Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
nadmorská výška 1300 , nízka teplota - Klikni zde pro originální téma
mirceeen
Zdravím VÁS ľudkovia ,od 1 júna pestujem out na terase a stále mi tie slečinky nekvitnú , fakt je ze nadmorská vyska je u nas nieco okolo 1300m a naviše je tu velmi chladno. Niekto mi poradil nechat to vykvitnut vo vnutri . mate neake skusenosti ? neake hnojivko na podporu kvitnutia ? alebo ine sarlatanske praktiky ? ja by som najradšej ešte pockal uplne prirodzene bez stresu moze to byt aj taka odroda ... diky za rady a minimalny shitstorm !
j4sper
Na podporu květu Zkus Krystalon Gold. Fakt bych neřek, kolik to pomůže. Ale ta nízká teplota + nadmořská výška by taky mohla hrát roli. Jsou to sativy, nebo indiky? Indiky jsou obecně náchylnější na podmínky.
Na příští rok bych doporučoval nějakou genetiku vypěstovanou v horách, například Himalaya Gold, Pamir Gold nebo švýcarskej Erdbeer.
L1st3r
Nákvět by mělo údajně urychlit PKčko, ale upřímě jestli ti ještě nekvetou a seš v podmínkách v jakých popisuješ, asi z toho venku nic nebude. Počítej tak 2 měsíce květu, než tam budeš mít pálky, tak to budeš mít zavátý sněhem. Do takových podmínek se budou spíš hodit automaty, který bys mohl mít dnes již sklizené.
tgun
zkoušel jsem taky , ale nic z toho nebylo, měl jsem v 1000m.. příště opravdu radši automaty nebo nějakou kanadskou odrůdu ..
NT guerilla
to bude odrodou.. urcite nie nadmorslou vyskou.. ja som ma kytky v 1200mnm a uplna pohoda .. staci fakt spravna genetika... ESBE rulez !!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma