Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj lidi určitě nekteří zvás slyšeli o (THCa Crystalline) 99% thc to nejčistší thc co jde udelat a me strašně zajíma jak se to delá .Dekuji strejdu googla jsem prošmejdil ale budu rad za kazdy postřeh nejlepší kdo by me rekl jak to chutná ale prodavá se to v jižním coloradu
Upřímně si myslím že je to k ničemu. Čisté THC dělá negativní stavy. Žádný smích žádné pozitivní myšlenky. Ale takové sedativní depka.
Kdysi jsem viděl dokument o konopí s jednou ženou (myslím že to bylo z Anglie) která zkoušela nitrožilně aplikovat jen čisté THC nebo THC + cannabinody. Při čisté THC se mírně zasekla ctila se špatně a zmateně. Při podání THC + cannabinody se začala z plna hrdla smát a nešlo to zastavit. Všechno bylo krásné tak jak má konopí fungovat.
Tak že já osobně nevím jestli bych to chtěl zkoušet. Možná ve spojení něčeho zeleného v brčku nebo bongu. Bohužel dokument nemůžu dohledat byl na YouTube ale furt ho mazali z porušení autorských práv. Tak že nevím kde mohlo zmizet. Ale bylo to tam opravdu krásně vidět co dělá čisté THC. A moc pěkné to tedy nebylo.
Jak se to vyrábí nevím možná nějakou speciální extrakcí. Ale jak říkám nevím jestli to má nějaký větší užitek. To už jsou lepší ty extrakty z celé rostliny. Tedy z kompletní výbavou cannabinodu. Které bych z chutí kupoval a konzumoval. Kdyby to tady bylo možné.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy