Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
GarÁŽ - Klikni zde pro originální téma
trias
Zdravím vás Groweři, mám na Vás takový dotaz.
Už nemůžu pěstit doma, a nedávno se mi naskytl pronájem prostor v jednom objektu, kde je v místnosti asi 160 m2 dostupný el. proud, voda i topení za dobrý peníze.
Jak jsem se zeptal pána který toto zprostředkovává na zálohy na elektřinu kvůli možnému malinko většímu odběru, v zimě přitápění místností přenosným přímotopem (tvrdil mi že tam to topení topí ale nic moc) v létě klimoška, tak mi řekl že je to jedno, žádné hodiny k té místnosti nejsou je to prý paušálně, to samé platí u vody. V tomto objektu je více firem a v jedná z nich se vyrábí hotové jídla, hned vedle je rozvodna el energie atd. objekt se nachází nebo je dokonce součásti u jedné nefungující fabriky kde je také pár různých firem. Teť k problému, chtěl bych tam s kámošem prcnout stan 2 x 600W, max! 2 KOLA ročně!!! už i kvůli času a starostí, úrodu si podělíme napůl, ale máme strach aby nás nevychytali na spotřebu. Nemáte někdo, nebo Vaši známí s pěstěním v takových prostorách a pronájmem takových místností zkušeností.
Moc Vám děkuji za odpovědi.
carlos
Hodne zalezi kdo tu elektriku plati a vyuctovava (na koho jsou hodiny) .. ten se bude narustem zabyvat.. Kdyby nezabyval nekdo by se sam okradal (viz treba tezba bitcoinu).
trias
Asi máš pravdu, já jsem si myslel že to funguje něco jako u mobilních operátoru protože je to větší objekt a ten odběr bude větší, prostě máš paušál a je jedno kolik (v uvozovkách) kdysi jsem dělal v jedné velké fabrice a tam mi jeden elektrikář říkal že má fabrika domluvený nějaký odběr a ten by měla odebrat.
Jen jsem si myslel že bych se s tím mým odběrem max. 2 sklizně, s 2 šestikilama ztratil. Jak jsem psal je to větší objekt, a v tomto objektu je více firem vaření hotových jídel atd.
trias
Dobrá, kašlu na to. Díky za odpověďi.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma