Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
GardenParty2k17- First try:) - Klikni zde pro originální téma
HardyVonCunt
Zdravím, tohle je můj vůbec první pokus vypěstovat jsi něco vlastního. Snad nikoho nepohorším ani nezklamu. Budu přidávat foto od začátku až po snad zdárný konec. :) Zatím všechno tak se smějte!
HardyVonCunt
Zasazeno bylo někdy na přelomu dubna a května. Omluvte za nepřesné datum, ale sazeničky jsem dostal od známého. Tím taky chci poděkovat Growemu, až tohle budeš číst mysli na ty děcka u mě na zahrádce. :) Zasazeno je BubbaKush(fem.), SpecialQueen(autofem.), GreenPoinsonFV(autofem.). Hnojím pouze přírodou. Růstová fáze je hnojena výluhem z kopřiv a máty, květ pak budu hnojit slepičinci. Jak uvidíte na fotkách tak bubáka a queen se snažím ohýbat. V tomhle směru jsem úplně začátečník, proto budu rád za každou radu. :)
Teď příjdou série fotek, enjoy!
HardyVonCunt
1BubbaKush 10.6
2SpecialQueen 10.6
3GreenPison 10.6 (omlouvám se, neudělal jsem bližší foto)
Všechny až na GreenPoison jsou ohnuté.
HardyVonCunt
Opět moje zahrádka.
1BubbaKush
2SpecialQueen
3GreenPoinson
Vše je foceno 21.6.
HardyVonCunt
S dalšími příspěvky chvíli počkám abych to tu nepřidával zbytečně. :)
HardyVonCunt
Myslíte že je dobře kdyz čas od času protrhám keře skoro úplně na kost? Nechávám jen vršky a květ.
jasse
Defoliace u outdooru se nedoporučuje ,nikdy nevíš co za hmyz ,povětrnostní podmínky, atd. ,rostlinku poškodí, pak ji ty listy můžou chybět. A nemusíš mít strach slunce je nejlepší lampa ,a prosvítí sebehustší keř. Otrhal bych pouze nemocné nebo výrazně poškozené listy , pokud se takové vyskytnou. Ale je to samožřejmně na tobě, pokud Ti tam ty listy vadí a svrbí Tě ruce tak protrhávej co Ti budou síly stačit ;o)
Roiwer
Ahoj , nedelas dobre ze protrhavas ty automaty...az takove kere to nejsou ze by to potrebovali a u automatek je to spis kontraproduktivni. At se dari.
HardyVonCunt
Děkuji za názory. S tím protrháváním přišel známý který už pěstuje řádku let. Tak jsem to mohl i špatně pochopit. On je do toho totiž takový blázen že dostanu výklad na dvě hodiny a pak jsi něco pamatujte! :D Taky je moje chyba, že fotky nejsou všechny. Dnes to tu budu aktualizovat. Věřte že keře už jsou "malinko" větší. Zatím děkuji a sledujte dal! :))
HardyVonCunt
Tak v tomhle příspěvku vám ukážu aktuální pohled na moje kytky. Bude to pohled před a po mém protrhání. Jinak protrhávat už nebudu, ani né kvůli tomu že bych tomu nevěřil, ale spíš se bojím abych jim neublížil.
HardyVonCunt
1BubbaKush
HardyVonCunt
2SpecialQueen
HardyVonCunt
3GreenPoison
Roiwer
Teda ty si jim dal zausi. Co te k tomu vedlo je takhke zmasakrovat??
HardyVonCunt
Zkus jsi to tu pročíst. Není toho zase tak moc :) :)
HardyVonCunt
Taky se přiznám že tenhle horror už jednou proběhl, ale kytka se za pár dní dostala do stejného stavu, ba i lepšího než před zákrokem. Ale jak už jsem říkal, dám na vás a už to neudělám. :)
Roiwer
Jo, akurat jsi se ptal jestli je to dobry napad prostrihavat a pak udelas tohle. jen me zajimalo co jsi tim chtel dosahnout, jasne ze kytka se da dokopy , co jineho ji zbejva ze jo.
Akurat ty automaty,pokud to jsou automaty uz nebudou to co by mohli bejt.
šapša
To ohejbání byla velká paráda,ale není rozumný takhle orvat listy na kytkách páč pokud můžou listy se snažej nahradit takže třeba zbytečně v pálkách. Takova vec má smysl jen pár dnů před kosou.
Zedy
Masakr :freddy: :hanged:

Za mě - listy "nikdy" neobírat (outdoor)! V krajním případě, pozdním květu a před sklizní, kvůli provzdušnění - ano, ale jen co je třeba. Kdyby kytka listy nepotřebovala, tak se jich zbaví sama...

Proč že si se do toho mučení vlastně pustil?
HardyVonCunt
Lidi. Teď mě je z toho vážně zle. Už chápu že to není dobře, ale je to fakt poprvé. Jak už jsem napsal, řekl mi to známí který pěstuje vážně dlouho. Jenže je prostě možný že to moje hlava nepobrala tak jak on vysvětloval! Takže bych zase nerad kdyby byli stížnosti na něho. Takže zatím díky za rady udělám vše abych to napravil! :)
Pítr90
Tisíckrát se tu o protrhávání bude mluvit a po tisící první se najde někdo, kdo bude takhle kytku prznit. Za sebe to rozhodně nedoporučuji, když už, tak mírně protrhnat uvnitř kvůli prosvětlení, ale to spíš jen pár největších​ listů.
Jinak spíš kytce ubližuješ než naopak
HardyVonCunt
Neber to tak že tu mám všechno přečtené do písmene. Chybami se člověk učí přeci ne? :) Snad to tolik neovlivní výsledek! Teď aspoň místo toho abych tratil chuť tak mám ještě větší snahu to udělat líp abych vám ukázal že všechno jen nezmrvím! :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma