Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Marshydro 96w,4x royal gorila,60x60cm plocha,ciel 240g. - Klikni zde pro originální téma
Browser
Tak uz pred par dnami zacal novy pribeh.gorili harem ide krasne.po zasadeni semiacok vysli vsetky zo zem za 56h.rastlinky vyzeraju na sedmi den v super kondicke.substrat je samozrejme plagron light mix miesany s plagron seeding.od prvych zalievok plagron power roots.zajtra prvy krat alga groow.
Foto c.1 presadzanie v pondelok do 9 litrovych airpotov.
Foto c.2 5 den po presadeni 18/6.
Foto c.3 vid foto c.2
Foto c.4 vid foto c.2
Piestu zdar
eňo ňůňo
ahoj,kdyz tam budes mit pod timto svetlem ze 4 kytek 60g,tak budes rad,ale ne kazdy jede na kvantitu.
neco ti pod tim urco vyroste,pokud pujde vse hladce.
do tech air potu bych volil spis kokosovy substrat,mohlo by ti to nahnat vynos.
good luck
Browser
No el nuno keby si trosku listoval v threadoch tak by si vedel ze pod timy svetlami som teraz dal cez 130g s troch kociek.mam svoju metodu pestovania a urcite nebudem menit,ale dik postreh aj ked zly.dik
eňo ňůňo
tak to opravdu klobouk dolu!
miluju tyhle micro growy,stejne tak jsem odpurce megalomanskych projektu...
drzim palce a sleduju.
jaky typ toho hydra mas,reflektor nebo PRO atp..to by me.fakt zajimalo.
Pítr90
Ahoj, jestli uděláš pod 96w diskotékou 240g, tak vyhodím předřadník, spolknu výbojku a kabely si nacpu někam.. A pak poběžím koupit disko světlo 😁
Ne vážně, promiň, ale to snad popírá vše, co tu kdy kdo prezentoval pod tímto světlem ( kromě tebe )
Doufám, že se ozve někdo z LEDkařů a udělá v tom jasno
Jinak přeji hodně štěstí, snad se ti povede, co plánuješ
fikus37
Pitr90, jak již jsem psal je to kouzelník. To mám odjeto pod tou srackou x kol a viděl jsem dalších x pěstu co jde vyprodukovat. Jediný Browser dělá zázraky (nechci se tě nějak dotknout, ale to už je moc) raději tady nebudu nic psát, protože ještě budu největší blb já.
Ať si každý udělá úsudek sám a půjčí si tento panel, protože kupovat ho jsou vyhozené peníze.
eňo ňůňo
nevim,co je na mem postrehu spatneho.
ale to mas asi jedno.
v kokosu jsem mel,co se vynosu tyka,vzdy vetsi gramaz nez v hline.takze asi tak.
chtel jsem ti jen pomoct s maximalizaci.tot vse.tak se nezlob,kocoure.
Browser
Je pravda ze zatial mam za sebou 2 growy,cize som lama.ale prvy grow 1 kocka 60 gramov.druhy grow 3 slecny a 130g.no staci pozriet net nie tu kde su iba vybojkari.treba citat stranky ktore sa zaoberaju cisto iba led .sorry tie su ale po anglicky.no nic neveriaci.pri peste nejde iba o svetlo a jebat tam hnojky co nema ani hlavu ani patu.vobec ma netrapi co si myslite.ide my len o to aby som mal jaa moji najblizsii co fajcit a to sa da.no dufam ze bude viac aby ste mali o com kecat.je najlahsie zapnut hps.ta spravi vsetko sama.piestu zdar
eňo ňůňo
jaky mas presne to svetlo?neodpovedel jsi mi.pojdme se trochu posunout.
diky
samozrejme.know how je podstatna a dulezita vec.to ti nikdo nebere a ani nevezme.
peace.:rasta: :goldcup:
Browser
No tu je takto vyzera a je to mars hydro 240w realny prikon 96w.
eňo ňůňo
takze reflektor za 3ku.
pekny...
tvl,ac se mi to taky moc nezda,tak ja si to snad koupim jen kvuli vyzkumu,ale az ve chvili,kdy to bude za litr,protoze 3ku bych do toho nikdy nedal.
v prvni rade jde o to byt spokojeny a to ty zjevne jsi a ja ti to preju.
takze preju hlavne taky radost z pestovani,protoze o tom to cele tady je,alespon doufam
:whip:
jeste dotaz,jak daleko to udrzujes od.rostlin?
Browser
No a fikusi si frajer krasne pesti mas ale proste pod led ti to asi nejde.nie je chyba v svetle ani v tebe.myslim si ze ked ides sadit a pestit tak myslienky typu nic my pod tim aj tak nevyrastie nie su najlepsie.dalsia vec co ovplivni urodu je vpliv mesiaca a to nehovorim o hnojivach.tolko veci ale je pravda ze nahps staci on a off alebo casovac.dufam ze raz dame stretko na pivku a speku.cest
Browser
Ja som dal 110 eur.
eňo ňůňo
karma neni o zelenejch ctvereckach a kytky to poznaji nejlip.
nerekl bych,ze to fikovi nejde,spis naopak...
kazdopadne,pokud to neni fake,tak browsere,jsi frajer.
Browser
Zo zaciatku 35-45cm a cim si vacsie tak stale nizsie a nizsie.koncim niekde 15 az 20 cm
crazyben
citace:
Původní příspěvek od Browser
dalsia vec co ovplivni urodu je vpliv mesiaca

:rolleyes:


lunární kalendár lidi vymysleli hlavne aby nejak merili cas... tzn az probehne X uplnku bude cas sklizet. Mesic a jeho aktualni fazi meli zkratka misto dnesniho kalendare.

Zacina mi to pripominat martina co si hral s pyramidama a s 11w led "udelal" 100g.
murmur
Tak to ti držím palce, já jsem se na podobným prostoru s barevným LED světlem o příkonu asi 145W za tři roky dostal na 120g. Ale jak je uvedeno výš, není to jen o světle, tak jsem zvědavej. Ať to roste!
Pítr90
Co jsi chtěl říct tvrzením : "nahps staci on a off alebo casovac." ????
A jak je to u led panelu?
Hele věř čemu chceš, evidentně ledkám rozumíš 😉
crazyben
Tam si mackne navic kvetovej booster az pride cas :D (asi jako kdyz hodis vyssi wattaz na digitalnim balastu)
me zarazi uz ten styl komunikace, tady sou samy vybojkari... staci zapnout hps udela vsechno sama... ne nejsou a ne nestaci :)

sou tu i ledkari a dari se jim paradne. Ale sou ledky a ledky... je toho tady o tom dost, ale stejne se pokazdy najde nekdo, kdo se necha zblbnout a jde hlavou proti zdi. Nic proti...
LinChi
240 chlapec udělá jak nic.. ale mokrýho ! :D
Pítr90
citace:
Původní příspěvek od LinChi
240 chlapec udělá jak nic.. ale mokrýho ! :D


Se 100gramovou miskou možná 😁
eňo ňůňo
no tak kluci,nechte ho pri tom.at se ukaze.
Váchy 55
Však jo. Rádi uvidíme co ukáže. Jen zarazí asi každého, jak může byt nekdo tak naivní..co ho k tomu vede že má takové názory? Dit kazdy, kdo si neco pročte a uz o pěstování neco ví, tak nemůže být tak naivní. Samozřejmě je to můj názor a držím palce at z toho dostaneš co nejvíc ;-)
Browser
Tuto temu som zalozil ako dokumentaciu ako sa to ma robit.zatial som tu dal par fotiek.spravil som anketu aby kazdy mohol vyjadrit nazor.poprosim uz ziadne trapne posmesky.ja tiez nikoho neuraazam.ukoncim tento pest a mazem konto.toto kolo sem dam len aby som vam vytrel oci.zbohom
fikus37
Lidi jsou různí a teď uvažujte pokud nastane situace:
klučina chce vydělat nějaké to Euro a objedná levné panely s Číny(samo že když toho vezmeš hodně tak ti dají super cenu),někoho nachytá a ejhle teď zjistí,že šlápl vedle a ty světla stojí za vyliž řiť.
Tak si řekne "co teď?Tady mi leží 20 tis euro a nikdo to nechce,tak musím ukázat,že se všichni pletou a že ty světla jsou dobré"
A jsme u jádra problému.A to,že konopí je u nás nelegální, tudiž nikdo nebude vykřikovat ,že ty světla jsou opravdu špatné.
Udělám na největším Českým a Slovenským webu o pěstování konopí reklamu a to tím,že pojedu sodu 250W a jakmile budu fotit,tak tam prdnu "ten parádní panel s Číny"
Tento článek není myšlen na někoho konkretního ,ale pokud kluci co pod tímto světlem jeli(jsem jeden s nich a 4 kola jsem věřil že to musí být chyba ve mě,protože prodejce mi řekl,že to nahradí 600W HPS 2x300w mars hydro real 2x154W),tak vím na 99%,že takové palice pod tímto světlem mít nikdy nemůžeš.
Co s toho plyne ať si každý udělá obrázek.
L1st3r
To co tu pises Fikusy jsou nepodlozena fakta a z mého pohledu se zde již všichni vyjádřili ohledně Marsu a jim podobným svetlum. Je zbytecne zde stále a dokola Browsera napadat, pokud udělá 200+g, rad se mu zde omluvim, to jestli je pěst po celou dobu pod Marsem či ne nezjistime a já nemám důvod nevěřit, to už je na lidech jestli chtějí obdiv i za cenu podvodu.
Stejně tak bych mohl napadat tvůj poslední pěst a zrovna ty jsi ten, který díky svým předešlým komentářům bys mohl byt napadán za nepravdu.
Zdrzte se prosím kritických komentu a nechte Browsera pracovat a přesvědčit nás o tom, ze se mylime.
Browser
No fikus tak toto by ma nenapadlo.ja nikomu nic neponukam ani neodporucam.myslim si kazdy ma hlavu a je plnolety cize svojpravny kazdy nech pesti pod cim chce.podvodnik tak to je uz moc kamo.
fikus37
L1st3r, pokud umíš číst, tak jsem tam psal, že to nemyslím na nikoho konkrétního. Nic jsem nenapsal na Browser a ani nikoho konkrétního, tak co se ohanis o mém pěstu?
A kritických komentu se zdržovat nehodlám. Je tady pár podvodníků co si honí triko a píšou lež. Proti takovým vždy budu psát negativní komenty.
A proto mě tady někteří lháři nemají rádi, dávají mi negativní karmy a vyhrožují.
Ja je mám u zadku a budu dál pronásledovat lež!!!
To je vše a víc se k tomu vyjadřovat nebudu.
Browser, jed klidně dal, já už se tady ve tvém vlakne vyjadřovat nebudu.
eňo ňůňo
...no,hlavne bychom meli vest konstruktivni debatu a pomahat si.
jsme prece komunita a ne nepratele!
L1st3r
Fikus: jsem rad, ze jsi pochopil, ze o tvé teorie nikdo nestojí, přestaň si hrát na pana spravedlivyho a ukaz to sestikilo, ktery svet neviděl a kterým jsi dosvecoval ty svoje kytky :D .
Samozřejmě to myslím z prdele a omlouvam se za zasirani vlákna, tot můj poslední příspěvek mimo téma. GL
Mike_Wazowski
Fikus já už nevím, jestli si děláš srandu nebo jsi regulérní blázen a doufám, že to je sranda, jinak to je na odbornou pomoc.
Browser
No maly update.smola alebo stastie?pic. Jeblo my svetlo na kytky 2 s 4 fimol kurva otvlrim stan a svetlo na kytkach zdrhovacie pasky povolili.dva vrchy zlomene.od poslednej fotky preslo 5 dni.
Bouřekk
Tak to jsem na těch 240g zvědav,pod touto diskotékou 😉
LinChi
Hele mam doma panel mars hydro II 480 W vyrobce udava ze nahradi sodu 400w tak sem to dal do stanu 120x120 :D za panel sem dal tehda neuveritelnyvh 8500 a byl to nejvetsi ojeb co jsem kdy zazil protoze to ma cenu tak 2000-3000 ... je to šunt světlo pod kterym to roste .. no jelikoz se tady porad vedou debaty jestli to udela poradny paldy nebo ne tak vam to reknu rovnou panel ma udajne 480w no wattmeter rika ze si to pri zapnuti vsech cipu ze zdi vezme jen 208W ... tzn ze pod marshydro 480w udelam maximalne 200gramiku ... muzes bejt dobrej kolik chces ale pod diskosvetlem to proste neporoste nema to tu silu na prosviceni ... a muzes si pest prizpusobit jak chces stejne tam vic jak 100 g neudelas :) a i kdyz ti preji abys vsem vytrel zrak tak bohuzel tady se zazraky dit nebudou a budes rad ze si rad :) panel je dobrej tak do matkarny nebo na veg. Fazi bohuzel na kvet to chce trochu vetsi prdu nez tyhle epiled 5w cipy :) drzim palec kamo a sleduju doufam ze ten panel ti tam na to opravdu sviti :) ..

Btw je moc hezke ze se tady banda hada a hroti pest ... trosku me mrzi ze Nikdo neporadi me s kolem kdyz zadam o pomoc :( ale chapu vsichnni musi resit diskosvetla :(

Tentokrat se pridam na stranu fikuse .... jestli tam bude vic jak 100 ted nemyslim treba 105-130 tak na to tim panelem v kvetu nesvití protoze to je proste popirajici vsechny growing zakony ktere tady vsichni hroti resi studuji a posouvaji na hranici moznosti ...
Browser
Uz na fakt seriete(Tentokrat se pridam na stranu fikuse .... jestli tam bude vic jak 100 ted nemyslim treba 105-130 tak na to tim panelem v kvetu nesvití protoze to je proste popirajici vsechny growing zakony ktere tady vsichni hroti resi studuji a posouvaji na hranici moznosti ...)ja to vidim ze viete picu a nie pestit.sorry ale uz bolo dost tych sraciek.je my jedno co si myslite.
eňo ňůňo
nezbyva nez hledat i na zahranicnich forech...
hod sem potom alespon vysledek.dik.
Maxeaux
citace:
je my jedno co si myslite.


no vidis, pokracuj proste v peste, na konci hodis vysledok. tych co ta otravuju, mozes hodit na ignore list, alebo napis adminovi aby ti precistil vlakno. to ze niekto neveri niecomu je jeho problem. (dokonca sa najdu aj taki co veria ze zem je plocha :D )
eňo ňůňo
zeme je plocha a slunce sviti fialove.:shots:
Browser
18 den 18/6.dnes prepnute na 12/12.hm vobec to ,,nerastie".
Woody
zdravim ta priatelu .. startujem podobnu zalezitost tak som strasne zvedavy co z toho bude .. drzim palce a sledujem .. ked mozes urob prosim ta fotky na inom svetle .. dik
Browser
Tu su fotecky bez svetla vidno zacinajuci deficit vapnika .dnes grow plus pk.
Browser
No tu su slecny .no je tu vidiet nedostatok vapnika tak som dnes zalial aj s pkckom.18 den 18/6 zaroven posledny na raste.
LinChi
Jen tak dal mas to hezky :) sem zvedavej na tech 240 gramofounů :)
Filliir
Omlouvam se za zasirani.Vetsinou se k debatam led/hps nevyjadruji. Drzim ti palce at to dopadne co nejlepe, ikdyz i ja jsem k tvemu cili skepticky....
Spis by mne zajimal nazor zde se dohadujicich clenu

CO KDYBYCHOM TY PANELY DALI DO 100cm BOXU 4 NA SCROG???

Spotreba mensi nez hps, ikdyz o chlup. Pisete ze se pod tim da udelat 100+ , vynechme peníze bavme se pouze o účinnosti.... Zatim to vypada ze mu to podtim "roste" hezky...
eňo ňůňo
musim uznat,ze ti to pod tim roste pekne.
tak snad bude stejny i kvet.uz aby to bylo.jsem fakt napjatej.
LinChi
citace:
Původní příspěvek od Filliir
Omlouvam se za zasirani.Vetsinou se k debatam led/hps nevyjadruji. Drzim ti palce at to dopadne co nejlepe, ikdyz i ja jsem k tvemu cili skepticky....
Spis by mne zajimal nazor zde se dohadujicich clenu

CO KDYBYCHOM TY PANELY DALI DO 100cm BOXU 4 NA SCROG???

Spotreba mensi nez hps, ikdyz o chlup. Pisete ze se pod tim da udelat 100+ , vynechme peníze bavme se pouze o účinnosti.... Zatim to vypada ze mu to podtim "roste" hezky...


Pokud das 4 panely na scrog tak bys teoreticky mohl jit s vynosem skoro az k te hps-ce :)
Otazka je jestli to tady nekdo nekdy zkusil... ano roste to pod tim hezky taky mam ten panel v boxu marshydroII 480w (real rust 120w kvet 208w ze zdi ) uvazuju ze ho z prdele necham i na kvet abych si udelal vlastni obrazek jak to pod tim bude kvest :) uprimne se mi do toho ale nechce :D tak uvidime jak se rozhodnu :)
Browser
No mame za sebou 7.den 12/12 a tu su holky ktore ,,vraj nejdu pod disko" svetlom fotky pridavam pre tych ktorych to zaujima a neosocuju mna a moju robotu.krasne idu co fimlo svetlo tie su v predu.vzadu su holky bez fimu.
Woody
podla mna to ide super .. krasne herecky
kosticka
Cavte, mam taky dotaz, na ktory som na fore nenasiel odpoved.. Pojdem indorek v boxe 120x60x170. Svietit bude viparspectra "300w". Kupil som 2 ventilatory tt125 na odtah a pripadne aj akt. pritah. Mam moznost privadzat cerstvy vzduch z vonka. Medium bude hlina. Rast to bude na povale... Ako casto a v akych fazach rastu/kvitu treba pustat odtah? Casovace budu tiez samozrejme
Browser
Ja osobne som mal 18 dni na raste a vetilaciu pustam prepnutia na kvet vtedy sa to rozbehne a uz je tam zli vzduch a cely den pustam od 35dna kvetu
Browser
No mam tu nejaky problem a to vcera som zalial s1l vody s 5ml alga grow plus 0.8 pk vyjavovali deficit ca. Ph po namiesani bolo 6.3 tak som ho upravil octom na 6.0.s takym ph zalievam od zaciatku.substrat plagron light mix sriedeny s seeding.po 24h teda dnes som zmeral vytok a 7.4 ph. Spodok par listov poslo.ale inak nechapem lebo vyzeraju k svetu.moze sa to ph zvysit na 7.4 s 6.0 ???korienky prerastene a snehovo biele. Trichoderna komplet vsade.a som zvedavi ci aspon niekto zareaguje.za vsetky nazory vopred dakujem
Browser
Pokracovanie.
Woody
herecky maju krasnu zelenu .. a podla toho co som sa tu docital o upravovani ph tak je to celkom bezne ze sa po istom case upravene ph vrati na povodnu hodnotu .. ph vytoku by som meral hned a nie po 24 hodinach ..
lachim111
https://growdiaries.com/ celkom fajn stranka pre tych co nepoznaju
Browser
No mame tu 14 den 12/12.no ide kocky idu riadne.uz pekne kvitnu.par foteciek pre potesenie.
Browser
No dnes som sa holkam povenoval a pofotil detailne.vyzera to super podla vrcholcov a objemu je tu sanca na uspech mam par fotiek aj od spodku rastlin kde vidno ako svetlo dopada aj do korun slecien.
Browser
Dufam ze uz nebudu tak rast aj ked urcite este 20 az 25 cm narastu.podla dni este tyzden popojedu a dufam ze dost.svetlo zatial presvieti ale o tyzden budem musiet preriedit listy aby to presvietilo.pecka krasne to ide uz neh je maj.
Browser
Haluz vcera som sa hral a fotil trosku skypril a dnes o 5 cm vyssie niekde 7cm. Fu brutal no dufam ze uz dlho nebudu rast uz mozu max 20cm co by teoreticky mohlo byt kedze este 5 dni by mali slapat a potom stop.dufam.
BRooT
Mars jsem kupoval, nakonec do koše neletěl, ale letěl do matkárny, růst pod ním ujde, květ je o hovně, to světlo je zkrátka nekvalitní. Ale tak stím jsem ho kupoval, jen jsem to chtěl zkusit.

Každopádně přeju hodně zdaru
LinChi
na toto jsem vážně vážně zvědavý .. :D nevím proč :D
Browser
Ahojte tak zase sme sa niekde posunuly a mame 23.den 12/12
Uz to je to super rozbehnutu,co vam budem vraviet.vyzera to slubne.fotky vravia za vsetko.
eňo ňůňo
krasny zdravy kytky.maji potencial,jsem fakt zvedavy.
voda s upravenym ph se po case vraci opet na puvodni hodnoty,souvisi to s pufracni schopnosti vody.je-li prilis tvrda,kyselinou ji rozhodne nezmekcis,jen stahnes ph,ktere po case opet diky tvrdosti vody,kterou zpusobuje hydrogenuhlicitan vapenaty,stoupne na puvodni hodnoty.
to je vse,co o tom jako dlouholety akvarista vim.drzi palce,pesti...
Browser
No pekne uz koncim na tomto fore posledne fotky.nech si uzivaju ziarovkari,asi ich platia aby novacikovia kupovali drahe cipi od fryk a podobnych to je politika fikusa.pecka len kupujte predrazene sracky
crazyben
Ty Browsere, uz sem fakt nechtel psat ani tecku, ale zase mi to neda...

Pises tady o tom jak te ostatni zbytecne urazi atp. ale co delas ty? Ono to cely zacalo tim ze Ti nekolik lidi zpocatku jeste slusne napsalo svuj nazor na to svetlo... a co na to ty? Sam si zacal urazet a mit kecy typu... tak to pod ledkama neumite pestovat, hps staci vypnout zapnout... trapny narazky typu "ziarovkari" a jeste vymejslis konspirace o tom ze sou ty lidi zaplaceny.

Uprimne nerozumim ze te tu vubec nekdo obhajoval pred nejakyma urazkama, kdyz sam delas v podstate uplne to samy.
Mike_Wazowski
citace:
Původní příspěvek od Browser
No pekne uz koncim na tomto fore posledne fotky.nech si uzivaju ziarovkari,asi ich platia aby novacikovia kupovali drahe cipi od fryk a podobnych to je politika fikusa.pecka len kupujte predrazene sracky
No, oni jsou zrovna kámoši jak hrom, co vím já:-)))
Browser
Kamo tak ako som napisal to je do dnes som sa ovladal. Ty a tvoj najlepsi kamos fikus si robis smna a s mojej manzelky srandu a este ide ten chuj sku...ny vraviet ze ja klamem a pestim pod hps.tak sa budem branit a s mojho uhlu ste vy co tu prezentujere led cipy drahe ako svina cize robite reklamu.urcite je to s tym uplacanim tak.u teba som si myslel ze si normalny a beres fakty ale presvedcil si ma ze uplne rovnaky ako fikus
Uz nehulte bo vam to aj posledne zvysky rozumu odfajci.ups sorry uz je neskoro.
Kokura
citace:
Původní příspěvek od Browser
No pekne uz koncim na tomto fore posledne fotky.nech si uzivaju ziarovkari,asi ich platia aby novacikovia kupovali drahe cipi od fryk a podobnych to je politika fikusa.pecka len kupujte predrazene sracky


Klid. Pokračuj. Nenech si to otrávit. Nejsem znalec LED osvětlení, ale když je možné dát pod 600W elektromagnetickým předřadníkem 900 g, tak nevidím důvod, proč by nemohl mít úspěch pod LED.
Navíc přidaná hodnota je AIRPOT, což taky zvyšuje úrodu.
crazyben
citace:
Původní příspěvek od Mike_Wazowski
No, oni jsou zrovna kámoši jak hrom, co vím já:-)))


:D

citace:
Původní příspěvek od Browser
Kamo tak ako som napisal to je do dnes som sa ovladal. Ty a tvoj najlepsi kamos fikus si robis smna a s mojej manzelky srandu a este ide ten chuj sku...ny vraviet ze ja klamem a pestim pod hps.tak sa budem branit a s mojho uhlu ste vy co tu prezentujere led cipy drahe ako svina cize robite reklamu.urcite je to s tym uplacanim tak.u teba som si myslel ze si normalny a beres fakty ale presvedcil si ma ze uplne rovnaky ako fikus
Uz nehulte bo vam to aj posledne zvysky rozumu odfajci.ups sorry uz je neskoro.


ja si delam srandu z tvy manzelky?? Ty vole, jak si na to prosimte prisel? :D Leda ze bys byl zenatej s tim marshydrem, to pak jo.
A jak si prisel na to ze je muj nejlepsi kamos?? :D

Jasny... fikus dela reklamu ledideal, ja frynkovi a co ty? Ty marshydru reklamu nedelas? Urcite to bude tim uplacenim... a kolik daly cinani tobe za reklamu marshydru?? :D
ty si fakt konspiracni teoretik kamo :D Zdar
Browser
Pretoze sa vacsiinou stara ona lolo ja totizto musim makat a zivit rodinu.omg
crazyben
Ona tady ale nepise kraviny ;) To ty... tak to ted nevztahuj na svoji druhou polovicku.

Ted uz opravdu... Zdar
Browser
Jasny... fikus dela reklamu ledideal, ja frynkovi a co ty? Ty marshydru reklamu nedelas? Urcite to bude tim uplacenim... a kolik daly cinani tobe za reklamu marshydru??
ty si fakt konspiracni teoretik kamo


Vidis kazdemu ide pod niecim inym.mna hneva a uraza iba to ze niekto vravi ze nepestim pod mars a ze klamem.pretoze su to poctive pesti a moze so vraviet kto chce co chce ja a moje okolie ocenilo co dalo mars na jednotku.jednen sluk 4 hodky v pici krasna aroma a chut.a par chujov co nevedia pripustit inu pravdu okrem tej svojej.vobec neslo o prezent svetla.nikomu neradim aby si ho kupoval noc nepredavam.len si idem pre seba aby Ja som mal a vy ste mali moznost podelit sa o zazitky s zaciatkov pestovania a namiesto toho urazate mna a moju panicku.ktora by vam po vajcach nakladla keby vedela co tu pisete na nas.a moje utoky boliiba odpovedou za sustavne jebanie do mojej osoby.
Johnny Blaze
Vies Browser,tvoje spravanie ktomu priam nabada.Prejdi si naspat svoje reakcie a nemozes sa cudovat.
crazyben
tak jeste jednou no...

mna hneva a uraza iba to ze niekto vravi ze nepestim pod mars a ze klamem. pretoze su to poctive pesti a moze so vraviet kto chce co chce

tak te to urazi nebo si muze kazdej rikat co chce? :D Ty si dokazes protirecit v jedny vete :D to se jen tak nevidi.
Ale jo tomu rozumim, proc te takovy reci stvou, ale proc u toho mas sam narazky na "vybojkare" nebo frynka co ma podle tebe predrazeny ledky. To nechapu! Fikus je urcite vybojkar jak blazen :D a frynk na tebe vubec nijak nereagoval. krom toho to co ty pises o HPS jakoze to rozsvitis a vsechno se udela samo, to uz je vylozene pohadka... koho a o cem s tim chces presvedcit to nechapu.

Smir se s tim ze si jeden z tisice s nazorem ze marshydro za neco stoji a budes se tak s negativnima komentama setkavat casto. Tady i na zahranicnich forech, ktery tak rad zminujes.

A mimochodem ja ti nic takovyho ze lzes a podvadis nepsal ikdyz myslet si muzu cokoliv. Jen sem trochu ironicky narazel na ten tvuj nerealnej cil 2,5GpW, kdyz sem videl kvakosovo vlakno 2GpW attack tak ses mi totiz hned vybavil prave ty... tak se Ti omlouvam jestli Te to opravdu tak moc pali. :) chill
Browser
Veru budte si tu 10 ti lebo ostatnych vystvete.cus
Woody
sa to tu neda citat .. male deti .. no nic dufam ze to dokoncis .. ason pre tych par ktorych to naozaj zaujima .. diky
Pítr90
Jako parádně se bavím. Ty seš teda nasírací 😁 nic ve zlým. Něco jako měřené hodnoty u světel atd ti něco říkají?
Prozradím ti tajemství 😉 tak jak tobě mi to narostlo i pod 200w cfl.
Já sám jsem zvědavý na tvůj výsledek, já pod tím cfl neměl nic moc 😉
Hodně štěstí
Hlavně v klidu
Browser
No tak tu je posledny up pre toho curaka fikusa at ho jebne zmrda zahoneneho.hon si pero.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma