Zhatiljsemto
Nový Člen
|
Venku nebo ve skleníku |
Příspěvek č. 1 |
Ahoj lidi,
doufám, že jsou tu stále aktivní členové a pomůžou mi vyřešit moji vnitřní rozepři. Tedy tážu se, je opravdu lepší pěstovat ve skleníku než venku? Valná většina tvrdí, že pěstování ve skleníku je lepší, ale když se ptám jich nebo sám sebe na to proč, jen ztěží dostanu odpověď. Moje otázky vždy zněli: "Proč je lepší skleník?" Ve skleníku je přeci až moc velké vedro, je tam až moc velká vlhkost... Sice jsou tyto vlivy stabilní oproti čistému outdooru, ale konopa přeci nemá ráda až tak moc velké teploty (samozřejmě krom nějakých těch ganjakytek z Jižní Ameriky atd...). Ve skleníku ani tolik nefouká, takže naše kytičky nenaberou sílu z okolních sil. Není třeba jen to, že jsou většinou kytky ze skleníku lepší než z venku zapříčiněno, že valná většina lidí si nechává skleník hnojit, naproti tomu venku, málokdo si půdu podestele hnojem atd... A spoustu dalších otázek, které mi nikdy nebyli odpovězeny. Touto krátkou podotázkou se vás tedy tážu, proč je lepší skleník nebo není a proč...? Díky za odpověď
|