Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Maximálně stealth pěstování v bytě - Klikni zde pro originální téma
tnalp
Zdravím místní členy. Jen tak jsem uvažoval nad tím, co by bylo z hlediska bezpečnosti nejlepší pokud by člověk uvažoval o boxu v bytě.
Podle mě, zvlášť pokud by se jelo hydro, by bylo nejbezpečnější mít box v přízemí/1. patře. Jednoduše proto, aby bylo jistý, že pod místností s boxem nikdo nebude bydlet a neuslyší vibrace, vodní pumpy, vzduch. čerpadla..
Odtah by byl odhlučněnej z obou stran, minimum záhybů, 40db by to podle mě nepřesáhlo ať už mluvíme o jakkoliv velkým boxu. Pokud by někdo chtěl bejt opravdu fajnšmekr, mohl by na strop dát takový ty černý odhlučňovací panely, ale to je podle mě overkill :D
Pak by bylo dobrý, aby ventilace jela v noci tak na 1/2 či dokonce 1/3 výkon, aby se minimalizoval i tak malej hluk když se budou potenciální práskači pokoušet usnout. Podle toho taky nastavit cyklus. Ale je potřeba dávat pozor, aby byl v boxu furt podtlak, to dá rozum.
Odtah by byl vedenej do další místnosti, žádný otevřený/děravý okna a já nevím co ještě :D

Co se týče sklizně, nejlepší by bylo to seknout, dát do pytlů (nebo do plastových boxů) a odvízt někam (ne moc daleko aby to nezačalo chytat plíseň) kde se to bude jen sušit. Spousta z nás ale nemá takovou možnost a vidím to jako největší riziko pěstírny v bytě. Zkrátka a dobře, sušit stovky nebo dokonce kila v bytě... nevím nevím :D
Pokud člověk nesellí, neruší tím sousedy, drží to v tajnosti a chodba nesmrdí jak skéro po 3 měsíčním curingu, tak se podle mě člověk nemá čeho bát.
DrGrinspoon
Tak v prvom rade nepredávať! Pestovanie pre osobnú spotrebu je vždy oveľa menšie riziko.
Jahodáč
Jak to jde s tim odtahem do vedlejší místnosti?Podle me se v té místnosti, nebude dat dýchat. Susit můžeš normálně v boxu pachac to pochyta.
Xtractor
prizemi je dobre hlavne proto, ze nikoho pod sebou nevytopis pri pripadne nehode pri (automaticke) zalivce. pri sviceni doma se da v zime vyuzit odpadni teplo z pestu k vytapeni obytnych mistnosti


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma