Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 
Zeus 308 Xt - Klikni zde pro originální téma
Seedway
Zdravím přátelé,
Přišel čas na další kolo s novým světlem.

Momentálně rostou zatím jen 2 automaty od Buddha Seeds.Bylo jich původně 8 ale byly hrozny,zasekly se,hrůza,vyhozeno.Dneska šly do vody poslední 2 semena Early Skunk od Natural seeds co jsem dnes náhodou našel.Jinak zítra očekávám 12ks Chocolope taky od Natural Seeds.Dohromady tam chci 8 kytek.Předpokladam že se ty automaty přepnou i když tam pořád bude 18/6 pro nový kyti a že teda nepřerostou.


Skříň :100/60/160
Světlo :ZEUS 308 XT (čipy Samsung LM301B,26-140W)
+ na květ přidám další 2 desky po 100W s čipy Samsung LM561C
Zdroj. :ELG-150-42A
Hlína :Biobizz
Hnůj :Biobizz
Odtah :Arctic F8 PWM
Ofuk. :Garden highpro +
Gauss
tohle skončilo dřív nez to zacalo :D R.I.P
DrGrinspoon
Nechcem sa ti do toho nejako miešať, ale to svetlo je vhodné tak na 4 rastliny B-)
Seedway
Klidně se do toho míchejte ,za postřehy budu rád.
Teď to svítí 100W a jak jsem psal až bude potřeba bude tam 340W a to si myslím je dost.
fikus37
Zdarec,308 cipu samsung na jedné desce a účinnost při 100W nějakých 190 Lumíku na Watt. Ty dvě desky dáš kde? Vleze se ti to tam vůbec.
A kde máš chladič?
Určitě se to bude zahřívat a pokud jsi bez chladiče,tak životnost budeš mít 1/3 a učinnost bude o dost % menší.
3500K je dobrá na růst a dá se i na květ,ale podle mě je na květ v LED kách 3.000K nejlepší řešení(více podíl červené složky)
Jsem zvědav jak ti to pojede 3.500 K tady ještě na květ nikdo nejel.
Seedway
Ty další 2 desky budou menší takže se vlezou (teda doufám,teď jsou v přepravě PPL) Výrobce udává,že chladič do 140W není třeba a ani na tuto desku chladiče neprodává (na menší desky o stejným výkonu chladiče dávají ) Nicméně deska se skutečně zahřívá,takže nějaký pasivní chladič pořídím .Když mi někdo poradí nějakej shop na chladiče budu rád .Na to spektrum 3500 jsem taky zvědavej,ale mám nacteno,že to je OK na růst i květ.
alfonzito
Vyrobca udava ze pri 77W sa ta doska ohreje na 50°C pri okolitej teplote 20°C a to bude aj limit na provoz bez chladica. Ten driver polozeny priamo na doske tomu tiez vobec nepomaha a este viac sa to lokalne pod nim hreje
fikus37
Souhlasím s Alfonzito. Pokud to výrobce nemá odzkoušené a prodává to na pas blink, tak za rok, dva ti čipy na té desce odejdou prinejlepsim účinnost těch čipu půjde rapidně dolů.
Já být tebou tak koupím kus hliníkového chladice(na ehlinik.cz) teplovodivou pastu co se přilepi a hodím to na tu desku.
Ten driver se taky zahřívá, tak to bude na prd. Ten kdo to tak vymyslel bude pořádný loula.
alfonzito
ono vyrobca to ma vymyslene prave na provoz na cca tych 70W kedy je teplota este relativne ok. A predava k tomu este aj profily a drziak na driver tak aby driver nebol polozeny na doske. Kazdoapdne ak to provozovat na vacsi vykon tak jednoznacne osadit chladic a driver uchytit napriklad na to lanko aby nelezal na doske alebo chladici. Druha nevyhoda ze takto polozeny driver na holej doske moze dosku jemne prehybat co ju moze casom poskodit
atletico
Co znamena vyraz "ked je teplota relativne ok"?trochu laicka a matuca terminologia priatelia..zvlast ked nikto z vas QB v ruke nedrzal (cest vynimkam)..tieto cipy maju prevadzkovu teplotu kludne 90stupnov,ale je nutny chladic..
Samozrejme treba zase nieco nove opi*ovat zo zavisti a frustracie ze dalsia technologia predbehla hps..
atletico
Inak seedway co si s tymi automatmi robil ked sa sekli?presadzal si ich,alebo si s nimi nejak hrubo manipuloval?
alfonzito
Staci si pozriet datasheet a zistis ze tie cipy dokazu ist na 90°C ale ich ucinnost je nizsia...druha vec je zr teplota cipu je vzdy vyssia ako teplota dosky
Seedway
atletico :právě že nic,semínka jsem Sadil rovnou do 6,5 květinacu,abych nemusel přesazovat a tím je brzdit.Dokonce jak se zasekly,to měly jen pár cm a asi 3 patra,tak z nich už lezly preflowers,nechápu.
fikus37
Každá ta deska (jestli je udělaná dobře) tak by měla mít takový bod kde se měří teplota. Myslím, že to tady někdo měřil. Větší teplota = menší účinnost = menší životnost. Nemusím to držet v ruce abych věděl základní informace o led čipech. Ledky by se měli chladit všechny i ty hujdy co jsou pod kuchyňskou linkou. Však i to nejhorší světlo mars hydro má aktivní chlazení. I 70 watt je dost a potřebuješ chlazeni.
Ta deska, kde jsou usazené ty cipy je asi s hliníku, ale je tenká, takže nasavane teplo s čipu nebude stačit uvolňovat do ovzduší.
jasse
citace:
Původní příspěvek od fikus37

Jsem zvědav jak ti to pojede 3.500 K tady ještě na květ nikdo nejel.


Nevím jaký máš přehled o zdejších pěstech na Groweru, ale 3500K na květ není nic vyjímečného a na zahraničních fórech už vůbec né. Ba i já, mám tady odprezentovány dva pěsty kompletně pod 3500K. Dokonce v druhé části pěstu šly kytky z outdooru na květ do stanu pod 3500K světlo.
atletico
Ja som nikdy netvrdil ze to chladenie nie je nutne..prave naopak..v tomto ti davam za pravdu,je skoda znizovat zivotnost qb dosky nedostatocnym chladenim..obzvlast ked je jej zivotnost oproti cob asi polovicna..kazdopadne pozrel by som sa na konecny vysledok,nechajme teda chlapca ukazat co z toho bude..ine shity(ktore mam aj ja doma :P ukazali ze sa s tym da pracovat) čus
fikus37
jasse, nemám moc velký přehled o tom co kdo má odpestovano. Já sám mám už asi rok a půl Vero 29 3500 K na růst a jsou zapnuté i v květu, ale jsou doplněny o 660 nm. Nikde jsem neviděl, že by někdo jel pod 3 500 K.
Sleduji jen pár pěstu, kde si myslím, že by kluci potřebovali poradit, hledají pomoc nebo co jsem ještě nevyzkousel.
Určitě budu sledovat toto vlákno, neboť jsem 3500 K čipy ještě neviděl. Každopádně si myslím, že zbytečně se snižuje efektivita čipu(špatným nebo v tomto případě žádným chlazením) . U LED je chlazení čipu na prvním místě.
Pokud bude špatně odvedeno teplo, tak to jasse na čipu nepozná. Dalo by se to změřit třeba v kouli, jak je na tom deska třeba po 2000 hodinách, ale není to zrovna levná záležitost. Takže rozdíl zřejmě půjde vidět až po několika kolech.
HVR
ja osobne si myslim,ze pokud das 3500 do jednoho boxu a 3000/2700 do druhyho a je to dobrej pestitel,tak nemas ani nahodou sanci poznat co pod kterou ledkou vyjelo;-) Mam to odzkouseny a lide co huli mraky let mi rekli,ze to nemuze byt vypestovane pod LED ale je to tutovka HPS.. :-D co k tomu dodat...
Seedway
Takže dorazila další QB deska.Měly přijet 2,ale poslali jen jednu.Mimochodem má 4000K a píšou,že je vhodná na růst i květ.Horší je,že ji není za co pověsit,není tam žádnej úchyt,nic.A vrtat se mi do chladiče moc nechce,když už tam je přichycena ta deska.Toto teda začíná 😁 .Další věc z který jsem trochu zmatený je zdroj.Poslaly k té desce ELG-150-C2100B,ale na výstupu jsou 2 kabely.Ten jeden kabel se tváří,že je snad na regulaci výkonu ,takže bych tam měl připojit nějaký potenciometr?Poradíte?
fikus37
Musíš koupit potenciometr 100 kilo bude stačit a zapojit to na dim +, -.
Však tady už máš chladič, takže v pohodě. Ty úchyty jsou mazec, že tam nedali.
4000 K nejsou vhodné na květ.
atletico
No tak to budes musiet prevrtat sam..jedine zeby si chcel pouzit nejaku lepiacu pasku :D :D normalne navrtaj vie krajne rebra s tenkym vrtacikom a do tej diery trebarz ten kruzok z klucov :) inak bol tu chalan co robil pest kde aj v kvete pouzil rastove čisto rastove spektrum..a vyšlo :) ako ja by som 4000k na kvet uz moc nedal ale tak uvidis..skus to nakombinovat
Seedway
Takže dneska šly do hlíny 2x Early Skunk a do vody 6x Chocolope.
Chtěl jsem sativu a Chocolope je sativa 90:10 ,takže jsem zvědavej.
Seedway
Světla jsem logicky vyměnil,chladič jsem provrtal.Takze na růst bude QB 4000 K ,jede na 108W.Mezitim seženu chlazení na Zeuse a přidám ho na květ a možnaaaa pak pořídím ještě jednu desku ve 3000 K.Zdroj jsem dal vrutama do stěny skříne a ten kabel na potenciometr jsem nechal odpojenej.
jasse
S tou chromatičností světla to není tak jednoduché, myslím, že se to řešilo i tady v LED foru.
Důležitou roli hraje Index podání barev CRI. Čip s chromatičností 3000K a 80CRI má slabší vyzařování cěrveného světla než 3500K 90CRI čip.
Seedway
1. 18/6

Semínka vylezla všechna.Early Skunk 2x, Chocolope 8x.K tomu pribyli 4 řezy Critical 2.0
Seedway
Automat už zbyl jen jeden.Všechny ostatní jsou tu
fikus37
Co to je?
Těžké bomby dostal ten automat ten už to má za sebou.
Seedway
Jo automaty se nepovedli.Zustal jeden,zbytek sem všechny přesadil do jednoho malého květináče.Teď sázim na nové koně (Chocolope+Critical 2.0)
Seedway
Takže na květ bude Zeus 308 XT 3500K +2x Zeus 308 2700K.Dohromady 300-400W.Tahle deska se 4000K bude na předpěsty.Jo a XT dostane chladič za 80€.
fikus37
Dobrá kombinace. Jsem zvědav jak to bude vypadat.
Seedway
4. 18/6
Seedway
9. 18/6

Takhle vypadají řízky 3 dny po přesazení do all-mixu 6,5L.Asi se spálili.Rozdejchaj to? Chocolope přesazen dnes do 3,5L lightmix.Pořídil jsem novej box 90x60x90 na předpěstování a kvůli vlhkosti.
DrGrinspoon
Seedway toto skôr vyzerá na deficit vápnika v pokročilej fáze ako spálenie od prehnojenia. Prehnojenie sa prejavuje od špičky lista. Pod týmito ledkami je deficit calmag častý.
Gauss
jak dlouho te bude bavit lejt takhle malejm holkam hnojiva do predhnojeneho substratu? takhle je zrychtovat za par dni to uz chce skill

trpi prilis nizkym PH.. a zima? kdyz jim je zima tak netahaj vodu
Seedway
DrGrinspoon:no jo,ale proč by jim něco chybělo v předhnojenym substrátu?

Gauss: Samozřejmě žádný hnojiva nedávám když jsou v předhnojenym substrátu.Nevim kdes to vzal,ale asi už máš skill,když jsis to myslel.PH je normální,zima není.
Gauss
ti rikam, ze ty rezy trpi nizkym ph [v drtivy vetsine pripadu diky hnoji], uz o tom nehodlam dal debatovat. hodne stesti

...

prolej to, zmer to (tim se dozvis co skutecne stim je) pak to zalej vodou (ne z cernobylu) s korenakem a zkontrolovanym ph. zatop jim na 27 udelej vlkho a budou vypadat jinak.
crazyben
allmix vydrzi 3-4 tejdny... ne 4 dny. deficit vapniku se pod nekteryma ledkama ke konci toho 3-4 tejden uz projevuje (sam sem poznal) a tady je deficit nejen vapniku... ale proc? Protoze kytka nezere, ne protoze by byl allmix bez zivin.

vazne si tam nic nelil?
PH v pohode.... jaky? upravujes? Pokud ano, cim?
Seedway
Akorat kořeňák na začátku,teď už tam neleju nic protože to vůbec neprosichá.ph se upravilo tím kořeňákem.Podle mě za to může ten all-mix ,do tý doby byly v pohodě.
Gauss
ok, jeste jenou to zkusim.

heavily pre-fertilized substrate, dobry kdyz presazujes pri prepnuti... trpi nizkym ph v prosoleny pude.

ta kytka se ani nestihla rozkoukat natoz aby trpěla nejakejma deficitama, takze je evidentne v nehostinem prostředí.
Seedway
Nalil jsem akorát asi 8 dní odstátou vodu s kořeñákem.Souhlasim se špatným prostředím ,může za to all-mix.Treba jsem trefil pytel se špatnou hlinou.PH výtoku jsem teda neměřil,nechce se mi tam nic lejt dokud je substrát dost nacucanej.V ty stejný hlíně mi zdechly i ty automaty na začátku.All-mix je viník,podle mě.Do budoucna už jen light.
Gauss
no, pokud s tim nic neudelas, tak to zdechne.
Seedway
Ok něco s tím udělám až přijdu z práce,ale co?napadá mě snad jen to z ty hlíny zase vytáhnout a dát je do lightu,teda jestli už to neprokořenilo,jako že asi jo.
Gauss
prolej je hodne vodou s dobrym PH, tim z toho udelas lightmix. PH 6.5 a korenak ti ho urcite nenaladi.

hlavne jestli chces aby ti pod ledkama dobre prosychalo, tak je potreba drzet vys teplotu (tim je nutis vic transpirovat) pac to svetlo nema zadny IR oproti sodiku.
Seedway
Ok zkusím prolít.Ale PH 6.5 je v poho ne?Mám PH Down od advanced hydroponic a to je myslím do Biobizzu nevhodné,ale co mám dělat.Nebo to mám srazit citronem?Vodu z kohoutku mám asi 7,5
Pítr90
Čau, než abych ti proléval X litrama vody a tím pádem je víc a víc topil, tak bych je radši přesadil do toho light mixu a nepřeléval 😉
Seedway
16. 18/6 Chocolope jsou všechny zaštíplé a vypadají nejlépe.2x Early Skunk asi štípat nebudu.Řízky stále nic moc,nejsem s nima kamarád.Takze do budoucna už jen semena.A z automatů bude na brko.
Seedway
ZELENEJ SLIZZZZ !!!!

Co to je?Seškrábl jsem ho a udělal se znovu.
Growoli
No je to hnus ale řekl bych že to je produkce kombinace světla a vody, většinou se to vidí na grodanu když není před světlem ukryt pod fólií, viděl bych to na nějaký druh řasy
Seedway
Zeus je téměř připraven na spuštění.Ještě musím dokoupit nějaký drobnosti k instalaci kabelů,během té doby se kytky připraví na přepnutí.
Řízky jsou stále v hrozným stavu,přesadil jsem je do menších květináčů,aby nezabíraly moc místa.Chocolope naopak šly do větších .
Seedway
24. 18/6

Konečná posádka je 6xChocolope a 2x Early Skunk v 6,5L.
Přemýšlím,zda už přepnout.
Dneska jsem je přemístil pod Zeuse kterej jede celkem na 270W(120W 3500K a 2x75W 2700K)
Seedway
1. 12/12
Seedway
Hm,tak místo 2 ruznejch fotek mám 5 stejnejch.Nekdy to je divočina s těma fotkama tady.
Pítr90
Přijde mi, že je máš dost světlý 😉 a co ta vpravo dole?
Seedway
To v pravo dole je taková specialitka.je to 7 malejch automatů ve 2 květináčkách.S těma jsem původně tohle kolo rozjel,ale jak vidíš moc by z toho nebylo 😀
Ajtaktak
Pridaj hnojkyyy :)
Seedway
3. 12/12
Kytky se musejí vzpamatovat,jsou popaleny-byly blízko světla.Także světlo jsem dal víš a stáhnul výkon na celkově 200W.Bude stačit 200W na 100x60cm?Když přidám výkon a dám světla víš,tak to asi bude stejný jak menší výkon a světla níž??
Seedway
4. 12/12
Seedway
6. 12/12

Pořídil jsem vstřikovač CO2,má světelný senzor,takže stříká jen za světla tak často jak nastavím.Prej to bude BOOOOM@#$&π∆
DrGrinspoon
Vyhodené peniaze- táto srandovná vecička ti nepomôže...
fikus37
Seedway, urcite to neuškodí. Lepší koupit co 2,než cpát do boxu nesmyslné uvecka a věřit každému odkazů na netu.:beer:
Growoli
Taky jsem potom pokukoval... Líbí se mi to, ale chtělo by to v tu dobu kdy to strikne to co2 vypinat aspoň na 10min odtah.... Akorát píšou, že když to bude stříkat 1xza hodinu, tak ta láhev vydrží týden což není moc ale stojí jen 200 no
Seedway
Já mám odtah slabej PC větráček na hoře ve skříni,CO2 klesá dolů,takže si myslím že u mě to bude ok.ja jsem si nastavil střík 1x za 2 hodiny,takže by láhev měla vydržet měsíc
Growoli
Jooo tak to máš cajk... Jj vím že co2 ks těžší jak vzduch a klesá dolů.... Ale myslím si že s mým odtahem by to za chvíli vyletělo ven, no uvidím třeba to taky někdy zkusím abych porovnal
DrGrinspoon
citace:
Původní příspěvek od fikus37
Seedway, urcite to neuškodí. Lepší koupit co 2,než cpát do boxu nesmyslné uvecka a věřit každému odkazů na netu.:beer:


Ozval sa fikus ktorý toho natáral a hovno dokázal. Stále si tu nepustil to video s Hanáčkem ty mudrlant, ktorým si sa tu oháňal. Plná huba rečí a skutek utek. Ty si taký druhý grower alá Babiš,najväčší mudrlant na groweri a pritom jediné čo si porovnával boli nejaké čínske mrdky vs. Vero. Diskutuj radšej o kamiónoch, tomu sa možno budeš rozumieť a diskusiu na ktorú nemáš mozgovú kapacitu prenechaj iným. A už sa mojím smerom neozývaj, pretože tvoj obmedzený názor ma absolútne nezaujíma, keďže vieš zjavne o tom veľké HOVNO.

V každom prípade pre tých čo to zaujíma- pri suplementácii CO2 musí byť zvýšená intenzita svetla (a vyšší príjem živín) a to s týmto svetlom nie je dostatočná - mám svetlo so šiestimi takýmito doskami, dokopy 600W a pri meraní intenzity som musel ísť napĺný výkon aby malo vôbec zmysel suplementovať na 1000-1400ppm no a pri takom výkone musel ísť odťah naplno aby som to uchladil na 34 stupňov a tým pádom šlo všetko co2 doprdele a veľkú niekolkokilogramovú co2 fľašu som vystriekal za necelý deň (hladinu co2 mi meria senzor v growduine). Riešením je odťah tepla bez odťahu vzduchu alebo použitie klimatizácie a úplné uzavretie miestnosti.
atletico
Ako sa riesi odtah tepla bez odtahu vzduchu?dik
Growoli
Jedině cooltubou
crazyben
existujou i stinitka co muzes takhle chladit ;)

atletico snad napovi obrazek

Seedway, sorry za offtopic
fikus37
Prosím admina aby reagoval na toho blba Drgripsona.
Opět začíná utočit ,takový co tady nikdy nic nepostli a dělají se sebe největší machry a přitom kopírují tupé odkazy od výrobcu UV zářivek
Nechci se pouštět do křížku s takovými tupci co jen tento web využívají pro své ego a v praxi ví uplný hovno.
Dík
Growoli
Jasně, vím o nich taky, nicméně si stejně myslím, že rostliny i tak potřebují určitou výměnu vzduchu... Bez toho to prostě nejde
crazyben
Výměna vzduchu je... odtah z boxu a plnění co2 jde na střídačku.

obyčejně když stoupne teplota tak sepne odtah a vypne co2 bomba. Jak teplota spadne odtah zase vypne a sepne plnění co2... a tak pořád dokola.
Seedway
Anebo světlo co netopí.ja mám ty 3 desky teď puštěný dohromady na 200W a prakticky to netopí.
Seedway
11. 12/12
Konečně se ukázali první preflowers.CO2 jsem zatím radši vypnul,abych už nepodporoval růst.Je to tam nějak moc nahusto.
atletico
Crazyben jasne ze to staci..sorry ale ja som nad tym myslel inak..mal som na mysli led :) nevadii :D
Seedway
13. 12/12
Seedway
19. 12/12
Ajtaktak
Nemas problem s ph ?
Vyzera to ako malo hnojene, ale spicky listov sa krutia na spodok na niektorych.
Len taka cudna foto z dola, mozno vrchne listy mas ok. Neviem.
luubaan
Problém tam je určitě taky by mě zajímalo co to dělá?
Seedway
Tak problém je PH.PH výtoku je 6.8.Jednu kytku jsem zkusil prolil s 5.8 a PH a na výtoku je pořád 6.8.PH jsem snižoval citronem,je to dobrej nápad?Mám i PH- od AH,ale to by se asi do bio lejt nemělo?
luubaan
U mě stejný já má 5.8 at tam léju 6.5 ph tak mám na výroku pořád stejně asi to měřit je blbost
Seedway
Včera jsem prolil další kytku 15ti litrama vody upravenou citronem naPH 5.5 a a konečný pH zůstalo úplně stejný -. 6.7. Dneska další kytku,ale PH jsem upravil produktem PH DOWN od Advanced H. Taky na 5.5 a konečný PH se opět nepohnulo ani o desetinu.Zitra bude poslední pokus,PH vody dám kolem 4 a jestli ani pak nic,tak už na to séru.
luubaan
Řekl bych jel říkal medi nemá cenu to měřit ukazuje to blbostí.
Hlavně vím že jim chybí dusík proto zloutnou a stonky fialový.
Seedway
Dnes jsem teda prolil další kytku vodou s PH 4.2 upravenou citronem a s PH půdy to opět ani nehnulo.A tím končím s měřením výtoku.Maximalne upravím PH zálivky.Kytky jsou žlutější ,ale co mám dělat.Dozrajou i zažluta.
Jinak před pár dny se mi zdálo že se už netáhnou ,tak jsem zapnul zas CO2 a po dvou dnech zas tak vyskočily ,že jsem to zas vypnul.Asi to využijí hlavně v růstu.Taky jsem si všiml,že když je CO2 zapnuty,tak se kytky hrozně odpařujou.Třeba listy když se navzájem dotykaji tak se mezi sebou jako zapařují,ale když je puštěný CO2 tak z nich úplně teče.
Seedway
22. 12/12
eňo ňůňo
pripojim se s komentem,s dovolenim....
hlina ma do jiste miry schopnost vyrovnavat pH.
fialove stonky-bud je jim zima nebo chybi mg,popr.ca...
kolik mas ph vody,kterou zalevas?ja cca 7.4 a hnojky od plagronu to vzdy stahnou na zhruba 6.4...zloutne to bud tim,ze maji zivin hodne nebo malo.rozhodne ne akorat,to se jiste shodneme.po roce snazeni s cob led jsem to vzdal.budme realisti a nalejme si cisteho vina...
Seedway
Jo Biobizz mi to taky stáhne někam k 6.4-6.5 tam problém nebude.Ja si teď myslím že je to žlutý kvůli přesvícení.Už jsem to musel stáhnout z 270 na 200W kvůli popálení.A teď jsem si všiml že jedna zežloutlá kytka měla jednu větev za větrákem a moc na ni nesvítilo a ta větev byla krásně zelená.Takze díky tomu si teď myslím že je to přesvícený ale nevím jak to řešit.Preci zas nebudu stahovat výkon...Vždyť 200W na 100x60 snad není tolik ne?Na tyhle světla bych potřeboval o dost větší prostor si myslím.
Growoli
Co vím tak žloutnutí je buď presvicenim nebo špatným ph nebo málo dusíku... Fialové stonky dělá nedostatek fosforu chlapy...
Pítr90
citace:
Původní příspěvek od Growoli
Co vím tak žloutnutí je buď presvicenim nebo špatným ph nebo málo dusíku... Fialové stonky dělá nedostatek fosforu chlapy...


Fialové stonky dělá i "zima" 😉
Growoli
To je asi pravda, nicméně to jsem ještě s mým 600w topítkem nepoznal, mívám spíš opačný problém, i když teď ještě s tím cmh už to taky začínám pociťovat
eňo ňůňo
no ja sledoval jakysi tutorial na youtube a tam vysvetlovali,ze prvnim znakem nedostatku ca a mg pod led jsou fialove stonky.bylo to cele v aj,ale tohle jsem zvladl pochytit.kazdopadne ty ledky kytkam fakt dobre nedelaji.naznacil jsem to kulantne s tim vinem,ale tef uz to rikam na plnou hubu.
bud to pod tema ledkama neumim nebo mam pravdu...
nejvetsi prdel na tech vsech nedostatcich je,ze to muze byt i z prebytku.:shots:
Seedway
25. 12/12
SOY (sea of Yellow)
Vlhkost 60-80%,musím pořešit silnější odtah.
Seedway
33. 12/12
Seedway
40. 12/12
fikus37
Pěkné, kolik máš do konce?
Seedway
Natural seeds udávají:Early Skunk 45-52 dní
Chocolope 58-68 dní
Toho se budu asi držet.Včera jsem naposled pohnojil a budu proplachovat
Seedway
Přidal jsem větráky 2xsunon 51m3/h.Jeden dole na přítah,jeden nahoře odtah.A vlhkost klesla na idealní hodnoty
fikus37
Ta druhá fotka - - mazec - - -
Tzv cirkus Humberto.:rasta: :bravo:
Seedway
44. 12/12
A už se něco rýsuje nahoře.Na to udělám nový vlákno.Bude to velkej mix -Northern Lights,Big bud XXL,Amnesia haze,Green poison,Cheese
Growoli
Přesně tenhle boxix mám.. super 90x60x90 že? Tyo to stipls tak brzo? To čumím a vidím poprvé asi
Seedway
Jo to je on,na předpěstování akorát.Taky akorát vyšel mezi skříň a strop.Jo je to zaštípaný hned nad prvním patrem,mám s tím dobrý zkušenosti.
Growoli
Zajímavé asi taky vyzkouším 🙂


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma