Gurek |
Zdravím. Zjistil jsem, že mám doma hromadu starého listí cca rok/rok a půl starý. Jelikož občas listí cpu do bonga a funguje to ( možná placebo nvm), tak mě napadlo i tohle. Ale není to po ty době nějak nezdravý/nebezpečný...Co já vím. Případné ten roční prach na tom se přes vodu přefiltruje ne? Dík :D |
|
|
demoneq |
pokazdy kdyz jsem hulil neco takovyho tak mi to vzdycky urvalo plice, a spis jsem byl pak zhulenej/unavenej tim tlakem jak jsem kaslal.. navic ta otresna chut :D jestli to mas od pryskirice tak proc ne... ja jednou hulil listi v 10 dnu kvetu zadna pryskirice jeste ale vetsi odpal jsem nezazil, az jsem doslova odpadl :D asi otrava hnojivama :D |
|
|
Keramanak131 |
tak byt tebou,tak radsi bych si z toho uvaril mliko,nebo upekl nejakej kolac,ale urcite bych to nekouril :D |
|
|
demoneq |
jo to mliko to je asi nejlepsi vec kdyz se chces zmastit a nemas co hulit ale mas matros. |
|
|
Pítr90 |
Zdary, jestli je na tom pryskyřice, tak bych to opatrně omyl od prachu a udělal hašík. Stačí ti na něj led, kávové filtry a hodinka času |
|
|
Skaff |
hele radíte mu mlíko ale všimli ste si toho jak psal o ty vrstve prachu co na tom musi bejt? :D dobrou chut preju |
|
|
Pítr90 |
citace: |
Původní příspěvek od Skaff
hele radíte mu mlíko ale všimli ste si toho jak psal o ty vrstve prachu co na tom musi bejt? :D dobrou chut preju |
Než bude vařit, tak to snad nejdřív propláchneme, ne? Já teda listí propařuju horkou vodou, aspoň mi to pustí i zeleň listovou a nemám pak mlíko zelený jak brčál |
|
|
demoneq |
citace: |
Původní příspěvek od Pítr90
Než bude vařit, tak to snad nejdřív propláchneme, ne? Já teda listí propařuju horkou vodou, aspoň mi to pustí i zeleň listovou a nemám pak mlíko zelený jak brčál |
presne, ono to mliko hlavne nesmi bejt ve vysledku moc zeleny jinak chutna hnusne, navic z toho pak neni takova kaše a trochu se vyvaruješ toho když jsi moc aby jsi vrhnul. Člověku je pak špatně od žaludku hlavně z toho jak to vypadalo :D |
|
|
Konůpek |
jelikož mléko už nemusím, tak klidně máslo a vař. A hlavně pořádně propařit horkou vodou dokud ti nepoteče čirá voda. Hlavně to nehul |
|
|
|