Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj,kdyz tam budes mit pod timto svetlem ze 4 kytek 60g,tak budes rad,ale ne kazdy jede na kvantitu.
neco ti pod tim urco vyroste,pokud pujde vse hladce.
do tech air potu bych volil spis kokosovy substrat,mohlo by ti to nahnat vynos.
good luck
tak to opravdu klobouk dolu!
miluju tyhle micro growy,stejne tak jsem odpurce megalomanskych projektu...
drzim palce a sleduju.
jaky typ toho hydra mas,reflektor nebo PRO atp..to by me.fakt zajimalo.
Ahoj, jestli uděláš pod 96w diskotékou 240g, tak vyhodím předřadník, spolknu výbojku a kabely si nacpu někam.. A pak poběžím koupit disko světlo 😁
Ne vážně, promiň, ale to snad popírá vše, co tu kdy kdo prezentoval pod tímto světlem ( kromě tebe )
Doufám, že se ozve někdo z LEDkařů a udělá v tom jasno
Jinak přeji hodně štěstí, snad se ti povede, co plánuješ
Pitr90, jak již jsem psal je to kouzelník. To mám odjeto pod tou srackou x kol a viděl jsem dalších x pěstu co jde vyprodukovat. Jediný Browser dělá zázraky (nechci se tě nějak dotknout, ale to už je moc) raději tady nebudu nic psát, protože ještě budu největší blb já.
Ať si každý udělá úsudek sám a půjčí si tento panel, protože kupovat ho jsou vyhozené peníze.
nevim,co je na mem postrehu spatneho.
ale to mas asi jedno.
v kokosu jsem mel,co se vynosu tyka,vzdy vetsi gramaz nez v hline.takze asi tak.
chtel jsem ti jen pomoct s maximalizaci.tot vse.tak se nezlob,kocoure.
jaky mas presne to svetlo?neodpovedel jsi mi.pojdme se trochu posunout.
diky
samozrejme.know how je podstatna a dulezita vec.to ti nikdo nebere a ani nevezme.
peace.
takze reflektor za 3ku.
pekny...
tvl,ac se mi to taky moc nezda,tak ja si to snad koupim jen kvuli vyzkumu,ale az ve chvili,kdy to bude za litr,protoze 3ku bych do toho nikdy nedal.
v prvni rade jde o to byt spokojeny a to ty zjevne jsi a ja ti to preju.
takze preju hlavne taky radost z pestovani,protoze o tom to cele tady je,alespon doufam
karma neni o zelenejch ctvereckach a kytky to poznaji nejlip.
nerekl bych,ze to fikovi nejde,spis naopak...
kazdopadne,pokud to neni fake,tak browsere,jsi frajer.
Původní příspěvek od Browser dalsia vec co ovplivni urodu je vpliv mesiaca
lunární kalendár lidi vymysleli hlavne aby nejak merili cas... tzn az probehne X uplnku bude cas sklizet. Mesic a jeho aktualni fazi meli zkratka misto dnesniho kalendare.
Zacina mi to pripominat martina co si hral s pyramidama a s 11w led "udelal" 100g.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik