Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím zdejší pěstitele. Jedu svůj třetí indoor a nějak se mi nedaří. První a druhý pěst byl plný chyb a podle toho samozřejmě vypadal výnos, kdy pod 600W bylo 200 a 280g. Teď jsem v 32. dni květu a vidím to opět špatně. Palice řídké, celkem úzké. Box mám 150 x 150, plochu využívám tak 130 x 100, stínidlo wavereflector xxl, výbojka 600W, květníky 11l, hnojky JIDB, pH 6,5, substrát Biobizz Light Mix, teplota když se svítí 26 stupňu, za tmy 17 - 21 stupňu. Rostliny jsou jinak vitální, nevypadá, že by jim něco chybělo. Neporadíte, v čem může být zádrhel?
Nemusi byt v nicom,niektore genetiky su redsie,ine sa zas nafukuju az ku koncu kvetu. Ak nevidis na rastlinach ziadny deficit tak je vsetko v poriadku. Bud trpezlivy.
Zdar, hele vůbec se netrap. Každé začátky jsou těžké a pokud jsi neměl žádný deficit na listech, tak výměn genetiku, neboť 60% dělají geny rostliny.
A nebo varianta number two : počkej až tady přijdou místní zabijáci co dělají 800 g pod 600 watt a ti určitě budou mít nějakou radu k nezaplacení.
Nemáš v popisu nic o ofuku na palice.... vyplněnost prostoru... a pokud myslíš tím 32, od přepnutí, tak vyčkej pokud od tvorby palic, pak už je to horší. Jinak jak říká Seky
Pokud tvrdis , ze je vše v cajku viděl bych to na problém genu a nebo špatná výbojka. Pod 400g jsem u 6kila ještě nešel a to jsem mel kolikrát hodně velký deficity. Zkus novou vybojku a jiného matkare.
ja bych videl zasadni problem v tom,ze kytky nechavas minimalni cas na rustu,jde to videt z fotek,jsou malo narostle.....
Budto je davas hnedka na 12/12 nebo jim davas max 7 dni18/6.....
to se pak neni cemu divit....
Kolik maji kytky na vysku???=
Tady ještě jedna fotka z bleskem. Listy už začínají žloutnout, ale spíše mi připadá, že už na ně jde podzim, než by jim něco chybělo. Na růstu byly 16 dní, výška je teď 50 cm, při přepnutí na květ vůbec nevystřelily, porostly tak o 10 čísel. Teplotu, když je tma, už jsem pořešil. Dal jsem do stanu elektrické topidlo, které to drží na 19 - 21 stupňů.