tnalp
Nový Člen
|
Maximálně stealth pěstování v bytě |
Příspěvek č. 1 |
Zdravím místní členy. Jen tak jsem uvažoval nad tím, co by bylo z hlediska bezpečnosti nejlepší pokud by člověk uvažoval o boxu v bytě.
Podle mě, zvlášť pokud by se jelo hydro, by bylo nejbezpečnější mít box v přízemí/1. patře. Jednoduše proto, aby bylo jistý, že pod místností s boxem nikdo nebude bydlet a neuslyší vibrace, vodní pumpy, vzduch. čerpadla..
Odtah by byl odhlučněnej z obou stran, minimum záhybů, 40db by to podle mě nepřesáhlo ať už mluvíme o jakkoliv velkým boxu. Pokud by někdo chtěl bejt opravdu fajnšmekr, mohl by na strop dát takový ty černý odhlučňovací panely, ale to je podle mě overkill
Pak by bylo dobrý, aby ventilace jela v noci tak na 1/2 či dokonce 1/3 výkon, aby se minimalizoval i tak malej hluk když se budou potenciální práskači pokoušet usnout. Podle toho taky nastavit cyklus. Ale je potřeba dávat pozor, aby byl v boxu furt podtlak, to dá rozum.
Odtah by byl vedenej do další místnosti, žádný otevřený/děravý okna a já nevím co ještě
Co se týče sklizně, nejlepší by bylo to seknout, dát do pytlů (nebo do plastových boxů) a odvízt někam (ne moc daleko aby to nezačalo chytat plíseň) kde se to bude jen sušit. Spousta z nás ale nemá takovou možnost a vidím to jako největší riziko pěstírny v bytě. Zkrátka a dobře, sušit stovky nebo dokonce kila v bytě... nevím nevím
Pokud člověk nesellí, neruší tím sousedy, drží to v tajnosti a chodba nesmrdí jak skéro po 3 měsíčním curingu, tak se podle mě člověk nemá čeho bát.
|