Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
MoŽnÉ OdhalenÍ - Klikni zde pro originální téma
trias
Zdravím Vás groweři,
Mám takový problém, poté co nám někdo jiný fouknul garáž o které jsem psal v minulém tématu, našel jsem si jiné prostory ale menší v podobném objektu, budu mluvit se správcem ale nevím co mu mám říct, jak se mě bude ptát na co, nebo co tam budu dělat. Nic mě nenapadá co mu nakecat a jak vysvětlit větší odběr. Budu tam mít 1x 600W, a vymlouvat se na přímotopy by neprošlo( je tam topení ) a na klimatizaci se vymlouvat je taky blbost protože se tam moc nebudu zdržovat. Nemáte nějaký nápad jak vysvětlit větší spotřebu.
Moc dík za rady.
Bitir
Vis o tom ze podobnej spravce objektu ma klice od garaze a muze ti tam klidne prijit na kontrolu kdyz se mu neco nebude zdat ? Podle me je to docela bkbost pestovat v pronajatym prostoru a jeste k tomu 600w. Pokud dobre chapu, tak jste dva a ani jeden nemate misto 1m2 na par kytek ?
L1st3r
Souhlasím s kolegou, toto smrdí akorát tak průserem. Vymyslete něco chytřejšího. Jestli jde o hulení jen pro vás, zkuste nějakej mikro pěst pod ledkama, je hromada jiných, mnohem méně rizikových způsobů. Pokud na tom trváš, zkusil bych tam mrsknout nějaký starý kompy, jako že tam chodíte pařit a pěst vymyslet tak, aby když tam kdokoliv vleze, aby ho to neplesklo do xichtu. Falešná stěna, skříně (zamčený) nebo něco podobnýho. Ale i tak mě to připadne jako špatnej nápad. Good luck
trias
Jak jsem se s ním bavil, tak není problém vyměnit vložku v zámku, ať mi tam nikdo neleze. O tom jsem mu říkal
Není to kancelář ale spíše taková garáž bez vrat, jenom s vchodovýma dveřmi, a je tam více takových podobných prostor
je tam více nájemníku a firem a hodiny k té moji místnosti tam nejsou. Nato jsem se ho ptal jak a kolik budu platit el.
clinic
PODLE MĚ KDYŽ TAM DÁŠ NĚJAKÝ LED PANEL 450W (PROSTOR 1,5 X 1,5M) A JAK PÍŠEŠ ŽE NEJSOU HODINY JEN PRO TVOJI MÍSTNOST NENÍ ŠANCE NĚCO POZNAT..(ZÁLEŽÍ KOLIK MŮŽEŠ INVESTOVAT)
Bitir
Tak to je jina pokid sou to prostory bez hodin. Bude tam asi dana nejaka taxa a doplatek se rozpocita mezi najemniky. Otazka je kolik lidi se kolem toho bude motat , musis mit perfektne odhlucnenej ventilator . I prez pasivni pritah slysim jak to trochu funi . Kazdopadne drzim palce , ale i tak bych do toho radej nesel. Pokud se tam motaji lidi tak to nikdy dobrotu nedelalo.
panpanvicka
V lepší případě ti to někdo vykrade v horším lidi nasereš, že se zvedají nepchopitelně poplatky a to vede k hledání příčiny.... Tak jako tak raději bych volil variantu nedělat to.
Mamboo
Je to nebezpecny, hned se jim zvysi elektrika treba na kazdyho o 300kc mesicne, lidi v tom zacnou stourat, on to tam bude chtit videt a co ty udelas, budes to stehovat nez ptijde ? Jak poresis odtah ? Vzdy i kdyz je udelanej dobre tak v kvetu, nebo pri trimovani je vse cejtit... V pronajatym prostoru kde se elektrina resi rozpoctem, jet 600w... Nevim je to blbost podle me, bejt to aspon byt.. Nevim, je to na tobe. Podle me celkem risk zbytecnej. Kdyby ti to pronajimal kamos a vedel co tam bude, tak ok.. Ale cizi clovek.. Ja osobne bych se do toho nepoustel.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma