Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 3 
2x1200W MH+HPS drip, 36x Critical + 36x Eagle Bill - Klikni zde pro originální téma
Ajtaktak
Cca tyzden som mal 50 cm. Dnes som zdvihol na 60 cm. Kvoli teplu pri vrcholkoch 32.5 stupna.
Ajtaktak
Foto za tmy
Ajtaktak
Foto

Inak. Asi prehnojene. Vykonavaju sa opatrenia :)
kilopaprik
60 mi prijde moc vysoko, hrozi ze budes mit vytahany ridky hovada
Ajtaktak
Tak co by si robil na mojom mieste ? :) Su tam 4 velke ofuky a 2x male + velky odtah.
Uprednostnis teplotu pri vrchoch alebo nizsie svetlo ? :)

Niekde som cital, že 600w má efektívny dosah, presvetlenie cca 100cm. Keď to zoberiem z hľadiska presvetlenia palíc, tak 60 cm hore je este v pohode.

EDIT: Citace Kvakosa :D

"Pro 6ti koulare

Prvni a nejdulezitejsi pravidlo!!! - NIKDY NEDAVAT VYBOJKU NIZ NEZ 40-50CM!!! od vrcholu NEVER EVER EVER!"
Anarchom
CuuuZzZ
já mám u 600w taky tech 40-50 cm.....
V létě u 400w jdu klidně na 25-30cm
a svitim v noci, kdy jsou nižší teploty a pohoda
Můžeš zkusit ještě heatshield pokud mas a winga, popř silnější odtah, já mám kytky cca stejně staré tedka jako ty, jedu nějaký asi 28 den květu a pohoda....
Teplotu nemerim,ale myslím si, že od pohledu je vše v nejlepším pořádku. ....
Loyd
Oni zalezi na velikosti plochy spolecne se zaplnenim.
Kvakos urcite na svym prckoboxu nemusi jit se svetlem nizko zejo.
Pri stejne vysce v mensim boxu dostane vic svetla jak nekdo s vetsim boxem.
Mam vyzkousenych 60 cm a ideal. Jedu to tak i v zime , obdaruje te to stejnyma kytkama po cele plose.
Moc zaplnenej prostor se spatne prosvicuke a jedes na vrcholovky , nektery odrudy to zas maji ze mene je nekdy vice a kytka te obdaruje velkym vynosem.
Ja ale jedu sog a jen topy , to je ale jinej pribeh.
Nechapu tu vysokou teplotu , ja u 2x 600w nejdu nad 26 °.
Mam to teda okopceny od kamosa a ten problemy taky nema.
Oba ale nejedem box , mam to v cimre cca 4x3.5 s tim ze je svesena folie na plochu 150x300cm. Takze taham vzduch do cele cimry a neohriva se jen box. Spodek i vrsek od folie ma mezeru asi 40cm.
Jeden ofuk na dve svetla ,800m3 odtah pustenej na pulku a uchladim to cely leto.
Krom par tydnu kdy sou paraky , ale i tak nemyvam vic jak 28°C.
To je mozna duvod proc ani neplanuju ledky kdyz to slouzi a sem stim spokojenej.
Ajtaktak
Asi bude u mna problem ze mam pasiv pritah a zo stanu vzduch pustam do inej miestnosti a nie von.
Nechcem sadrokartonovat okno a do neho dieru a vyviest tam vzduch zo stanu lebo by to bolo strasne napadne. Radsej bezpecne a o par stupnov viacej :)
A ja hlupak.. teraz pozeram heatshield cez google obrazky a mam ho naopak namontovany :).
Skusim obratit a uvidim.
Kvakos
Mas to bezvadny, nic bych s tim nedelal.

Lampa vys- nic nezkazis, o moc ne neokrades, lampa niz- zkazis vic, okrades se o dost.

Nevim na co kdo kouka,ale ja tam vidim pekne tvrde klobasky a perfektni rozptyl po cele plose.

Teplotu neres dokud ti nezacnou krehnout horni listy a kroutit se od cipku nahoru. A podle toho co vidim,se nic takoveho zavazne nedeje.

PS. nikdo se nenavazejte do meho "prcko boxu" :D budiz mu zeme lehka :(
Ajtaktak
Dakujem :)
Len to prehnojenie naozaj nebolo len tak povedane..
Ec vytoku bolo 3....volaco
Ph ok..
Spraveny preplach a den som ich nechal na vode ec 0.3.
Po preplachu bol vytok 0.8.

Po dni.. dnes zmerany vytok po zalievke cistou vodou. Zasa stupol na 1.4. Tak opetovne enzymi a voda. Kym nekleslo zasa na 0.8 a necham ich este aj dnes na vode. Konceky listov evidentne spalene.
Dufam ze 2 dni iba na vode nic nepokazia.
Mal by som podla vas namiesat aspon slaby roztok.. ? Ci radsej ich nechat hladovat a potom narazovo pridat. ?
Kvakos
Hele, takova kontrolni otazka, ty hodnoty vytoku co si mel na zacatku byly uplne nesmysl. Nalozil si rohoze do upravene vody na 24hod?

mel si vysoke EC a pH ti hrozne stoupalo, presne tohle to dela kdyz je dobre nenechas odstat.
Ajtaktak
Ano. To bol problem od zaciatku preto to podla mna vykazovalo aj deficity :). Clovek sa uci bohuzial na chybach..
Problem bol v tom ze som to mocil iba 20 minut.
Dalsie kolo budem preplachovat do vtedy kym mi nebude sediet vytok , priamo ked uz budu osadene v truhlikoch :)
Pri uprave rohozi som vychadzal z videi z youtubu.. chyba :D
Co hovoris na tu hladovku 2 dnovu ? Je to ok ?
Kvakos
Ja sem si to myslel :D pumpoval si nehorazne davky hnojiv a myslim, ze sem se zminil,ze problem bude jinde nez v hnojivech,ale tak je to vzdycky u vsech,jedno co clovek komu rika :D tady to nastesti dopadlo dobre.

Nakladat idealne tech 24hod. ne proplachovat, to neni to stejne, na start nechat proste odstat.

Jinak proplach se musi delat dlouho a pomalu,aby se rozpoustely ony soli, kdyz to splachnes jak kdyz hodi kyblem sprchu je to k nicemu, proplachovat aspon hodinu minimalne. Nebo pridej peroxid, ten to odbouravani dost urychli.

Dalsi vec, pred proplachem muzes otocit kolena nahoru a celej truhlik napustit a nechat chvili odstat,pak bude cela rohoz mokra a proplach bude mnohem ucinnejsi

vytok 1,4 uz je v klidu, ses kolem 30 dnu, hnojil bych normalne a nechal si posledni proplach na konec. Nevim kolik ted davas,ale vic jak 1,8-1,9 bych nesel.
Ajtaktak
Preplach robim vzdy dlho :) mam prietok kapilary 0,4l/h takze to ide naozaj pomaly :D Len mi to pride ako keby sa tie zasolene casti rohoze/kocky potrebovali najskor poriadne rozmocit. Pouzil som aj Atazyme. Kolena hore natacat moc neviem kedze odtokovy "system" je k nim pripevnený izolacnou paskou.

Je tam teda dané hnojivo 1,6 EC na zaciatok a PH 5,9. Pozrel som ich za svetla a su cim dalej tym krajsie, takze myslim, ze sa to pekne odpokracuje dalej :)
Ajtaktak
Ide to.. takto :)
Ajtaktak
2
Ajtaktak
Nemam skusenosti s dokoncenim kola. (Asi bude prve uspesne) Tak vas prosim o radu. Kedy zacat flushing pri jidb hnojkach a dripe ?
Kolko dni pred koncom ?
Anarchom
Zdar, dva týdny před koncem dej půlku hnojiv a poslední týden nehnoj a bude to ok.....
Oni dokonce udávají, že flush není nutný. ....
Já dělám, není třeba do nich valit hnojiva porad,přece jen to hulím, ze jo 😀😀😀
Ajtaktak
Dakujem za radu :)

Dnes pri preplachu asi dva a pol hodinovom spravene nejake foto..

Zasa sa to zasolilo a nezerali. Uz ma hnevaju :D
Ajtaktak
2
Ajtaktak
Pokracujeme :)
Ec 1.2 po preplachu postupne budem zvysovat.
Ajtaktak
Ahojte ! :)

Budúce kolo by som rád vyriesil jeden problem a to je zasolovanie rohozi v dripe.
Podľa môjho názoru je to z časti aj pre to, že pri zálievke, ktorú mám nastavenú na 7 intervalov, pretecie pri vacsine intervaloch iba 40 ml do kocky + rohoze, ale nic nevytecie, nakoľko ta rohoz a kocka to nasaje do seba drzi v sebe.

Dnes som skusal, aka zálievka by musela byť aby mi z truhlika vytiekol roztok.

Musel som poliat rastliny priblizne troma litrami vody aby mi z rohoze zacal vytekat prebytocny roztok.

Moja otázka je, vyriesil by som z casti problem, keby buduce kolo idem drip v kokos rohoziach ?
Drzi kokos vodu podobne ako rockwool alebo menej ?
Je potrebné pre pestovanie v kokos rohozi pouzit specialne hnojiva alebo stacia klasicke AH alebo JIDB ?

Este jedba varianta.. rw kocka + keramzit ?
GrowPlace
Ja si myslim, ze pomuze zkusit jiny hnojiva, Metrop a ani GHE by nemely tolik zanaset rw.
odo
idem JIDB v kokose a neriešim výtok. Občas zalejem čistou - upravenou vodou. Kokos je vzdušnejší a pokiaľ k nemu pridáš perlit, je to bomba. Po ukončení kola prepláchneš, můžeš pridať trochu čerstvého a ideš odznova spolu aj s tou rozbehnutou bioflórou.
Ajtaktak
Neviem akp by som pridal perlit do rohoze.. by som poskodil strukturu :)
Riesim dalsiu vatiantu. Pravdepodobne kupim vanu ebb and flow a na nej budem moct robit preplach jednoduchsie.
Mozno prejdem z dripu aj priamo na ebb and flow casom len niekedy su dni ze sa k tomu neviem dopracovat a pri ebb and flow sa bojim kolisania ph a ec.
Ajtaktak
Caute :)
Objavili sa male tmave musky.. tipujem smutnice.
Ma zmysel teraz aplikovat postrek ked za cca 20 dni kosa ?
Nemam s nimi skusenost tak neviem aky bordel dokazu narobit :)
odo
VeĎ netvrdím, že miešaj perlit k RW. Hovorím, aby si šiel nabudúce kokos s perlitom a tam také problémy so zasolením nebudú.
Daj tam žlté lepové dosky, aspoň vychytáš dospelé mušky. Ak sa ich larvy, vyliahnu v tom RW určite na koreňoch škodu napáchaju. Ak dokážu larvy smutníc v RW prežiť, páchať škodu na koreňoch, tak by malo zmysel nasadiť parazitické roztoče, ktoré ich tam vyžerú. V kokose a pôdnom substráte fungujú perfektne.
Ajtaktak
Ja som myslel to, že neviem smiešať perlit s Kokosovými rohožami, aspoň myslim :) Nikdy som nesiel kokos rohoze.. Myslim ze su lisovane a tiez maju strukturu. Ak by som dal normalny kokos do truhlikov libra, tak by sa dost upchvávali odtoky si myslim.

Na smutnice som kúpil lepive pasky a spravil ten tabakovy postrek, streknem to na vrch kociek a na vrch rohozi, uvidime ci zmiznu, je ich tam zatiaľ naozaj iba pár.. :) Myslím, že aby sa odstránili larvy by som musel použiť tie roztoče, bohužial v miestnom záhradkárstve ich nemali.
Ďakujem za rady :)
odo
Na SK objednávaj roztoče tu:
http://www.bioagens-sk.eu/

Mne postrek substrátu na larvy nezabral, chcelo by to asi durch preliať, čo je nemysliteľné

jasne, ak chceš zostať pri Libre, tak skús tie kokosové rohože miesto RW
pri projekte, čo ideš by som neriskoval a asi zainvestoval do tých roztočov, než by to malo ohroziť pest.
Ajtaktak
Foto
odo
Krásne zrovnané! SKús to odfotiť s mierkou.
Ajtaktak
Foto 2
Ajtaktak
Pani :) v pripade ak by som chcel ist drip v ebb and flow vani tak je nutne ist rohoze alebo staci rw kocky na spodok textiliu a prikrit to bielou foliou ? Alebo. Kocky a vysypat to keramzitom ? :)
Ajtaktak
Aj napriek spalenym listom a nizkemu ec 1.0 (nechcu zrat, akonahle dam viac uz ec vytoku stupa). Tak sa nafukuju celkom fajn :)
Ajtaktak
2
Ajtaktak
Prosim o nazor. Vyzeraju na 43. Den kvetu ok ? Kosa cca 60ty den.
Foto je nad tymto prispevkom :)
Dakujem.
crazyn
Vypadá to dobre, nestresuj :)
odo
Tiež si myslím, že můžeš byť spokojný!

:leaf:
Ajtaktak
Dakujem :) nemam zatial s cim porovnat tak jasne ze som zvedavy ci to je ok. Dnes mi dojdu tie paraziticke hlistice (fuj) na smutnice ale asi ich uz ani neaplikujem vyzera to tak ze po aplikovani lepiek sa pochytali a nejak pomizli..
Ajtaktak
Tak hlisty aplikujem aj tak.. som myslel ze to vydrzi aspon rok ze to je nejaky prasok co sa zarobi s vodou.. ale ako som zistil treba to aplikovat do troch dni od dorucenia :D. Tak ked uz som to kupil.. tak to nasadim :)
gantis
Nádherný paldy! +
kilopaprik
nejake foto tesne pred kosou?
Ajtaktak
vsetko bude :)
Neni moc casu, ale bude.. :)
sakumprdum
Nadhera chlape:)
Ajtaktak
Ďakujem:)

Pozeral som ich, za svetla.. Stále majú biele piestíky :) Ako spoznám zrelosť bez mikroskopu ? Je na ceste jeden z ALI, ale ten nestihne dojsť a už zostáva iba 11 dní do 60teho dňa.
Podľa Vás sa v posledných 10tich dňoch ešte trosku zvacsia alebo uz budu iba dozrievat ? Plánujem na 53tí deň preplach a už iba vodu. Akú máte skúsenosť
Ajtaktak
Prikladam nejake foto.
Ako celok sa mi zdaju velke ale ako jednotlivci male :D
Ale nie.. som spokojny. Na konci mi nechcu zrat :) zostava este 8 alebo 9 dni. Zajtra preplach a voda.
Foto s mierkou iba z krajnych palic. Lepsie nevydalo. :)

Budem rad za vase nazory a ohodnotenie. Dakujem :)
Ajtaktak
Dlasie foto. Viem vkladat iba po jednom.
Ajtaktak
3
Ajtaktak
4
Hanskrtek
Máš to moc pěkné, podle fotky číslo 3 vidím, že pestíky jsou bílé, takže počkej až bude cca polovina pestíku zlatých až hnědých a pak až dej kosu.
Maxeaux
citace:
Ako spoznám zrelosť bez mikroskopu ?

nijako. Podla farby blizen sa neda odhadnut zrelost. Ale ak nieje ina cesta, kazdy ma nejaky ten svoj "recept" - jeden nacrtol Hanskrtek, ja som to robieval tak, ze som pockal az vsetky blizny zhnednu a pridal som este 7-10 dni.
Ajtaktak
Dikes :)
Ale asi bude najrozumnejsie predaalen este trosku investovat a kupit ten mikroskop.
Hanskrtek
Přesně tak, jak píše Maxeaux. Mikroskop je nejlepší volba a sklidíš v ten srávný čas.
Ajtaktak
Vítam Vás :)

V nasledujúcich príspevkoch uvidíte niečo zo žatvy :), priebeh sušenia, a rozloženie vecí v boxe pri sušení.
Len dodám suším prvý krát, tak ak je niečo na chuja prosím vyjadrite svoj názor nech sa niečo nové naučím.
Momentálne mám veľký odťah v boxe zapnutý každú hodinu na 20 minút. Je to z dôvodu, že je u nás velmi daždivo a vonku je 70% + vlhkosť, v boxe mám momentálne 69% a nechcem nech mi to náhodou chytí pleseň. Taktiež z tohoto dôvodu tam mám 2 velké ofuky na cirkuláciu vzduchu a 1 malý (neviem či robím dobre, ale pre istotu som ich tam dal jak keby som to mal na konci pokaziť tým, že mi to zožerie pleseň).

Tak a teraz si už iba užívajte fotky a ohovárajte :D
Môj vytúžený cieľ je 1000G............ ale uspokojím sa aj s 800G :))

Prosím kľudne tipujte :) budem rád, ale ako výhru bohužial neviem poskytnúť nič, iba dobrý pocit z uhádnutia a pozitívnu karmu :)

Taktiež chcem podakovat miestnemu členovi a matkarovi ": Dr@m:", ktorý nielen že dodal prvotriedne Pheno (môj názor, odolné, blbuvzdorné, niekoľko krát prehnojené spálené a stále je to super :)), ale počas celého pestu mi pomáhal a radil :)

Taktiež dakujem mojej rodine, priatelom, ucitelkam co ma ucili v skole a zelam si svetovy mier ! Peace ! :D
Ajtaktak
Foto1
Ajtaktak
Foto2
Ajtaktak
Foto3
Na foto je jedna rozvetvena rastlinka. Raz zastipnuta.
Ajtaktak
Foto4
Ajtaktak
Foto 5
Ajtaktak
Foto6
Ajtaktak
Foto7
Ajtaktak
Foto8
Ajtaktak
Foto9
odo
Odťah je ok, ventilátor by som vybral. V týchto horúčavách to potom moc rýchlo schne. V prvých dňoch udržuj vlhkosť nižšiu a po čiastočnom preschnutí zase pridaj. Nechal si tam síce časť lístia - ale aj tak. Prípadne to najvačšie olistenie postupne odstraňuj. Myslím, že to máš zavesené trochu nahusto, prípadne to prehadzuj. Sleduj hlavne, aby sa to nezaparilo.
Tento záver je asi najpodstatnejší na ďalší efekt...
Urýchlene si preštuduj nejaké vlákna /aj mimo G/ ohľadom sušenia a záverečného curingu, čo je podľa môjho názoru na výslednú kvalitu, pôžitok, chuť a efekt dôležitý úkon.
Som zvedavý, čo napíšu ostatní.

Netipujem, ale prajem maximum a samozrejme kvalitu.
Posielam k+ aj za ten Svetový mier! :-)

Maxeaux
Jj, ako vravi odo, ostrihaj vsetky listy kt maju stonku.
kilopaprik
pekny granaty, 900+ kvalitky tam vidim
GrowPlace
Moc pekne! Tipuji 927g :)
gantis
Ty vole :O 1111 g nádherný parády ❤
Ruvi
tipuju 1164 jednotek
Kvakos
az na ten zacatek PARADNI GROW!!! udelal si mi radost,priste to bude jeste lepsi ;) at se dari :)
AladinXXX
muj tip je 911g
Ajtaktak
Dik :)
Skusal som to susenie s tym ze odtah iba 2x za den. Ale ked som to po 2 hodkach isiel skontrolovat vlhkost 75 % a uz sa zacinali rosit steny stanu. Takze odtah zostava. Dnes som dal polku listia prec zajtra pojde druha polka dole. Potim pridam este foto iba palice :).
Dakujem. Za pekne tipy. Vsetko nad 800 ma potesi :)
sakumprdum
Tak krásných 1010G:)
Ajtaktak
Asi si otvaram mesiarstvo s poriadnymi salamami !! :D
Ale ta manikura bola vrazda !!
borecshot
Je vidět , že se toho nebojíš ... a tak si tipnu 1200g
Ajtaktak
Borecshot.. dufam ze tipovacku vyhras ty :D
odo
Ajtaktak:
"Dik
Skusal som to susenie s tym ze odtah iba 2x za den. Ale ked som to po 2 hodkach isiel skontrolovat vlhkost 75 % a uz sa zacinali rosit steny stanu. Takze odtah zostava."

- kukol si si niečo ohľadom sušenia a curingu????
dávaj pozor, aby to zase nepreschlo!
Ajtaktak
Ano ano :).
Kukol. Ofuky su prec. Odtah ide na minimum kvoli velkej vlhkosti . Dnes ho mozno uz vypinam. Uvidim ked pozrem vlhkost.
Doteraz neklesla pod 60 %.
A nakupil som sklenene flase. Teplota je cca 24 stupnov. Ochvilku to pozatvaram do tych flias pri tejto teplote.
:Dr@m:
Dobrá prace, tipuji 1050 gé ale přeji víc
Ajtaktak
Sušenie pokračuje. :)
vlhkosť 58 - 60%.
Stonky sa ešte nelámu, ohýbajú sa. Ešte to chvílku vydrží zavesené :)
Vôňa super: A bude ešte lepšia :))
AkatronChronic
Luxusních 955 salámu
cihory
Pecka :-) 876 doufám že mám nejhorší odhad..
Ajtaktak
Dnes to išlo dole do fliaš zrieť :)
Usušilo sa to cca za 5 - 6 dní.
Je tomu tak bohužiaľ kvôli vysokej teplote.
V stane bola okolo 27 stupňov. Prišli neskutočné teplá.
Vlhkosť bola pozorne sledovaná, pri vlhkosti vzduchu 60% bol zapnutý odťah, ktorý v stane udržiaval už približne 2 dni totožnú vlhkosť a to 60%. +-2%
Z tohoto dôvodu bol odťah vypnutý aby som vyskúšal, čí palice/stonky ešte vypúšťajú do ovzdušia ďalšiu vlhkosť, či sa bude zvyšovať, alebo nie.
Opak bol pravdou, v stane bolo po osmich hodinách 55%.
Všetko ostrihané, dané do sklenených nádob, v jednej pre info aj vložený vlhkomer, nech nepresiahne 60%.
Momentálne je vo flašiach 57% vlhkosti. nezarosujú sa, palice sú tvrdé a na vonok suché, pekne obsypané kryštálikmi, lepkavé, VOŇAVÉ :)) !!!!

A teraz to čo ma prekvapilo najviac je gramáž ! Váha je aj so spodkami, ktoré ale taktiež majú svoju tvrdosť. Pre mňa je to plne použitelný materiál.
Bol som strašný skeptik nakoľko to je moje prvé dokončené kolo.

Váha ukazuje neuveriteľných 1264g ! :) Predčilo to všetky moje očakávania. možno ak budem otvárať fľaše ešte počas zrenia, niečo z váhy spadne, ale ja hodnotím výsledok ako VYNIKAJÚCI :)
Ďakujem všetkým za rady a podnety prípadne kritiku :) Čoskoro som tu zasa s druhým kolom (bude to boj s teplotami). Teším sa !!

A aby som nezabudol, darovaná karma patrí borecshotovi. Nakoniec to čo som si prial sa aj splnilo :)
Si mi to nejak vyplakal borecshot :D Dík..
Ajtaktak
Konecna foto
kilopaprik
na prvni pest krutej vysledek, typek minule taky s jidb na librach udelal nejak pres 1200 jak prd, čumim
gantis
Tak to je nádhera chlape! Ani se nedivim,že tam máš takovej randál,měl si to celý krásný. Palice jak svině a srovnaný v lati. GL do dalších kol.

Karel letí+
kilopaprik
pak dej smokereport jak to dopadlo s proplachem :D
borecshot
Není zač 😂
Bouřekk
Pěkný,posílám Káčko 😉
Ajtaktak
Caute borci :D
Tak uz to fici.. zmena je oproti minulemu kolu iba v hnojkach.
Namiesto jidb skusam AH. A nezastrihavam. Crtical ostava. O 2 tyzdne rozbieham eaglebilla.
Neskor budu fotky :)
odo
AHoj! Čo Ťa viedlo k tomu, že si zmenil už odskúšané JIDB za AH ??? Mohol si to vyšperkovať v ďalšom kole.

Samozrejme budem sledovať aj toto kolo, som zvedavý, že ako to pôjde pri zmenených hnojkách. Nezastrihnutie určite schvaľujem, už určite vieš prečo si sa takto rozhodol...
Ajtaktak
Sa mi zda ze tie JIDB su tuto na fore strasne vyhajpovane :D ci ako sa to pise :))
Chcem odskusat to co tu bolo skor. Po AHckach skusim zasa nieco ine..
Zatial sa im dari perfektne :) pozeral som pesty tu z fora co sli pod ahckami. Vsetko slapalo :) uvidime..
Po AH pride bud meteop alebo GH.
nezastrihnutie.. dufam vacsie palice a taktiez som pridal 6 kusov do stanu cize ich je 36 :)
luubaan
Jdi do metrop teď ho jedu a jiné kafe než jibd .
Ajtaktak
Beeeeng :D
Ph5.6
Ec 1.0
kilopaprik
moc pekne, kolinkujes vsechny centraly nebo jen nektere ?
Ajtaktak
Dikees. Kolienkujem vsetko. Budem zasa zarovnavat. Nepojdem na centralne :)
Chcel by som raz ist centraly ale nejaku extra dominant sativku.
Alebo sog v ebb and flow :))
odo
luuban: "Jdi do metrop teď ho jedu a jiné kafe než jibd "
skús popísať to "iné kafe" pls!
V čom je Metrop lepší? Lepšia chuť, stabilita, zloženie?
Podľa akých kritérii to takto hodnotíš??

Ajtaktak: Na akej ploche a pri akom svetle to teraz ideš???

Ebb and flow je super systém, ak zoženieš vhodnú vaňu. Potrebuješ ale riadny zásobník a more zásobného roztoku.
Nevýhodou je, že je takto problém pestiť různe modely naraz, ak majú různy čas dozrievania a problém s preplachom počas pestu, ak by si ho chcel realizovať. Záleží to ale od toho, že v akom substráte to chceš pestiť. Inak fakt doporučujem
Ajtaktak
To hodnotenie metropu by som bol aj ja za !!:)
Zatial moje pocity z AH.
menej stabilne ph. Ma tendenciu stupnut. Prvok mikro mi pride hustejsi a viac koncentrovany jak pri jidb. Ale to je iba nazor podla vzhladu hnojiva.
Vykazuju mi menej deficitov. Teda ziadne. Len taktiez treba povedat ze som venoval vacsiu pozornost pufrovaniu rohozi :)
Cize cele to je neobjektivne :D
Ebb and flow vanu mam teraz znacky dumma. A je hrozne nizka. Ebb and flow by som sa v nej bal ist ale na drip super :)
Idem svetlo to co minule mh a hps. Obzeral som sa po ledkach. Ale vnutorne presvedcenie ma zatial udrzalo pri klasike :)
Tak isto druhy stan s 36x eagle bill bude tiez 2x mh hps.
Plocha je 240.120.200 a bill bude 240.120.220.
Samotna vana na ktorej su rohoze je 200x100 :)

Ebb and flow mozno zvolim ked sa budem moct kazdy den chodit pozerat a kontrolovat roztok. Teraz potrebujem system ktory vydrzi aj 3 dni bez dozoru ak je potreba.
odo
Duma je plytká na ebb...
Pokiaľ nemáš problém s teplotou, tak riešiť nové svetlo nemá moc zmysel.
Ebb možeš fičať tiež pár dní bez dozoru, ale stabilitu roztoku máš v dripe lepšiu, lebo v zásobníku máš stále čestvý roztok, pokiaľ prepad nepúšťaš naspať do zásobníka.
Čo sa týka JIDB - ja som so stabilitou maximálne spokojný. Pokiaľ používaš na úpravu ich pH- , tak Ph drží perfektne. Ph stabilita je podľa mňa základným predpokľadom "dobrého" hydro hnojiva
Deficity v úvode by nemali byť žiadne, jedine ak z důvodu nevhodnej prípravy RW, ako si spomenul.
Ajtaktak
Jidb pojdem pri bilovi. Tak uvidime porovnanie :)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma