Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Můj úvod do Groweru - Klikni zde pro originální téma
JalapenoKnight
Ahoj komunito,

Po čase neregistrovaného serfování a nasávání informací (a dýmu) jsem se rozhodl podpořit forum a semtam přispět i svou troškou do mlýna.

Jmenuju se Jalapeno Knight, jako asi každý jsem začal s trávou v nějakých -nácti letech, velmi, velmi zřídka. Mezi 18-25 jsem byl příležitostným kuřákem mary jane. Jen tak když byl volný víkendový večer, nikdo doma, plná lednička jídla a k tomu telka nebo počítačové hry.
V 25 se mi docela dost otočil život a začal jsem pálit denně. Z prostředku na uvolnění stresu se postupně stala zábava, vášeň a hlavně koníček.
Dneska jedu fora, knížky, videa, filmy, dokumenty a hry :) Všechno samozřejmě s Mary Jane tématikou. Prostě to miluju se o tom dozvídat čím dál víc. I můj přístup se postupně vyvinul z míchání trávy a tabáku a lifrování do cigaretových dutinek, přes první spliffy, backrolly, šlukovky, jointy, bongy až po vaporizéry. Každé používám pro jinou příležitost a účel. To mě na tom baví především.
Začal jsem taky studovat strains, rozdíly mezi nima a tím se dostal až k pěstování.
Několik let už jedu především venky, líbí se mi kytky pozorovat v jejich přirozeném prostředí, pochopit tu filozofii, být v souznění a vytvořit ideální prostředí. Pomáhá mi v tom intenzivní moravské slunce a moji skvělí rodiče!
To ale neznamená, že neocením kvalitní indoor, naopak, měl jsem ho doma jeden čas taky, třeba někdy přidám povídání o tom, jak dopadl experiment se semínkama jedné odrůdy hozené zároveň do stanu i ven.
Poslední dobou už hledám hlavně kvalitu a čistotu, takže jdu směrem přirozeného růstu, organické výživy, zdravých způsobů zrání, zpracování a kouření/vstřebávání.

To by tak zatím mohlo stačit, víc o sobě nejspíš prokecnu ve forech. Díky a nezapomeňte to psát i hulit v míru.
Mr.MEN
Čus. Super začátek. Taky mě to drží, ale už od 14let. :D Jsem asi jediný kdo dřív pěstoval nežli hulil. Má to výhody mít staršího bratra. Ale od 16 jsem začal intenzivně studovat jak pěstování tak všechno kolem konopí. A také proto jsem se poprvé zakouřil z vlastního konopí. Neznám nikoho kdo by to tak měl. :D Jestli si nečetl tak rozhodně doporučuji Konopí a konopné drogy adiktologické kompendium. :) Fakt super počtení.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma