Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Hnojiva II. - Klikni zde pro originální téma
Seky
V další diskuzi o hnojivech pokračujte zde
Předchozí téma - http://grower.cz/forum/showthread.p...50&pagenumber=1

citace:
Původní příspěvek od BlueMammoth
Chci se zeptat mate nekdo zkušenosti s doplňkem od canny CalMag Agent ? http://www.canna-uk.com/about-calmag-agent

Jedu kokos hnoje komplet od Canny. Vodu mam ze studny ec 1,3 a to je hodne, po RO mam EC 0,1 canna udává ze jejich produkty jsou od ec 0,4-0,7 po namichani hnojiv a dodržení Ph dochází k deficitu...
Je lepsi obednat ten CalMag Agent od Canny nebo namichat vodu z RO a přidat studniční at je ec treba 0,4 a pak az hnoje.

Naka rada ?

Info z webu Canna

V odezvě na poptávku společnost CANNA vytvořila firmu CALMAG AGENT. Tento produkt můžete použít ke zvýšení EC měkké vody. Vytvrzuje vaši vodu, aby vaše rostlina mohla růst silná a zdravá

Výrobky společnosti CANNA jsou vyrobeny pro EC o 0,4 !!!!


Jaký je rozdíl mezi měkkou / tvrdou a / nebo špatnou vodou a co můžete s tím dělat?

Měkká voda má úroveň EC pod 0,4. Pomocí nástroje CANNA CALMAG AGENT můžete zvýšit úroveň EC na hodnotu 0,4.

Normální voda má úroveň od 0,4 do 0,7. Obsahuje vápník, hořčík a bikarbonát ke stabilizaci pH. Všechny produkty CANNA jsou navrženy tak, aby fungovaly nejlépe s tímto typem vody.

Tvrdá voda (EC> 0,8) obsahuje více vápníku a hořčíku, než je rostlina schopna zvládnout. Když rostíte rostliny, nejlepším způsobem, jak zacházet s touto vodou, je použít filtr s reverzní osmózou a pak namíchat tvrdou vodu s RO vodou, dokud nedosáhnete úrovně EC 0,4. Nebo jednodušeji můžete použít 100% RO vody a poté použít CANNA CALMAG AGENT pro zvýšení Vaší EC úrovně na 0,4.

Špatná voda (EC> 0.8) obsahuje převážně sodík a chlorid. Tyto dva prvky zabraňují příjmu živin a dokonce se mohou stát toxickými pro vaše rostliny. Pomocí filtru s reverzní osmózou můžete tyto dva prvky odstranit. Ale vytváření směsi RO vody a špatné vody nepřinese dostatek vápníku a hořčíku, pouze bikarbonát, aby stabilizoval pH. Vytvořte směs RO vody se špatnou vodou, dokud nedosáhnete hodnoty EC 0,2 a poté do této vody přidejte prostředek CANNA CALMAG, dokud nedosáhnete úrovně EC 0,4 nebo použijte 100% RO v kombinaci s CANNA CALMAG AGENT, dokud nedosáhnete Úroveň ES 0,4

:o :banned:



citace:
Původní příspěvek od odo
caf! Doporučil by som riediť studničnú vodu dažďovkou, alebo vodou z osmozy. Nebudeš potom potrebovať ten CalMag Agent



citace:
Původní příspěvek od pospa.m
Ja bych teda radeji koupil ten calmag agent, kdyz uz si investoval do te RO. Nevis co v te studnicni nebo destove vode vsechno je, s cistou RO a calmag agentem tam budes mit jen ty dobre ziviny.
BlueMammoth
Díky za rady. Přikláním se ke smichani demineralizovane vody a studniční na ec 0,4 a pak hnojky. V tehle situaci asi nejrychlejší řešení. Snad to bude Ok.
K!NG
Mate nekdo zkusenosti s vymenou hnojiv v prubehu pestu ? Jedu JIDB a premyslim na Cannou, ale nemam zkusenosti se zmenou znacky v prubehu. Dik
BRooT
Pokud vyměníš celý roztok tak by neměl být problém (za předpokladu, že jedeš hydro). Pokud jedeš hlínu, tak bych to asi nejdřív prolil zálivkou s enzymy a pak začal s novými hnojky.
HVR
Dobry den,
Nenasel jsem zde na foru nikde info jak dlouho se da operovat se zalivkou ve ktere jsou namichana ciste mineralni hnojiva.Projel jsem dost internet a nikde jsem to nenasel..nekdo pise 4 dny nekdo mesic...chapu,ze pH se bude urcite menit,ale ma to nejaky zasadni vliv na ziviny?
Jak dlouho takovou vodu mohu uskladnovat a pouzivat?
Diky za odpoved
crazyben
stojata moc dlouho nevydrzi... 4 dny by odpovidaly
v hydro systemu kde bude kolovat vydrzi i ten mesic, hlavne musi bejt v pohybu

PH ma zasadni vliv na vstrebavani zivin viz. http://grower.cz/home/potw.php?acti...&photoid=507103
HVR
citace:
Původní příspěvek od crazyben
stojata moc dlouho nevydrzi... 4 dny by odpovidaly
v hydro systemu kde bude kolovat vydrzi i ten mesic, hlavne musi bejt v pohybu

PH ma zasadni vliv na vstrebavani zivin viz. http://grower.cz/home/potw.php?act...&photoid=507103


Dekuji moc za Vasi odpoved a potvrzeni me myslenky...
Hezky den
Rudibench91
Ahoj někdo nějaké zkušenosti s Grotek hnojiva? Našel sem grotek kit starter za 2 990,- . Dík
PeterJozef
hnojenie je pre rastlinu dôležité .. rovnako aj správne hnojenie
GrowPlace
TO:Rudibench91
K tomuto hnojivu asi moc nezjistíš, mnoho lidí asi nepoužívá, soudím dle toho, že ani jeden dodavatel, které mám tuto značku nenabízí.
Rudibench91
TO:GrowPlace

Děkuji koukám že zatím jsi jediný kdo reaguje na me komentáře. Děkuji

A náhodou nějaká zkušenost s nějakým máš?
DrGrinspoon
Rudibench - na trhu je množstvo kvalitných hnojív a fungujú v podstate veľmi podobne ak ich správne používaš.

Lepšia otázky sú:
v akom médiu sa chystáš pestovať? Hlina ? Kokos? Hydroponický či aeroponický systém? Chceš ísť minerálne alebo bio hnojiva?
Rudibench91
DrGrinspoon: pojedu hlínu, zadny hydro nic. Přemýšlel jsem o Metrop. Davam prednost minerální hnojivo
GrowPlace
Tak zkusenost je takova, ze na outdoor se nejvic prodava Plagron rada Alga a pak Biobizz.
Na indoor Canna a Metrop a JIBD.
Pokud mas zajem, tak mi posli treba email, kontakty najdes v mem vlakne ve Speciality. Posli o co bys mel zajem a ja ti udelam cenu.
DrGrinspoon
Osobne sa mi páčil chuťovo Biobizz ale popravde už som ho nešiel dlho. Mal som minerálne hnojiva GreenHouse PowderFeeding - na rast jedno, na kvet druhé + možnosť dokúpiť booster čo ti je do hliny škoda. Metrop som nešiel - ale podľa výsledkov šľape skvele, len je v silnej koncentrácii,tzn. pre menej skúseného užívateľa prípadne ak nemáš ec meter by som asi nedoporučil. Samú chválu počúvam na hnojiva Canna, no tiež som ich osobne nikdy nešiel. Neznášam miešanie z veľa flašiek, preto mi vyhovuje práve PowderFeeding- testujem teraz ich Bio líniu, kde mi bolo povedané, že nie je potrebná kontrola PH- tak ako u väčšiny biohnojiv no a tak, že to odskúšam, popravde sa mi toto hnojivo až tak nevidí a keďže mám dosť tvrdú vodu - PH8 tak si myslím že tá úprava tam je nutná resp určite pomôže. Zo začiatku som na úpravu úplne kašlal a vyzerá že sa to prejaví na nižšom výnose. V každom prípade v dnešnej dobe sa dajú dosiahnuť skvelé výsledky s väčšinou hnojív ktoré sú u nás dostupné na trhu, je ale dôležité ku každému hnojivu pristupovať inak a naučiť sa ho správne používať.

Čoho sa snažím držať - hnojivá používam výhradne z jednej produktovej línie a nemiešam rôzne značky ( teda až na látky podporujúce flushing).
Inak u minerálnych hnojív pri pestovaní v pôde sa mi osvedčilo každú 2. zálievku dávať bez hnojív - samozrejme že je potrebné sledovať rastliny či nemajú deficity ale v konečnom dôsledku “nutrition- lock out”= stav kedy rastlina prestane prijímať akékoľvek živiny a ku ktorému dochádza pri usadení solí z minerálnych hnojív pri ich častom používaní je horší ako mierne podhnojené rastliny.

Prajem hodne zdaru.
GrowPlace
Pokud jde o Cannu, tak tam nemichas nic dohromady, teda u hliny, ostatni media se michaji u vsech znacek. Popravde Canna ma tech produktu malo. Rust, kvet, korenak,enzymy, pk a booster. Takze oproti 2 ci 3 slozkovym hnojivum je jednoducha.
L1st3r
Toto je pouze můj názor a někdo s nim nebude úplně souhlasit, ale osobně pokud pojedu půdní mix, je vhodné využít ideální prostředí pro organická hnojiva, která podpoří půdní život a dodají me ten nejkvalitnější materiál i za cenu nižšího výnosu. Kokos je někde na puli cesty, kde je možné využít jak bio tak i minerální hnojiva, osobně bych šel ale do minerálů či biomineralu ( JidB). Co se hydra týče, nesnažil bych se o nějaké experimenty a volil bych mineral, u ktereho nehrozí při dodržení správných podmínek kažení roztoku ( provzdušnění a teplota) po dlouhou dobu. Co se hnojiv týče, tak co procitam různá vlákna tak mezi top v oranice jsou hnojiva canna, já používám biobizz a spokojenost, biomineral se me osvědčily JidB i když jsem se vždy potýkal s deficitama Ca, ale na výsledek to nemělo nijak vaznej vliv a co se týče mineralu tak hodně vychvalovany jsou od Metropu ( vyšší cena, ale vyšší koncentrace).
GrowPlace
Chce to proste vyzkouset, co vyhovuje jednomu, tak nemusi vyhovovat druhemu.
SergejKalach
Fertileader Vital-954, tekuté hnojivo pro dobu růstu, používá se pro rozprašování roztoku na listy, má se dát na kytku 3% (7.5ml) na celou dobu růstu.
N-9% P-5% K-4% B-0,05% Cu-0.02% Fe- 0,02% Mn-0,1% Mo-0,01% Zn-0,05%
Dostal jsem tohle hnojivo jako dárek od známého. Řekl, že to je neprodejný vzorek v tomhle množství (250ml). Prodává se normáně v nejmenším dostupném množství 10L.
Chci se zeptat, zda mi někdo řekne, jestli je tohle hnojivo vhodné či ne. Pokud by měl někdo nějaké zkušenosti, tak sem s tím!

Dále se chci zeptat, zda má někdo zkušenosti s fóliovníkem. Typy, triky, rady -> NAPIŠ, budu jen rád
Maxeaux
Maly bio - eko tip pre kukuricozrutov: vodu po uvareni kukurice nevylievajte, je v nej kopec dobrot pre vase kytky :bandit:
(samozrejme voda nesmie byt osolena, sol sypte az na samotnu kukuricu po uvareni)
Samozrejme vyssie pisane plati aj pre ryzu a brambory, akurat tie asi nikto nevari bez soli.
SAIT47
Nový Člen
Karma uživatele SAIT47 - 0% Pěstitelská
Registrován: Nov 2017
Příspěvků: 3

[Ignorovat tohoto uživatele]

Příspěvek č. 31
Cabas kdyby mel nekdo zajem o hnojky- top max 10l 2500,bio bloom 10l 1000, canna terra vega 10l 600, canna 13/14 10l 1200 2x, vita max plus 4l 800 3ks 607056426 vice info po tel Most
skoroduchodce
zdravim, dojizdim zakladni radu AH grow,bloom,micro v substratu. nejsem uplne spokojen s chuti, tak jsem se rozhodl zkusit GH flora grow, bloom,micro. mam pridat event. ripen ( i kdyz je to PK jako bloom)? doporucili byste me z rady GH jeste neco? co se tyka pouziti vselijakych boosteru apod. jsem totiz pomerne skepticky. mam za to , ze nejdulezitejsi je genetika a pak kytky v kvetu moc netrapit( neprehnojit, netrapit suchem,spatnym Ph a pod). dik za odpovedi.
fikus37
V podstatě sis odpověděl sám. Pokud pojedeš Flora sérii, tak já dávám ještě ke konci Ripen. Pokud budeš mít deficit nějaké složky, tak stačí přidat o něco víc jedné se složky. Ripen se mi osvědčil. Vše dozrává najednou.
skoroduchodce
dik za odpoved.
SMOLA33
Aké máte skúsenosti s bioBizz - topMax , bioBloom , fishMix?
Maxeaux
citace:
Původní příspěvek od SMOLA33
Aké máte skúsenosti s bioBizz - topMax , bioBloom , fishMix?

http://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=1

Inak za tu cenu ok, a mas to "bio"
SMOLA33
citace:
Původní příspěvek od Maxeaux

http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1

Inak za tu cenu ok, a mas to "bio"



Maxo,, diky za takú friškú odpoved :)
Denny19
Ahoj, nemá někdo zkušenosti s kombinací plagronu terra bloom, plagron pk13-14 a k tomu přidávat od biobizzu topmax? díky :)
Ajtaktak
Ahojte. Prosím General Hydroponics Flora Nova series GROW+Bloom+Ripen (preplach florakleen, občas enzymi od plagronu). Pridali by ste ešte niečo či si uplne vystacia ? napr. PK 13-14 ? Booster nejaky ? :) Dík !
Leží mi doma ešte niekdajší phitamin terajší Vita Race tak to na to občas šplechnem :).
Ajtaktak
Skusenost flora nova Grow - asi zatial najmenej stabilne hnojivo co som skusil. V priebehu dna mi skoci ph o 1.00. Mozem miesat kolko chcem pri zarabani roztoku aj tak na druhy den zvysene ph.
Nespokojnost
GrowPlace
Ahoj. Zajimalo by me, jestli nekdo pouziva hnojiva Guanokalong v indooru. V podstate se da odjet kolo se 3 flaskami. Na out mam zpetnou vazbu, ale vetsinou se tady jede Biobizz a nebo BioCanna. Diky.
GrowPlace
citace:
Původní příspěvek od GrowPlace
Ahoj. Zajimalo by me, jestli nekdo pouziva hnojiva Guanokalong v indooru. V podstate se da odjet kolo se 3 flaskami. Na out mam zpetnou vazbu, ale vetsinou se tady jede Biobizz a nebo BioCanna. Diky.

Nikdo nic? Opravdu nikdo nepouziva?
Yaakub
Zdravíčko,
chtěl bych se zeptat, zda tyto hnojiva a substrát budou fungovat v společném soužití. Aby například při společném smícháni nevznikla nějaká špatná chem. reakce, která by kytkám (nebo trichodermě nebo kokosu) spíše uškodila než pomohla. Bude to Out, v kyblech.

Nejdříve substrát (poměr 2:1 + perlit od oka)
BioBizz - LightMix
U-Gro kokos s trichodermou

Hnojiva :
BioBizz - RootJuice
BioBizz - Acti-Vera
BioBizz - BioHeaven
BioBizz - FishMix
BioBizz - BioBloom
BioBizz - TopMax
General Hydroponics - Ripen
General Hydroponics - FloraKleen

Možná bych použil i PK 13-14 (Plagron), ale to mi přijde už zbytečný.

FloraKleen, tím budu čistit substrát tak jednou měsíčně a před proplachem vodou na konci sezóny. Enzymy jsou v TopMaxu (ten by teoreticky trochu pročistil sub., ale zase ho i zase*e né? Navíc není primárně určen k těmto účelům), proto jsem zvolil navíc ten FloraKleen. Jo a zalívat budu dešťovkou, bohužel jsem nikde nenašel, jestli obsahuje nějaké enzymy, který vyžerou zbytky, co kytka nespořádala, pokud ano, mohl bych FloraKleen vynechat a čistit pouze dešťovkou.
Ripen jsem zvolil z hlavního důvodu, k tomu, aby vše stihlo včas dozrát ( !není možnost zatemnění! ). Akorát se bojím, že poškodí tu trichodermu a bude to mít špatné následky.
Shrnutí: Zajímá mě, jestli tohle vše může fungovat v jedné harmonii.
PS: Ano nejspíš budu míchat bio s chemkama, moralistické řeči si nechte, ale z rad a tipů se rád něco přiučím :-)

[modedit]presouvam do hnojiv-tam kam to patri!MOD
crazyben
jestli to bude na zahrade tak ok, jestli budes mit nekde policko tak na fishmix zapomen a kup biogrow... ten smrad akorat prilaka zver (jinak ale slape).

BTW. ja bych se vysral na nejakej ripen, florakleen i PKcko... dokonce i activera a bioheaven mi prijde zbytecnej. Vubec to neni nutny. Min je nekdy vic, tot muj nazor.
Maxeaux
citace:
ja bych se vysral na nejakej ripen, florakleen i PKcko... dokonce i activera a bioheaven mi prijde zbytecnej. Vubec to neni nutny. Min je nekdy vic, tot muj nazor.


suhlas.
Johnny Blaze
Fishmix/grow a bloom,nic ine nepotrebujes.
Yaakub
O fishmixu vím, že láká zvěř. Myslíte, že to bude lákat i psy? Chci to dávat i na balkónovku, jenže na balkón má přistup i pes, aby mi to “nezoral” :D ... Ok tak teda koupím jen ten základní 3pack + kořeňák (chci zkusit udělat řízky ze záštipků, tak ten snad využiju i u řízků)... reapen bych stejně zatím nekupoval, počkal bych si a když by rostlinky nestíhaly dozrát, dokoupil bych ho, jen si myslím, že by bylo potom vhodný to pročistit i tím florakleenem, vodou bych to nejspíš tak dobře nevyčistil ne? ... jinak díky za odpovědi
Smoke37
Zdravím prosím o radu mám hnojivo od plagronu Coco ab a chci vědět zda se může hnojit i jiné substráty, například 30%kokos a 70%kompost, dalo by se hnojit takový substrát? Nebo je určený pouze na kokos? Děkuji za rady
Archi
jít by to mělo, avšak je to minerál a zabije Ti to mikroflóru v tom kompostu, ale na dojetí to můžeš udělat

Myšleno dojetí hnojky.
Smoke37
Já mám právě celou hnojku a 50l kokosu ale zjistil jsem že na skleník se tohle nehodí tak chci vymyslet kompromis jak využít i ty hnojky :)
3t3rn!t
vubec bych se toho nebal, muzes s tim hnojit cokoliv primarne je to urceny pro kokos kde to ma svoje nejoptimalnejsi vyuziti

namichej kokos perlit kompost a mas to
BRooT
citace:
Původní příspěvek od Archi
jít by to mělo, avšak je to minerál a zabije Ti to mikroflóru v tom kompostu, ale na dojetí to můžeš udělat

Myšleno dojetí hnojky.


Od kdy minerál zabíjí mikroflóru ?
Luise
Ve vetsim mnozstvi by mozna mohl mineral zabit vodni organismy.. Ale bezne se pouziva do hliny...Potom tu hlinu ale nepouzivas jako hlinu,ale jako mrtvej substrat, protoze ty organismy v ni mineralem nepodporis a vlastne je nepotrebujes. Kazdopadne muzes, obracene organiku do cistyho kokosu je vetsi hloupost 😁

Edit: to byla odpoved k mineralum a hline... Jestli je Plagron coco mineral si nejsem jistej, si nekde zjisti.
HVR
Zdar vsichni,
nenasel jsem vhodne vlakno,tak postuji sem.Mate nekdo zkusenost s uskladnovanim kompost tea?Mam zalozenou vetsi produkci zizaliho kompostu k organickemu pestu a mam celkem dost kompost tea.
Mate nekdo prakticke zkusenosti jak ho dobre uchovat, at se nezacne kazit atd.?Nez zacnu prochazet zahranicni fora a googlit, tak se ptam zde ;-)
Dikes za konstruktivni reakce a podnety.
BRooT
citace:
Původní příspěvek od Luise
Ve vetsim mnozstvi by mozna mohl mineral zabit vodni organismy.. Ale bezne se pouziva do hliny...Potom tu hlinu ale nepouzivas jako hlinu,ale jako mrtvej substrat, protoze ty organismy v ni mineralem nepodporis a vlastne je nepotrebujes. Kazdopadne muzes, obracene organiku do cistyho kokosu je vetsi hloupost 😁

Edit: to byla odpoved k mineralum a hline... Jestli je Plagron coco mineral si nejsem jistej, si nekde zjisti.


Plagron Coco je minerální hnojivo

Že používáš hlínu jako mrtvej substrát když jedeš minerální hnojiva je blbost obrovského kalibru. GHE mají třeba subculturu , kterou můžeš kombinovat s minerálem... Trichoderma, plíseň, která je v substrátu i když jedeš minerální hnojiva .. BioBizz -- organické hnojiva s minerálem (Top-Max) ...

Kombinace organických a minerálních hnojiv je naprosto běžná a přírozená. Něco jiného je pak rovnováha
Luise
Ahoj BRooTe. To jo, ja to myslel tak ze kdyz sahnu po hline, tak i po organice, jinak vemu kokos. Urcite to fachci i s mineralem, ten se prosadi ve vsem, je to cista forma zivin, bez nejakych promen, ale takle mam zazitou hlinu.. A kdyz ctu jak nekdy na zaver sahne po mineranim PKcku a hned si vyslechne proc jede organiku kdyz to na zaver posere mineralem, tak to vnimam stejne :D To jestli zabije nejaky organismy nevim, ale asi ani neprospeje.
Tak snad ted jsem to dovysvetlil jak jsem to myslel :)
Alpinestars
smazat
jundr9
Ahoj, sháním nějaký hodně low cost hnojivo na květ, našel jsem OBM ale to se, vypadá to, už nevyrábí a nejde koupit. Je něco podobnýho?
Díky
M@gic
citace:
Původní příspěvek od jundr9
Ahoj, sháním nějaký hodně low cost hnojivo na květ, našel jsem OBM ale to se, vypadá to, už nevyrábí a nejde koupit. Je něco podobnýho?
Díky

Najdi si tu na G hnojení slepičincema. Je to prakticky zadarmo a fakt to funguje. Dá se i koupit asi za stovku.
StanoZajeci
No, ale s těma slepičincema to chce trochu nastudovat , když to pak zkvasí, tak je to dobrej dryák a chce to dávkovat opatrně, jinak to člověk spálí jedna dvě ... zlatý pravidlo- méně je někdy více
StanoZajeci
Jinak, v outdooru se mi nejvíc osvědčilo vykopat co největší díru, narvat jí plnou kompostem/ hnojem od koní, krav atd. a vsadit tam kytku. Celou sezónu jsem to jen párkrát prolil vodou, když bylo přes léto fakt sucho a vedro, jinak jsem to jen 2x zastřihl a ponechal osudu a vzniklo z toho 3,5m monstrum . Tenkrát jsem to nevážil, semínka noname, byl jsem rád za každý semeno, který jsem schrastil, takže díky genetice to nebyl bůhvíjakej matroš, ale hulili jsme to s partou ještě rok po kose a to jsem to ještě rozdával po igelitkách z tesca, kolik toho bylo
Daffy
citace:
Původní příspěvek od StanoZajeci
Jinak, v outdooru se mi nejvíc osvědčilo vykopat co největší díru, narvat jí plnou kompostem/ hnojem od koní, krav atd. a vsadit tam kytku. Celou sezónu jsem to jen párkrát prolil vodou, když bylo přes léto fakt sucho a vedro, jinak jsem to jen 2x zastřihl a ponechal osudu a vzniklo z toho 3,5m monstrum
maximální souhlas .. jáma plná hoven funguje nejlíp
matanuska
Pokud nekdo hleda nejake neznackove mineralni hnojivo pro kvet : Hortilon plod a květ. Stejné mají i v Mountfieldu - KRYSTALICKÉ HNOJIVO PLOD A KVĚT. NPK 8-16-24 + hořčík, mikro živiny v chelátech
A malý tip, který se týká všech minerálních hnojiv s podobnou koncentrací (včetně Kristalonu) - opravdu nedávejte víc než 1g/l, spíš je vhodnější 0.6g/l. Cokoli navíc jen ničí půdu a prostředí obecně


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma