Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: [1] 2 
Moje poprvé + výroba FS - Klikni zde pro originální téma
hekinen
Zdravím pánové/dámy

Jen v rychlosti proč vlastne....
Kvuli zdravotnímu v rodine jsem se rozhodl že si udelám foliovník neco zasadím a vyrobím FS
Aby bylo jasno, jsem absolutní začatečník a tak jsem nemel a porád nemám pořádne páru jak na to..
asi pred 2 týdnama jsem si začal prolézat forum a zjistil jsem že to není taková sranda nicmene kvuli zdraví jsem se rozhodl že se do toho musím pustit protože koupit FS po netu už jsem vzdal...

Nakoupil jsem Afghan kush ryder od world of seeds 3ks a big bang od green house 3ks všechno auto..
posledních 14 dní nedelám vlastne nic jineho než si brouzdám na foru co a jak atd..

Doma pěstovat nemužu protože jezedím za praci nekdy na dost dlouho proto jsem se rozhodl udelat foliaček u rodiču kde je velký hlídač, fajn prostor kde hodne svítí a je to aspon častečne ukryté pred sousedy..

četl jsem a nejvetší obavy mám s plísně o které se hodne mluví a protože je to muj první pokus n echtel jsem nic podcenit
|Foliák je 3,5m dlouhý 1,5 m široký a výška je nějakých 1,7m
protože jsem četl že je dobré mít dobré vetrání tak jsem se rozhodl udelat 4 okna vy výšce 50 cm po obou stranach foliovníku + jsem si vymyslel že si udelám strechu ktrerá pujde taky zvednou a budu doufat že tam vzduch bude krasne kolovat..

kolega v práci mi poradil že sadí do plagron royalmix tak jsem nakoupil 150L mám 6x 20L kýble od barvy nebo kýble kde jsem udelal asi 8 odtokových otvoru a budu doufat že nic nedelám zbytečne nicmene hodne tápu, bohužel kvuli práci není moc času studovat forum, přátel se moc ptát nechci z duvodu krádeže atp.. vsak chápete :D

pokud se mi povede nahrat fotky tak pošlu foliovník zatím bez folie a kytičky kterou jsou dneska preste týden sazene do jiffy nebo jak se tomu puku říká :D

vše je děláno horkou nití po práci takže to vypada jak vypada nicmene kdyby mel nekdo nápad co udelat jinak nebo mi chtel poradit budu moc rád.
Díky
Hekinen
hekinen
foto
Madical-Strains
Peknej rozjezd, at se zadari !
A jsi si vedom toho ze na FS spotrebujes hafo palic a mas pak hrozne malinko extraktu? Takze drzim palce at udelas nejmene 500g aby to mnozstvi FS stalo za to. :)
Se 6 ks to prekonas.

Jinak s FS lecis tezke choroby na lehci bych to rohodne nepouzil. .Na lehke nemoce uplne postaci konopny caj, kokosovy konopny olej nebo tinktura atd.

Budu sledovat :)
hekinen
Díky :)

Ano vím, četl jsem si že je toho potřeba hodne, ale nechtel jsem kupovat více protože s tímto pestem opravdu nemám zadne zkušenosti tak aspon takhle pro začatek..
Já nehulím takže vše pujde na výrobu FS doufám že toho bude dost ikdyž mi zaleží spíš na kvalitě než na kvantite
na foliovník svítí zhruba nějakých 9 hodin tak veřím že to bude stačit stejne jako větrací otvory.. vlhkost při kvetu by mela být co nejmenší že ano?
GrowPlace
Ahoj. Jak pise Madi, na vyrobu FS je skutecne potreba velke mnozstvi materialu. Se 6 automaty to moc mit nebudes, ale muzes to zkusit. V kvetu je skutecne zadouci mit co nejnizssi vlhkost, na plisen jsou prave automaty nachylnejsi nez klasika. Vzhledem k tomu, ze mas predhnojeny substrat na 6 tydnu, tak nemusis hnojit v rustu. Staci pak koupit kvetove hnojivo. 9 hodin primeho slunce je luxus. Budu sledovat a drzet palce :)
M@gicWeeD
Čau mas to super, jen bych použil na to dřevo nějakou impregnaci, at zbytečně netrpí vlhkem a dyl vydrží. Později v kvetu není marný hodit do foliaku ventilátor, trochu to pomůže proti pripadne plísní, bohužel ta jak se tam objeví tak je to silenej fofr. Tech automatu bys tam mohl dat vice, na některých je ten výnos opravdu nic moc, zvlášť když to chceš do FS. I zde na bazaru sem tam někdo nabízí automaty, lepší volba než vyhodit hromadu peněz za komerční semena. Urcite budu sledovat, at se daří.
hekinen
díky za info pánové, toho výnosu se bojím, puvodne meli jít kytky ciste do hlíny jenze když jsem začal kopat tak jsem zjistil že cca 30 cm pod zeminout jsou staré zaklady asi nějakého kurníku, na přístí rok vykopu a pujdou do země :)

Bohužel bylo pozde sadit klasiky místo automatu tak jsem zvolil tuhle možnost, zase přísto rok to určite chci udelat jinak

Pokud jsem v práci tak jsou naši seznámení s tím že kytičky hned ráno co je sluníčko vyhodit ven takže se jim snaží dávat co nejvíce sluníčka ale jeste me napadlo, nedá se podpořit vetší svetelnost ve foliovníku nalepením nějakého odrazoveho materiálu alobal nebo neco lepšího? (samozrejme na zadní stranu, vím že tohle kluci použivají když mají intdoor)

foliovník bude nejspíš hotový v pondelí a muj dotaz, kdy to přesadit do kvetináču?
Kolega říkal že bych mel plagron royalty mix dat do kvetináču nechat porádne prolít a presadit ža po 24h..

aktuální foto 8 dní od vyklíčení..
Madical-Strains
Ja ted jedu ve skleniku taky automaty tak jsem pozjistoval co se dalo predem.
Atomaty by se nemely vubec presazovat (ani zastipovat) jinak to zanecha nasledky na urode, tudiz je lepsi je predpestovat v rozpustnem raselinovem kelimku a ten pak jen vlozit do zeme bez zbytecneho vyndavani korenoveho balu.
Takze ty Jiffy vlozit rovnou do finalniho substratu (driv nez budou chtit korinky prorustat) a pak s tim uz nijak nemanipulovat.
hekinen
Ano ano, četl jsem, puvodne jsem chtel prave do kelímku ale ty jiffy mi přišli mnohem lepší, a do velkého kvetináče jsem zase nechtel kvuli přesunum..
Asi si počkám na predpoved na přístí týden a pokud by melo být relativne teplo aji v noci tak bych je v pondelí hodil do kvetináču a už nechal ve foliovníku....? :)
Woody
zdravicko priatelia , podla mna si ten foliak lepsie uz vymysliet nemohol, proste luxus :) .. a pliesen ? dovolim si nesuhlasit s tym, ze vysoka vlhkost v kvete ju zakonite sposobuje .. mne vo foliovniku na jesen (najneskor som kosil 11.11.) vyseli doslova litrove kvapky vody zo stropu a nikdy tam pliesen nebola .. v boxe teraz nemam ani ofuk a vlhkost sa mi po polievani splha k 65% .. klop klop , uz som na konci a takisto bez pliesne .. na druhu stranu sadim aj v lese a tam uz som mal tu cest aj s pliesnou .. moj skromny nazor je taky, ze rozdiel je v starostlivosti , ktora sa odraza na celkovej vitalite rastlin .. drzim palce, nech vsetko klapne jak ma :)
hekinen
foliovník už se začíná rýsovat do finální podoby, dneska jsem dal plagron royalty mix do květináču a pořádně prolil vodou, přesazovat bych chtěl ve středu až bude vše nachystáno..

Trošku mi dělá starosti afghan kush ryder (nahoře v pravo) že má listy do žluta přitom zálevku dávám všude stejne a na sluníčku jsou všechny pohromadě..

aktuální foto 10 den od vyklíčení...

detail big bang :)
Váchy 55
Ahoj,
nechci tě strašit, máš to moc pěkné, ale řekl bych, že už teď se okrádáš o výnos. Takto vzrostlé sazeničky už mají být v zemi. Teď už by krásně mohli kořenit do hlíny. Čím větší kořenový systém, tím silnější rostlina a samozřejmě i větší. U autofloweru jakmile začnou lést kořínky z jiffy (což tobě musí 100% lést), okamžitě přesadit do velkého květníku ať si můžou volně růst co to jde. No i tak přeji hodně štěstí, furt tam je dost velká šance, že i tak vyrostou slušné rostliny.
Peace
hekinen
Ahoj, nechceš me strašit ale strašíš :D
dal jsem teda na tebe a dneska jsem přesadil do kvetináču, co čert nechtel po chvilce začalo pršet a foliovníku chybí ještě pár detailu takže jsou kytičky shovány v garaži :)

zítra už snad foto hotoveho foliáku a budu doufat v aspoň nějaký uspech a naslednou výrobu FS :)

velké díky všem, každá rada je vítána, každý negativní názor je posun kupředu.. ;)
hekinen
Zdravím přátelé,
Konečne mužu prohlásit foliák za relativne hotový, samozrejme při mém stestí muselo začít pršet při montování střechy takže vše bylo dokonale mokré :D

kytičky přesazeny včera, dnes mají nový domov, počasí hlásí do konce týdne nic moc teploty o sluníčku ani nemluvím :(

vlhkost ve foliáku po desti 80% a 20°C

Mám dotaz, nechat otevřene spodní okna pořád nebo na noc zavřít at nefouká studený vzduch?
jak přes den? když by nahodou vylezl oskar pootevřít jenom střechu?
vážne v tomhle tápám.
spousta z vás me straší že bude malý výsledek na vyrobu FS, mužu kytičkám ještě nějak pomoct?

díky moc a at se daří všem.
hekinen
foto kytiček..
v pondělí jsem nechal kvetináče (kýble) přes noc venku a neuvedomil jsem si ze se do nich pustí hlídač takže jsem musel improvizovat.. :D :D
M@gicWeeD
Čau, hele v růstu vysoká vlhkost nevadí, problém to bývá az v pozdější fazi kvetu. Večer bych foliak zaviral, at se zbytečně nespomaluji nízkou teplotou. Pokud nebudou vyšší teploty pres den, nech jen třeba střechu na par centimetru, at to není úplně zavřeny, ale ani to by úplně nevadilo kytkam, ale spis te konstrukci. Ony ty kytky ve foliaku snesou celkem vysoký teploty, drz se ;) .
drago101
Tak to vyzerá dobre.. Si sa pekne vyhral stým 👌
hekinen
super, díky za info, večer zavřu, přeci jen tu je kolem 15°C
konstrukci ser pes, už nebyl čas impregnovat a tohle je v rychlosti sflákáné dohromady, nechtít mít všechny trámky stejné tak me to foliák suma sumárum vyjde do litru, skoro vše jsem mel až na ten čas, určite by to šlo udelat lépe.

přístí rok jinak a lepší folii :)
Váchy 55
Foliak pěknej. Podle mě na výrobu FS budes mit rozhodně málo materiálu. Ja osobně bych rychle objednal a rozjel dalších 6ks. Ještě to stihneš v klidu a budes mit aspon větší jistotu, že budes mit nejaky materiál.
Peace
BuddyBud
Dobrej foliak, jen jestli můžu poradit, časem by ti to hnilo i při impregnaci. Hodil bych to třeba na pergolový patky, nebo něco podobnýho, aby to neuhnívalo od země a bude to ukotvený, což je jedině +
hekinen
Puvodní záměr byl 10 rostlinek a domu kdyby byla ta možnost si je klidne zasadím ale máti pro kterou vlastne FS budu připravovat řekla rezolutní ne!
její představa je taková že jednoho dne nám URNA vykopne dveře rozpárá foliák a všechny nás zavřou minimálne na 10 let, což je docela vtipné jak staršího člověka dovedou ovlivnit média protože je to EXTRÉMNÍ droga a níčí mladé životy, za to se přeci musí jít sedet... :D
Myšlenka toho že nekdo z okolních baráku zavolá švestky a řekne neco ve stylu " dobrý den, prosímvás tam a tam si nekdo postavil foliovník a já nevídím co tam presne roste tak si vyžádejte domovní prohlídku a jdete to omrknout, díky" mi přijde velice vtipná.

Já už žádnou páku na rodiče nemám ale kdyby nekoho napadl rozumný argument tak se určite podelte a není problém přikoupit dalších 6 kytek..

Ať se daří :)
Woody
.. nikomu nic nevysvetluj ! v maximalnej tajnosti urob co treba .. ak to naozaj treba .. good luck :)
hekinen
Samozrejme že v tajnosti, neví o tom vubec nikdo krom rodiny a když se nekdo v okolí ptá tak tam mám chili papričky black pearl a trinidad scorpion :D
Woody
..potrebujes FS pre mamu , ktora je zasadne proti .. napriek tomu si postavil paradny foliovnik .. aaale mas v nom iba par rastliniek, ktore ti pravdepodobne na FS nebudu stacit .. to ste sa nakoniec dohodli na obmedzenom pocte rastlin a bude to ta tvoja maati kontrolovat ? alebo preco nemozes dokupit dalsie ? .. sorry mozno som len velmi zhuleny , ale nejak sa mi vytraca zmysel ..
hekinen
možná jsi zhulený ale smysl to opravdu nemá...:D

nemá nic proti trávě ale jen se bojí že ji proste zavřou ikdyž ví že by ji to mohlo pomoct.. proto se smeju tomu jak ji media krmí tomu že se jedna o silné drogy atd.. atd... :)

Vzhledem k tomu že já bydlím nekde uplne jinde tak se o kytky stara prevazne ona...

Nicmene nebudu nic podcenovat a jasne jsem ji postavil pred hotovou vec že se koupí dalších 6 semen a hotovo...

takže muj dotaz přátele zní... co? Afghan kush ryder jsem chtel kvuli velkemu obsahu THC a že má být vhodný na vyrobu FS a Big Bang zase kvuli THC/CBD nicmene znova to same nechci...

podmínka je že to bude Auto a nenáročné protože to vše jedu prvne tak chci eliminovat všechny chyby ktere mužu udelat..
taky otázka není už pozde?

Díky všem co sledují a vašich rad si vážím.. kéžbych mel více času si tady pročítat.. snad v zime :-)
Váchy 55
Tvoje mamka je očividně dost naivní a myslí si o tom své než aby si zjistila co a jak. Aby pak vůbec chtěla ty FS používat. Za prvé je úplně jedno, kolik tam je rostlin. Jde o to množství celkové a kolik to bude mít %THC. Pokud jde ale o množství tak ja osobně za 700g super skunku 16ks a indoor pestirnu s 2x600w dostal pokutu a 2roky podmínku. Jde o to, aby si neprodaval a nebyly toho kila a vzdy to uhrajes na vlastni spotřebu. Pak taky záleží jestli máš čistý rejstřík a jestli máš kladný posudek v práci. Za těchto okolností, což ty určitě splňujes, nikdy nemůžeš jit sedět. Tech 10 let je opravdu k smíchu. U mě utekly 2 roky jak nic a mam cisty rejstřík a jen lehčí o pokutu a cely vybaveni. Dej tam dalších 6 a vubec to neřeš. I tak budeš rad kdyz pak vyndas ,,pouhych'' 400g. Navic jde o lékařské účely. Pomoc svoji rodině.
hekinen
citace:
Původní příspěvek od Váchy 55
Tvoje mamka je očividně dost naivní a myslí si o tom své než aby si zjistila co a jak. Aby pak vůbec chtěla ty FS používat. Za prvé je úplně jedno, kolik tam je rostlin. Jde o to množství celkové a kolik to bude mít %THC. Pokud jde ale o množství tak ja osobně za 700g super skunku 16ks a indoor pestirnu s 2x600w dostal pokutu a 2roky podmínku. Jde o to, aby si neprodaval a nebyly toho kila a vzdy to uhrajes na vlastni spotřebu. Pak taky záleží jestli máš čistý rejstřík a jestli máš kladný posudek v práci. Za těchto okolností, což ty určitě splňujes, nikdy nemůžeš jit sedět. Tech 10 let je opravdu k smíchu. U mě utekly 2 roky jak nic a mam cisty rejstřík a jen lehčí o pokutu a cely vybaveni. Dej tam dalších 6 a vubec to neřeš. I tak budeš rad kdyz pak vyndas ,,pouhych'' 400g. Navic jde o lékařské účely. Pomoc svoji rodině.


Tvuj koment ji dám velice rád přečíst, o % THC ví taky ví co jsem sadil atd.. nicmene porad není schopná pochopit že nepašuju z mexika do usa heroin nebo co že to tam mají :D

Prodej určite ne.. vše jde jak píšeš na lékařské učely asi si ani nezapalím ( hulil jsem naposled tak 6 let zpátky a já nevím asi to neumím ale vždycky me to dostane spíš do deprese než do nějakého klidu.. dnes už vím že jsou ruzne modely a každy má mít jiný stav ale i tak. Já preferuji domácí slivovičku :)

Jak jsem psal v předchozím příspevku, objednávám dalších 6 semen ale hodila by se rada co mužete doporučit na vyrobu FS? :)
Maxeaux
citace:
Navic jde o lékařské účely.


niekedy mam pocit ze prave kvoli "lekarskym ucelom" to este viac hrotia curaci (chces medi-ganju? bez do lekarne)

aby som nebol OT, jeden tip na medi-auto strain:
http://cbdcrew.org/varieties/cbd-medgom-auto/
hekinen
18 den
kytky rostou ale né tak rychle jak jsem doufal, nejspíš jsem udělal chybu že jsem přeadil zbytečne pozde :(

Prosím muže někdo poradit co mi napadlo kytky? a jak to řešit?
ty tečky me opravdu děsí, je to Big Bang, afghan kush ryder roste pomaleji ale zato má moc pekne listy :)
nevím jestli vadí že mi ve foliáku chodí hromada červených mravencu...?

objednávám dalších 6 semen nejspíš CBD medgom a sadím do skleníku, sice to mám mimo dědinu ale je tam pomerne klid, dneska jsem vytrhal a pořádne prolil hlínu.. zítra vypleju a nejspíš budu sadit rovnou do zeminy? co myslíte? kopřivy a podobný plevel tam rostl velice dobře... :D
hekinen
18 den
kytky rostou ale né tak rychle jak jsem doufal, nejspíš jsem udělal chybu že jsem přeadil zbytečne pozde :(

Prosím muže někdo poradit co mi napadlo kytky? a jak to řešit?
ty tečky me opravdu děsí, je to Big Bang, afghan kush ryder roste pomaleji ale zato má moc pekne listy :)
nevím jestli vadí že mi ve foliáku chodí hromada červených mravencu...?

objednávám dalších 6 semen nejspíš CBD medgom a sadím do skleníku, sice to mám mimo dědinu ale je tam pomerne klid, dneska jsem vytrhal a pořádne prolil hlínu.. zítra vypleju a nejspíš budu sadit rovnou do zeminy? co myslíte? kopřivy a podobný plevel tam rostl velice dobře... :D
hekinen
foto
hekinen
18 den
kytky rostou ale né tak rychle jak jsem doufal, nejspíš jsem udělal chybu že jsem přeadil zbytečne pozde :(

Prosím muže někdo poradit co mi napadlo kytky? a jak to řešit?
ty tečky me opravdu děsí, je to Big Bang, afghan kush ryder roste pomaleji ale zato má moc pekne listy :)
nevím jestli vadí že mi ve foliáku chodí hromada červených mravencu...?

objednávám dalších 6 semen nejspíš CBD medgom a sadím do skleníku, sice to mám mimo dědinu ale je tam pomerne klid, dneska jsem vytrhal a pořádne prolil hlínu.. zítra vypleju a nejspíš budu sadit rovnou do zeminy? co myslíte? kopřivy a podobný plevel tam rostl velice dobře... :D
hekinen
1
JankoPanko2
Foto:
č.1- možná molice většinou jsou na spodní straně listu ale na paprice jsem je měl nahoře."z téhle fotky to jde špatně vidět"
č.2- neřešil bych.
(pouze můj názor, nejsem odborník)
SMOLA33
Foto:

č.2- keď niečo takéto nastane, tak najskôr sa rieši pH ,, (tiež len môj názor :) )
hekinen
zdravím, 21 den od vyklíčení

Holkám se docela daří, řekl bych že big bang je na tom lépe..

Jednoho Afghana jsem přesadil do skleníku kvůli zvedavosti jak se mu tam bude dařit.. zatím nic moc ikdyž od začátku to byl takový chcípáček :(

posílám fotky ( pokud se dnes povede :D) jak vypadal skleník asi před 5 dny a jak dnes a omlouvám se ale musím se znova zeptat.. bude ta hlína použitelná? asi 5 let se tam nic nesadilo jenom tam rostl plevel...
na zahrádce mám kompost ještě za dědy takže už nejaký ten pátek tam leží... posílám fotku.. mám to promíchat s hlínou ve skleníku nebo koupit 100-150L nějaké zeminy?
mám rád když si kytičky rostou volně a ne někde v kvetináči proto bych chtěl sadit do volné pudy ale nechci vyhazovat peníze za semínka a zjistit že mám špatnou pudu...

Babi říkala že mám vzít kopřivy, nasekat hodit do vody na 10 dní a udajne to má být super hnojivo..nevím neznám :D

omlouvám se za stupidní dotazy, baví me se vzdělávat ale vzhledem k tomu že jsem novopečený otec tak se musím starat o rodinu a praci a ve volné chvilce bytu... :D
Woody
zdravicko , gratulujem oteckovi :)
..no, mas paradne moznosti na pestovanie .. ticho zavidim :D .. myslim, ze ked tam das ten kompos, tak to bude v pohode, ale obecne cim lepsie pôdu pripravis ,tym lepsie by to malo rast .. aj Babi ti poradila dobre s tymi koprivami .. a tie fotky predtym , tak tiez by som povedal, ze na foto1 mas dajaku haved a na foto2 skor to ph .. nech vam to rastie priatelia
hekinen
Díky chlape :)

popravde plagron royalmix už kupovat nechci, ta cena je šílená a musel bych tam dát plácnu 500l? :D
chapu že kazdá sranda něco stojí ale přeci jen...jsou to kopřivy ne? :D

ty kopřivy mohl bys to nějak rozvést? listy? stonky? babi už si taky všechno nepamatuje a já budu rád za kazdou informaci co mužu udelat aby to bylo lepší, je pravda že se chemii chci vyvarovat co nejvíc takže vždy hledám nějaké alternativy hnojení :)

K těm předešlým fotkám.. (a zase ta bábi) :D říkala hod tam pár vajglu, prý to tem potvorám vubec nevoní.. zatím se to nerozlézá...

To Ph mě taky napadlo jenže všechny kytky jsou zalévané stejnou zálivkou, stejná voda... stejná puda.. stejné podmínky proto mi není jasné proč.. na Ph používám lakmusové papírky jsem nekde okolo 6.
hekinen
Jinak jen pro info kupuji 3 ks delicious candy od delicious kvuli vysokému obsahu CBD a CRITICAL JACK HERER taky od Delicious, to samé, velké CBD, navíc má být odolnejší plísní a ruzným parazitum (doufám také zlodějum) :D
Woody
fuu no teraz neviem presne , tiez by som musel hladat ... ale tak Babi to povedala jednoducho a v jednoduchosti je krasa .. nasekaj koprivy , zalej vodou a pockaj :D za tych 10 dni by sa to malo skvasit .. potom to riedis s vodou asi 1:10 .. malo by to byt dusikate hnojivo na rast .. to iste mozes urobit potom so slepacincami , ktore by mali mat fosfor pre lepsi kvet ( ak sa mylim , opravte ma niekto :) ) .. na vajgloch tiez nieco bude , ale ci to postaci len tak ich tam nahadzat neviem .. niekde tu na fore je recept na tabakovy vyluh , ktory je dobry na boj s havedou ako postrek ..

a tie modely by nebolo lepsie vyberat s co najvyzsim obsahom THC ? ked to mas na FS .. zlozku CBD by som potom doplnil olejom , ktory v pohode kupis
hekinen
Ahoj, kopřivy jsou 4 den ve vode, voda pekne zhnedla ale zatím nesmrdí.. no uvidíme :D

slepičince bohužel nikde neseženu takže květ asi budu hodnit nejakou chemkou...Bio bizz si tady hodne lidí chválí?

velký obsah už má ten Afghan a četl jsem že rick simpson doporučuje at je THC a CBD v rovnováze... Jack Herrer by mel mít okolo 18% THC a Candy v autu taky okolo 18% THC podle banky takže si myslím že ideál + velký obsah CBD a pro me jako začínajícího ideální že jsou nenáročné :D
Woody
sewas , tie slepacince maju granulovane v hornbachu,obi .. biobizz pouziva kopa growerov a nieje ani drahy .. mas to pekne v zemi, chemku by som tam nelial .. ale to som ja :D good luck
M@gicWeeD
Celkem dobra věc na oživení pudy je supermix od plagronu. Jen je třeba s nim šetřit je to poměrně silný, osobně dávám tak 1/4 dávky co udávají a používám v kvetinacich, takže ve volne půdě to třeba nebude taková sila. Cena je 400,- za 5l což by ti melo stačit, je to organika a obsahuje vše pro zdravý růst i květ. Urcite bych se nebál namíchat i ten kompost, pokud to potřebujes rychle nakopnout je super udělat kompostovy čaj, 2dny přípravy a nastartuje ti to půdní život.
hekinen
pánové díky za informace, slepičince určite koupím a využiju, mám radši tohle než nějakou chemii :)

Nicmene v pátek jsem provedl ve skleníku "provázkový test" tzn že jsem natahl tenkou nit kolem dveří a uvazal za roh skleníku ( pokud nekdo otevře dveře nitka se samozrejme přetrhne aniž by to bylo poznat) tuhle zabavu jsem udelal jeste na pár místech v zahrade odkud by mohl někdo nežadoucí přijít a co myslíte? provázek u dveří přetržený a u vstupu na zahradu také..

tím pádem je pro me jasné že se o skleník nekdo zajímá a já nebudu riskovat sadit neco nekam když vím že tam škodnou... tím akce skleník končí :(
Madical-Strains
A ptal ses mamky jesli tam nahodou nekdo z nich ze zvedavosti nanakoukl?
(mamka, babicka ,nejake deti , sousedovic kocka atd.)
By me moc mrzelo kdyby tenhle Thread tak brzy skoncil.

To by byl pech jako ma malokdo.
hekinen
Ahoj, nejedná se o foliovník ten je nastestí v pořádku :D

ale jde o skleník který mám na zahradce za mestem, tam nikdo nemá přístup jenom já a bez mého povolení.. zlodeji a čumilové :D
Madical-Strains
Aha, tak aspon tak. :)
hekinen
26 den od vyklíčení
holky rostou, až na jeden big bang který se mi nelíbí a druhý má zase strasné cestičky na listech kdyby nekdo mohl poradit jak postupovat budu rád :)


foliák čas od času otevřu at si kystky dají čerstvý vzduch, zatím mužu říct že okna fungují dobře, mužu si regulovat "ofuk" stačí mírný vítr a kytky se pomalu ohýbají :D
doufám že v kvetu nebudu muset blbnout s ventilátorem :D :D

Kytky jsem podložil pod dřevené trámky at muže voda pekne odtékat a taky pekne fouká na kýble takže si myslím.... možná se jen uklidnuji že by to mohlo zabranit eventuelní plísni kořenu :D :D

trošku jsem substrát posypal popelem.. (čisté dřevo) :D
na zadní stranu foliáku jsem nalepil vrstvu alobalu kvuli odrazu svetla ale možná ten tyden pojedu do growshopu tak koupím nějakou diamantovou folii... čím víc světla tím víc adidas :D

A propo afghana co jsem mel na chalupe ve skleníku dneska nekdo ukradl.. spíš včera večer :(
byl to chcípáček kde jsem si nedelal zadné iluze o výsledku ale i tak.. uplne zbytečne skoro 4 týdení kytku nekdo vytrval ze zeme... nechapu... inu at nekomu slouží....:rasta:
hekinen
31 den od vyklíčení.

Afghan přerostl některé big bangy, začíná to ve foliáku pěkně vonet, zítra bude 10 den výluh kopřiv tak zkusím přecedit a udelat jednu možná dvě zalivky výluhu..
a propo na květ se holky přepnou kdy? nijak nespěchám jen by me zajímalo o kolik jeste holky vyrostou :)
SMOLA33
citace:
Původní příspěvek od hekinen
31 den od vyklíčení.


a propo na květ se holky přepnou kdy? nijak nespěchám jen by me zajímalo o kolik jeste holky vyrostou :)




Týždeň , max 2 a prepnú na kvet ..
nikolajmorozov
cau! me se automaty prepli asi 32 den od vykliceni zhruba.. mel sem je velky jako ty(mozna trochu mensi) a narostli do takovejch 60-80 cm. koukni ke me do vlakna a uvidis;) k+
WhiteFrost
mě přepli 43 dní od vyklíčení, ted mají 59 dnů Výška 182cm..
hekinen
35 den od vyklíčení

holky pořád rostou ikdyž bych řekl že se pomalu zastavují.. po dnešním meření skoro vše okolo 50 cm, vune ve foliáku je hodne pěkná, pokud se vše povede tak me láká smotat aspon malý vzorek ikdyž to nejspíš neocením :D

Bohužel až dneska dorazila další semínka takže

3 ks Dutch Passion Blue AutoMazar
1 ks Gorilla Glue Auto Seed banka: Fast Buds
1 ks DELICIOUS CANDY Seed banka: Delicious
1 ks CRITICAL JACK HERER Seed banka: Delicious

semínka jako minule jsem dal do misky, hajzlpapír odstátá voda... hotové.. minule byla klíčivost 100% snad se to nezmění :D
Vzhledem k super počasí budu doufat že nesadím pozdě....

A mám další dotaz.. vzhledem k tomu že už nemám žádné kýble/květináče tak me napadlo co nějaké pytle? nemyslím tím odpadkové ale takové ty tvrdé a pevné? samozrejme nadelat zase odtokové dírky klasika... má nekdo zkušenosti?

uvažuju nad stubstrátem BioBizz Ligh-Mix, mužete doporučit? Výhody/nevýhody?

plagron royalty mix má být předhnojený na 6 týdnu co pak? stačí hnojit slepičincema?

Díky za karmu+ at se vám dáří :)
hekinen
Afghan kush ryder a 2x Big bang
thaavi
citace:
Původní příspěvek od WhiteFrost
mě přepli 43 dní od vyklíčení, ted mají 59 dnů Výška 182cm..


Whatt? Automaty 182 cm??? Chtěl bych vidět.
WhiteFrost
thaavi: taky nechápu... dnes má dokonce už 188cm ale už neroste :D minulej rok jsem měl jednu která měla 172cm (skleník) Genetika: Northern lightsXRuderalis
řekl bych to bude tím že červen červenec fakt hodně svítilo slunko až moc ...
hekinen
Takže foto semínek cca 35 hodin od hození do misek...
První vylezl critical jack herer v zapětí mazar poslední byla gorila nicmene klíčivost 100% mám radost :)

foto:
Mazar - herer - gorila - delicious candy
Darsilius
citace:
Původní příspěvek od WhiteFrost
thaavi: taky nechápu... dnes má dokonce už 188cm ale už neroste :D minulej rok jsem měl jednu která měla 172cm (skleník) Genetika: Northern lightsXRuderalis
řekl bych to bude tím že červen červenec fakt hodně svítilo slunko až moc ...


mají rostliny velke rozestupy mezi patry? jestli se to spise jen nevytahuje za tim sluncem..
WhiteFrost
Darsilius: právě že patra jsou hodně blízko u sebe jak vanoční stromek, vzhledem vypadá na Indica dominant...
Darsilius
citace:
Původní příspěvek od WhiteFrost
Darsilius: právě že patra jsou hodně blízko u sebe jak vanoční stromek, vzhledem vypadá na Indica dominant...


sry ze spamuju thread..

tak to mi prosim rekni postup jak je sazis atd. do pm, uz jsem odjel tak 20druhu automatů a nikdy jsem nemel kytku nad metr...:D
hekinen
je to jednoduché, pošli nam tu fotku a rádi se mrkneme ;)

myslím že jsem tu u nekoho videl krasné velké kytky ve foliáku ale nejsem si jistý jestli to byly automaty
hekinen
37 den Afghan už definitivne přerusta big bang, jeden leze nahoru druhý zase do stran
výška když budu přehánet cca 60 cm a víc už asi nebude :)

nové semena v jiffach snad se jim bude dařit :)
SMOLA33
citace:
Původní příspěvek od hekinen
je to jednoduché, pošli nam tu fotku a rádi se mrkneme ;)

myslím že jsem tu u nekoho videl krasné velké kytky ve foliáku ale nejsem si jistý jestli to byly automaty


Tiež by som rad videl fotky :D :D :D a člen mejzy mal automazara dosť veľkého
WhiteFrost
hekinen: sorry že tu spamuju tvůj theard.. dnes až přijdu domu hned udělám náke to foto aby to nevypadalo že si to vymýšlím..
hekinen
40 den od vyklíčení

všechny už jsou přeplé, od kámoše jsem dostal bio bloom tak ho znaužívám :)
hekinen
detail Afghanu, dělá mi radost, dnes 41 den.. seedbanka 45-55 dní u Big bangu 56-65 dní.. musím se přiznat že se mi do toho ze začatku vubec nechtelo, dělat foliovník.. starat se, zalívat, hnojit...
Ale časem zjistuju že me to neskutečně baví koukat jak to všechno roste a krasně voní..
i kdyby nebylo potřeba na přístí rok tak se stejne pustím do další várky už jenom pro radost a pokud se nepletu FS se dají v lednici dost dlouho skladovat tak proč nee :)

Detail semínek, dnes 5 den od vyklíčení, pozorováním jsem zjistil že né vždy je duležité jak moc semeno vyklíčí..
mazar dole uprostřed mel nejdelší klíček a zatím se drží dost pozadu, stejne jako herer ale času dost :)

Radost mi děla delicious candy, bojím se o gorila glue vypada všelijak..


at to roste! a díky za karmu :)
hekinen
detail Afghanu, dělá mi radost, dnes 41 den.. seedbanka 45-55 dní u Big bangu 56-65 dní.. musím se přiznat že se mi do toho ze začatku vubec nechtelo, dělat foliovník.. starat se, zalívat, hnojit...
Ale časem zjistuju že me to neskutečně baví koukat jak to všechno roste a krasně voní..
i kdyby nebylo potřeba na přístí rok tak se stejne pustím do další várky už jenom pro radost a pokud se nepletu FS se dají v lednici dost dlouho skladovat tak proč nee :)

Detail semínek, dnes 5 den od vyklíčení, pozorováním jsem zjistil že né vždy je duležité jak moc semeno vyklíčí..
mazar dole uprostřed mel nejdelší klíček a zatím se drží dost pozadu, stejne jako herer ale času dost :)

Radost mi děla delicious candy, bojím se o gorila glue vypada všelijak..


at to roste! a díky za karmu :)
Dirty
Zdar hoši. Automat kolem 2m není vůbec žádný problém 😉 já zase třeba většinou nejdu pod metr. Třeba letošní Northern lights od RQS má 2m určitě,když odečtu květináč. Já zase třeba nechápu jak může někdo dělat 50cm automaty 😂 Jinak to máš hezký ten foliák i kytky 👍
drago101
Tak to by som chcel vydiet 2 m automat aj keď som počul už o nejakých a jeden som dokonca aj vydel ale neuverim až neuvidím.. A ne ze ne 😁🤷‍♂️
WhiteFrost
Drago tak asi děláš něco špatně, jak už řekl Dirty 2m automat neni problém, samozřejmě každej mat nemá 2m ale v průměru tech 130cm je standart, bohužel jsem včera odpálil kameru tak nemůžu přidat foto, už řeším novou tak foto bude jak jsem již slíbil předchozím komentáři, nechápu proč by maty nemohly mít 2m ?
Woody
jedna krasa
Woody
ako poziadam o zrusenie uctu ?
https://www.youtube.com/watch?v=bAk4z-uqh4g
do hospody bez penez nelez !!!!!!!! lebo ta necham .... :D
Puukn ic noc dedy .. papa maj sa bež chilluj miluj jeeeeeeeeeeb natooooooooo kua
https://www.youtube.com/watch?v=RIpCGGnQr7o
čadaaaaaaaaaaaaamka
https://www.youtube.com/watch?v=YOt...OsD44qDFRU1sPBg:chef: :flamer: :flick:
https://www.youtube.com/watch?v=uL9W3AwCH-U
Woody
a jedna skurvete dobra drvicka do placu .. ty pila sprosta :D
:babovka:
uz to vonia nepopisatelne a chuti jal besne jahôdky mnamiiiiimamiiii majami na prveho maja ci co to je u vas :D keby vas tak neseklo jasne ze pohovdlne
Dirty
Drago 101 čemu nevěříš? Podívej se mi do vlákna a nemusíme tu zasírat příspěvek dohadama 😉 tady máš cca 6let starej NL s cca 170cm a 200g suchého materiálu😉a letos mám ve foliáku 2m NL, ale nebude na něm tolik, protože bylo moc sucho a vedro a kytky dostávaly fakt na prdel
thaavi
citace:
Původní příspěvek od WhiteFrost
Drago tak asi děláš něco špatně, jak už řekl Dirty 2m automat neni problém, samozřejmě každej mat nemá 2m ale v průměru tech 130cm je standart, bohužel jsem včera odpálil kameru tak nemůžu přidat foto, už řeším novou tak foto bude jak jsem již slíbil předchozím komentáři, nechápu proč by maty nemohly mít 2m ?


Tak to je teda přírodní úkaz. Mohl bys popsat odrůdy co jedeš a jakým způsobem pěstujes, že máš takový výsledky. Já jedu letos autoultimate a autodurban, první má 80cm a druhej bude mít odhadují tak 50cm, mám je venku v prohnojenym substrátu smichanym s černozemí a perlitem, ale o takových rozměrech, jako píšeš ty, se mi může jen zdát, možná je to tím, že kytky jsou půl dne ve stínu, jinak nevím, kde je chyba
WhiteFrost
Již jsem psal genetiku NL.. pěst ve skleníku, popsat jak to pěstuju říkat nebudu páč to dělám stejně jako každej, ono hlavně jde o těch 30- 40 dní pokud nebudou mít idelaní podmínky ( konstantní teplota,půda,vlhkost,hnojiva atd) tak prostě bude malá ,proto skleník na auta je jak dělanej, tak se pak nedivit že mají jen 50-70 cm... venku to bude vždy x krát menší než ve skleníku kde klima je prostě ideál...
Edit: při fázi růstu hnojím jen 1x víc to nepotřebuje..
atletico
Myslim ze kecami pana draga sa netreba ani zaoberat..sam najprv povie ako neveri ze existuje 2m automat,hned na to ze vlastne ano uz taky videl..co tak zbehnut na psychiatriu,nemas uz schyzofreniu z toho hulenia :D v prvom rade sa treba naucit nesokovat rastlinu,neprehnojovat a starat sa aspon ciastocne o ostatne podmienky ako to je pri indore..samozrejme nie kazdy automat ma genetiku dosiahnut 2m ale vhodnym vyberom a starostlivostou sa da bez problemov dosahovat 1,7 m
Woody
uz ma zacinate desit
hekinen
Pánové klid.
Jako amatér nemuzu nijak oponovat nebo se hádat, jak víte snažím se jeste o jedno kolo automatu (mazar,herer,delicious candy,gorila glue) zatím v jiffach fóliak má výšku cca 170cm a moje kytky tak 60 max 70 cm.

Klidně se tu rozepište jak dostahnout vašich 150/200 cm myslím ze spousta lidi si to rada přečte a nechá se poučit (já především)
Nemam rad dohady typu to jde v pohodě, není problem udělat 2 metry atd..
Nic proti offtopic pokud to má hlavu a patu 😊
drago101
Co sa tu vzrusujete 😁😁😁😁
hekinen
takže 45 den prvního kola a 8 den druhého, dneska přesazeno do kyblu z obi (byla akce za 30kč no neber to :D) samozrejme vyvrtané odtokové kanalky :)

zálivka dneska kopřivový výluh tak uvidíme, substrát jsem neměnil zase plagron royalmix :)

pridávám foto Afghana který kvete asi nejlepe, moc toho nebude ale s tím se počítalo a proto zkouším ješte jedno kolo automatu, snad vydrží počasí :)

At se daří všem :)
hekinen
foto
hekinen
tákže 54 den podle seed banky 45-55 den u afghana a jak se zdá tak zatím není hotovo a buh ví kdy bude, bud někdo kecá nebo já dělám neco špatne, netuším ale zatím počasí přeje, vlhkost pro kvet ideální zatím nefoukám a doufám že nebudu muset..

foto Afghanu

malé taky rostou ale má se ochladit no jsem zvedav jestli pujde druhé kolo..
posilám foto Gorila Glue která roste opravdu divne..

At se daří
Maxeaux
citace:
podle seed banky 45-55 den u afghana


cau, WOS pise 60-70 dni, tipujem ze 90. den mozes kosit :) Ale mas to pekne.
https://www.worldofseeds.com/wos_en...kush-ryder.html

Otazka - jak moc citit ten afgan?
hekinen
moje blbost, na českém webu se udává 45-55 den ted se opravdu bojím o druhou várku...

vzhledem k tomu že je to muj první pokus tak nemužu soudit ale pri zavřenem foliáku asi na 3 metry, když ho mám cely den otevřený tak neucítíš skoro nic.. nemužu si pomoct ale cítím tam kávu a voní to moc hezky ale jak říkám nemám zkušenosti nicmene že by to byl extra smrdat se určite říct nedá :)
Dirty
45-55 dní co píše banka je cca doba květu. Musíš ještě připočítat růstovou fázi😉 to druhé kolo jsi dal moc pozdě a pokud z těch kytek chceš něco mít, tak je budeš muset dojet doma a nejlépe pod světlem 😉
hekinen
dobrá uznávám svou blbost.. tohle rozhodne nejsou pozitivní zprávy ale vyhazovat kytku určite nechci a pokud by se povedlo neco vypestovat budu jenom rád.

píšeš že je mám dojet doma pod světlem.. omlouvám se o intdoor jsem vubec nezajímal takže vlastne vubec nevím jak.. to mám postavit box s nějakým vetráním lampou, filtrem a já nevím co všechno tam má být nebo je nejaká levnejší alternativa postavit to nekam do komory, koupit časový spínač a svítit?

díky
GrowPlace
Mas v podstate 2 moznosti
1. Koupis si nejaky komplet box
2. Postavis si svuj box a dokoupis vybavu.
Jen se musis rozhodnout jak velky box budes chtit, respektive jakou chces mit sklizen a kolik mas mista.
Pítr90
Aneb vítej v indoor partě 😉😁
Stačí stará skříň, pár metrů odrazové fólie, větrák stačí obyčejný koupelnový, filtr (aby to nebylo cítit), předřadník, lampu, stínidlo. Vše v hobby kvalitě dohromady tak 3000-4000 😉
Dirty
Až to bude stát venku za prd, tak je vem domu do nějakého kumbálu. Udělej si doma hobby stínítko s objímkou a kup si CFL úspornou lampu na květ a připoj jí přes zásuvku s časovačem dojed kytky pod úsporkou😉 nic nevymyšlej a hlavně nekupuj žádnej box (komplet tě vyjde na 10-15tis). Úsporka stojí cca 7 stovek a objímka + časovač cca 150kc. Na stínítko najdi doma nějakej plech a normálně si ho vyrob😉 hlavně fakt nic drahého, protože se to nevyplatí pokud nechceš do budoucna jet doma indoor😉 když budeš potřebovat poradit, tak napiš pm
hekinen
takže 60 den, fotím zatím první kolo u druhehého není nic zajímavé..

Dirty: určite se ozvu a budu rád, jak píšeš nehodlám se venovat intdooru takže pro me zbytečné vrážet peníze do nečeho co použiju pouze jednou a to jen kvuli mojí blbsoti :D
hekinen
jinak teda první dvě jsou afgani a zbytek big bang
vše sazeno ve stejný den, zalivky stejné, hnojivo také..
hekinen
Zdravím přátelé,
aktualizace 66 den od vysazení..

další z mojich hloupých dotazu, je normální že listy začínají žloutnout že ano? ale proč na afganu konce listu takhle hnednou? na big bangu ale jen na jedne kytce takhle fialový? možná je to hloupost a klasika nicmene je to vše pro me nové tak se ptám jako pitomec :D

zalivka už je pouze cistá voda..
mejzy
Podzim 😉
hekinen
70 den od vyklíčení.

dnes jsem měl chut neco nafotit tak posílám aktuální fotky a pokus o lehké makro..

stále platí jak psal Maxeaux cca 90 kosa? nikam nespechám, foliák se tváří zatím dobře, netřeba foukat a nikde náznak plísně (klep na dřevo) :D ale přeci jen počasí se nám začíná kazit a večer tu máme okolo 10-15 °C
Maxeaux
No moc tomu uz nechyba, cekni trichomy a daj uz len cistu vodu
hekinen
Vodu jedu už asi 4 týden, vím že jsem blbec a klidne jsem mohl hnojit ale když já tu chemii fakt nerad.. možná to druhé kolo ale pokusím se spíš neco bio
díky za rady :)
LordVampire
parádička držím palce ať ti to vyjde :)
Woody
podla mojho oka by som kosil .. dalsich 20 dni by som chcel vidiet jak to bude vizerat ,ked to nechas ... neh sa dari ..
hekinen
protože nemám kapesní míkroskop a lupu nic moc tak jsem se pokusil to aspon takhle cvaknout a zvetšit v PC
víc hlav víc ví a já netusím jestli se s toho dá vubec neco poznat :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma