Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím. Zjistil jsem, že mám doma hromadu starého listí cca rok/rok a půl starý. Jelikož občas listí cpu do bonga a funguje to ( možná placebo nvm), tak mě napadlo i tohle. Ale není to po ty době nějak nezdravý/nebezpečný...Co já vím. Případné ten roční prach na tom se přes vodu přefiltruje ne? Dík
pokazdy kdyz jsem hulil neco takovyho tak mi to vzdycky urvalo plice, a spis jsem byl pak zhulenej/unavenej tim tlakem jak jsem kaslal.. navic ta otresna chut jestli to mas od pryskirice tak proc ne... ja jednou hulil listi v 10 dnu kvetu zadna pryskirice jeste ale vetsi odpal jsem nezazil, az jsem doslova odpadl asi otrava hnojivama
Původní příspěvek od Skaff hele radíte mu mlíko ale všimli ste si toho jak psal o ty vrstve prachu co na tom musi bejt? dobrou chut preju
Než bude vařit, tak to snad nejdřív propláchneme, ne? Já teda listí propařuju horkou vodou, aspoň mi to pustí i zeleň listovou a nemám pak mlíko zelený jak brčál
Než bude vařit, tak to snad nejdřív propláchneme, ne? Já teda listí propařuju horkou vodou, aspoň mi to pustí i zeleň listovou a nemám pak mlíko zelený jak brčál
presne, ono to mliko hlavne nesmi bejt ve vysledku moc zeleny jinak chutna hnusne, navic z toho pak neni takova kaše a trochu se vyvaruješ toho když jsi moc aby jsi vrhnul. Člověku je pak špatně od žaludku hlavně z toho jak to vypadalo