Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
THCa Crystalline - Klikni zde pro originální téma
Frydrych
Ahoj lidi určitě nekteří zvás slyšeli o (THCa Crystalline) 99% thc to nejčistší thc co jde udelat a me strašně zajíma jak se to delá .Dekuji strejdu googla jsem prošmejdil ale budu rad za kazdy postřeh nejlepší kdo by me rekl jak to chutná ale prodavá se to v jižním coloradu ;)
Mr.MEN
Upřímně si myslím že je to k ničemu. Čisté THC dělá negativní stavy. Žádný smích žádné pozitivní myšlenky. Ale takové sedativní depka.
Kdysi jsem viděl dokument o konopí s jednou ženou (myslím že to bylo z Anglie) která zkoušela nitrožilně aplikovat jen čisté THC nebo THC + cannabinody. Při čisté THC se mírně zasekla ctila se špatně a zmateně. Při podání THC + cannabinody se začala z plna hrdla smát a nešlo to zastavit. Všechno bylo krásné tak jak má konopí fungovat.
Tak že já osobně nevím jestli bych to chtěl zkoušet. Možná ve spojení něčeho zeleného v brčku nebo bongu. Bohužel dokument nemůžu dohledat byl na YouTube ale furt ho mazali z porušení autorských práv. Tak že nevím kde mohlo zmizet. :( Ale bylo to tam opravdu krásně vidět co dělá čisté THC. A moc pěkné to tedy nebylo.

Jak se to vyrábí nevím možná nějakou speciální extrakcí. Ale jak říkám nevím jestli to má nějaký větší užitek. To už jsou lepší ty extrakty z celé rostliny. Tedy z kompletní výbavou cannabinodu. Které bych z chutí kupoval a konzumoval. :D Kdyby to tady bylo možné. :D
carlos
Zrejme je to vyvinuto na peroralni podani..

http://www.guildextracts.com/products/
Frydrych
Ach tak a ja myslel bych to tam mohl zkusit ale jak pises ze stav je neuzivatelny tak to nema cenu 😉 jak se rika potrave se neslape ale smeje 🙂


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma