trošičku listky na špičkách připálený... Světlo držím podle výrobce na 70cm od vrcholků... ( poslední pořádne kolo s chocolope v hlíně na biocanně mi potvrdili nejlepší výsledek s touhle výškou světla..:)

Abych odpověděl na dotaz luise.. já bych řekl že je to spíš tím že klony na straně pod větrákem jsou slabší a menší.. ( dýl se vzpamatovávali z přechodu do nft z klonovny = je možné sledovat na začátku když rostli na vegetační fázi.. druhá z leva byla strašně dlouho teměř beze změny... :)
+ mám jich tam sedm ( osmou jsem zlomil svou neopatrností ) tzn na te půlce kde to víc roste je víc klonů a náhodou ty zadní se líp uchytily co se týče začátku růstu :)

na jedné půlce jsou 4 na té slabší jsou hold tři :D větvení kolínkama s uplně náhodným ohýbáním má taky vliv na to že některé se větví líp a některá méně.. :D pravidlem je kde musím použít víc kolínek tam je pak největší uroda... strana dál od větráku je u stěny s krajem paneláku zadní strana je s obývákem strana u ventilátoru je v podstatě bokem k další skříní a směr do pokoje :) Teploty u kořenů jsou všude stejné si myslím vzhledem k cirkulaci vody vzduch to tam taky dost silně míchá a panel hezky vytápí celý box v podstatě rovnoměrně :)

nevidím tudíž že takové minimální výkyvy teplot mužou mít takový nasledek na růst rostlin.. čerpadlo teče na straně u ventilátoru (Vlevo)

Přidávám zase nějaký Up fotky :)
Dnes se koukneme i pod desku nft ke kořínkům tak sem zvědavej co na to napíšete :)

koříánky vzhůru nohama cpal sem tam foťák aby co nejlíp zabral kořínky :D
LinChi
Tak máme tady další Update kanálu pana Linčiho :D

Musím uznat že tenhle model se táhne hezky.. začátek druhého týdne a v boxu máme dosažen milník s názvem síť... žádne odlišťování ni stříhaní malých paliček asi neplánuju zatím sem vždy odjel totální džungli s krásnýma vysledkama :)

a teď lidi poraďte... mam vrcholky začít násilím držet pod sítí ? :D
nebo použít síť jen jako podporu a nechat to volně prorůst.. :) nikdy se mi se sítí nepodařilo udělat kolo tak jak bych si to představoval :D

Jinak od posledního doplnění zase půlka nadrže tzn. kolem 20 litrů :D

děsí mě kolik toho vypijou .. :D docela mě ted štve že nestihnout dojít hnojiva včas protože DPD mi zajebalo balík a ted mi ho nedovezou x dní .. :D navíc ho budou vracet protže špatně padla 3x domluva a nevěřím že mi to ještě dovezou :D

už sem objednal pro jistotu z dalších stránek :D tak sand to bude nějak rozumě včas :D

Vlhkost v boxu odpovídá spotřebě vody :D 60% :D

Odtah na max a stejně by to ještě mohlo tahat trošku víc :D

teploty vody a vzduchu se drží pořád stejně v optimálních hranicích ..

LinChi
Tak jsem vyndal tu debilní síť ;) příjde mi to takhle mnohem lepší ... nevím proč prostě mě to příjde líp prosvícený :)
BRooT
Chillery mám teď 3 (1 zaplý, 2 stranou ),šlapou super, ale pokud to chceš na balkon a bude v létě 30 stupňů + tak to vodu ochladí max na 24
Luise
Ta origos gumosit je fakt shit. Lepsi natahnout plastovou z kvetinarstvi oka 10x10. Na proplejtani to neni, spis to potom drzi stabilitu. Ja ji tam nechavam uz porad ve vysce asi 40 cm od vrsku nft. Na proplejtani bys potreboval sit s oky max 5x5 cm.

Jinak urcite neprostrihas trochu ty spodky? Zaplneny to mas dobre. Kvet uz 14 dni, nevim porad co mas za strain, vypada to na neco sativovejsiho, tak to asi jeste trochu povyroste a na tech spodkach bude opravdu prd a na zastrih nejvyssi cas. Uz vidis jak bude ta kytka vypadat jaka vetev da, jaka ne...a vrsky jeste zesili...Listy bych prostrih az budou paldy, tak treba lehce kde brani palde ke svetlu..

S tim kolisanim vody. Ono tech 45 litru je celkem prd kdyz se to rozjede. Vypijou 20 litru jako nic a hodnoty jsou jinde. Resenim by byla ta pridavna nadrz nahore a nemusis tak casto laborovat.
Dej vedet co je to za strain, nikde jsem to nevycetl. A skoda ze jsi nezalozil i nove vlakno vid.
LinChi
Ty bereš co za drogy ? :D vlákno je k jednomu kolu :) strain se jmenuje jako vlákno ... luise ty jsi mimo nepiš sem prosim

PRosím Moderátora Zdali by mě od luise neočistil vlákno... nepříjde mi že píše k věci .. Krom dopouštění nádrže mele sračky
Ajtaktak
Linchi ved sa ti snazi iba poradit, mozno to pisal zhuleny :D
Nebud taky tvrdy na neho :))

Jo, ja mam siet sa mi zda tiez 10x10, ale plastovu, a na scrog nevhodna, iba na oporu nech nepadaju palice v neskorsom stadiu.
Jediny strain co som vedel preplietat je grapefruit, ale to je naozaj totalna liaaana a som tu siet presival jako krajcir :D.

Nechcem zasierat vlakno, ale ak niekto ma link tu na fore navod na vyrobu scrog siete tak prosim pm :)
Miguell
aladinxxx daval navod na vyrobu scrog site a ma to paradni, tusim ze to ma v jeho 15 kole
El Dudelíno
Tu síť jsi tam měl nechat. Až se to začne bulat, pozdě něco dělat. Tam nezapichnes tyčku jak do kvetniku.
Rád vidim NFT. Můj nej system.
Držím palec

Pic...
LinChi
Ahoj ... Sít sem tam vrátil na další kolo ji udělám do dřevěného rámu a čtverečky v ní budu chtít maximálně 4x4cm ...:)
Roste to šíleně ale nerovnoměrně.. chtělo by to zapracovat víc na uniformitě... :D

příští kolo se to snad zlepší :)
Luise
Jo budu drzet kusnu, kdyz ti to tak vadi..Nevim proc, ale mel jsem za to ze jsi v tomhle threadu uz jedno kolo odjel. 🙈🤣
Posledni rada, na propleteni se mi osvedcila cerna plastova sit proti okusu kmenu zveri. Maji to v metrazi. Oka jak rikas a da se to prostrihat kde je potreba. Plast proto ze se da vydezinfikovat peroxidem v rozprasovaci a nevlhne, tudis nevyvola plisen v miste dotyku. Tim koncim 🤘
fikus37
Dobrá rada nad zlato.
Jsem si nevšiml linchi, že jsi rozjel další kolo;)
Luise
To neni, vyplejtat to z toho pri sklizni je shit. Takle by to mohlo vypadat moje fotky z roku 2006 trochu punk. Ale on by prisel na to ze jedno tam uz krouti a druhy sotva dorostlo 😁 pak by jel svoji dzungli a sklidil pulku spodku. Nebudu se uz vyjadrovat. Poradil jsem jak prestat laborovat v nadrzi ksm prorostli koreny a moct odjet i na dovolenou. O tom ze nechat kazdou vetev je dost kontra. A o tom jak vyuzit slunce pri matkareni.. Nakonec ten scrog, urcite existuje i lepsi reseni. Ja si s vami kluci merit pindika nebudu. Chodim sem z nudy, neco si precist novyho dozvedet a treba doporucit. A jsem dost paraoidni na to ukazovat kazdej prd. Radsi si pokecam kdyztak pridam fotku. Tim bych ukoncil tuhle traparnu o tom ze jsem si spletl vlakno, ze nesleduju jen tohohle borce. Ted me muzete smazat z celyho vlakna.
LinChi
začínáme 4tý týden 12/12
Ph 5,9-6,0
Ec 1,7
tento týden přidávám Xko takže jedu A M B X ... hnojím poidle tabulek / 2 protože hydro +20% protože led... :D Ec mě vychází docela nízký ale raději méně než více žejo :)

Spokojený jsem nadmíru voní to neuvěřitelně :)
LinChi
PRosím o Promazání Threadu od Luise prosím prosím prosím prosím
Luise
LinChi dole na pod tim banerem je odkaz na Grower Team, tam najdes moda kterej ma zrovna tohle tema na starost a toho muzes pozadat.. to pro priste, uz nemusís uz by to melo byt zarizeny. Dekovat nemusis..mej se
JetiX
Chudák Luise.... :(
Luise
Ale jo, tak zasral jsem mu to tu a byl jsem docela neodbytnej a rekl jsem i par volovin no. Ale umysl byl dobrej 😁a spatne jsem myslim neporadil. Jen jsem nedal to, ze jsem mimo a melu sracky.. to se da rict jinak a treba do pm.. ale pohoda ja jsem splachovaci... poradnej bong to smazne 😁 a mod mu to tu procisti. Happy people😂
fikus37
Na druhou stranu Luise uznal svoji chybu a to se cení.
LinChi
v pohodě.. já taky občas píšu hovna..a měl bych se ti omluvit .. mě jde spíš o čistotu a přehlednost threadu .. chodím pak na svoje staré thready a čtu si co kde jak a proč a piluju chybičky a snažímse zlepšit svůj další pěst... není to nic proti osobě.. to s tou sítí beru na vědomí sám vím že ta gumosíť je k hovnu :D
LinChi
Abych sem nahodil něco pozitivnějšího :) Tak přidám pár fotek jak se daří zahrádce :)


22 dní 12/12



Fotky fotím normálně a sem se nahrávají na šířku :D Tak si procvičíme krční svalstvo.. a odteď fotím vše našířku at je klid :D :grrr: :grrr: :grrr:
Luise
Joo cajk, nama cenu resit bobky, na to je v zivote moc malo casu..at se dari
LinChi
Ec jim moc nesolím schválně už jsem viděl nějaký popalený špičky listů takže držím okolo 1,6
Ph 5,9-6,1 nikdy to neudržím uplně přesně.. + počítám i s odchylkou měření... na upravu vody mi stačí 1 ml ph- na 8 litrů :) z ph které mi teče tady z kohotku které jsem řešil na začátku tématu ..:) takže paradička :)
To xko podle mě dělá fakt hodně protože těch pár dní co na něm už jedu je setsakramentsky znát.. kytky začali divoce kvést nafukovat se a kynout.. :D
je to až neuvěřitelné každým dnem jsou ocukrovanější ! škoda jen že se fakt blbě fotí :D
Madical-Strains
Me se to libi.
fikus37
Linchi, třeba koupit lepší foťák, nebo nebyl pod vánočním stromem nový mobil?:D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma