Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Mid power led - 25 ks Cannalope haze,150x150 - Klikni zde pro originální téma
Pampaliny
Zdravím všechny ve spolek.
Po několika kolech OUT jsem se rozhodl vyzkoušet IN.
Je to moje druhé kolo.První kolo pod 1000W HPS DE nedopadlo nejlíp a nestojí ani za řeč,protože udělat 400G pod 1000W není ani 0,4 g na W.
Ted k osazenstvu:
- 25x Cannalope Haze řezy od toho samého klučiny co má Madical,tak jsem zvědav na dobu zrání.
- box jsem zvolil větší i když světlo mám jen na 120x120.Box mám 150x150X200
- výživa GHE 3 složky
- ofuk klipsňák 15 cm a na květ přidám ještě další dva do každého rohu
- ventilace Prima Klima 400m3 ,pak nasadím fitr až to půjde cítit

Nejdůležitější : světlo od Ledidealu co budou vyrábět až na podzim. To samé jak má risk akorát 2x tak větší.Tz 4 panely po 800 čipech. Tj 3200 MP čipů ,které jsou podrivovány a výsledná Wattáž je v růstu 280W a v květu 390Watt.
Efektivita podle grafů s Integrační koule je neuvěřitelných 219 lm/watt (měřeno bez zdroje,tak třeba odečíst ještě 5% ztrátu na zdroji).
Původně jsem toto světlo kupoval do boxu 120x120,ale mám zadarmo tyto květináče co jsou určeny pro hydro pěstování,tak jsem vyvrtal 10 vrtákem do těchto květináču díry pro provzdušnění a na spod jsem dal vrstvu keramzitu a hlíny Plagron Light mixu.
Vodu mám dešťovku ,tak jsem zatím nezměřil PH ani EC.Venku zalívám kytky touto vodou a květinky nevykazují žádný deficit,tak by to mělo být v klidu.Musím koupit PH a EC metr,ale všechny prachy jsem dal za světlo a poslední 2.500kč co jsem měl ,tak za klony.
Co se týče teploty ,tak mám v místnosti kolem 26 a v noci 22. Co je fakt pecka ,tak světlo oproti HPS vůbec netopí.Nevím jak v zimě,ale uvidíme.Box mám v hospodářské budově,takže přes zimu to bude asi problém.
Foto s 3 dne po přesazení do květináčů.Budu přispívat tak jednou týdně.
Pampaliny
Foto 4 den růst
kilopaprik
zdar, nebude lepsi pri celym rustu drzet nizkou vzdalenost od zdoje svetla a zvysit ji az pri prepnuti-protahovani ? ja mel vzdycky stonky tlusty jak parek kdyz sem mel svetlo nizko
Montana23
Ahoj,můžu se zeptat na kolik tě vyšlo světlo?
Jinak budu sledovat...
riskmc
Jakto zes platil za ten led to si ho nedostal od ledidealu zadarma na zkousku?
Pampaliny
svetlo mne vyslo kolem 22000 kc
Filliir
Pampe, vstal si z mrtvých....
Tak vítej zpět :)
Budu sledovat jak se to světlo popere s takovým prostorem...
DrGrinspoon
Mám jeden podobný panel doma, avšak so 6timi doskami a max výkonom 600w. Budem sledovať ako ti to pod tým ide.
FrYnK
Cau, mel sis to nechat udelat tak aby si mel kazdej panel zvlast.. takhle budes mit totalne nerovnomerne osvetlenej prostor...
Další věci je to ze 400w bude na ten prostor asi malo...pokud jsou ty desky PODDRIVOVANY tak bych na to napichnul jeste dalsi zdroj a trosku to posilil... ale za zkousku to stoji no..
Hlavne at se zadari..
Madical-Strains
To bude brzo dzungle
CH moc nesmrdi ani v kvetu takze jsem nasazoval filtr az na posledni dva tydny.
Ale ta vune susiny :) ta je paradni !

Snad se ti zadari s tou vahou jako Fikusovi. :D
Pampaliny
riskmc,co jsem mluvil s klukama s ledideal ,tak tady v ČR jsi dostal ty čipy co budou vyrábět jen ty na ukázku.Měli jen udělaných 10 desek s těmito čipy ty další pry byli horší.
frynk,já to světlo kupoval do boxu 120x120 a myslím ,že to 150x150 bude dostačující.No vlastně nevím,ale zkusím.Světla je dost podle mě.Osvítí to celý prostor,alespoň podle mého oka.Uvidíme.
Madical,díky za podporu.Jsem vlastně začátečník,tak každá rada dobrá.¨
Kilopaprik,světlo mám 65 cm od rostlin,ale dám trochu níž.Tak na 40-50 cm.
fikus37
Měl jsi zůstat u toho boxu 120x120, jsem zvědav jak pojedou ty kytky co jsou po stranách. I když tyto malé čipy mají docela vysoky úhel světelného toku. Budu sledovat.
Pokud je toto číslo efektivity měřeno v integrační kouli a není to výmysl, tak efektivita je brutální. 800 čipu na jedné desce, to by i odpovídalo, takže jedna deska jede na 70 watt.
Pampaliny
10 den růstu,dvě kopretiny stagnují.Asi je vyhodím.Zbytek jede krásně.
FrYnK
Nejmenší kytky naházej doprostřed, je tam víc světla a pojedou ryhlejsi..
Ty velky naopak do rohu a ušmikej jim ze spoda vetve... tim je zpomalíš a zmenšíš a ty ostatní je dojedou...
To lze praktikovat až do doby, než budou všechny kytky co nejpodobnější...
M@gicWeeD
Čau, hele jsi si jistej ze je to vše jeden model? Když na to koukam tak me přijde jako by tam byl mix dvou, soudim dle vzhledu listu. Co mas za medium? Pripadne me, ze je něco špatně, protože po deseti dnech by měly ty kytky vypadat trochu jinak.
Woody
rozdiely tam su ocividne aj pre mna ... ale co ja o tom viem ze .. inak parada
FrYnK
citace:
Původní příspěvek od M@gicWeeD
Čau, hele jsi si jistej ze je to vše jeden model? Když na to koukam tak me přijde jako by tam byl mix dvou, soudim dle vzhledu listu.


Přesně, chtěl jsem na to taky poukázat když jsem psal dopoledne ten příspěvek. Určitě tam jsou minimálně 2 strainy.

citace:
Původní příspěvek od M@gicWeeD
Co mas za medium? Pripadne me, ze je něco špatně, protože po deseti dnech by měly ty kytky vypadat trochu jinak.


Myslim si, že mají prostě málo světla.
M@gicWeeD
I pod HPS me to v růstu jelo mnohem rychleji a to byla organika, takže by to melo byt dle všeho pomalejší než cokoliv jiného. Neříkám , ze to nemůže byt světlem, ale spis bych řekl, ze to je zasekly kvůli něčemu jinymu, teplota, pH, vyziva, zálivka? Těžko říct, každopádně zdravej růst to není.
fikus37
Ty vole, koupíš světlo za dvacku a šetřís na pH metru za pár kil. To nechápu. Máš 100 % spatne pH. Kdyby bylo málo světla, tak se ti kytky tahají za světlem.
Pampaliny
Díky všem za rady. Je to moje druhé kolo a pod HPS 1000 W jsem měl ten samý růst a zřejmě i ten samý problém.
FIKUS, díky že jsi mě dokopal k tomu pH metru. Mám g shop za rohem, tak jsem koupil pH metr za 900 Kč (ten žlutý bez názvu asi Čína) a nameril jsem pH 8 a to jsem měřil po přidání hnojení. Takže problém byl ve vodě. Je to divné, protože tu samou vodu používám venku a vše je v pohodě. Teď letím ještě pro pH - ať mají pH kolem 6.
Ještě jednou všem děkuji.
FrYnK
citace:
Původní příspěvek od fikus37
Kdyby bylo málo světla, tak se ti kytky tahají za světlem.


Rychlost fotosyntezy zalezi na intenzite svetal... tahani rostlin zalezi nejen na intenzite ale i spektru..

Spojení "malo svetla" bylo mzona chybny... spis jsem mel napsat ze intenzita není tak vysoka aby rostliny rostly rychleji.. Prece jen 400W vysoce ucinnych ledek na rust není uplne "malo"

Dovolim si tvrdit ze Ph v tomto pripade ma mnohem mensi vliv na rychlost rustu nez intenzita svetla... deficity nejsou takze nevidim problém se vstrebavanim zivin...
fikus37
Však napsal, že to měl i pod 1000 hps a dělalo to taky. Já bych to viděl v pH + ještě nějaká chyba. Buď teplota nebo špatná výměna vzduchu. Však uvidíme když teď bude dávat stabilní pH. I když v substrátu to bude teď nějaký čas 5 - 10 dní díky špatnému pH na začátku trochu stagnovat. Doporučuji teď dávat pH pod 6.
Venek a indoor jsou něco jiného. Rozdíl je i pěstovat pod led a pod hps. Jsem zvědav kolik pod tím udělá. Jelikož je začátečník, tak tomu moc šance nedávám. I když tady jsou borci co tvrdí, že začínají a dělají půl kila v boxe 120x120 ještě pod čipem který má účinnost kolem 120 lm/watt. No uvidíme.
Pampaliny
Menší up. dnes přepnuto na květ.
Máte pravdu jsou tam dokonce 3 odrudy.Mluvil jsem s klonařem a dal mi 3 odrudy,že neměl tolik stejných.Mělo by tam ještě být Mobydick a white rusian.
Nejsem moc nadšený,protože Canalope haze má dobu zrání jen 45 dní a zbytek kolem 55-60.Chtěl jsem to seknout naráz a budu to muset sekat postupně.
Dvě kytky nechcou vubec pustit kořeny,tak je asi vytáhnu.
Woody
pekne ti to namixoval :) drzim palce nech sa dari
fikus37
Máš super kontakt na klonare. Takového bych hned pomluvil. Jak si může někdo toto dovolit prodat ti něco a pak ti říct, že ti prodal něco jiného. Mazec
Opicacek
Neni Pampalini jako Pampaliny :-) musel jsem checknout ty nicky, viz sin slavy :-D
Pampaliny
hola,holá 7 den v květu.
Je to takový PUNK.Chtěl bych to mít jak Aladin,ale nemám pořádnou síť.Za dva dny tam nahodím obyč síť.
Vypadá to ,že světla je i po stranách dosti.
M@gicWeeD
Ty jo, bych toho matkare kopl do prdele. Bud řezy mám a nebo ne, popřípadě se lze nějak domluvit a ne ze ti najebe 3 genetiky a ještě s rozdílnou délkou kvetu. Za takovej přístup by ti mel dat snicle na další kolo gratis, jeden gen ;) . Držím palce, ohybej a vykasli se na síť. At to jede :) .
riskmc
Presne tak
fikus37
Jak máš vyřešeno zapínání v boxu. Ptám se kvůli tomu, že tak za týden budeš mít pěknou džungli a zalivani bude mazec..
Ledideal
Zdravím,
musím reagovat na některé komenty tady na tomto foru.
- toto osvětlení je děláno na rozměr boxu 120x120 a stím jsme to p. Pampaliny prodávali.
- tyto desky NEJSOU osazeny čipy samsung!!!
- toto světlo je jen prototyp a výsledné desky budou prodávany po jedné desce a každou desku bude možnost jednoduše spojit do serie s jinou deskou a vše bude přichyceno na hliníkové konstrukci,takže pro osvícení plochy 150x150 budou stačit 4 desky,akorád ,že budou trochu víc roztaženy do stran,takže rozložení světla bude rovnoměrné.
Tento nový systém budeme představovat na Cannafestu v Praze který se koná od 2.11- 4.11 2018
fikus37
To jsem zvědav jestli i po krajích budou pěkně palice. Nejlepší je, že každý řeší světlo a myslí si, že čím víc tím líp. Je to jak s hnojkami a s dalšími věcmi grow. Všeho s mírou pánové. Borec včera mi říkal, že dal do boxu 100x100 Vero 29 600 watt(8 čipu +18 červených) a měl slabší výsledek jak pod verzi 420W taky 8 čipu +12 červených vedle v boxu. Ta samá genetika akorát spálil zbytečně více energie a výsledná gramáž o 50 g méně.
Pampaliny
fikus37 dik za uzitecne rady
Pampaliny
krasne nam to roste
M@gicWeeD
Ono totiž jebnout na m2 600w v ledkach je holej nesmysl, je to stejný jako by tam jebl skoro 1000w hps, se potom nemůže divit.
Díky tomu ze Pampaliny pleskl panel určenej na menší plochu do tohoto boxu, musí jej držet ve větsi vysce, aby plochu osvítil a to bude mít dle myho negativní vliv na výsledek. Tipuju, ze ideální výška panelu bude cca 30cm nad kytkama, ne li min.
fikus37
Roste to roste, ale teď záleží jak to pokvete. Máš dobře nabehnuto.
Pampaliny
dik fikus37 za dobrou radu.
Pampaliny
2O dní v kvetu. trapi mne teplota. den 17 stupnu noc 13 stupnu
fikus37
Teplota je dost nízká. Některým modelům to nevadí, ale počítej že se ti to projeví na výnosů. Pokud ten box máš v hospodářské budově, bez vytápění, tak budes mit velký problém. V noci jsou teploty kolem 0. Podle mě se toto světlo nehodí do těchto podmínek. U tebe by se hodilo Vero 29, které krásně vytopi box, nebo hps (na tento prostor 1000W)
Ledideal
Zdravím vás Pampaliny .Omlouvám se za náš příspěvek v indoor sekci.Musel jsem reagovat na výrok,že prodáváme polotovary.Sám víte,že jsem vám toto osvětlení ,které přivedeme na trh teprve za necelý měsíc nechtěl prodat ,ale byl jste neoblomný.Doufám,že jsem vás nějak neurazil.Jsem zvědav jak to osvítí ty kraje a jak bude vypadat výsledný produkt na krajích.Světlo je děláno tak že ho můžete dát klidně i 20 cm nad vršky.Ať se daří
Pampaliny
32 den v květu.Myslím že jsem v půlce.
Největší průser je ,že mám box v hospodářské budově a teplota přes den je 18 stupnů a přes noc 10 stupnů.Jde to vidět na listech,že jim to vůbec nesvětčí.Jakmile dojedu toto kolo,tak hned stěhuji domů.
Ještě jedna podstatná věc...
Půjčil jsem si digitálni teploměr na kovy a teplota na desce kde se má měřit teplota je po 11 hodinách chodu jen přes 40 stupnů a na chladiči jen 33.
Nějaký borec tady tvrdil,že to stejně topí jak Vero 29 a co jsem viděl Verunu,tak má na chladiči přes kolem 58-65 stupnů.
Toto světlo není dobré do hospodářské budovy.Udělal jsem chybu a bude mě to stát určitě nějaký ten gramáč.Jinač palice jsou po stranách větší než uprostřed.To se divím
M@gicWeeD
Do hospodářské budovy hlavně není vhodný stan, box by musel byt pevný a s izolaci, i presto by musel byt během tmy vytapen. Pokud je to jen trochu možné, okamžitě bych to přesunul do teplejších prostor. Ani jedna z teplot není ideální, vliv na výsledek to bude mít velkej. Jediné co by to asi vytopilo je hps, ale za tmy to stejně nic neřeší. Toto měření teploty je dle mého názoru trošku nesmyslné, protože u vera není použita taková plocha chladiče, proto jsou teploty na chladici vyšší, ale ve vysledku bude u stejne wataze velice podobne celkove vyzářené teplo.
JankoPanko2
Plně souhlasím s M@gicWeeD, nejlepší volba je okamžité stehování.
Teď jsem to podstoupil a není to taková hrůza.
A do hospodářské budovy nacpat stan.... no nevím.
fikus37
Nechci tě nijak urazit Pampaliny, ale dávat box tam kde je v noci tak jak venku je totální nesmysl a i s hps by jsi měl přes noční klid problém s teplotou. Teplota je jeden se zásadních veličin při indoor pěstu. Když máš tak malou teplotu, tak se nediv, že ti žloutnou listy. Určitě máš problém i s vlhkosti a špatně ti prosichaji i květináče.
Koupíš is světlo za dvacet tisíc, které netopi a hodíš ho vlastně ven. To nechápu.
Na druhou stranu, buď rád, že máš tak malou teplotu. Čím menší teplota na desce, tim větší účinnost.
FrYnK
Jako teplota je průser, ale ty kytky mají hlavně evidentní problém s výživou.
Absolutně nedohnojený
Pampaliny
hnojim podle tabulek. EC metr nemam jen ph metr. drzim ph kolem 6. minule jsem dokonce pridal hnoje o 50 procent. puda je porad mokra, tak zalivam jednou za tyden
Bulwaj
ze sou nedokrmeny nemusi nutne byt ze by bylo malo zivin v pude... spis ta teplota plus to dlouhé schnuti muze i dusit koreny ja uz mel jednou v zime neco podobnyho a dokrmoval sem a pak mi z toho teklo ec 2.8 ja bych jednu prolil a zmeril co z toho tece i kdyz u hliny budou rikat lidi ze to ie diskutabilni merit vytok predstavu ti to da. pridat bez toho hnojky muze spis vse zhorsit
fikus37
Veškeré problémy ti dělá teplota. V noci je kolem 10 stupňů, možná i méně a právě, že ty máš nízkou teplotu, tak ti voda nebude vysychat a 100% máš velkou vlhkost. Kytka spotřebuje veškeré živiny a pak nemá už co spotřebovávat- substrat je mokrý, ale už v něm nejsou živiny.
Pokud nezměnís teplotu, tak budes mit o 50% méně kuriva. Tady na tom prostoru se dá v pohodě udělat kolem 700 g. (když budeš mít správnou teplotu a samo zbytek věcí). Někteří borci v prostoru 150x150 dělají i přes kilo.
Bulwaj
ja bych si tipl ze bude PH nizke nekde pod 6 a proto to zere naprd
skleny
Souhlasim s Fikem. Korenum je zima a proto nepapaj. :-)
Krouhis
Držím ti palce ale taky si myslím že máš blbý místo a teplota teď pár měsíců určitě vyšší nebude
JankoPanko2
V indooru vytváříš ideální podmínky pro kytku, proto je většinou lepší než outdoor, který roste jak chce. Pokud máš tak vysoký výkyv teplot, vůbec se tomu nediv že chcípají.
Tvoje prostředí boxu bych přirovnal husté džungli s vysokou vlhkostí, přes den vedro jako prase a v noci zima a zase vlhko.
Jak by se tam žilo tobě?? ;)
Pampaliny
39.den,vim ze je to spatne,ale nemuzu ted box prestehovat. jsem to pekne zadupal.
voda nechce vubec vysychat. zalivam jednou tydně. mam na sebe zlost.
fikus37
Pokud máš nízkou teplotu, tak použij přímotop, nebo alespoň nasmeruj větrák na spodky kytek ať ti substrat lépe prosicha. Máš kytky v hroznem stavu. Ty listy mluví sami za sebe.
Hod tam víc hnojiv, tak na týden, stejně už budeš dělat pruplach, ale nevím jak u tebe to bude probíhat, když v noci je kolem 10 stupňů a příští dny to půjde dolů, tak ty květináče ti nebudou stačit prosichat.
Jsem zvědav jaké budeš mít paldy při tak nízké teplotě. Určitě máš vysokou vlhkost, tak dej pozor na plíseň. Já mám taky vlhkost ve sklepě kolem 80-90% a musím foukat dvěma velkými ventilátory.
Budeš mít aspoň zkušenost a poučís se do dalších kol.
Pampaliny
nemuzu pouzit zadny dalsi spotrebic. mam spatny rozvod elektriny. 1000w my vyhazovali pojistky a co tady byl kamos elektrikar , tak mi rikal ,ze na ten prurez co mam udelany
rozvod,tak nemam ryskovat vic nez 500watt
fikus37
Tak to jsi v řiti. Podívej se na předpověď počasí. V noci bude kolem nuly a má dokonce sněžit.
Zedy
A kdyby si vrazil usti odtahu primo dolu k pritahu a k tomu otevrel druhej aktivni pritah z mistnosti?

Ze zavrenyho stinidla (cooltube, sputnik...) nejaky teplo vytahnes.

Rekuperace tepla primo ve stanu :))
skleny
Ale i vlhkost..
Zedy
Uz tady nekdo zminoval pridani dalsiho ofuku, hodil bych dva do protilehlych rohu, tak aby ofukovali spodni casti kytek a zalivku bych snizil na minimalni davky.

To by mohlo vlhkost aspon nepatrne snizit ne?
fikus37
Box se vůbec nehodí do hospodářské budovy. Možná pár měsíců v létě, kdy svitis přes noc a ve dne je 25 st.
Jo kdyby jsi měl dva boxy, tak by se to dalo zapojit do série a jeden box by vyhříval druhý, když by byl druhý vypnutý. Už jsem to u borce viděl a dobre to šlape.
Pampaliny
vlhkost se uz zlepsilla. od te doby co jsem dovnitr dal velky samohybny vetrak
fikus37
Velký samohybny větrák, 😂. Ty jsi dobrý jezdec. Dneska v noci 0 stupňů. Holky ti to spočítaji.:wink: :drools:
atletico
Este ze vam je do smiechu krestania..ci sorry,z vasej strany to bolo ksč
fikus37
nechápu ksč? asi dobrý model.
Jinač Pampalíny, podle fialového stonku vidíš,že Cannabis není vhodný pěstovat v zimě.Já měl dnes ráno na teploměru -1.Musíš už začít dělat proplach,protože jak je malá teplota,tak holky se ti budou proplachovat strašně dlouho.
Bulwaj
Necht si kazdy udela obrazek jak se testuji LEDIDEAL vyrobky.
fikus37
Bulwaj, ty neumíš číst?
Co má společného Pampaliny s nějakým testováním?
Pampaliny I když je trochu mimo s teplotou a nevychytal to, tak alespoň tady se snaží něco ukázat. Ty jsi tady ukázal velké hovno a jen prudis.
Bulwaj
Ja jen poukazuji na to jakym stylem se tu ty produkty prezentuji. Myslím ze to napovi mnohe. Ano velmi rad bych videl ty testy v zahranici a vyzivam slusne nekonfliktne vyrobce at prosim ukaze vysledky. Pokud vim nikdo ho nemůže vinit ci snad trestat za to jak ty svetla kdo vyuziva. Prosim nemohu se dockat. Dekuji. A omlouvam se pokud to tu timto plnim ja pochopil ten prispevek jako reklamni ze se tu predvadi novinka.
Pampaliny
Já nic netestuji. Kde si na to přišel. Jedu druhe kolo, tak doufam ze to pochopite. Byla to chyba pestovat v mrazu. Byl jsem na to upozornen a je to moje chyba. Uz mi to, ale připomínat nemusíte.
Nejsem zase takový blb abych koupil světlo za ranec a neviděl výsledky. Viděl jsem 2 pěsty pod temiti cipy a výsledek byl velmi dobrý.
Za měsíc mám doma volný prostor. Pojedu se semen a věřím tomu že kilo jde udělat i když nejsem žádný profik. U jsem se poučil s chyb a když to budu mít doma kde má 22 ", tak nevidím v ničem problém.
Bulwaj, to samé světlo má Risc ale menší, tak se podívej na jeho vlákno
Voda mi zase nechce vůbec vysychat. Normálně namicham vodu s pH 6,2 a přes noc tam mám 5,7. Myslíte si ze to může být teplotou, ze mi padá pH ve vodě. Dík
fikus37
Musíš mít nějaký problém. Kde uskladnujes vodu?
I když teplota má vliv na pH, ale ne tak velký. Upravuj vodu i s hnojkami a hned to zalij.
Pampaliny
Tak jsem dal polystyren pětku do boxu a teplota se mi zvedla na 16 stupňů.
Myslíte že už bude kosa?
Pampaliny
Vypadá to ještě na týden až 10 dní
Pampaliny
Tak v pátek proběhla kosa jednoho modelu a dnes jsem musel pokosit zbytek. Stejně to bylo špatně s teplotou a nikdo se zkušených mi neodpověděl.
Jsem překvapený velikosti jednoho modelu. 10 kusů bylo fakt pěkných a určitě bude co do brka a na masti.
Musím koupit váhu a zvážit to jakmile to uschne.
Další kolo bude u mě doma, takže teplota bude cajk a tím pádem i teploty.
Foto nejmenší rostlinky s největši frajerkou.
Pampaliny
Takových vrchu je deset. Jak jsou mokrý, tak jsou i pěkně těžké. Jsem fakt zvědav kolik se mi podaří udělat a hlavně jaké to bude pokoureni.
Stříhat 24 kousků mi musel pomoc kámoš. Je to masakr. Ty spodky jsem ani nestrihali. Dam je do masti.
Pampaliny
Musím ty velké palice roztrihat. Vůbec to nechce schout. Půlka co jsem smikl v pátek je už skoro suchá, druhá půlka pořád vlhké. První foto co už je takřka suché. Sušim to u kámoše a je nasraty, protože to je šílená vůně.
Nechce mi to nahrát foto. Zkusím později
Pampaliny
Tak jsem vše důkladně ususil a zda se, že i presusil. Stonek pěkně praská.
Jsou to tři druhy co mám a jelikož mě klonar pěkně vyjebal, tak nevím vůbec co to je. Vůbec mi to nevadí, protože pokoureni je parádní.
Jeden model je najezdovy a stav vydrží i po 5 hodinách. Zbylé dva modely jsou dobré, ale podepsalo se mi na tom to,že proplach byl kvůli nízké teplotě špatný. Jdou cítit hnojiva. Ne moc, ale trochu to tam je.
Přes veškeré problémy s teplotou jsem velmi spokojen a na to, že to bylo moje druhé kolo, tak musím se pochválit.
Příští kolo už dam box ke mě do pokoje a objednal jsem semena od paradise seeds.
Hodně vás tvrdí, že semena = větší výnos, tak to musím vyzkoušet.
Abych to nějak ukončil, tak s 24 kytek bylo 605 GRAMACU!!!!
Na to, že jsem jel podruhé si myslím, že dobrý výsledek a hlavně jsem měl kurevsky nízkou teplotu.
Nevím jak se to prepocitava, ale svítím v květu 390 watt.
Chtěl bych všem co mě sledovali poděkovat za pozitiva i negativa.
Díky všem a hlavně klukum s Ledidealu,za rady a světlo.
Komu nedekuji je Mr. Klonar, který je pěkný pes.
Mějte se a v lednu další runda.
fikus37
Zdar,nebudu tady raději psát ,že to máš dobré,protože ještě někdo napíše ,že to zabíjím.
Žes to měl venku,tak velká paráda.
Nabral jsi zkušenosti a to je důležité.Ten výsledek je i přes tu teplotu velká paráda.
Semena --- větší výnos je většinou pravda,ale k tomu musíš přičíst,že si stím musíš víc pohrát(né každé semeno ti vyleze a pak je celkový pěst delší.)
Posílám K+ a jsem zvědav kolik se dá udělat v boxu 150 ,když všechno budeš mít v cajku.
Pampaliny
Další kolo je na cestě. Objednal jsem semena od Royal Queen - Royal Gorilla
Pokud máte s těmito semeny někdo nějakou zkušenost, můžete mi napsat kolik dní je doba květu a jak se tahají do výšky. Snesou vyšší EC, nebo naopak. Dík za každou radu. Nechci udělat nějakou chybu, tak raději se ptám.
Asi udělám nové téma. Tohle je zavádějící název.
fikus37
Napiš Jetix, jede taky semena a přímo Gorila Royal. Tady ti asi nikdo neodpoví, protože to buď nejeli nebo borci co to odjeli už tady nechodí.
Moatas
Na to že to byl takový hokus pokus to dopadlo nakonec dobře.:)
Pampaliny
Moatas, jsem začátečník a největší problém mi dělala ta teplota. Box už mám doma, kde je 22 - 23 st.
Čekám jen na semena a jdu do toho. 605 gramů jsem nesnil ani omylem. Další kolo bych mohl udělát daleko víc. Však uvidíme.
fikus37
Na to že jsi jel v takové teplotě, tak to je super výsledek. Jsem zvědav na další tvé kolo. Pěstování se semen je o něco delší, ale výnosove to bude určitě lepší.
Kalashnikova
Pamatuje si nekdo jakej byl vysledek? :-D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma