Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 
Chemdawg x MK Ultra, Blueberry x Critical Mass a White Russian - led FrYnk 650W - Klikni zde pro originální téma
WeedBurger
Zdarec, tak konečně jsem se k tomu dostal a rozjíždím nový pěst. Řezivo mám od ZOO68.
8x Chemdawg x MK Ultra
7x Blueberry x Critical Mass - na to jsem hodně zvědavý
1x White Russian
+2x nějaký bonus, čekám na odpověď co to je :D musel jsem ještě vrtat dvě kapiláry :D
Takže 18 kousků :)
Díky za řezivo, nikdy jsem takhle křížené nebral.
Box 120x120x200
Světlo 650W 8xVero29 + 1xdeep red cip
- těch 650W zapnu max na tři týdny v největším rozkvětu, světlo mám silnější, protože bych rád časem box 150x150 :)

Odtah 450m3
Čerpadlo 1000l/h
Cirkulační čerpadlo 300l/h na míchání vody.. je to hlava z akvarijního filtru :)

Hydro drip, rockwool. Naloženo v pH 5,8. Zalito poprvé 0.5EC 6pH

Tentokrát pojedu bez vzduchování, protože se mi ty kameny rozpouští do vody a zanáší čerpadlo včetně kapilár... Nemyslím si, že by tady bylo nějak obzvlášt potřeba bublat, když je to drip.. co myslíte, potřebuji bublák?

WeedBurger
Konečně jsem si vyrobil pořádnou síť. Taky jsem dnes z hliníkových popelníku připravil čtverce, které jsem propíchal a nastříhal tak, aby pěkně sedly a zakryly rockwool. U dripu mi minule kolo přišlo, že jak teče voda jen v jednom bodě, není to úplně ideální. Tak jsem si připravil těmi hliníkovými čtverci plochu na ruční zalévání 1x denně ráno (odstata voda+voda z nádrže+první dva týdny kořenový stimulátor Plagron), těmi dírkami pak rovnoměrně voda prokape po celé ploše rockwoolove kostky. Budou tak dostávat green sensation a royal sugar, až přijde čas :) výhodou je, že se doplňky vsáknou a všechny se hned nevyplavi, protože kapiláry tečou jen z jedné strany rostlin.. aspoň nemusím utrácet za velká balení a stačí ty nejmenší.. i když i ty jsou drahý, ale nikdy jsem nic takového nezkoušel a láká mě to místo klasického pk 13-14 :D
Foto celé skříně
Foto detail na hliníkový čtverec u White Russian
Ty dva bonusy navíc jsou blue x critical. Dva menší řízky ještě trochu stojí, zbytek jede, ale vím jistě že ručním dokrmováním je rozchodim :)
crazyn
Vůbec ale vůbec ti to nepomůže když to tam napális naplno v tom největším rozkvetu na 3 týdny... nepomáhá to ani když někdo dosvicuje na konci větší wattazi aby to rychleji dozralo... kravina..
FrYnK
citace:
Původní příspěvek od crazyn
Vůbec ale vůbec ti to nepomůže když to tam napális naplno v tom největším rozkvetu na 3 týdny... nepomáhá to ani když někdo dosvicuje na konci větší wattazi aby to rychleji dozralo... kravina..


Muzes to nejak vysvetlit ?

Chces rict ze kdyz budes mit kytky venku a 3 tydny v kvetu bude jasna oboha nebo bude pod mrakem a bude mensi intenzita svetla ze to na kytkas nepoznas ?

Logicky dodas kytkam vic energie tudis by mel byt narust vyssi... samozrejmne ze ne linearne... ale ze by to bylo uplne bez efektu ? To si rozhodne nemyslim...
crazyn
Spis jsem to blbě napsal , pomoct to pomůže , ale lepší efekt to udělá , hned na začátku květu ne ? Než aby to tam pálil dejme tomu od 30 dne..
FrYnK
Já myslim, že kromě posledního 1-2 týdnů před koncem, kdy už kytka jen dozrává to bude mít vždy nějakej efekt...
mezi 4.-7. nebo 5.-8. týdnem v tom nevidim žádnej problém...efekt se podle mě projeví v každé fazy, kdy to roste nebo přibírá na hmotě..
WeedBurger
Čau, dík za radu, nakrmim tomu hned jak začnu dávat green sensation, což je 28.den květu. A někdy před koncem dávkování to můžu stáhnout. To zní dobře. :)
WeedBurger
Tak je to 9 dní. Jeden kousek se prostě nechce rozjet, pro jistotu už k němu taham větve z okolních rostlin, ať kdyžtak mám rezervu na zaplnění prostoru.. snad se za pár dní chytne, když ne, nevadí. Odhaduji že na růstu to bude ještě cca 10dní.
EC 1.13 (bylo 0.8 a výtok 0.63) myslíte že můžu vic? Nebo raději až za pár dní? Plagron uvádí 1.4, ale nechci takový skok.
pH 5,7
Zalévání 6:00 a 15:00 2,5l jedna porce vody, méně už nejde uškrtit, páč pak voda neteče že všech kapilár.
Ručně 0:00 proleju celou kostku a tím jí i vyplachnu usazené hnojivo.
Musel jsem zvednout síť, abych se lépe dostal k zadním rostlinám, tak je hůř vidět jak krásně jedou. Všechny se krásně větví, světlo od FrYnka dělá vážně jiné keříky než výbojka, jsou husté a jedou rychle. Celková kvalita zpracování a osvícená plocha je za jedna s hvězdou, fakt to vyrobil frYnk velmi kvalitně. Je znát česká práce. Líbí se mi i ten čtvercový tvar osvícené plochy, žádné zbytečně pálené světlo někam do stěn nebo stínidla. Už se těším až pokvetem.

Pár fotek a jedna na které je vidět mrzaček Chemd. White Russian vytvořil takový pěkný keřík, ale zapomíná růst do výšky :D snad zvýšení EC pomůže.
Na třetí fotce jsou dvě řady blue berry
WeedBurger
Čaute, dnes přepínám na květ. Výkon světla je teď 400W. Zhruba 11 dní bylo 300W, pak 12 dní 350W.
EC 1.6 vstupní, výstupní je 1.2EC - tudíž jim můžu ještě přidat ne? Našel jsem pár listů, kde je proti světlu vidět několik skrvn, které ukazují na nedostatek nějaké látky jako je vapnik, draslík nebo hořčík - sám nevím. List je normálně zelený, jen proti tomu světlu je vidět několik tmavých míst.. myslíte že když bych zvedl EC na 1.8, že by to mohlo pomoct? Posledně jsem mel takové fleky, když jsem ještě nechápal, na co jsou hnojky A a B a že se A má dávat jen v růstu a B v květu :D pomohlo to, když jsem začal dávkovat hnojky A+B 50/50 :D takže teď zkusím zvednout EC a snad to pomůže. Čistou vodou neproplachuji, protože si hlídám výtok a kytky dostávají každý den 200ml ručně porci vody, která krásně rozpustí usazené hnojky. Byl to dobrý nápad, už se těším jak takhle budou baštit green sensation :)

Foto 1. den 12/12 - na fotce je světlo staženo na 200W, kvůli lidem z protějšího činžáku, nepotřebuji aby mi skrze závěs zářil box :D
Foto 2. Zde jsou ty skvrny, co myslíte?
WeedBurger
Tak dnes koupen cal mag. Vstupní EC 1.6, výstupní 1.0 tudíž tomu dnes ještě přidám tím cal magem, který mi zvedl EC o 0,4 (dám tam poloviční dávku abych dosáhl ec 1.8).. musím ale počkat, teď jsem do nádrže dával peroxid 30% 1ml/litr, páč se mi tam usadil nějaký hnus a to tu nádrž meju každých 7 dní savem :/ do večerního zalévání peroxid snad vyprchá :) i když zas tak moc tomu nevadí pH je v normě .. kytky jedou jak blázen, mezera po chcípáčkovi je vyplněná, ale stejně se ten plevel snaží žít a růst, tak jsem mu tam vystříhal malé okno v listech ostatních rostlin, aby dostal porci světla taky :) 10x10cm mě nezabije, ale jeho by tma zastavila úplně a je mi ho líto, prostě odkvete taky ..
Na fotce je vidět můj zalevaci hrnek na tyči z rozbitého mopu od kamaráda, takže díky V! :D funguje skvěle. Na další fotce je pak vidět mé profi uchycení hřebíkem, který nešel do tvrdého dřeva zatlouct a podložku udělanou ze zlomeného plátku z pilky na železo.. nenašel jsem podložku no..
GrowPlace
Pekna prace :)
WeedBurger
Mnohokrát děkuji :) ještě 18 dní a budu dávat green sensation, už jsem dvakrát zvedal světlo. Jedou krásně. Cal mag pomohl na fleky. Zastrihaval jsem naposledy před třemi dny listy a teď už budu jen prostrihavat jednotlivé čepele listů, aby to bylo co nejšetrnější pro rostliny, taky si hlídám kolik listů beru z jaké rostliny, abych nezatěžoval některé více než jiné.

Také všem děkuji za karmu, potěšilo mě kolik lidí to sleduje :) tak ať se vám daří!
Denny19
Máš to super udělaný. Už se těším na další fotky :)
Ajtaktak
Jeeej drip rw :)
Gratulujem k dobrej volbe. Budes spokojny :) vyzera to super. Inak je to cirkulacne ?
A bublak som pouzival a zdvihal mi extremne ph. Dlal som ho prec a vsetko ok.
Krouhis
Máš to pěkně,!Ty rohy nevypadají moc osvětlený nebo to je jen fotkou?
WeedBurger
Bublák jsem měl zaply jen cca týden, nepotřebuji ho tam. Mám odpadní nádrž na odtok a regulační ventil za čerpadlem, mám to nastavené tak, že mi zalívá na jeden zátah 2,5 litrů vody a to stačí na to, aby mi to trochu i proteklo ven. Vylivam 30litru týdně pryč. Ze začátku jsem zaléval 2x denně, pak 3x a teď 4x. Je to podle toho, kolik teče vody ven. Když vidím, že už moc nevytika, tak zkrátím interval mezi zaléváním nebo přidám ještě jeden cyklus. Neproplachuji čistou vodou, protože to zalévám večer ručně 200ml (+kořenový stimulátor + cal mag) naráz do každé rostliny, což mi rozpustí usazené hnojivo okolo kapilár. Výtok mám teď 1,4EC. Vstupní 1.8EC. Hlídám výstupní hodnoty, abych zavčas viděl, jestli nesolim moc.

Bublák mi pH zvedal jen když bylo nízké EC a musel jsem používat ph-.. při EC 1,4+ mi Plagron drží hodnoty pH i s bublakem stabilní.

Co se týče světla, tak mi přijde že to do středu pálí víc než do krajů. Krajní rostliny jsou vytáhlé a ty pod světlem nižší, zatím to není takový rozdíl aby mi to nějak komplikovalo celkový pěst, lze s tím pracovat, tak uvidíme až pokvetou, jak se to bude chovat. Zvedání světla umožní i prostředním kytkam dohnat ty krajní. Jak říkám, zatím v pohodě. Ukážou to až palice :) pak udělám nějaký závěr.. možná by nebylo špatné mít čipy dál od sebe.. uvidíme..

Jo a díky za pochvaly :)
M@gicWeeD
Na fotkách to rozložení světla trochu zkresluje, ale i tak me pripadne, ze jej mas nějak nízko.
WeedBurger
No mám, protože to světlo kytky doženou během pěti dní :D a když pracuji tak večer už nemám sílu se s tím štvát. Navíc jsem teď byl i mimo domov. Posouvat ho budu tedy až zítra, celkem po šesti dnech. Určitě se na to zaměřím podle vašich doporučení.
FrYnK
citace:
Původní příspěvek od WeedBurger
No mám, protože to světlo kytky doženou během pěti dní :D a když pracuji tak večer už nemám sílu se s tím štvát. Navíc jsem teď byl i mimo domov. Posouvat ho budu tedy až zítra, celkem po šesti dnech. Určitě se na to zaměřím podle vašich doporučení.


souhlasim. svetlo drzet idealne kolem 50-60 cm
WeedBurger
citace:
Původní příspěvek od FrYnK


souhlasim. svetlo drzet idealne kolem 50-60 cm


Já to držel tak aby bylo nejvzdálenější místo 50cm od světla. Tzn 50cm do rohů. Mám tedy držet světlo 50cm nad středovými vrcholky? Snad to bude stačit i pro kraje.
FrYnK
citace:
Původní příspěvek od WeedBurger


Já to držel tak aby bylo nejvzdálenější místo 50cm od světla. Tzn 50cm do rohů. Mám tedy držet světlo 50cm nad středovými vrcholky? Snad to bude stačit i pro kraje.


Jasný, udávaný výška je vždy od středu...dej to minimálně 50 cm nad.. nebo spíš 60
WeedBurger
17. Den květu
Světlo už za chvíli nebude kam zvedat, ale zdá se, že už růst zpomaluje, takže brzy spíš budeme kynout :) jsou krásný. Síť posloužila výtečně, poprvé se mi povedlo takhle dobře vyplnit celou plochu.
WeedBurger
Dnes začínám dávat green sensation. Tři dny zpět jsem udělal čistku a cca 2,5 hodiny jsem čistil spodky. Naplnil jsem cca 12l pytel větvemi, na které nešlo světlo a odumírajícímu listy, na které také nešlo světlo. Kytky už včera vypadaly, že už zase jedou, takže mě ten zásah zbrzdil jen o den, nic vážného, spíš jim to prospělo, bylo to moc husté a teď je to krásně prosvícené i do středů, dva dny jsem to prolival power root EC 1,5 sníženo odstátou vodou. EC v rockwoolu se drží na 2EC. Voda v nádrži má 1,6EC a z toho je obsažen cal mag 0,25EC. Vstupní je 0,35EC.

Intervaly zalévání jsou teď 5x denně 2l jedna zálivka, cca 0,5-1l vody vyteče do odpadní nádrže v závislosti na tom, kdy jsem tam nalil ručně doplňky.
Zalévá se:
11:00,15:00,18:00, 21:00 a 23:00.
Fotky hodím za pár dní :) teď kynou před očima. Kmeny jsou silné. Jediné co jsem teď odflakl bylo čištění nádrže a udělal jsem to po třech týdnech. Ale musím říct že posledních 12 dní jsem kazdych 6 dní nalil do nádrže peroxid vodíku 30% na dezinfekci - 1ml/litr po poslední zálivce, aby do rána stihl vyprchat. Zbavil mě filmu na hladině a vyčistil nádrž.. ale bylo vidět že pH kvůli zbytkové staré vodě, trochu zakolísalo, protože jsem jen dolival a nevyměnil to.. čistá voda a nádrž jsou základ a tak jsem si nastavil do kalendáře každých 14 dní upozornění na čištění :D ať mám klid a nemusím na to myslet .. světlu zbývá posledních 10cm a bude viset přímo pod stropem skříně cca 15cm. Ještě nevím, jestli budu zvedat.

Světlo jede už týden na 550W. Za týden zvyšuji na 650W. To už aspoň budou pěkně nacucane Green sensation :)
Denny19
Tak honem fotky :)
gantis
Jde vidět,že víš,co děláš. Je to krása. K+
WeedBurger
Zkusím hodit fotky dnes. Moc díky za k+ :) už se těším až to bude hotové, nemám co pálit a to listí z palic (mix z mrazáku) hrozně uspava :D
DrGrinspoon
To rozloženie svetla je ďaleko lepšie pri rozložení čipov na väčšiu plochu
WeedBurger
24. Den 12/12

Zde je pár fotek :) nemůžu to moc otevřít, protože je večer a moc to září i skrze závěs :D
Musím uznat, že green sensation a frYnkovo světlo, to je panečku porno pro kytky :D
Bál jsem se, že to světlo bude pražit moc do středu, ale optika na čipech je vymyšlená dobře. Krajní rostliny mají zatím stejné palice jako ty uprostřed. Ještě budu zvedat o posledních 10cm během pár dní. Nedalo mi to a zvedl jsem výkon na max - 650W, teď to odebírá stejně jako 600W lampa výbojka. Budu tomu takhle dávat až do prvního dne pruplachu.

Foto 1 celkový pohled
Foto 2 Chemdawg Ultra
Foto 3 Blueberry Mass

Proč je pravá strana větší? Je do odtoková část, ke které mám nejčastější přístup, má víc oholené spodky a taky tudy protika všechny voda ze zálivky, tudíž asi i víc živin. EC budu zvedat na 1,8.
WeedBurger
citace:
Původní příspěvek od DrGrinspoon
To rozloženie svetla je ďaleko lepšie pri rozložení čipov na väčšiu plochu

Proto tam frYnk dal optiku, čtvercovou na krajní a kruhovou na střední čipy. Bez kytek bylo vidět při pohybu rukou, že osvícená plocha je čtvercová a cca stejné intenzity.
DrGrinspoon
citace:
Původní příspěvek od WeedBurger

Proto tam frYnk dal optiku, čtvercovou na krajní a kruhovou na střední čipy. Bez kytek bylo vidět při pohybu rukou, že osvícená plocha je čtvercová a cca stejné intenzity.


Môžeš tam dať akúkoľvek optiku, vždy to bude v strede o čosi viac prepálené keď máš čipy na jednej kope. To svetlo od Frynka je za tú cenu super, ale povedzme, že pre niekoho s väčším rozpočtom by to šlo spraviť podstatne lepšie.
Inak merať intenzitu svetla okom to nie je tiež moc presné :D používam par meter aby som vedel ako vysoko držať svetlo a ver mi, že tie rozdiely sú.
WeedBurger
citace:
Původní příspěvek od DrGrinspoon


Môžeš tam dať akúkoľvek optiku, vždy to bude v strede o čosi viac prepálené keď máš čipy na jednej kope. To svetlo od Frynka je za tú cenu super, ale povedzme, že pre niekoho s väčším rozpočtom by to šlo spraviť podstatne lepšie.
Inak merať intenzitu svetla okom to nie je tiež moc presné :D používam par meter aby som vedel ako vysoko držať svetlo a ver mi, že tie rozdiely sú.


Ten metr zní dobře, stačí tenhle za 600?

https://terashop.cz/home/89-luxmetr-lx-1010b.html

Nebo máš nějaké doporučení do dvou tisíc?
FrYnK
citace:
Původní příspěvek od DrGrinspoon


Môžeš tam dať akúkoľvek optiku, vždy to bude v strede o čosi viac prepálené keď máš čipy na jednej kope.



Pokud si nikdy nepracoval s tema optikama co pouzivam ja, tak chapu, ze muzes mit takovej nazor. Ale ujistuju te, ze se pletes. Klasicky skleneny optiky to tak maji, ale né tyhle co pouzívám já... az si najdu cas tak chci zpracovat tema o optikach a tam to jasne dokazu.

Paradoxne u cipu bez otiky je stred vuci krajum mnohem vic prepaleny nez kdyz se pouzije optika.. To a samy plati u Quantum board desek, ikdyz tam je to o trosku lepsi.

Koukni treba jeste sem http://grower.cz/forum/showthread.p...339#post1213339 , kde jsem delal mereni ciste ctvercovych a ciste kruhovych optik. Pri spravne vysce svetla jsou ty hodnoty u ctvercovyho svetla s minimalnim rozptylem ve vsech mistech v boxu (Rozptyl max a min hodnoty je cca 6%) Dokonce v nejvzdalenejsim miste od svetla, v rohu je hodnota nejvyssi. A ani u svetla s ciste kruhovými optikami a správné výšce není rozptyl tak dramatický. Stred vuci kraji je cca 7% a stred vuci rohu je cca 17%. Coz neni vubec spatne. V dobach HPS vybojek tyhle hodnoty po boxu byly nekolikanasobne horsi a nikdo se tim az tak nezabyval, az ted u LEDek se kolem toho dela humbuk.

Koukni ke Kvakosovi https://overgrow.com/t/harvester-bo...780w/10922/11.. ma roztahany desky po celym boxu a ten rozptyl tam stejne ma,, dokonce mozna i vetsi nez ja :) :) tak snad ted uznas ze optiky nejsou uplne nahovno

citace:
Původní příspěvek od DrGrinspoon

To svetlo od Frynka je za tú cenu super, ale povedzme, že pre niekoho s väčším rozpočtom by to šlo spraviť podstatne lepšie.


Vzdycky se da udelat neco lepe. A Souhlasim s tim, ze pokud se roztahaji cipy/desky po celem boxu da se dosahnout lepsiho rozlozeni svetla. Moje konstrukce vychazi z urcitych predpokladu a kompromisu. At uz se jedna o manipulaci se svetlem v boxu, pri preprave, ochrane komponent, spolehlivosti, bezpecnosti pouzivani a bezpecnosti zarizeni jako takovyho.

citace:
Původní příspěvek od DrGrinspoon

Inak merať intenzitu svetla okom to nie je tiež moc presné :D


Jak vzdycky rika tata, oko neni pica oko vidi... plati to i tady.. myslim zeBurger tim chtel rict ze intenzita v urcite vzdalenosti a mistech v boxu se tak da na oko porovnat.. poznas jestli ti oprostred sviti 2x vic svetla nez na krajich ne ?

citace:
Původní příspěvek od DrGrinspoon

používam par meter aby som vedel ako vysoko držať svetlo a ver mi, že tie rozdiely sú.


Par metr je vybornej pomocnik, da se jim merit rozlozeni svetla v boxu a da se jim merit intenzita v dane vzdalenosti od svetla. Tim to ale konci. Inezita totiz nevypovida nic o tom kolik svetlo doda energie za den. Coz je ten nejpodstatnejsi udaj, kterej v domacich podminkach nezmeris..

Kdyz budes mit svetlo o vykonu 300w 20 cm od kytek a PAR bude treba 400 a pak budes mit svetlo o vykonu 400w 30cm od kytek a PAR bude taky 400, kvuli vetsi vzdalenosti, tak to prece neznamena ze pod obema svetla by si sklidil stejne mnozstvi. Bude rozhodovat celkovej dodanej vykon za den.

PAR metr se vyplati pokud chces dodrzet spravnou vzdalenost svetla od kytky a nepresvicovat je, ale to na druhou stranu clovek vidi i okem. Taky se vyplati k porovnani vykonu svetel mezi sebou. Ale to bezny pestitel nevyuzije.
FrYnK
citace:
Původní příspěvek od WeedBurger


Ten metr zní dobře, stačí tenhle za 600?

https://terashop.cz/home/89-luxmetr-lx-1010b.html

Nebo máš nějaké doporučení do dvou tisíc?


luxmetr se da jako orientacni pristroj pouzit... nicmene jen pro nastaveni vysky svetla kvuli rovnomernymu osvitu... ale kvuli intenzite se pouzit neda. PAR metry funguji na jinem principu a stoji od 10 000 - 15 000kc vyse, coz se normalnimu pestitely nevyplati... staci dat na doporuceni vyrobce :)
WeedBurger
Dobrá tedy :)
WeedBurger
Jelikož mi to celé takhle zhoustlo, musel jsem udělat kompletní prosvětlení rostlin, jelikož světlo svítilo jen do horní třetiny a dvě třetiny skoro po tmě. Navíc tam byla spousta takových albinskych nedochůdčat, to vše jsem také vzal pryč, za cenu jednodenního zastavení růstu palic. Stříhal jsem 2/3 z každého listu a jednotlivé čepele listů, které rostou z palic, jsem zastrihal jen o jednu třetinu do průměru cca 8cm, pak už jsou listy blíž stonku plné pryskyřice, mňam :D další stříhání snad nebude potřeba dříve jak za tři týdny, pak už takto radikální zásah udělat nechci a pujdou pryč už jen ty největší kusy. Celá práce čistého času 3,5-4hodiny. Přesně úplně nevím ..
FrYnK
Jsem absolutní odpurce jakyhokoliv strihani listu v jakykoliv fazy.

Vzdy se to podepise na vynosu... za me tohle nebyl dobrej krok
The OG
citace:
Původní příspěvek od FrYnK
Jsem absolutní odpurce jakyhokoliv strihani listu v jakykoliv fazy.

Vzdy se to podepise na vynosu... za me tohle nebyl dobrej krok



Musím souhlasit s FrYnKem.. takto to voholit to byl hodně špatnej nápad, za mě taky nestříhat, nikdy.

Hustota palic a výnos půjde rapidně dolu.

Drahá leč dobrá zkušenost, každý si tím prošel.
crazyben
tys ty chudinky voškubal jak kuřata

citace:
Původní příspěvek od WeedBurger
za cenu jednodenního zastavení růstu palic.

nejen to... kytkám ta zelená plocha bude chybět a začnou růst jiný, prostě se tu ztrátu bude snažit dohnat, takže až zase začnou pálky růst, dost možná porostou i s listama... jestli to bude lupenatý tak víš proč.

Já teda taky neškubu nikdy, ale třeba jeden kolega co jo, škube až poslední tejden, kdy už kytka ani nic moc nedělá a dojíždí a to ani zdaleka ne takhle brutálně. Dělá to hlavně
1. kvuli plísni
2. kvuli stresu (teoreticky o fousek větší produkce pryskiřice)

kvuli světlu mi to přijde hloupost, to světlo potřebujou hlavně listy (který si voškubal). To že ty tam vidíš stín neznamená nic... kytka i ty zbytky světla využije. Listy na který nedopadá opravdu vůbec nic, těch se zbaví sama.
WeedBurger
Uvidíme, možná to bylo víc než bych měl, ale jelikož jsem listy neodstranil celé, nemělo by to vyhánět tolik nových. Dva dny jsem se na to nedíval, zjistím večer jak to vypadá. Bylo to moc husté a od dvou třetin dolů to začlo stagnovat a belat vršky z nedostatku světla. Už dřív jsem podobně stříhal a v pohodě. Tak uvidíme. :)
crazyben
tak si měl oholit spodek, zvlášť když už se tam těžko dostává světlo, ale holit vršek aby světlo šlo na spodky kde bude prd tak jako tak... no nevim nevim

Ale dohadovat se nebudu, co se týká střihání tak to je vždycky na dlouhý debaty a každej si to dělá podle svýho. :)

Tak ať rostou, budu sledovat.
WeedBurger
Díky, aspoň budu další kolo chytřejší když to bude moc.. dnes už by měly zase dál kynout, fotky dám až po týdnu co byl prustrih. Ono to na fotce vypadá hrozně, ale těch listů je tam stále dost. Mám vyzkoušené, že ty velké listy dal rostou do šířky a trochu se i protáhnou. Celých listů se stopkou jsem ustřihl jen málo a to jen pod dolní polovinou.. uvidím zítra.. teď jsem dva dny skoro nonstop v práci. Přišlo mi škoda pálit 650W jen na 1/3 celé zeleně .. příště můžu zkusit prostrihat je třeba jen ve třech lajnách takhle hluboko a zbytek zeleně nechat přírodní. Co se týče světla tak na prostřední dvě kytky nešlo skoro žádné, protože jsou nižší a měly krásný náběh na květ, úplně by se tam udusily. Dejme tomu čas. Kdyžtak to podrzim o chvíli dýl, to se dá dohnat.. když udělám 600g a méně, bylo to k ničemu, tak si hold na výsledek musíme počkat do cca 15.12. až to bude usušené. ;)
WeedBurger
citace:
Původní příspěvek od FrYnK
Jsem absolutní odpurce jakyhokoliv strihani listu v jakykoliv fazy.

Vzdy se to podepise na vynosu... za me tohle nebyl dobrej krok


Jak bys to řešil ty? Možná příště neudělat tolik vrcholů nebo prostrihat větve před přepnutím a nechat každé rostlině tak 6 větví max? Páč jinak se mi tam těch 17kousku fakt mačká..
crazyben
jeden záštip a trochu LST (ohejbání), většinou pak končim se 4-8 mi vrcholama (podle toho jak dobře se to větví) a pak jde na řadu lolipoping před přepnutim (a mírněji pak něco vemu i mezi 10-20tym dnem)

já odstraňuju celý spodní větve, takový ty slabý nevýrazný a pak menší větvičky co sou vespod na těch "hlavních"... prostě nebát se toho

příkladný video kde to bere opravdu z gruntu https://www.youtube.com/watch?v=lkRmnDcrxLw

Každej to dělá trošku po svym, ale mě se tahle metoda ("vsechno do vrchu") osvědčila, narozdíl od prostřihávání listů a prosvětlování spodků.
WeedBurger
Podívám se, díky.
WeedBurger
citace:
Původní příspěvek od crazyben
jeden záštip a trochu LST (ohejbání), většinou pak končim se 4-8 mi vrcholama (podle toho jak dobře se to větví) a pak jde na řadu lolipoping před přepnutim (a mírněji pak něco vemu i mezi 10-20tym dnem)

já odstraňuju celý spodní větve, takový ty slabý nevýrazný a pak menší větvičky co sou vespod na těch "hlavních"... prostě nebát se toho

příkladný video kde to bere opravdu z gruntu https://www.youtube.com/watch?v=lkRmnDcrxLw

Každej to dělá trošku po svym, ale mě se tahle metoda ("vsechno do vrchu") osvědčila, narozdíl od prostřihávání listů a prosvětlování spodků.


Tohle video je fakt super, taky jsem ho mohl vidět pár dní zpět :D
Denny19
Valí ti to teda suprově...bych neřekl, že je mezi těma fotkama pouze týden rozdíl :) viděl jsem tu v několika příspěvcích, že to oholili dočista a měly super výsledky. Držím palce :)
WeedBurger
citace:
Původní příspěvek od Denny19
Valí ti to teda suprově...bych neřekl, že je mezi těma fotkama pouze týden rozdíl :) viděl jsem tu v několika příspěvcích, že to oholili dočista a měly super výsledky. Držím palce :)


Čau, díky :) za 3 dny hodím update, vypadá že už zase jedou. Příště udělám ten lolipoping. Tenhle styl prostrihani byl zbytečně drastický, navíc do skříně nevhodný, protože mi akorát vyrašily oholené spodky, které stejně padají znovu do stínu... 4 dny kytky téměř stagnovaly, tudíž tady ztráta ve výsledku bude, ale už vypadají k světu a pomalu se začínají tvořit kompaktnější květy .. snad už bude vše v pohodě.. uvidíme za 4 týdny..
Denny19
No uvidíš :) určitě budu dál sledovat...už se těším na svoje další pěstování, kde určitě zase udělám taky nějakou chybičku :)
WeedBurger
Tak sem hodím foto ze včerejška za tmy.

32. Den květu a víc fotek pak za světla v sobotu :)
Denny19
To skáče pekelnou rychlostí :) jsem fakt moc zvědavej kolik tam budeš mít :)
JankoPanko2
Sleduji, hodně mě zajímá co uděláš z Blueberry x Critical Mass.
Hlavně ať to jede bez problémů.
WeedBurger
35. Den 12/12

Tak slíbené fotky :) jsou to pěkný mackove :D hlavně Blueberry Mass, ta bude vážně super a už jsem našel i pár fialových kousků. To bude dobrota.

1. Foto Blueberry Mass
2. Foto celkový pohled
3. Foto Blueberry Mass
4. Foto Chemdawg Ultra
5. Foto pohled zespodu

Všem moc díky za K. Taky doufám že toho bude ranec :D
Denny19
Nádhera :)
WeedBurger
Díky. Dostávají teď green sensation 2x denně, když nejsem v práci. Je to znát. Dávám 200ml kazde zvlášť. To ruční zalévání mi drží stabilní EC v rockwoolu. Mám na výtoku okolo 2,3 teď. V nádrži je 1,8 a ručně dávám 1,6.
FrYnK
to ze na vytoku mas vic nez na vstupu znamena ze jim davas zbytecne moc.. na vytoku je vzdy lepsi mit o 0,2-0,3 min nez na vstupu.. tim se zaruci dotatek zivin, ale taky to ze kytky nespalis...
WeedBurger
Dobře, snížím EC v nádrži na 1,6 a ručně budou dostávat 1,4. Tím bych se měl přiblížit podobným hodnotám i na výstupu.

A díky všem za karmy :) potěšilo mě to :)
WeedBurger
Tak kytky teď dostanou pár dní po sobě to extra ruční zalévání jen s 0,6 EC a ph- na 5,9.. každá 350ml na pruplach.. 0,3 vstupní a k tomu 0,15 cal mag a 0,15 green sensation.. výstupní EC spadlo na 2,1 a ještě snad tak dvakrát až třikrát a budu někde pod 2.. v nádrži už je 1,6 .. on se mi ten rockwool zasolil po prostrihani listů, jak kytky stagnovaly a nepřijímaly živiny.. teď to šetrně srovnám a budu držet mezi 1,8-2 na výtoku.. začínal jsem pozorovat prohnutí listů, že nejspíš v rockwoolu budou vysoké hodnoty, ne tolik aby je to spálilo, ale už první příznaky napoví .. tak děkuji za včasné nakopnutí :)
Denny19
Můžu se zeptat proč snižuješ pH zálivky? :)
WeedBurger
Kdyz dávám plagron hnojky, tak se mi pH upraví samo.. když tam ale dám jen trochu Green sensation a trochu cal mag, pH zůstalo na 6,3 a proto jsem do 10l kýble musel dát tři kapky kyseliny (měla by to být fosforečná z growshopu).
Denny19
Aha, teď už chápu :) myslel jsem jestli v tom nemáš nějaký jiný záměr :)
Ale i tak...záleží kolik těch hnojek tam dáš ne?
Tu fosforečnou můžu používat případně i na růst?
WeedBurger
No, mám vyzkoušené, kolik hnojek dát a to pH je v optimálním rozmezí a už ho ani neměřim.. měřím jen v době růstu a při pruplachu .. tu fosforečnou můžeš použít i na růst, přijde mi to jedno, jakou zvolíš.. já osobně spotřebuju víc té dusičné (zelená láhev), protože v růstu to používám na každou zálivku a tu červenou fosforečnou až na konci a v průběhu květu na průplach,.. ale myslím, že je to jedno.. třeba mě někdo opraví..

Důležité je spíš to, aby pH nelítalo nahoru a dolu, jakože jednou zaleju 5,5 a druhý den zas 6,4.. spíš se to vždy drží okolo těch 5,7-6 a kytky jedou krásně
WeedBurger
Mám dotaz. Plagron uvádí hodnota EC pro mou fázi květu je 2,2.. tak vysoké EC mám teď stabilně druhý týden v rockwoolu s tim, že zalévám 1,7 a ručně 1,5.. proč bych tedy měl dbát na to, aby hodnoty byly vyrovnané, když těm kytkam udržuji konstantní podmínky v doporučených hodnotách? To, že mám vyšší hodnoty v substrátu než v nádrži možná nemusí hned znamenat, že jim dávám víc, než potřebují, kdyby ano, tak by se mi to víc a víc zasolovalo a to se neděje.. může to být tím zaléváním 5x denně a rockwool s kořeny si v sobě hnojky umí dobře udržet. Hodnoty na výstupu měřím každý den a jsou stále stejné.. rostou jen když jsem přidával víc hnojek v nádrži a zase drží stejnou linii s odchylkou max +/-0,1 okolo 2,2.. nebojím se spálení, protože listy mají zdravou barvu, žádné rezavé špičky ani zkroucené a taky nehrozí žádný náhlý extrém, protože to fakt hlídám a maximálně snížím EC roztoku na ruční zalévání a tím to kočíruju podle tabulek výrobce a nejspíš jim to opravdu svědčí :) co myslíte, nedává to smysl?
WeedBurger
42. 12/12
To EC jsem nakonec snížil, protože jsem zespodu rostlin našel nějaké černé listy.
Krteček1
Ahoj, zajímavé, sleduji. Jen bych do diskuze dodal, že květiny používají listy i jako "skladiště zásob".
Ajtaktak
Vyzera to krasne :) (až na to strihanie)
Robil si už aj preplach ? Planujes to vycistit pred kosou ?
Ak ano nechas rohoze močiť, a potom vypustíš alebo ich iba preplachnes za pochodu ?
WeedBurger
Jo to stříhání příště udělám podle videa co tu mám ve vlákně, za to velké díky. Průplach jsem dělal v průběhu květu 2x, jednou 1EC a dva dny po sobě, po druhé čistou vodou s upraveným pH, aby se kořeny nadechly. Teď už mám posledních 9 dní s hnojivem a green sensation EC 2. Za 9 dní bude v nádrži jen voda s Final Solution a ph- a plus podle potřeby snižuji EC ručním pruplachem, tím plechovým hrnickem na tyči. Mám povytaženy igelit okolo kostek, takže každá rostlina může naráz dostat 350ml vody a ten sloupec to krásně celé omeje a rozpustí usazené kousky. Minule kolo jsem sklízel, že bylo EC 0,5 a v jedné nebo dvou rohožích i menší.
JankoPanko2
Krtek má pravdu;)
WeedBurger
citace:
Původní příspěvek od JankoPanko2
Krtek má pravdu;)


Už jsem moudřejší, takže příště lolipoping :) akorát další kolo panuji tak za 9 měsíců, protože ta zásoba bude dostatečná :D pít kvůli lékům nemohu a bohužel je zatím musím brát doživotně, pokud tedy nevymýšlí něco lepšího.. takže huleni je jediná možnost jak zrelaxovat a vypnout realitu :) i to pěstování mě dost uklidňuje a nechávám při té péči v kytkach ty negativní myšlenky a nemusím myslet na to, co mi je..
WeedBurger
Dnes poslední den hnojiv, protože chloupky jsou už skoro všude buď hnědé nebo začínají hnědnout. Pryskyřice začíná být mléčná. Spodní 1/3 je ještě nezralá, takže budu sklízet postupně. 10 dní teď bude průplach, tak nebudu předbíhat, co dál, ať to máte taky trochu napínavé :D
Krteček1
Ahoj, čistě náhodou, a nemohlo by na tvou nemoc konopí pomoct?
WeedBurger
48. Den květu

1. Blueberry Mass
2. a 3. Chemdawg Ultra

Na ten White Russian zapominam s focením, je ale stejně vysoký jako chemdawg, ten bude na chuť na prokládání těch druhých dvou. Palice má taky pěkný :) vyfotím v den kosy za 11 dní ;)
WeedBurger
citace:
Původní příspěvek od Krteček1
Ahoj, čistě náhodou, a nemohlo by na tvou nemoc konopí pomoct?


Ano, psychicky. Ale jinak žádná její léčivá látka přímo nepůsobí na to, co mi je. Spíš jde o ten relax a uvolnění a zvýšení chuti k jídlu, protože ty léky působí tak, že jim menší porce a stačí mi, hlad prostě nemám a díky pálení se prostě můžu pořádně nacpat a držet si váhu aspoň pořád stejnou :)
Krteček1
Tak drzim palce at toho vypestujes co nejvic. Zajimava alternativa k jointum pro nemocne je vaporizer. Na nasem trhu je jen jedinej kterej ma certifikaci pro zdravotnictvi pokud vim, ale vsechny funguji stejne. Na youtube je zajima prednaska od MUDr. Budařové a pokud mluvíš anglicky tak velmi zajimave prezentace ma "aunt Zelda". At to roste!
Witcher
Doporučuji Duše K o konopí, je to na youtube o technice, ale po nejakém čase se zvedne z diváků doktor a dost o tom mluví, udajně se má otevírat i vaporizační centrum, nebo co. Opravdu doporučuji, tedy pokud to již neznáš, hodně zdaru
WeedBurger
Tak včera nalezena plíseň na dvou šiškách. Mám v místnosti v noci okolo 15'C. Přes den okolo 20'C. Už tam běží topení abych vysušil vzduch, protože frYnkovo světlo moc netopí.. navíc jsem stáhl výkon na 500W..
EC v rohožích jsem snížil hned včera na 0,5-0,6 kdyby toho bylo víc a já už musel seknout..

Přemýšlím, že sklidím vršky (celou horní polovinu) už za tři dny, protože Blueberry už má pestíky úplně hnědé, všechny na 100%, trychomy jsou mléčné, sem tam jantarová barva.. chemdawg je jen mléčný a sem tam místy čirý (15%) a pestíky na 60% hnědé. Výtok je už skoro čistý.. co myslíte? Mám strach abych mi kvůli špatnému odvětrávání z místnosti nevznikla nějaká plísňová epidemie..

Ty dvě napadené paličky jsem vyčistil a suším, v té chvíli kdy jsem je sekl, bylo EC v jedné rohozi 0,8 a v druhé 1,1.. ale je mi to je vyhodit, dají se nacpat do vapiku ?


Jinak Budařová super věc, sice řekla skoro vše co znám, ale v jednolitém kontextu, doporučuji určitě i pro lidi, co začínají s pěstováním. Navíc mě nasměrovala, co mám dál hledat pro svůj konkrétní případ. A taky že jsem našel jednu novinku, rozebírat to tu nechci :)

Co se týče Duše o konopí, to se nedalo, jak ji týpek furt skákal do řeči.... To jsem vypil po desíti minutách..
WeedBurger
Tak pár fotek za tmy :) po plísni ani stopy, EC je menší než 0,5.. květy místy začínají chytat fialovou barvu a i pryskyřice na těch místech taky fialoví.. myslím, že kdybych to nechal třeba ještě dalších 10 dní, tak to těch barev udělá víc, ale bohužel špatné počasí venku, horší větrání=vyšší vlhkost a zima, nebudu to pokoušet...
Foto 1 slíbený White Russian
WeedBurger
Tak horní 2/3 jsou hotové, spodní 1/3 je plná vzdušných a malých palic. Tři dny teď hnojit a pak 7-8 dní průplach. Ručně jdou rohože propláchnout za 24 hodin na 0,5. Takže pohoda :)

Vůně neskutečná. Blueberry chutná opravdu po ovoci a místy fialová, akorát je to těžká indika :D na to už nejsem zvyklý, musel jsem to rozchodit venku :D výborná na spaní a její vůně nezvyklá, není to takový ten klasický travnatý odér, ale sladší ovocný.. už se těším až to budu mít uleželé..
Foto 1:
- levá strana chemdawg - palice mohutné, kompaktní do hloubky a výškou něco mezi sativou/indikou
- pravá strana Blueberry - klasická indika, hutné krátké palice, tvrdé jak šutr
No a White Russian schovaný a pověšený na ramínku, je tam pět pěkných větví, jsou těžké a podle pestíků, by tam klidně mohl ještě zůstat, ale mám raději energetické modely

Zbytek fotek je jen jak to vypadá :) účelem je vytvrdnuti spodků, když už jsem je načal tím svým hardcore prostrihanim listů :D když to dojede jak před rokem, vytáhnu z toho ještě dalších 150g :) už teď myslím, že tam tak 550 bude.. ale typovačku až za 10 dní :D nemám takový odhad, protože ten rozdíl mezi výbojkou a světlem od FrYnka je znát. Takové šutry jsem ještě nikdy neměl :) spočítám si ještě průměrnou spotřebu, abych věděl, kolik g/W bude. Dnes zase jedou pod 650W, nacucane green sensation a hnojkama.

Edit poznámka pro mě ať to nemusím počítat znovu :D
515W.
WeedBurger
Spodky vytvrdly, i když ne jak minule. Musel jsem ten výkon po dvou dnech stáhnout na 500, protože jak byly obnažené a nezvyklé na tolik světla, projevila se na listech ztráta pigmentu, takže příště až tohle někdy budu dělat, musím dát menší výkon na ten konec. Je škoda že se mi nepovedly udělat větší paličky, tvrdých je tak 70%, zbytek vyhnal spíš orosene lístky, možná ne každý model tohle zvládá :) ale mám rád i pálení takové té drťky, co opadá při sušení :D takže toho bude všeho dost..
Dnes bude intenzivní průplach ručně, protože výtok na jednotlivých rohožích je stále 0,8-1EC a rád bych už sklízel.. takže dnes poslední noc svícení, přes den to propalchnu, v noci spotřebují zbytky hnojiv a pak 24 hodin tmy. Jsem zvědavý kolik bude. Když jsem započítal snížení výkonu posledních dní, jsem na 505W :)
Bulwaj
vubec bych si nelamal hlavu s tou ztratou pigmentu u konce nic prirozene nezraje v zelene barve byl bych v klidu...
MagiCman
Zdar,az ri z rohozi potece 0,3 tak po tydnu muzes seknout,ale tve holky uz jsou ready to harvest takze jsi mel proplachovat drive,nebo nechej prezrat,bavime se o chuti jinak to vypada mnamkozne
WeedBurger
citace:
Původní příspěvek od MagiCman
Zdar,az ri z rohozi potece 0,3 tak po tydnu muzes seknout,ale tve holky uz jsou ready to harvest takze jsi mel proplachovat drive,nebo nechej prezrat,bavime se o chuti jinak to vypada mnamkozne


Však horní část sklizená :) a znovu nahnojene rohože na EC 1,6, tři dny hnojené a dnes šestý den průplach čistou vodou.. ale ještě čtyři dny klidně snesou, přijde mi, že zatím jsou spíš mléčné trichomy, do hnědé ještě nejdou, až na pár výjimek :D uvidím ve čtvrtek, pak se rozhodnu :) ale díky za radu..

Jinak vršky voní a chutnají skvěle, jen je to hrozně silné :D úplně mě tyhle indiky posílají do říše vesmírné :D je to fakt síla.. příště pojedu spíš sativy, tohle je morda, jak otočit mozek na ruby a teď makej :D v hospodě na pivu? Lobotomicky výraz v obličeji se ztrátou schopnosti složit smysluplnou, delší větu.. kdo má rád tyhle silné stavy, mohu řízky těchto modelů od ZOO68 velmi doporučit ;)
atletico
Chalani poradte mi..semenna banka udava dlzku kvetu 6-8 tyzdnov (automat) dnes mi zacal 6ty tyzden a trichomy su tak mierne zakalene..otazka znie kolko casu PRIBLIZNE trva aby boli trichomy jantarove tak 50na 50? Mozem este hnojit alebo mam ist uz do preplachu?idem substrat..dikes
kilopaprik
idealne tyden spis vice proplachovat, zakaleni je vsude jinak, nekomu se nezakali ani na 70 dnu kvetu, automatu staci prej malo poznas sam jak sou tvrdy atd atd, kazdopadne tejden proplach a pak kosa
WeedBurger
Nechť tipovacka započne :D na fotce jsou spodky, po šesti hodinách práce.. sejmout jsem to už musel, bylo tam dost mrtvých malých palic a jakýsi paraziti na kmenich, vypadalo to jako nějaká mini mušle, lipla na stonku.. ten krunýř měla fakt křehký a uvnitř byl živočich, asi jsem si to tam zatáhl z kýble z akvária nebo z venku, protože jsem si domů nesl písek z obsahem zlata na dočištění, nejspíš se mi do nádrže dostaly vajicka, na rozebrání rohoží si tentokrát vezmu rukavice :D bůh ví jaký ekosystém tam žije..
Krteček1
365

Edit: Jestli je to vše dobromady tak potom tipuji 687. Hezký počin.
domicius
542
WeedBurger
Myslím tím spodky a vršky dohromady, o stranu zpět je fotka sklizených vršku :)
Denny19
Myslím si, že tam budeš mít tak 712g :D
kilopaprik
na obrazku je 500g
WeedBurger
Ať v tom udělám pořádek :D
Foto 1 vršky
Foto 2 spodky
:)
SubFocus
Noo, těch 561,3 by tam mohlo být. Každopádně moc pěkné, přeji příjemnou léčbu :) :einstein:
AladinXXX
720g
GrowPlace
699g :)
luubaan
620g
WeedBurger
Spodky hezky fermentují, je škoda, že vršky jsem měl vic vysušené, než jsem chtěl, protože kvůli postupné sklizni nebyl dostatek místa, ale i tak voní fakt luxusně. Výsledky dám do týdne, tak hádejte, bude toho fakt ranec, už teď jsem spokojený. Ty spodky mě zachránily, vršky jsou už suché a vláčné, že se dají drtit v prstech, ale ne přeschlé, prostě akorát :) už jsem si zvykl na účinky indiky a nedělá mi problém to pálit, ale vapik je hold vapik, už aby byly Vánoce :D dnes jsem si byl koupit damianu, heřmánek a eukalypt.. čerstvou mátou mám na své mini zahrádce.. chtěl bych vám všem poděkovat za rady a pomoc, opravdu si toho cením :) už teď dokáži odhadnout čísla a mám z nich fakt velkou radost.
Dále chci říct, že frYnk je génius a jestli se tady jednou legalizuje pěstování aspoň více procentních THC kytek, měl by být jedním z hlavních dodavatelů pro velkopěstitele :D fakt ví co dělá, nemusím mít v boxu žádné konstrukce, ale jen jedno kompaktní světlo a díky regulaci jsem se dostal na 505W průměr spotřeby i s růstovou fázi a když budu počítat jen květovou fázi, jsem na 538W, taky vypada líp spotřeba než 2 měsíce konstantní odběr 650W za vybojku a najedou mrtvo.. tak či tak, jsem těžce nad 1g/W a to se mi ještě nikdy nepovedlo :) možná kdybych jel víc kol ročně, byl by i lepší grif.. možná neodolam a zasadím si ještě 9 kytek s CBD THC 1:1 royall medic a nějakou pěknou sativu, protože ta energie, kterou mi indika bere, mi chvílemi chybí :)
A foto jak vypadám v reálu :D
STi
No čekam netrpělivě vysledek.
WeedBurger
Chemdawg spodky už skoro jsou, Blueberry ještě tak tři dny. Fermentuji v pytlích, ručně každý den obracím uvnitř a měním vzduch, žádná plíseň, jen strašně silné aroma, bude to chuťovka, škoda že vůně nejde fotit :)
WeedBurger
Jelikož jsem nechal pytel trochu vyvětrat, jsou suché i spodky Blueberry a stonky uvnitř praskají.. takže:

Blueberry Mass
Vršky: 234g
Spodky: 133g

Chemdawg Ultra
Vršky: 304g
Spodky: 167g

White Russian
Vršky: 36g
Spodky: 12g

Součet: 886g "mínus" drť
Celkem: 856g seriózních palic a paliček
Odhaduji max 30g drť, nechci to víc separovat, ať se mi nelámou i menší pěkně lístky orosene pryskyřicí z dalších palic.
Fotky sušiny dám po víkendu.
Průměrná spotřeba 536W pouze 12/12 perioda s výnosem 1,5-1,6g/W po odečtení té drtě z lístků. Takto dobrý výsledek mám hlavně díky světlu, které udělalo tak tvrdé šutry, že když mi spadla šiška na zem, tak to bylo slyšet jak kousek dřeva :D taky díky Green sensation a také díky radám, kam umístit světlo a dalším typům :) takže všem, kdo mi pomohli, moc děkuji, odměna je opravdu krásná :) Jen je škoda, že jsem na ty obnažené spodky pražil plný výkon při postupné sklizni a spálil tak citlivé lístky, kdyby se mi povedlo ten objem zvětšit jako před rokem, vytáhl bych z toho i víc. Takhle mi postupná sklizeň vytvrdila spodní palice a jen lehce nakynuly, ale jsem opravdu spokojený :) a to jsme se báli, že na tom prostrihanim brutálně potratim.. příště ale určitě zkusím něco jako ten lolipoping, ať nemusím sklízet na dvakrát :D
jablickar
krasa !!! k+
Tutoformuloputo
Tak to je nádhera, vypadá to skvěle :) Ať chutná!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma