Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, tohle je můj vůbec první pokus vypěstovat jsi něco vlastního. Snad nikoho nepohorším ani nezklamu. Budu přidávat foto od začátku až po snad zdárný konec. Zatím všechno tak se smějte!
Naposledy upravil HardyVonCunt 07-07-2017 v 12:21 PM
Zasazeno bylo někdy na přelomu dubna a května. Omluvte za nepřesné datum, ale sazeničky jsem dostal od známého. Tím taky chci poděkovat Growemu, až tohle budeš číst mysli na ty děcka u mě na zahrádce. Zasazeno je BubbaKush(fem.), SpecialQueen(autofem.), GreenPoinsonFV(autofem.). Hnojím pouze přírodou. Růstová fáze je hnojena výluhem z kopřiv a máty, květ pak budu hnojit slepičinci. Jak uvidíte na fotkách tak bubáka a queen se snažím ohýbat. V tomhle směru jsem úplně začátečník, proto budu rád za každou radu.
Teď příjdou série fotek, enjoy!
Defoliace u outdooru se nedoporučuje ,nikdy nevíš co za hmyz ,povětrnostní podmínky, atd. ,rostlinku poškodí, pak ji ty listy můžou chybět. A nemusíš mít strach slunce je nejlepší lampa ,a prosvítí sebehustší keř. Otrhal bych pouze nemocné nebo výrazně poškozené listy , pokud se takové vyskytnou. Ale je to samožřejmně na tobě, pokud Ti tam ty listy vadí a svrbí Tě ruce tak protrhávej co Ti budou síly stačit ;o)
Děkuji za názory. S tím protrháváním přišel známý který už pěstuje řádku let. Tak jsem to mohl i špatně pochopit. On je do toho totiž takový blázen že dostanu výklad na dvě hodiny a pak jsi něco pamatujte! Taky je moje chyba, že fotky nejsou všechny. Dnes to tu budu aktualizovat. Věřte že keře už jsou "malinko" větší. Zatím děkuji a sledujte dal! )
Tak v tomhle příspěvku vám ukážu aktuální pohled na moje kytky. Bude to pohled před a po mém protrhání. Jinak protrhávat už nebudu, ani né kvůli tomu že bych tomu nevěřil, ale spíš se bojím abych jim neublížil.
Taky se přiznám že tenhle horror už jednou proběhl, ale kytka se za pár dní dostala do stejného stavu, ba i lepšího než před zákrokem. Ale jak už jsem říkal, dám na vás a už to neudělám.