Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Prostřeno! - prehuleni soutěžící - Klikni zde pro originální téma
kwb
Včerejší díl :D zrovna jsem to přepnul a zenska na zemi ze ji je blbe ze asi omdli, v duchu jsem si říkal, ze jim dal typek do jidla travu... Bum ho, taky ze jo :D 3 lidi vezly do špitálu :D :D

Videli jste někdo? :D
sM0g
Nene 😁 tak to se musim mrknout po praci😁😁
crazyben
někdo chtěl trumfnout kazmu? :D
kwb
Tak typek to jakoze nepriznal ze jo :D ze to ma z cest nejaky koreni rikal :D

Kazma byl uz strop :D
crazyn
http://prima.iprima.cz/prostreno/pavel-klega , :D dobrej zabiják :D
redfoxx
Je to kámoš Kazmy, náhoda? :)
fikus37
Viděl jsem to a musím říct, že mazec. Kořen neměl doma ani televizi. Hlavně, že je napojil
redfoxx
Nedávno jsem byl na jeho přednášce. Cestuje Lowcost po světě, byl všude a skoro zdarma. To vystoupení v prostřenu bere beztak jako reklamu na něj.
carlos
Slusny .. tahle je zfetovat a vyhnout se odpovednosti :D

kazdopadne reklama pro vsechny..

"jak mluvim s lidma, postupne se mi ztracej" :D
redfoxx
Jak to myslíš vyhnout se odpovědnosti? Dneska jsem nesledoval, tak nevím, jak to dopadlo. Nelze to klasifikovat jako otravu, případně to jinak řešit?
borecshot
Policie to vyšetří a nakonec zjistí že za to můžou "Fénixovy slzy " 😂
carlos
citace:
Původní příspěvek od redfoxx
Jak to myslíš vyhnout se odpovědnosti?
Myslim to tak, ze do jidla se asi aktivni THC dostat bez neciho zavineni nemuze.

Takze svadet to na koreni je bud vymluva anebo jeden velkej podfuk od tv prima jak prilakat divaky.
SILENTJOE
vtom koření to bylo těžko.spíš vtom ghí(přepuětěné máslo),jednou jsem ho děelal podle knihy vaříme s konopím.
shrooman
pokud jsem na to koukal spravne, tak to ghii bylo hnedo-zeleny a nastlal tam toho docela solidne :D a pokud se nepletu,tak prepustene maslo zpravidla miva barvu rekneme do zlute, zlate barvy,coz je "mirne" vzdalena barva te, kterou melo to jeho :)

redfoxx: no hned nekolik paragrafu prichazi v uvahu, nicmene by asi musel nekdo podat trestni oznameni. zatim jsem nevidel ty dalsi dily, tak tezko rici,jak (a jestli) to dal resili primo ti soutezici ci prima
sM0g
Barva je jenom o tom jaky mas vzor a podle toho jestli z palic nebo listi nebo oboje a koncentrace a jak moc najemno to vycedis. Maslo delam kazdou sklizen jak z listi tak pak i z palic a z kazdeho vzoru je jine. Ve stejnem pomeru
shrooman
sm0g: jasne,to chapu, ale pokud to delas prepustene maslo jenom z masla, tak zelenohnedy proste byt nemuze... :)
sM0g
No je pravdou ze do hneda jsem ho nikdy nemel 😁 ale hafo zelene jsem mel asi z cheese. Bylo to jak tenhle tmavej ramecek z groweru. Jeste sem se nestihl na ten dil podivat...
crazyben
ja mel... kilo masla, pul kila listi a spodku :D zbylo cca 200-300g, stacily dve cajovy zicky a hucelo to jako blazen. Jestli jim cpal neco podobnyho tak se nedivim. To nezkusenyho do nemocnice privest muze...
SILENTJOE
já ho dělal čistě z palic a mělo zelenou barvu.
Dain
shrooman: mas naprostou pravdu az na jedinou vec: moc ho tam fakt nedal, to by totiz bylo jinaci toco, to by tam takhle relativne vklidu nesedeli... pouze ta tmavsi dama byla citlivejsi
shrooman
Dain: bylo to mysleno v pomeru na uzivatele,ktery ho uzije poprve :) taky zalezi ,jak hodne bylo koncentrovane a z ceho bylo, jak uz psali ostatni vyse... hostitel byl relativne v klidu,z cehoz usuzuju, ze pouzil pro sebe "beznou" davku :) jeste pripocteme-li k tomu, ze kazdy do sebe nafutroval mraky toho etiopskyho chilli (to davali snad vsichni do vseho) a to jim trosku zrychlilo tep, vysledku se nedivim :) prvni co me pri pohledu na jejich reakce napadlo, ze jsem si vzpomnel na mlada leta, kdyz jsme pili litry mlika..obcas takhle taky nekdo dopadl (spis odpadl) :)
redfoxx
Hmm celkem mě překvapuje, že to hned utichlo, nepřijde vám?
carlos
citace:
Původní příspěvek od redfoxx
Hmm celkem mě překvapuje, že to hned utichlo, nepřijde vám?
Možná to zařadí do příštího dílu soudkyně Barbary :D
Dain
redfoxx, carlos: neutichlo :D https://revue.idnes.cz/prostreno-ot...718_lidicky_zar

shrooman: no urco, ale predevsim to vazne pusobi jinak,nez kdyz se to zahuli, a tolerance vypestovana kourenim ti ten stav nijak neulehci...ze to nebylo nic moc soudim predevsim podle jejich cisteho nezabarveneho belma v ocich, to ja kdyz varil, tak sem mel vzdy neskutecny krvaky....ono ale tezko soudit co nastalo az se prestalo natacet zejo, kazdopadne pan pavel je debil

https://www.youtube.com/watch?v=9Objr3Avsjc
crazyben
Blby je ze kvuli takovejm idiotum pak vypada spatne trava i my groweri a hulici.
fikus37
To je dilina. V Karviné jsou sami jezdci co si neuvědomují dopat na celou společnost. Kor teď kdy je velká šance zlegalizovat konopi.
blazini
Suhlasim ze to hadze zle svetlo na cely konopny svet ako taky a ze davat niekomu akekolvek psychoaktivne latky bez jeho vedomia je chrapunstvo najhrubsieho zrna.
Pítr90
Jsem jedinej, komu nepřijde "otrava" konopným máslem a nedávné poplašné zprávy o slzách jako náhoda???
redfoxx
https://www.legalizace.cz/pavel-pro...tuji-toho-rika/

Borec z toho začíná mít celke vítr.. :D

Edit: Více méně čerpají z vdea co to už bylo. Furt v tom nevidím nic jiného než pokus o proslavení se.
Váchy 55
Je to lobby jak vyšitý. Společnosti se blbnou palice jen aby jel byznis a ty sulinci nahoře si mastili kapsu. Stejně je na tom plno jinych věcí a ani si to neuvědomujeme. Jak ta diskuze s Jilkovou o legalizaci. Neskutecna fraška, do který schválně dosadili trouby, který jen znovu a znovu šíří lži a dělají z lidi pitomce. Hrozný kam se ten svět dostal.
Betto Sulliven
Záleží na tom, co si společnost nechá nalhat a zároveň tomu uvěří. Jsou to omezený lidi co postrádají vlastní názor a náhled na svět. Fuck media......, platilo vždycky že jen ukázaná platí.
redfoxx
Nesnáším tohle dělání blbečků z "normálních lidí". To, že my hulíme (pěstujeme a kdo ví co) z nás nedělá chytřejší, vzdělanější ani lidi "s názorem a pohledem na svět". Jak sám říkáš Fuck media - doporučuju si přečíst legalizaci, která je totálně plná lží.
carlos
Tak kdyz Zeman masiruje svoje volice tim "mejte vlastni rozum a nesledujte media" nejde se tem reakcim divit..

Trochu zapomina ze bez medii bysme byli sto let za opicemi (ale chapu ze jemu by se to moc hodilo).
redfoxx
Tak Zeman, to je kapitola sama o sobě. :) POkud se nepletu (nemám odvahu zkouknout ten proslov), řekl něco ve stylu, že se nemáme ovlivnit zmanipulovanou ČT. -.- Barrandov ftw. :)
Dain
jako nerad bych z toho delal politickou debatu, zemana naprosto stranou, ale vyrok: mejte vlastni rozum a nesledujte media. ..bych nechal kurva vytesat do kamene...nejde o ignoraci medii, ale o kriticke mysleni, o filtraci obsahu techto medii, ktery je casto absolutne prekrouceny a lzivi....je to jako s ohnem, dobry sluha, zly pan..a predevsim se v mediich uplatnuje ze prachy hybou svetem a lze si za ne koupit vse, i medialni skupiny a uplatnovat v nich svoje agendy
Vozembouch
lol, přimíchat prezidenta do diskuze o dementním pořadu Prostřeno, to už chce notnou dávku fantazie
carlos
citace:
Původní příspěvek od Dain
mejte vlastni rozum a nesledujte media. ..bych nechal kurva vytesat do kamene...nejde o ignoraci medii, ale o kriticke mysleni, o filtraci obsahu techto medii, ktery je casto absolutne prekrouceny a lzivi..

Takze myslis ze se ty informace budou sirit tak nejak samy od sebe, samy se ziskavat, samy se publikovat a samy se overovat?

Ze vlastne je mnohem lepsi zadny informace nemit, vsechno si vymyslet, kritickym myslenim to nic zhodnotit a jede se dal? Hlavne kdyz se ty domnenky dostanou co nejvice dalsim lidem?

Tak presne takhle se ze tisickrat opakovanych lzi stava (skoro) pravda.

Kriticky mysleni je samozrejme treba aplikovat, ale mnohem dulezitejsi je to u informaci ktery nekde zaslechnes na netu nez u zpravodajstvi cesky televize. :rolleyes: Hlavne netvrd ze ct24 neprinasi objektivni informace, protoze to budes znit jak konspirator. Zpravodajstvi ceske televize dostalo nekolik oceneni od zahranicnich uznavanych autorit prave za objektivitu a nezavislost zpravodajstvi.

Mimochodem nezavislost je vec kterou lze objektivne dolozit (prave vyvazenosti debat, ucasti vsech stran apod.).. Pokud je tu nekdo velmi neobjektivni az za hranou zakona, je to prave TV barrandov s jejich debatami s Mluvcackem.
fikus37
Souhlasím, když zpravy, tak jedině ČT. Nova, Prima, Barrandov jsou bulvární plátky. Jen samé mordy, El passa atd. Novináři, kteří se snaží psát pravdu jsou zastrašování od mocných, kteří si myslí, že můžou cokoliv a poslední dobou se jim to stále více daří (viz pan nesmrtelný Bureš).
kanapee
Tady je něco obdobnýho :D sice né z Prostřena,ale z letošních svátků :D

https://www.novinky.cz/krimi/459357...enila-obed.html
Mamboo
Na tyhle sracky nekoukam, je to udelany tak aby na to cumelo co nejvic lidi... Najaty lidi , daj jim love aby ze sebe udelali sasky...
Exoticfruit
bez urážky, ale dívat se na jakékoliv zprávy komerční televize je jen pro ovce


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma