Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
6x Bubba Kush - 400w MH+HPS HYDRO - Klikni zde pro originální téma
iabek
Ahoj, po delší odmlce zase něco přidávám :)

Sestava:

Skříň: Darkbox 90x90x180 cm
Světlo: na růst 400w MH, květ 400w HPS na Lumateku
Větrání: ACM-125 234/328 m3/h, pacháč 300m3
Hnojivo: JIDB + root od GHE

Hydro: Jsou to dvě vany na maltu o objemu 90l, nahoře OSB deska naimpregnovaná lodním lakem. V každé desce jsou zasazené 3 platové boxy (objem 5l) s keramzitem. O závlahu se stará klasická zahradní hadice na čerpadle (1000l/h) perforovaná nad boxy. Závlahu cyklicky spínám jednou za hodinu na půl hodiny. Je to můj systém, mám s ním zkušenosti už z matek. Inspiroval jsem se u AQUAFARM od GHE, kde voda jen kape bez cyklů. Na růstu je tenhle systém z mých zkušeností tak o 25 - 30% rychlejší oproti AQUAFARM. Klasicky kolo na květ jsem s tím ještě nejel, nechám se tedy překvapit.

Osazenstvo: 6 kousků Bubba Kush od místního člena, dle doporučení nechám dlouho na růstu, moc se nevytahují

Foto:

Cca 6 dní po přesazení, zatím je to nuda, ale už se chytily a statečně koření. EC teď zvednuto na 1,2, pH klasicky držím na 5,9.
iabek
Ahoj, přidávám po týdnu update. Rostou zatím docela pomalu, ale hezky větví, barva dobrá, EC 1,1 - 1,2.
Carpy
ahoj, máš to hezký. můžu se zeptat, provedl si zaštípnutí? hezky se to větví.
iabek
citace:
Původní příspěvek od iabek
Ahoj, přidávám po týdnu update. Rostou zatím docela pomalu, ale hezky větví, barva dobrá, EC 1,1 - 1,2.


Ahoj, nezaštipoval jsem. Jednak se větví hodně sami od sebe a poctivě kolínkuji. Musím před přepnutím vyplnit pořádně celý prostor.
iabek
Ahoj, po týdnu opět nové fotky. Třetí týden na růstu za mnou, ale dám jim ještě tak týden. Šest rostlin na tenhle je docela málo, příště dám možná do každého boxu dva řízky, aby se to rychleji zaplnilo, EC okolo 1,3.
iabek
Ahoj, myslím že holky si už na růstu užily dost. Dneska je přepnu a prohodím světlo, za pár dní je taky čeká pěkná manikůra odspodu :)

EC okolo 1,5, ještě tak týden pojedu růstový poměr a pak to pomalu přehodím na květový.
iabek
Ahoj, je to týden co jsem přepnul na květ a prohodil HPS za MH. Holkám se daří dobře. Včera jsem řádně proklestil spodky, tak doufám, že ještě poporostou něco do výšky :)

Neudržel jsem se a koupil jsem jim k základní výživě složku X, co myslíte, jsou to vyhozené peníze?

EC držím okolo 1,8 a výš už asi ani nepůjdu. Teploty okolo 25°C přes den a okolo 20°C v noci.
LinChi
ahoj .. budu sledovat a držím palec ... Jidb ted jedu v NFT... a až na počáteční problemy se micelkem začíná dařit.. to xko mě zajímá taky plno lidí mi tvrdí že je to zbytečný.. hodně zvedá ec... a zasírá hydrosystemy... :) tak uvidíš

držím palce :)
iabek
Ahoj, díky za palce :) JIDB už používám dlouho, jak do hydra, tak do kokosu.. jsem na ně zvyklý. Každopádně je to první kolo s tímhle setupem a v novém prostoru, tak to asi nebude úplně 100%.

Co se složky X týká, EC zvedá dost, v návodu píšou dávkování 1ml/l. Já jsem se rozhodl jednou týdně dát do každé nádrže (cca 15 - 20l roztoku) 5ml X. Už tohle množství mi zvedlo EC cca 0,15 - 0,2. Zasírání se nebojím, ten můj zaplavovák je dost robustní a nějaká drobná usazenina ho určitě neucpe.
iabek
Ahoj, jsem tady s týdenním updatem :)

Holky od posledně ještě pěkně poskočily a ještě jsem je pořádně probral odspodu. Vše v normě, růst se pomalu zastavil snad už budou jen bobtnat :D

Taky jsem si vzpomněl, že mám kusy ORCA fólie ze starého dřevěného boxu, tak jsem olepil stěny. Nepřijde mi totiž, že by ta stříbrná fólie co je v boxu moc dobře odrážela. S ORCOU mi to i na pohled přijde lepší.

EC teď okolo 1,8 - 1,9, včera jsem zase přidal do každé vany po 5ml složky X. Teploty stále stejně, okolo 25°C přes den a okolo 20°C v noci.
iabek
Tak jo, nakvétáme. Mám trochu podezření, že prostřední kytka vpravo je jiná genetika... dostal jsem k tomu pár řízku white fire, možná došlo trochu ke zmatkům :D, uvidíme tedy.

EC okolo 1,8 - 1,9. Teploty trochu nižší, okolo 22°C přes den a okolo 18°C v noci.
iabek
Tak jedna kytka je vcelku bez pochyb jiná genetika, nějak jsem to tam poroztahoval :D, jinak to jede myslím hezky.

EC okolo 1,8 - 2.0. Teploty stále trochu nižší, okolo 22°C přes den a okolo 18°C v noci.
iabek
Ahoj, nic zásadního se neudálo, posílám pár fotek i za tmy, ale mám marnej foťák na telefonu, tak se omlouvám za kvalitu...
iabek
Ahoj, posílám pár fotek zase pár fotek, foceno 44. den květu, počítám že budu kvést okolo 60 dnů, takže ještě zbývají cca dva týdny.
iabek
a pár hezkých bez blesku
redfoxx
Moc pěkné to máš! :) Tak zdravé kytky jsem dlouho neviděl. :)
iabek
citace:
Původní příspěvek od redfoxx
Moc pěkné to máš! :) Tak zdravé kytky jsem dlouho neviděl. :)


Díky :)


citace:
Původní příspěvek od LinChi
pěkný v nft ec 1,6 a už pálím špičky listů tak čumím že tobě to nic nedělá i s 2,0 :D


Ahoj, nevím čím to je, ale okolo EC 2,0 na květu s JIDB v tomhle sytému nikdy neměl problém, i když jsem zaléval kokos JIDB dával jsem tak nějak podobně, pokud si dobře pamatuju. Možná je to tím, že kořeny mají dostatek vzduchu, taky pravidelně dávám enzymy.
vhisky
Moc pěkné, hledal jsem taky vhodné boxy na vodu a tyhle na maltu jsou super.. vzduchujes jedním motorem pro obě nádrže? Nebo zvlášť? Jaký používáš vzduchovani pls. :) A ty plastové nádoby s keramzitem se jen dotýkají dnem hladiny nebo jsou nějak ponořené?
iabek
Ahoj, tyhle vany jsou fakt dobry, do boxu 90x90 akorat. Ja to mam udelany tak, ze ty male bedynky (ikea :D) jsou stale nad hladinou, ve vane je cerpadlo, nahore je natazena hadice s dirami a ta v cyklu cca 20 min zaplavuje vany, ty protekaji dolu. V jedne mam cerpadlo 1000l/h a ve druhy dve 400l/h, tak jak jsem mel po ruce.

Az budu kosit, muzu to podrobneji nafotit a dam klidne odkazy na cerpadla ktera se osvedcila. Ted uz mam koreny i ve vame dole prorostle, tak ksem na dalsi kolo jeste poridil klasickou vzduchovaci pumpu. Hlavne az bude tepleji, ke dulezity mit to hodne provzdusneny.
vhisky
Super, díky. Tenhle systém se mi opravdu líbí. Taky mám doma lampu 400W nachystanou na další kolo a větší box, takže do toho půjdu a budu sledovat :)
iabek
Ahoj, dávám poslední fotky ze včera, dneska budu kosit (tedy v 59. dnu). Bubba Kush už je 100% hotový, White Fire by ještě asi pár dní snesl... ale Bubby je většina, takže trochu kompromis. 8 dní celkem bude flush čistou vodou, voní to nádherně.

Tipovačka

A vyhlašuji tradiční tipovačku, uzávěrka bude za týden ve čtvrtek 18.1. ve 12:00. Můj osobní tip je 310g, Bubba má přeci jen docela malé pálky (i když se z fotek možná nezdá).
iabek
a pá s bleskem
borecshot
Pěkný to máš a já tipuji 350 g
LinChi
ahoj tipuju 333 Grámků :D
Kazo
Tak ja zkusim 340g
Balon
325g pěkné to je a bude toho mnohem víc než já tipuju
Pítr90
Ahoj, těžko se tipuje, ale tak těch 300 tam bude 😉 přeju samozřejmě víc 😉
Ganjjaman
362g
ivanski123
340g
vhisky
318g
iabek
Ahoj, díky všem za tipy, nakonec toho je krásných: 360g

White Fire z toho: 125g
Bubba kush z toho: 235g

Ani jsem tolik nečekal, ale mám radost, časem sem snad doplním smoke report, zatím tedy zdar!

A vítězem tipovačky se s timpem 362g stává Ganjjaman, tak mu posílám K+
LinChi
za 9 dní to máš jako suchý jo.. ? jak to sušíš.. ? :D tak rychle mi to neschne ani v boxu se silicagelem... a to trvalo minimalně 2 týdny.. aještě další dva to pořád bylo lehčí a lehčí.. :)
vhisky
V suché teplé místnosti to schne rychle a zbytek ve sklenicich dojde .. taky to nesusim déle než těch 8-10 dní.. záleží kdo má jakou vlhkost .. nechtěl bych to sušit tři týdny :D
iabek
Ahoj, nevím no, mě to přijde jako docela klasika.. mám to v menším homeboxu na závěsné sítí normálně v pokojové teplotě a jede mi tam nonstop odtah s pacháčem. Teď to mám v kartonové krabici, nechá to ještě pár dní a zavřu do sklenic.
LinChi
citace:
Původní příspěvek od vhisky
V suché teplé místnosti to schne rychle a zbytek ve sklenicich dojde .. taky to nesusim déle než těch 8-10 dní.. záleží kdo má jakou vlhkost .. nechtěl bych to sušit tři týdny :D


mno ona ta rostlinka ještě zraje nějakou dobu .. taakže tři týdny počítam i s tím curingem ve sklenici .. ale vždycky ta vaha ještě trochu sedne :)
iabek
citace:
Původní příspěvek od LinChi


mno ona ta rostlinka ještě zraje nějakou dobu .. taakže tři týdny počítam i s tím curingem ve sklenici .. ale vždycky ta vaha ještě trochu sedne :)


No váha sice sedne, ale těch pár procent už nikdy nezvážím, protože tolik trpělivosti z toho netahat další nejmíň tři týdny opravdu nemám :D
iabek
Ahoj, ještě pro úplnost přidám smoke report.

White Fire

Skvěle se stříhal, hodně nadýchané palice, žádné šutry, trochu jako cukrová vata. Ale to vůbec nevadilo. Vůně po usušení slabá, po odpálení ovšem velmi pronikavá, výrazná, stejně jako chuť - řekl bych diesel-skunková. Obecně můžu hodnotit velice dobře, nemá sice moc atraktivní zevnějšek, ale kouř řádnej. Na můj vkus možná už moc velká síla, při decentním dávkování povzbuzující high.


Bubba Kush

Tady je potřeba říct na rovinu, že část kytek zhermila. Nebylo to poznat, ale při rozdrcení paličky se čas od času vysypou zaprcaný semínka. No nedá se nic dělat, nevím čim to bylo, ale WF byl úplně OK a podle množství bych odhadoval, že to byla jedna kytka. Nasranej jsem, ale nedá se nic dělat.

Ke zbytku, stříhání byl docela opruz, hodně malých lístků na palicích, taky jsem měl víc prostříhávat, oproti WF který neměl skoro žádné spodky jich tady byla kopice. Paličky tvrdé, úhledné, krásně sladce voní. Kouř je lahoda, prostě žvýkačka s kushem, hustý sladký, za ten mu odpouštím snad i to hermení. Stav je takový docela klasický idnikově zduněný, ale proč ne.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma