Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
První pěstební pokus doma - Klikni zde pro originální téma
Bac8
Ahoj, mám takový menší problém :D Pěstuji si jen tak pro radost tři kousky WW od Green House, pěstuji ji v substrátu jen tak v květináči. Co se týče osvětlení tak mám kytky na oknu, čekám až mi z ebay příjde CFL dual 300 w. Teď co se týče kytky, moje nejsilnější kytka začala podivně ztrácet na růstu, poslední dobou je podivně sešlá, trošku mi příjde zvadlá a především žloutnou listy od spodku. Pokoušel jsem se na foru najít informace ale popravdě podařilo se mi to zúžit na přebytek vody a nebo nedostatek živin. Pokusil jsem se kytku méně zalévat a začal jsem je hnojit hnojivem 5+1 Jihočeské hnojivo, ale nepomohlo to. Od kytek nečekám žádné zázraky, ale zase nechci aby mi to jen tak pochcípalo. Dokázal by mi někdo poradit ?
Bac8
Ještě fotka celé kytky
Bac8
A fotka z jiné strany :D
kwb
Ahoj, duální cfl není úplně ideální,lepší máš červenou na celej cyklus a nebo modrou na růst a červenou na květ.
Co se týká toho žloutnutí, zkusil bych přeměřit pH toho co teče dovnitř i toho co teče ven.Taky může být málo místa na kořeny, přesadil bych do většího. Ať se daří.
Bac8
Děkuji za odpověď, vím že duál není ideální, ale povedlo se mi vyhrát aukci na ebay, takže mě ta 300w lampa stojí i se stínidlem 500 Kč :D Hele to pH mě popravdě nenapadlo, kytky zalévám vodou z vodovodu, ale zase na zbylé dvě to nemá žádné zjevný vliv.
L1st3r
Květníkama to nebude, měl jsem mnohem větší v podobných a vydržely tam až do květu, bez problémů. To ph vody z kohoutku je 7 a víc, mohlo by to na to mít vliv, třeba je to slabší kus a nedokáže se s tím poprat. Ph metr koupíš za pár kaček a může ti dost pomoct. Ty špatný listy ostříhej, nechávej proschnout, přihnojuj a uvidíš co to udělá. Hodně štěstí ;)
Bac8
Hele zkusím se podívat na to pH vody jestli to nebude náhodou ono. Zrovna u téhle kytky mě to mrzí, protože byla nejlepší. Ty nejhorší listy jsem prostříhal, tak uvidím co to udělá. No rád bych to prohnojil, ale hnojivo se mísí s vodou, takže bych to měl zase mokrý :D Jinak je fakt, že tenhle týden jsem měl kytky venku a tam zmokly, takže byly ve více vlhkém prostření, nicméně teď je ten substrát alespoň nahoře úplně suchý :)
pogomann
skuz se ještě kouknout na substrát je možný že měl v sobě hnojka na začátek a jednoduše jsi to začal zalejvat hnojkama a přepálil jsi to
Bac8
Substrát jsem měl obyčejný ze zahradnictví, už si moc nevzpomínám o jaký se jednalo, ale měl mít méně obsahu živit, aby tam nerostl plevel. Kytky jsem bohatě zasypal kravským hnojem od Hoštického hnojiva a musím říct, že se vzpamatovaly, pořád ještě nevypadají zcela zdravě, ale už to není tak zlé. Nicméně jsem si všiml jiného defektu, 2 kytky docela pěkně kvetou, třetí začala šíleně růst a zcela ignoruje že by měla taky kvést. Nejsem si jistý čím to může být a nebo jestli to nebude hermafrodit :/


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma