Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 
18x BigBud coco drip 2x450w LED by FrYnk - Klikni zde pro originální téma
M@gicWeeD
9. den 18/6

Vzhledem k tomu, že předešlé vlákno bylo ve zcela jiném stylu, rozhodl jsem se pro tento grow udělat sólo vlákno.

Setup: pěstební plocha +- 200 x 110 x 180cm odraz zajišťuje Orca

Strain: Big Bud 18x
Světlo: LED od Frynka růst: 2x370w květ: 2x450w
Médium: kokos v 6l květníkách
Závlaha: Topspin 2x9 kapilár, nádrž ikea 50l, čerpadlo 2000l/h
Hnojiva: Canna coco A+B, Canna PK
Odtah: Prima klima 420m3/h + filtr

Po konzultaci s Anarchomem, byl počet rostlin zredukován z 24 na 18 kousků. Dnes jsem provedl záštip a byly odstraněny spodní zakrnělé větve. Původně jsem míchal živný roztok RO + kohoutkova 2:1, dle doporučení jsem od toho upustil a používám čistou osmózu, po namíchání je EC 1,5 a pH si hnojiva automaticky stáhnou na 5,8 a zatím drží. Zálivka je distribuována zatím 3x denně po 1 minutě během světla.
WeedBurger
Tohle vypadá moc dobře, budu sledovat :) takový set Up by se mi líbil :D
M@gicWeeD
11. den 18/6

Včera jsem se je pokusil trošku polámat, ale dnes byly všechny větve opět postavený, proto jsem sáhl po plastových kolínkách a trochu je potrápil. Zelená hmota krásně přibývá, zatím se mě ten strain moc líbí, pěkně se větví a jde sám o sobě do keříku. Přepnutí se pomalu blíží, jsem zvědavej, jak bude canna fungovat v květu.
GrowPlace
Zatim to vypada luxusne :)
Jak se ti zatim libi kokos od AH?
M@gicWeeD
Čau, kokos je v pohodě, jel jsem zatím vždy tento lisovanej, urcite zkusim příště ten pytlovanej, kvůli struktuře, tento je takový drobisko. Ale výtok v pohodě, žádné zvýšené hodnoty a řekl bych, ze je tam možná i víc než uvádějí.
GrowPlace
Ahoj. Canna Coco Professional Plus je nejlepsi, suprove drzi pH. Jede ho tady treba KCB. Hnojky ti sedi?
M@gicWeeD
Canna je zatím super, v kombinaci s RO drží krásně pH na 5.8 bez nutnosti použití kyselin. Líbí se mě i to, že i když jsou to dvě složky, lijí se stále v poměru 1:1, takže to není jak JidB, kdy A složka přebývá a M stále dochází. Celé to hodlám odjet se základem, plus PK uvidím jak to bude vypadat, případně bych příští kolo zkusil ty doplňky od Canny. Vše se ukáže v květu, zatím jsem fakt nadšenej, i nádrž je bez jakýchkoliv usazenin a jak to roste je vidět na fotkách ;) .
GrowPlace
Fotky samozrejme vidim-parada. Zajima me i jaky z toho mas pocit, to fotky nezachyti :)
Super. Stav se jak pojedes okolo, dlouho jsme se nevideli :)
M@gicWeeD
21. den 18/6

Za poslední týden se dost událo a nebylo to nic pozitivního, aspoň si z toho odnasim ponaučení. Zadarilo se mi zasolit kokos a par kytek to drobet odneslo, naštěstí to nebyla úplná tragedie a po skoro tydenim zaseku zas vypadají jakž takž k světu. Proto jsem se rozhodl přepnout holky na květ. Plocha je celkem zaplnena a čeká me krusnych 14 dni, kdy se budu snažit udržet rozumnou výšku a co nejlépe plochu srovnat. Snad se už nebude situace opakovat a dojedu to bez větších problémů.
kilopaprik
cus jaky sou teploty a vlhkost ?
M@gicWeeD
Teploty se za světla drzej okolo 30, vlhkost okolo 50%. Do ted jsem svítil od 15:00 a to bylo ještě dost teplo, nyní se bude zapínat světlo v šest, tak to snad bude okolo 28, tech 900w je prostě na hraně. Zalivam kazdej den, ale zapinam zavlahu manuálně, abych to mel pod kontrolou, myslel jsem, ze bude stačit obden, ale kytky me vyvedly z omylu, druhej den už byly některý povadly. Aby něco proteklo, je třeba asi 25l zálivky.
M@gicWeeD
2. den 12/12
M@gicWeeD
3. den 12/12

Nemůžu si pomoct, ale musím se s vama podělit o to, jak me dělají holky radost. Vyplnění prostoru je slušný a nynější výška 40cm, budu doufat, ze se zastaví na kyzenych 80cm. Kolinka jsem ve většině pripadu již sundal a větve pouze lamu, je to rychlejší a se stejným výsledkem. Snad jsem si smůlu pro toto kolo již vybral tím prehnojenim a dále už to pojede jak ma.
Mějte se a at to šlape ;)
kilopaprik
zdar jakej ma vyznam lamani vetve? zpomali se ta jedna vetev a ty druhy je dorostou ?
M@gicWeeD
Přesně jak pises, v podstatě to funguje podobně jako plastový kolinka. Kolinka se hodej ze začátku, kdy potrebujes kytku natvarovat, protože jimi můžeš větev fixovat i par dni. Zlomenina se regeneruje celkem rychle, druhej den jsou výhony skoro zpět v původní pozici, ale nenarostou tolik co ostatni nepoškozený. Jako vedlejší efekt by melo byt zpevnění a posílení větví. Je třeba si dávat pozor, u některých genetik se větve lámou jiz pri mirnem ohnuti, pripadne to může způsobit nedostatek vápníku. Když už se stane ze se něco ulomi, osvědčila se me izolacka, taková ta gumová. Stonek vrátíme na své misto a pres ránu prehneme pasek izolacky, neomotavame, jen na druhé straně spojíme pasek k sobě lepicima plochama a prstama stahneme co nejpevneji. Izolacka zde pote může zůstat, kytka si ji roztáhne podle potřeby.
Ňoaen
Zdarec,

z čeho máš udělané odpadní nádrže(podložky pod květináči) to jsou z nějakých dna z kanystrů?
Staci ti jedna kapilára na květináč, jelikoz mám zkušenosti, že se to v kokosu z jedné jehly špatně rozlévá ...
M@gicWeeD
Cau, jako podmisky jsou gumové vany (flexi tray, mám pocit se to jmenuje) 100x100x10cm, levnější než plast a v uvozovkách nezničitelný. Nepouzivam zavlahu automaticky, ale manuálně spoustim a neměl jsem problem, ze by nebyl květináč pěkně prolitej. Zálivka je zatím obden a na to aby proteklo cca tech 20%, je třeba asi 30l. Možná i záleží na kokosu, mám lisovanej AH a ten je dost na drobno.
M@gicWeeD
6. den 12/12

Ohýbám, ohýbám a ohýbám. Co víc dodat :D .
Udělal jsem zepár fotek za tmy.
kilopaprik
zdar, kolik ma 1ks vrcholovek po takovym zohybani ??
M@gicWeeD
Čau, nepočítal jsem to, takže budu tipovat, cca 12 větví asi. Jak trochu popojedou, spoctu a hodin to sem. ;)
M@gicWeeD
Tak jsem náhodně vytáhl dvě a spočítal jsem to. Trefil jsem jednu větší, ta mela asi 20 a jednu takovou chudci a ta mela 12 větví.
kilopaprik
moc pekny takze ohejbas jen vetve nebo muzes nakolinkovat i celou kytku kdyz je mlada ohebna a prevysuje ostatni ?
bate
Krásnej koberec chlape;)
M@gicWeeD
Ohybal jsem i hlavni stonek, protože i pres zastip, jej nechtěly boční větve dohnat. Jakoukoliv část kytky můžeš ohnout a tím dat čas ostatní.výhonum. Jinak bacha, hodně čerstvý větvičky bývají dost křehký.
BuddyBud
Je to fakt nádherný, takhle srovnaný jsem to neměl snad ani v síti. Hezky sis tu postel ustlal, palec hore!
GrowPlace
Parada! Jako pro Fakira :)
M@gicWeeD
10. den 12/12

Snad ten den sedí, jsem s tím počítaní dní celkem na štíru. Přestal jsem ohýbat a nechávám růst, výška rostlin je zhruba 55cm, zalívat budu muset začít denně, obden je to už na hraně a kokos je skoro suchej. Příští kolo bych chtěl odjet stejně a pokud to podmínky a finance dovolí s celou řadou Canny, celkem mě zajímá zda budou mít doplňky vliv na výsledek, ale to hodně předbíhám.
Mějte se fajnově ;)
GrowPlace
Komu se nelení, tomu se zelení :)
M@gicWeeD
13. den 12/12
M@gicWeeD
17. den 12/12

Dnes jsem oholil trochu spodky a kytky finálně přeskládal. Srovnání už není tak dokonalé, holky se rozhodly, že si pojedou po svým a já už je nechtěl trápit. Hnojeno stále canna coco A+B a na přilepšenou jsem jim koupil Big bud od Advanced Nutrients. Poprvé přidáno včera a dnes jsem byl nucen zalívat znova, protože se k nim dostanu až pozítří. Trošku se děvčata rozežrala, včerejší zálivka EC 1.4 a na výtoku 1.2, dnes jsem zvedl EC na 1.6 a ven teklo 0.8, po 35l se zvedlo asi na 1.3 , ph na vstupu 5.9 na výstupu 6.1 .
Fotoaparát není schopnej zachytit jak jsou paličky na husto, ve skutečnosti je jich tam mrak a jsem moc zvědav jak se osvědčí světla, zda i spodnější paličky budou kvalitní.
M@gicWeeD
20. den 12/12
M@gicWeeD
asi 24. den 12/12 :D
M@gicWeeD
25. den 12/12

Omlouvám se, ale nějak jsem se upočítal, toto je tedy aktuální den. Zálivka je na EC 1,3 a holky mě připadají stále až příliš zelené, proto zítra stáhnu EC jen na 1.
LaCosaNostra
Ahoj , velice chvalim tvoji zahradku , je to deloo :)) Mam dotaz jaky davas pomer zivin te Canny ?? Myslim kolik ml/A+b . Dekuji za radu .
M@gicWeeD
U rady coco maji poměr A : B 1 : 1, pouze davas celkove min a nebo víc, dle toho jaké chceš EC. Pokud se drzis tabulkových hodnot sedí i výsledné EC.
M@gicWeeD
28. den 12/12
kilopaprik
parada, canna jim chutna asi :)
SpiRit
Prosím tě JAK se staráš teda o ten kokos jako o hlínu skoda mohl bys jim dát víc než jim dáváš jde o to že kokos nemá rád prosichani a nepravidelnou zavlavu. Jinak kdyz se zaleva tak se nechává protec ta 1/3 vody aby se stabilizovalo medium takze kdyz ti to protece do te velke vany tak pak v tom stoji to bych rekl ze je spatne . Ja to jel stejne pak jsem tu vodu i jen lil do te vany a stačilo to 500-600 g na 600w bylo pokaždé podle odrůdy ale teď to delam trošku jinak a jsem někde na 650-800g . Jinak mas to pekne ale vem radeji hlínu a budes spokojenější pestu zdar.
GrowPlace
To SpiRit:
Podle me to vypada, ze jim absolutne nic nechybi a ani nadbytek niceho nevidim. Magic jede prvni kolo pod temito LED, takze je celkem predcasne delat nejake zavery o vynosu a mediu.
SpiRit
Neříkám že jim neco chybí jen ze se tak š tím médiem nezachází. A jeste se optam mas ted v planu proplachovat í bio hnojiva chtějí pruplach . Pestu zdar.
M@gicWeeD
Čau nevím kde jsi přišel k tomu, ze kytky v te vodě stoji. Cela plocha je nakloněna rovina a zálivka, tak jak pises cca 1/3 jde do kalfasu a odtud do odpadu. Kokos u me v podstatě neprosycha, pouze nemám zálivku na časovač, ale každý den ji zapnu manuálně, zkontroluji zda všechny květináče pěkně protecou a zmerim výtok. Co zalivka , to cca. 30l vody. Vrcholy jsou zelenější než bych chtěl, ale canna coco se davkuje 1:1 a proto jsem stáhl vstupní EC na 1-1,1 . Jinak pokud se toto kolo podaří, už se k hlíně asi vracet nebudu. Proplach u kokosu planuji tak, ze budu posledních 10 dni zalivat pouze vodou stejně jak doposud.
SpiRit
Super tak to jsem jen spatne pochopil . Máš to teda už docela dobře vychytane. Jen tak dál a pestu zdar.
M@gicWeeD
Díky, nevím jestli jsem to zmiňoval tady nebo v minulém vlákně, jak ty vany fungujou. A je fakt, ze s tou zálivkou jsem ruzne laboroval a radil se s Frynkem, to jak to ted jedu a jak to vypadá je z velké části jeho zásluha.
M@gicWeeD
31. den 12/12
psyweed
citace:
Původní příspěvek od M@gicWeeD
Díky, nevím jestli jsem to zmiňoval tady nebo v minulém vlákně, jak ty vany fungujou. A je fakt, ze s tou zálivkou jsem ruzne laboroval a radil se s Frynkem, to jak to ted jedu a jak to vypadá je z velké části jeho zásluha.


zalievku mas ako? kapace na kazdy kvetinac (cez cerpadlo) a len pred spustenim vylejes hnojky do vody s cerpadlom a premiesas?

Ma zajima to automatizovane hnojenia ako mas vychytane....lebo ak je Canna bio (nie som si isty) tak sa pokazi.

dik
M@gicWeeD
Čau canna coco podle me není bio, ale stopro ti to nereknu, nezkoumal jsem to. Vzhledem k tomu, ze mám relativně malou nádrž, cca 60l, mám to zhruba na dvě zálivky. Vždy v nadrzi něco zůstane a nepostrehl jsem ze by se zálivka kazila, nádrž vymyvam co 14 dni. Čerpadlo je Neptun 2000l/h a závlaha 2x topspin12, po jedné jehle v kvetniku.
M@gicWeeD
34. den 12/12
psyweed
jasne, takze asi mineralne tam to je v podstate jedno myslim.

Ked to mas na 2 zalievky teda to len jeden den zalejes a mas to tam tak 3-4d, aj to premiesavas (moze sa usadit) ci ani to neriesis?

pripadne das napr 2 mensie zalievky pocas dna?

Topspin mam ale tie hadicky si moc mini takze radsej zvolim kapace, kym som nasiel ozaj take ktore daju presne 2 prip 4l/h par som ich z ciny objednal :D
pre zmenu tie z growshopu v cz zase z 8ks kapal len 1ks..
M@gicWeeD
Každý den zálivka, takže nádrž je jen na dva dny a promichava to vzduchovaci motorek a dva kameny. Jedna řádná zálivka denně, aby proteklo dost roztoku a nezasoloval se kokos.
psyweed
ten motorcek je super napad, aj to okyslici vodu a premiesa , fajn :) ja som zvazoval dalsie mini cerpadlo
kilopaprik
zdat tak jak to vypada ?? to uz bude kosa tak do tydne ne
M@gicWeeD
42. den 12/12
M@gicWeeD
45. den 12/12
M@gicWeeD
49. den 12/12
M@gicWeeD
49. den 12/12
M@gicWeeD
49. den 12/12

Snad se již podaří přidat foto, omlouvam se a ty dva posty poprosim smazat, díky.
El Dudelíno
Smekám pane.
Přesně takhle to má vypadat.
WeedBurger
Jo to je jinej level :) good job
Shock168
Noo po dlouhý době zase nějaky randál :-) Gratulka už teď
M@gicWeeD
55. den 12/12

Původně jsem plánoval kosit již zítra, ale nakonec jsem se rozhodl nechat to až na pátek. Všem děkuji za sledování a samozřejmě i karmu, která patří z velké části i pár lidem co mě během pěstu radili. Ještě jednou velké díky Frynkovi za super světla a rady, stejně tak Anarchomovi a Hodinářovi za super geny.
Anarchom
Nádhera, k tomuhle není co dodat, prostě pastva pro oči a pohlazení na duši v jedné skříní se dvěma dokonalyma lampionama a dvěma šikovnýma rukama....
Jen tak dále
cihory
Pecka krása nádhera. Už se těším na tipovačku ;-)
M@gicWeeD
58. den 12/12

Je to konečně tu :D . Poslední fotka celku před setnutím a jeden detail očištěné pálky. Ještě dodám foto po dostříhání, pokud by měl někdo zájem tipovat výsledek.
WeedBurger
No, to je nádhera, budeš stříhat ručně nebo máš mašinku? Porovnávam své palice s tvými a máš je mnohem masitejsi v 42. dnu.. příště neudělám takový prustrih, je vidět, že jsem se o pár desítek g nejspíš obral, ale uvidíme, třeba mi ještě nakynou střední části rostlin, na které spoléhám.

Můj odhad u tebe je 1280g.
kilopaprik
muj odhad 11 stovek
drumnawatt
ahoj sledoval jsem, moc hezky vyplněný prostor :-) tipuju 1066 gé
skleny
1260 G ;)
cihory
887 g
GrowPlace
Vzhledem k tomu, ze zadny problemy nebyly, jen zezacatku s automatickou zalivkou, tak 1400g neni nerealnych.
Drzim ti palce :)
M@gicWeeD
Třeba to někomu pomůže.
GrowPlace
A nejblizsi tip vyhrava tuto prepravku i s obsahem :)
M@gicWeeD
Hh dobrej pokus, tak já si teda taky tipnu a úplně čirou náhodou se trefim přesně na gram :D . 1212g
Anarchom
Říká se, že bb je dost tvrdej a z vlastní zkušenosti s ledkama a moznostma tipůjuuu 1386 g
psyweed
1160g
Kalashnikova
extrem nádhera 1247gé
The OG
911g
nikolajmorozov
ja si tipnu 1237 gé a K+ leti!
Moltres
1150+ Moc hezký round :)
Fujtajblus
Je toho fakt hodně ;) tipnu 1111,1
Beztak bude více :)
El Dudelíno
Kilo bude. Kéž by dva 😂
BuddyBud
Moc pěkný, 1220g
AladinXXX
1035g
Krteček1
Čistá práce, 1290g
Easy Grow
Síň slávy na jistotu. Přeju 1326 g :D
JankoPanko2
mooc pěkný 1420+
KREATOR
1195g
Balon
vidim to tak na 1060g... chtělo by to příště ostříhat i všechny spodky...
schutzesan
paradni pocin a jen me lakas k tem ledkam.... tipnu tak 1200gecek
domicius
1120
crazyn
1069
Growoli
Už psal že 1212g ne??
GrowPlace
Psal, ze tipuje :)
M@gicWeeD
Takže týden a půl za námi a jsem tu s výsledkem. Není to úplně to, čeho jsem chtěl dosáhnout, ale kvalita fajnová, tvrdé, slušně orosené, chuť příjemná bez kopání a škrábání. Už vím, že prostor nebudu nechávat takto extrémně zarůst a že 450W je na m2 zbytečných. Určitě by to šlo udělat lépe, na tom samozřejmě hodlám v budoucnu zapracovat.
Ještě jednou bych rád poděkoval těm jenž mi během tohoto kola radili, již jsem je zmiňoval a oni sami vědí.
Nejblíže byl s tipem Crazyn a tímto mu blahopřeji a i když K dávám pouze za pěsty, musím jedno poslat jako odměnu.
Prozatím to je z mé strany poslední vlákno, je zbytečné zde prezentovat něco stále dokola, světla jsou super a k HPS se již vracet určitě nehodlám, stejně tak zůstanu i v budoucnu věrný FrYnKově značce.
Zanechal jsem zde na Groweru po sobě dost threedů a budu rád, když pomůžou i ostatním, vyvarovat se stejných chyb co jsem dělal já. Odkazy hodím do podpisu ;) .
Všem přeji, aby jim to rostlo a hlavně kvetlo, aspoň tak jako mě toto poslední kolo.

1073g
M@gicWeeD
Ještě jednu věc jsem zapomněl, a to poděkovat všem jenž sledovali moje vlákna, všem kteří se na nich podíleli a samozřejmě těm co maji na svědomí tu hromadu zelených kostek. Hodně si toho vážím, díky.
Vesničan
cau co znamena ze liješ pouze osmozu ?
M@gicWeeD
Cau, jedna se o demineralizovanou vodu pomoci reverzni osmozy. Vysledna voda je v uvozovkach jako destilka s EC 0,02 cca, zalezi na osmoze a vstupni vode.
M@gicWeeD
Bohuzel, diky ignor listu nemohu prispet do Madicalova vlakna a proto to hodim sem ;)

Crazyben: Osobne bych uvital testovani konopi i u nas v hospicech. Matka me tam zemrela pred asi 3 mesici a jakakoli nadeje je lepsi, nez tam jen lezet a cekat na smrt. Netvrdim, ze se tam o ty lidi nestaraji, celkovy komfort je na vysoke urovni, neda se to srovnat se spitalem, ale nadeje uz neni, jen SMRT.
Madicu: Vzajemne se uplne nemusime, ale musim uznat, ze obcas mas zajimave posty a i kdyz jsou sem tam mimo realitu, vedou ostatni k zamysleni a objevuji se zde diky tomu zajimava temata. Za to si zaslouzis K+
M@gicWeeD
Par fotek ;)
5. den 12/12

1. GG4 x CK
2. GSC x CK
3. Agent orange x F13
4. Big bud
M@gicWeeD
Oproti minulému kolu jsem upravil médium a zatím to vypadá, že by to mohlo fungovat s dripem a není potřeba tolik zálivky. Kokos jsem namíchal s perlitem v poměru 1:1, na ruční zalívání je to nevhodné, ale na drip super. V minulém kole jsem topspin používal jen jako usnadnění zalívání, protože čistej kokos v 6 litrákách vyžadoval obrovské množství než něco proteklo. Přesněji asi 30l na 18 květníků denně, nyní stačí na 9 květníků 25l a toto množství vydrží zhruba 4-5 dní a to při každé zálivce něco málo proteče.
Tak jak jsem byl nadšen z Canny coco, tak nadšení přetrvává. Mám mizerný starty, ale jak se holky vzpamatují, jedou na canně suprově i přes to, že jsou na jednom dripu 4 strainy s dost rozdílnýma nárokama na živiny. EC se snažím držet okolo 1,3 a Ph 5,8, prozatím to všem holkám vyhovuje.
M@gicWeeD
12. den 12/12

Nechtel jsem puvodne pridavat dalsi report, ale drip me dela velkou radost a tak jsem si rikal, ze se s vami podelim. Primarne pro ty jenz by chteli na kokos a drip prejit.
Jak jsem jiz zminoval, kokos je namichan s perlitem 1:1 , kvetniky 6l. Zalivka je 3x denne 4-3-3 minuty, tak aby byl vzdy nejaky vytok z kvetinacu. System je slozen z cerpadla 2000l /h a topspinu12. Topspin je super vec, zalivku davkuje stejnomerne do vsech jehel a lze kterykoliv vyvod snadno zaslepit. Mam vzdy po jedne jehle do kvetniku a kvetinac je vzdy krasne prolity, opravdu neni potreba davat po dvou. Pouze ze zacatku jsem zalil asi dvakrat rhizotonicem a jednou tesne pred prepnutim calmag, jinak stale jen zaklad Canna coco A+B, ze startu EC 0.8 nyni jsem na EC 1.5, michano do RO vody. Canna po pridani do vody snizuje dost Ph, u me cca 5.4-5.5 , po par hodinach v nadrzi se ovsem zvedne na 5.8, proto radim neupravovat. Holky se neskutecne rozezraly a pri vstupnim EC 1.4 je na vytoku nejakych 0.8 a Ph lehce nad 6, je to zrejme normalni, mam to tak stale a problem to nedela. Dale radim nepridavat Calmag do plne nadrze, umi to pomerne rychle zasolit medium, pokud doplnuji calmag, pockam az je v nadrzi tak na jednu zalivku, pridam calmag a zaliju. Pote uz zase jen klasika canna A+B. Svetlo jede na 370w a pojede tak po celou dobu, tak jsem zvedav jakej bude rozdil oproti 450w. Tentokrat jsem kytky tolik nesrovnaval, protoze mam za to, ze to bylo pouze ku skode, spatne prosvicene nizsi patra. Vic jsem si pohral se spodni casti kytek a dukladneji je ocistil, stejne je to ve finale jen bordel navic a diky tomu je to mnohem vzdusnejsi a je lepsi pristup i k zadnim kvetnikum. Holky maji aktualne okolo 70cm.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma