Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Kolacky :) - Klikni zde pro originální téma
vector
Zkouseli jste nekdy kolacky? Jednou jsme upekli livance, kolacky ruznych chuti a tak, ale nevim jak to zkuruje i ostatni (jestli to nekdy zkouseli), protoze ja pri tom hulil jeden spek za druhym :-D
Napiste prosim sve zkusenosti :))))
Koláčky sem nezkoušel, ale bramboráčky jsou NÁŘEZ! Jednou jsem je měl s kámošem, a byli sme totálně na maděru. Mnohem lepší a silnější než špek
Recept je jako na úplně normální bramboráky, zeptej se třeba babičky, ale na tom tuku, na kterým to budeš samžit, nech rozpustit trochu lístí, nebo i palic (množství podle chuti). Můžeš i do těsta vmíchat nějaký listí, jak jen budeš chtít.
realist:
pokud myslíš haš olej, tak jo, super-killer. Zkusil bych kombo listy-palice-haš olej-hashish (listy ze solidního venku, palice ze wdovy nebo J.H., hash nějaký maroko nebo holland). To by potom zhulovalo jenom na pohled, hehe
realist:
to říkam taky. Zkus mi něco napsat do novýho threadu Kde se dobře hulí. Docela dost cestuju a chtěl bych poznat místa, kde hulí ostatní huliči
greedy23
Hmmm...jednou sem mel kolacek jako uvadi Srooga tady ...no bylo to 20 kolacku z 20gramu skera. No taxem zpapal pulku a pulku sem dal kamosovi a za 30 minut sem byl v takovejch stavech sam v centru (ten kamos jel domu metrem:-))))))) ze sem nevedel vubec nic...jediny na co sem se zmoh bylo nasednout do tramavaje a ujizdet co nejdal k domovine:p: ....a kdybych misto toho vyhulil pul gramu tak bych byl oproti tomu stavu asi tak 23x min zmastenej:wink: ...............

takze uzivejte kolace dokud to jde a neprehanet...

P.S. - fakt nevim co bych delal kdybych sezral treba dva:crazy:
Sarig
moje holka dela pravidelne kakaovy pernicky z palic. date si po ranu 3ks, a v 15:00 ji jeste solidne mate. date si 4,5ks a je hotovo...
imho skutecne lepsi nez koureni, jenze spek je zkratka spek...
No, ganju lze přidávat do všeho. Jednou jsme si chtěli udělat bramboráky, ale neměli sme to čim nastrouhat, taxme ty brambory rozmlátili kamenama a osmažili v hrnci s listama. Byl to takovej nevábnej guláš, jíst to skoro nešlo, ale byla to nálož!
molik
Rozhodne davam za pravdu tomu, ze zdravejsi je ganju jist. Osobne jim moc rad, ale kdysi sem cetl, ze ten stav mel nekdo 12hod a nemohl ani vstat ze zeme a lehnout si na zem. A od ty doby se toho bojim. Muzete nekdo napsat co nejhorsiho se muze stat pri predavkovani ganjou? dik...
PiosOne
molik: když to přeženeš s jídlem s konopím, tak ti bude maximálně špatně (blití, sračka, bolest hlavy, břicha apd.). ale pro to, aby jsi se otrávil, bys toho musel snít pekelně hodně. takže pokud se přežereš a chceš ten stav ukončit, tak ti doporučuji to hlavně vyzvrátit a pak už jenom čekat, než to odezní (případně se najíst, napít - prostě to nějak "naředit"). taky není špatný pokusit se usnout. sám jsem to jednou s mlíkem přehnal a spánek mě z toho dostal.
molik
V prvni rade opravuju svuj posledni prispevek. Melo tam byt vstat a lehnout si na POSTEL.
To PiosOne: ok, dik, tak ja to nekdy zkusim, pak sem napisu jak to dopadlo. A muzete prosimvas tak orientacne napsat pri jakem mnozstvi noname susenych venkovnich listi me dostane do good stavu?:) Myslim teda v tech bramboracich
PiosOne
molik: hlavní je, pořád si říkat, že to přejde. sice má člověk pocit, že umře, ale je to opravdu jenom pocit. hlavně nezačít volat sanitku apd. udělají ti maximálně výplach žaludku a nechají si tě na pozorování. což si ale můžeš v domácích podmínkách nasimulovat taky (zvracení, spánek + kamarád co bude dělat dozor).
molik
No diky, ted jsi me uplne povzbudil:) No je pravda, ze u ganji je spousta veci jen pocit. Napr. ti obcas prijde ze ti musi tou rychlosti kazdou chvili puknout srdce. Pak ale zjistis, ze ti boje skoro jako za strizliva a ze to byl jen tvuj vjem...to je ale s vic vecma.
Enfant Terrible
Chci se zeptat, co delate pro to, aby vam to jidlo z ganji chutnalo?
Ja jsem asi nenormalni, ale mne se z toho vzdycky udela uz pri prvnim souste spatne. Vadi mi ten smrad "vareny" ganji. Ale treba kamaradum to nevadi. Tak bych potrebovala vedet, jestli je chyba ve mne, nebo se to da nejak eliminovat.
Zkousela jsem delat, co jsem se tu docetla o eliminaci nevabne vune a stejne to ma pramale uspechy.
Muze mi nekdo poradit?
PiosOne
enfant: nenormální nejsi, já mám s konzumací pochutin taky problémy a hned mě natahuje. třeba máslo je pro mě úplně pasé. lepší výsledky mám s mlíkem. ale i tak žádná sláva. musím si dát do hrnku několik lžiček kakaa, zacpat nos, polknout to všechno na jednou a rychle zapít nějakým koncentrovaným džusem (grep apd.).
přesto přezevšechno je mi z toho nanic i teď, když tohle píšu :(. proto jsem se rozhodl letos udělat z konopí alkohol. jednak to déle vydrží a taky to snad bude poživatelnější. možná mi není ani tak špatně z chuti konopí, jako z toho tuku, který se při vaření mlíka zkoncentroval. pevně doufám, že to tak je a že alkáč bude OK.
blek
Enfant T :
To listí spařovat a spařovat a spařovat čím víckrát tím líp,Už sem měl mlíko i koláčky z kterejch fakt nebylo cejtit nic Ganjovního.Pokud je v produktu nadrcený listí nebo paldy tak se tý příchuti asi nevyhneš.Udělej silný máslo to se ve sladkostech úplně ztratí.
PiosOne :
Ať se ti to podaří, moje slivovice s vylouhovanejma listama měla krásnou barvu ale srdělo to nehorázně. To bys asi nepolknul.doufám že máš vychytanější recept.
plexis
Koláčky jsou v poho. Akorát se to s nimi nesmí přehnat(když jsou z dobré ganji:D), i když teď už nějaký odhad mám. Jo a věřim, že je víc lidí jako PiosOne kterým konopné produkty moc nechutnají, já jsem na tom podoně, ale ty stavy mi to pak vynahradí.

to PiosOne: kámoš zkoušel naloži kytky do alkoholu minulý rok, nechal to tam asi půl roku a když to pak otevřel tak to bylo jak syrup. Sice nevim jaká je přesně optimání doba na to pravé vyluhování, ale ta konzistence byla docela hodně hustá.
PiosOne
blek: jak už jsem napsal, možná mě ani tak nenatahuje z chuti trávy, ale z chuti toho tuku na který je to navázáno (vařil jsem plnotučné mlíko se smetanou).

plexis: máš pravdu, že stav který následuje, mi to bohatě vynahradí. jenom to chce silnou vůli jít do toho a polknout to :).
ty koláčky zní taky zajímavě, no uvidíme.
Enfant Terrible
Blek: Sparovat...ja jsem sparovala asi tak sestkrat...je to malo?

PiosOne:Tak jsem rada, ze v tom alespon nejsem sama...mam uplne stejny pocity, jaky poopisujes :-/
blek
Enfant Terrible
Čím víc tím líp,když ti vadí ta chuť.Šestkrát je OK, ale pro tebe bude asi lepší víckrát, no, prostě dokud ta voda co to sní spařuješ nebude čirá a nebude smrdět. A dobře dochutit.Když je to málo spařený tak se ta pachuť snad ani nedá přebít. Snad ti jednou zachutná :-)
Enfant Terrible
Blek:Dobre, diky, tak ja to tedy jeste vyzkousim, dam pak vedet...sklizen se blizi, tak bude z ceho varit :-)))
PiosOne
jak říká blek, prostě to chce spařovat, dokud z toho nepude čirá voda. no uvidíme.
PiosOne
realist: jasně, nejlepší je ty listy vařit, jenomže minule jsem to dělal asi 6x a pořád z toho něco teklo a tak jsem se na to už vykašlal. teď vím, že jsem to měl dělat dokud voda není čistá. letošní vaření bude už o něčem jiném :)
PiosOne
realist: jsem pro, po sklizni něco ukuchtíme :)
jestedman
největší problém když něco baštím s ganžou je ta sračka, prostě tam dám málomoc tuku a pak druhej den se nehnu z hajzlu.

nevíte proč JXD psal v Reflexu (cca rok 2000) návod na mastičku a tvrdil, že není vhodný sádlo (ani psí), ale normál rostlinej tuk(HERA, JUNO).
PiosOne
janda: pokud vím, tak se THC váže na tuky a na alkohol, o cukrech jsem nikdy neslyšel. odkud to máš?
Cicmon
2janda: A navic, proc by se nemelo vazat i na zivocisne tuky? btw. Co myslis, ze je v mliku a maslu ;)

Cicmon
RosSs
2PiosOne : No ja sem cetl v novinach je to asi 6 mesicu.Bylo to v zemskejch novinach ze nejakej kluk z Britanie prej sezral ganju a umrel. Ale sezral ji fakt hafo ale v novinach toho taky nakecaj.Tak nevim
PiosOne
janda: váže se to na tuky. a je jedno jetli rostlinné nebo živočišné. v másle je určitě živočišný tuk, stejně tak v mléku.
PiosOne
rosss: možný to je, zvlášť pokud sežral kilo koláčků a zapil to litrem mlíka. ale sama o sobě by tě tráva asi neusmrtila ani v předchozí sestavě. mohlo jít o nevhodnou kombinaci (třeba měl slabé srdce nebo něco podobného)
PiosOne
rolník: jojo, souhlas
Cicmon
2janda:
hehe, mliko je z kravicky :), kravicka je zivocich :)
máslo je z mlika a smetany (nebo by alespon melo byt) ;) a tudiz je v nem zivocisny tuk
Jinak s tim sadlem by to urcite fungovalo na 100%

Cicmon
cus vector*1*
jestedman
zkoušel sem karamelky, následovně:
udělám dost silný máschličko, pak udělám karamel, do toho to jednoduše ¨(přecezený maslo) vrazím, promíchám, přidám cacao, oříšky, dal sem tam i nastrouhanou tatranku, trošku mlíka, musí to bejt hodně hutný, možá je lepší tam dát to máslo nakonec, ale nejsem profík, tak nevím
pak vymastím máslem takovýty formičky na led a vysypuje oříškama a hmotu do ní naleju a dám do lednice, je to mnjamka
jestedman
záleží na qalitě matroše a tím pádem másla, mě stačilo vycucat dvě karamelky,
oprava: nedávám to do lednice, ale do mrazáku


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma