Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Venku nebo ve skleníku - Klikni zde pro originální téma
Zhatiljsemto
Ahoj lidi,

doufám, že jsou tu stále aktivní členové a pomůžou mi vyřešit moji vnitřní rozepři. Tedy tážu se, je opravdu lepší pěstovat ve skleníku než venku? Valná většina tvrdí, že pěstování ve skleníku je lepší, ale když se ptám jich nebo sám sebe na to proč, jen ztěží dostanu odpověď. Moje otázky vždy zněli: "Proč je lepší skleník?" Ve skleníku je přeci až moc velké vedro, je tam až moc velká vlhkost... Sice jsou tyto vlivy stabilní oproti čistému outdooru, ale konopa přeci nemá ráda až tak moc velké teploty (samozřejmě krom nějakých těch ganjakytek z Jižní Ameriky atd...). Ve skleníku ani tolik nefouká, takže naše kytičky nenaberou sílu z okolních sil. Není třeba jen to, že jsou většinou kytky ze skleníku lepší než z venku zapříčiněno, že valná většina lidí si nechává skleník hnojit, naproti tomu venku, málokdo si půdu podestele hnojem atd... A spoustu dalších otázek, které mi nikdy nebyli odpovězeny. Touto krátkou podotázkou se vás tedy tážu, proč je lepší skleník nebo není a proč...? Díky za odpověď
sbarracuda
Je pravda že ve skleniku je dusno pokud ti tam sviti slunce tak jim to prospyva automatu bych se nebal ve skleniku ale celeročky když se rozrostou tak tam nebude proudit vzduch a muže ti začít plisen ale taky zaleží jak máš velky sklenik a jak to máš udělané myslím odfuky atd.. pro mne je ideal automaty sklenik celeročky ven muj nazor každy to ma jinak :)
chuckiez
Zdarec, já jsem taky zastánce skleníku. Pokud to člověk dobře udělá, není problém v něm udržet teplo a vlhko v růstu... A na květ zase není problém tam mít teplo a nízkou vlhkost :) Navíc ti kytky v květu neprochčívaj deště a i se škůdcema jsem neměl rozhodně tolik starostí jako venku.
Zhatiljsemto
Nadměrná teplota je ale přeci kontraproduktivní... Ale jako stabilnější prostředí vidím určitě jako pozitivum.
tyn1kdy
I já se přidám s odpovědí. Podle mě je nejlepší hodit automatky do skleniku a normal OUT ven :) Při sklizni stříhám kytku ještě když je v zemi, nevím jak bych to ve skleniku zvládnul :D. A abych pravdu řekl minulej rok jsem mel jeden out ve skleniku a druhej venku, kde jsem měl i větší výnos, lae buh vi čím to bylo :O
Pítr90
Zdary, skleník má jasnou výhodu v ochraně kytek před deštěm 😉 a i teplota je na podzim lepší. Když se to dobře vychytá ( zastřižení, vázání ), tak je určitě sklenik lepší.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma