zelenymuz |
Kolik proudu teče do těch panelů? Jinak ta skříň je malá na 340W |
|
|
Seedway |
Proudu nevím kolik teče ale Wattů tam teče cca 70 na desku.to vím že skříň je malá,jsem to měl puštěný na 280W a kytky malém shořely,teď to mám na 200 a ok.No ale při tadytom výkonu by měly mít nej účinnost a taky mám pěkně rozložený světlo.Ja už to tady taky někde psal že tahle konfigurace by snesla minimálně dvojnásobnej prostor |
|
|
Seedway |
52. 12/12
2. a 3. foto je Early Skunk.Podle banky dozrává za 45-52 dní a to je teď.Trichomy mají jantarovou,mléčnou i čirou barvu,ale chloupky má ještě bílé.No asi Earlyho seknu dnes, je krasně proplachlej tak půjde. Chocolopky ještě nechám. |
|
|
Seedway |
52. 12/12
2. a 3. foto je Early Skunk kterej podle banky dozrává za 45-52 dní a to je teď.Trichomy jsou jantarové i mléčné i čiré.Tak je seknu asi dnes.Chocolopky ještě nechám. |
|
|
Seedway |
52. 12/12
foto je Early Skunk kterej podle banky dozrává za 45-52 dní a to je teď.Trichomy jsou jantarové i mléčné i čiré.Tak je seknu asi dnes.Chocolopky ještě nechám.
Hm tak vám nic neukážu.Zase se to kurví,fotky nejdou nahrát.prispevky se ukážou až po 10 minutách a bez fotek.Seru na to,nemám čas se s tím srát celej den.cus |
|
|
Seedway |
52. 12/12
2. a 3. foto je Early Skunk kterej podle banky dozrává za 45-52 dní a to je teď.Trichomy jsou jantarové i mléčné i čiré.Tak je seknu asi dnes.Chocolopky ještě nechám.
------------------------------------------
Hm tak vám nic neukážu.Zase se to kurví,fotky nejdou nahrát.prispevky se ukážou až po 10 minutách a bez fotek.Seru na to,nemám čas se s tím srát celej den.cus |
|
|
Seedway |
59. 12/12
Poslední kytka na proplachu.
The End Is Coming.. |
|
|
Seedway |
62. 12/12
Dostal jsem vzorek cannaboomu a přidával jsem to jedný kytice (vpravo) a rozdíl je celkem velkej. |
|
|
Seedway |
64. 12/12. Sklizeň
Dnes je úplněk ,čili ideální den na sklizeň.Bylinky sklizené za úplňku mají silnější účinky a zůstanou déle aromatické.
Trichomy jsou mléčné ,není co řešit.
1. a 3. foto poslední 4 Chocolope ve skříni
4. Foto Ususenej Early skunk (33 g bez klacků)
Tipovačka nebude,protože z těch 8 kytek jich přesně zvážim jen 6. Jednu Chocolopku jsem sundal už nějak po 40. dnu (nebylo co pálit) a jeden Early skunk jsem taky odrbaval dopředu.Zvážim 6 kytek a ty 2 odhadnu,takže nějakej hrubej výsledek bude.
Smoking report bude. |
|
|
Seedway |
Zváženo 5 kytek Chocolope
1-29g hnojeno málo
2-33g hnojeno málo
3-49g hnojeno podle tabulek
4-52g hnojeno podle tabulek
5-47g hnojeno víc než v tabulkách
Celkem na 5 kytek 210g,kytek bylo 8 tak odhadují že mohlo být dohromady kolem 300g.
300g na 200W,jsem maximálně spokojenej a to tam byly ještě rezervy,další kolo bude ještě lepší.
SMOKEREPORT
Chuť Early Skunku mě teda vůbec nebaví,tak podivně štípe v krku,stav uzemňovací.
Chocolope to je úplně něco jinýho,výborně chutná -takova příjemně nasládlá chuť a stav ještě lepší opravdu energický high který pak odezní jakoby nic,všichni si to pochvalují,z toho mám fakt radost. |
|
|
|