Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím VÁS ľudkovia ,od 1 júna pestujem out na terase a stále mi tie slečinky nekvitnú , fakt je ze nadmorská vyska je u nas nieco okolo 1300m a naviše je tu velmi chladno. Niekto mi poradil nechat to vykvitnut vo vnutri . mate neake skusenosti ? neake hnojivko na podporu kvitnutia ? alebo ine sarlatanske praktiky ? ja by som najradšej ešte pockal uplne prirodzene bez stresu moze to byt aj taka odroda ... diky za rady a minimalny shitstorm !
Na podporu květu Zkus Krystalon Gold. Fakt bych neřek, kolik to pomůže. Ale ta nízká teplota + nadmořská výška by taky mohla hrát roli. Jsou to sativy, nebo indiky? Indiky jsou obecně náchylnější na podmínky.
Na příští rok bych doporučoval nějakou genetiku vypěstovanou v horách, například Himalaya Gold, Pamir Gold nebo švýcarskej Erdbeer.
Nákvět by mělo údajně urychlit PKčko, ale upřímě jestli ti ještě nekvetou a seš v podmínkách v jakých popisuješ, asi z toho venku nic nebude. Počítej tak 2 měsíce květu, než tam budeš mít pálky, tak to budeš mít zavátý sněhem. Do takových podmínek se budou spíš hodit automaty, který bys mohl mít dnes již sklizené.