Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Řídké palice - Klikni zde pro originální téma
kody2
Zdravím zdejší pěstitele. Jedu svůj třetí indoor a nějak se mi nedaří. První a druhý pěst byl plný chyb a podle toho samozřejmě vypadal výnos, kdy pod 600W bylo 200 a 280g. Teď jsem v 32. dni květu a vidím to opět špatně. Palice řídké, celkem úzké. Box mám 150 x 150, plochu využívám tak 130 x 100, stínidlo wavereflector xxl, výbojka 600W, květníky 11l, hnojky JIDB, pH 6,5, substrát Biobizz Light Mix, teplota když se svítí 26 stupňu, za tmy 17 - 21 stupňu. Rostliny jsou jinak vitální, nevypadá, že by jim něco chybělo. Neporadíte, v čem může být zádrhel?
blazini
Nemusi byt v nicom,niektore genetiky su redsie,ine sa zas nafukuju az ku koncu kvetu. Ak nevidis na rastlinach ziadny deficit tak je vsetko v poriadku. Bud trpezlivy.
fikus37
Zdar, hele vůbec se netrap. Každé začátky jsou těžké a pokud jsi neměl žádný deficit na listech, tak výměn genetiku, neboť 60% dělají geny rostliny.
A nebo varianta number two : počkej až tady přijdou místní zabijáci co dělají 800 g pod 600 watt a ti určitě budou mít nějakou radu k nezaplacení.:rasta: ;)
kody2
Genetika je podle mě OK, je od zdejšího matkaře, který pěstuje úspěšně. Snad se mi někdy podaří udělat pod tou šestistovkou 400g.
Seky
V čem může být zádrhel nám nejlíp poví fotka.
Witcher
Nemáš v popisu nic o ofuku na palice.... vyplněnost prostoru... a pokud myslíš tím 32, od přepnutí, tak vyčkej :) pokud od tvorby palic, pak už je to horší. Jinak jak říká Seky :)
L1st3r
Pokud tvrdis , ze je vše v cajku viděl bych to na problém genu a nebo špatná výbojka. Pod 400g jsem u 6kila ještě nešel a to jsem mel kolikrát hodně velký deficity. Zkus novou vybojku a jiného matkare.
kody2
Zde jsou fotografie, dnes 33. den od přepnutí na květ.Abych doplnil, tak ofuk je myslím dostatečný, ventilátor o průměru 40 cm, odtah PK 420/800 m3.
kody2
další
kody2
další
blazini
Dobre to mas,mozes byt v klude.)
Witcher
Presně, nádhera :) nevidím na 33 den nic špatného :)
zelenáč_tom
Nádherná zahrádka, vše vypadá tak jak má ;-)
Balon
takhle z fotky těžko souit, ale na 33. den to vypadá akorát, takže bys měl očekávat normální výnos...

a jestli máš v noci pravidelně těch 17 stupnů, tak to má na výnos docela vliv...
Anarchom
ja bych videl zasadni problem v tom,ze kytky nechavas minimalni cas na rustu,jde to videt z fotek,jsou malo narostle.....
Budto je davas hnedka na 12/12 nebo jim davas max 7 dni18/6.....
to se pak neni cemu divit....
Kolik maji kytky na vysku???=
kody2
Tady ještě jedna fotka z bleskem. Listy už začínají žloutnout, ale spíše mi připadá, že už na ně jde podzim, než by jim něco chybělo. Na růstu byly 16 dní, výška je teď 50 cm, při přepnutí na květ vůbec nevystřelily, porostly tak o 10 čísel. Teplotu, když je tma, už jsem pořešil. Dal jsem do stanu elektrické topidlo, které to drží na 19 - 21 stupňů.
Anarchom
me prijdou strasne maly,vytahni pak jednu ven a vyfot ji prosim z profilu.....
Moje rada nesouvisi se strukturou palic,ale z vynosem urcite, 280 g je silene malo,kolik tam tech kytek mas???
Seky
Můj názor je deficit prvků a nevyužitá plocha. Sám píšeš že využitou plochu máš přibližně 130x100 a podle žlutých a suchých listů v květináčích jim určitě i schází živiny. Zjisti ph na výtoku o podle toho uprav hodnotu zálivky.
A i ta malá výška určitě hraje svou roli.
kody2
Takže abych nějak toto téma uzavřel, když jsem ho začal. Dneska jsem vyměnil elektromagnetický předřadník za elektronický a dal i novou výbojku. A rozdíl je teda brutální, vidiitelný okem a to jako fakt dost. Kytky už jsou 45 dní na květu, takže už to na výnos asi nebude mít vliv, ale aspoň vím, že v dalším kole mám hledat chyby jinde.
scars22
Ahoj, hele tam jak máš teploměr, je vidět , že tomu nedáváš žádný růst, maj dle mýho oka sotva 30cm průměrně a teď už ti to moc nevyroste, takže pro příště si kyti nech taky vyrůst 18/6 , udělej si techniku pěstování (SCROG,SOG...) a pak jak zaplníš prostor tak přepni 12/12.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma