Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
skleník - Klikni zde pro originální téma
bruno.kudrna
Zdravím
Pěstování ve skleníku,jako pěstování v čemkoliv jiným má svoje pravidla,nástrahy,uskalí výhody a nevýhody.Bylo by dobrý tuhle oblast tady nějak sjednotit,ucelit.
Zveřejním tady můj letošní pěst,a vy sem dávejte svoje zkušenosti,rady,nápady....Tak i dotazy všeho druhu.Nakonec by se to mohlo šikovně promazat a vzniknul by takovej jako návod na pěstování ve skleníku.Návody na jeho postavení,údržbu vítány.
Ve skleníku pěstuju od roku 2009 tak začátečníkům snad poradím a zároveň doufám že i já se dozvím něco novýho.
Je ještě hodně brzo,ale já už se nemůžu dočkat no :cox: tak ať nám to tady šlape.
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
Zdravím
A ať to tady nezeje prázdnotou,přihodím něco z let minulích.
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
.
bruno.kudrna
Zdravím
A ještě něco.....
bruno.kudrna
a ještě...
@jdam
mas to opravdu moc pekny.a mam na tebe hned otazecku...vim ze je to hodne do tmy pac kazdej model se chova jinak atd ale kdy davas kytky do zeme aby ti neprerostly sklenik?dik
bruno.kudrna
Zdravím
Přerůstání jeden z nejčastějších problémú hlavně u nováčků,ale dokáže zaskočit i zkušeného growra.
Tento problém je způsobem hlavně nedočkavostí a brzským sázaním.No je to těžký když už ostatní dávno klíčej,někteří kámoši se chlubí jak jim to roste a jaký že to už mají kytky a my skleníkáři ještě nic.To se pak člověk nechá zvyklat a zasadí brzo.Já říkám nespěchat,počkat.
Semínka dávám klíčit nejdřív první týden v květnu-nejdřív!!!Potom je držím v kelímkách od jogurtu nebo nějakých menších květináčích max. 3litry.A na finální flek dávám 1 nebo 2 týden v červnu,to už podle oka podle toho jak moc je kytka vitální jak moc se jí chce.Taky na počasí se dívám jinak to roste když zrovna týden prší a jinak když sou tropy.To už je ten outdoor,to už člověk musí sledovat a včas reagovat.
Potom ve skleníku pěstuju zásadně ve 20 litrových kýblech což ti taky omezí výšku rostlin.Mám to odskoušeno těch 20L je ideal.
Zaštipování,ohýbání a roztahování do stran je samozdřejmost.
Snad to stačí takhle.....
Zdárek:sun:


A teď si říkám člověk s takovou karmou.....Ty mě zkoušíš?? :teef:
@jdam
dik moc dobrych rad neni nikdy malo :) at se dari.urco zkusim dat do tech 20l kbeliku ja jsem jel vzdycky v 11l kvetnikach a v cervnu/cervenci na ferovku do zeme ale co ti budu povidat at jsem delal co jsem delal tak z toho ve finale byla jungle,splet provazku z prava do leva ve spoda nahoru :D a ve finale stejne museli prijit na scenu nuzky a nadherny vrchololvi vetve museli jit ze sceny pryc...takze tak :)
NORM
Nazdar, je vidět že ses to už dobře naučil ve skleníku:-) já letos pojedu pár folíáků light dep a zajímalo by mě jaké rozměry má kytka v 20l kýblu, hlavně mě zajímá půdorys a taky výška čistě té kytky, abych zhruba věděl jak je rozmístit.. no a taky kolik ti to dává v průměru těch 20l hlíny a nezkoušel jsi je někdy pěstovat čistě v kokosu?
bruno.kudrna
Zdravím
Já nevím jak velká je kytka ve 20litrovým kýblu.Já ty kytky i tak musím zastříhávat ohýbat,tvarovat aby se mi to tam vlezlo.Kolik mi zabere jedna kytka vážně nevím.Ale vím určitě že tři kytky mi v půdorysu zabírají 1,2mx5m.To je půlka mýho skleníku.Kdybych měl víc místa zaplním ho v těch 20l kýblech těma třema kytkama taky....
Prostě tam vyplňuju prostor jako u indooru v boxu no a na plochu 1,2mx5m se mi osvědčily 3 kytky...Na výšku tam mám něco přes 2m nevím přesně.Ale ty kytky jak je ohýbám mají ve finále víc.Tak snad to stačí takhle..
K tomu výnosu,záleží na modelu,na počasí na tvém know-how.Za sebe můžu říct takovej průměr 350g na kytku.Ale fakt jak kdy jednou sem měl kytku s bídou 200g ale taky nabušenej super skunk s parádníma 600g...Fakt jak kdy.Ale neboj bude toho dost :teef:
Zdárek:sun:

Ty hmotnosti sou orientační.Přesně vážím jen když dělám mast celkovou váhu pak odhaduju podle toho.....
bruno.kudrna
Zdravím
Tak vám představím letošní pěst co,jak a tak dále.
Hned ze začátku vám musím říct že letos to bude probíhat trochu jinak než sem zvyklej,takže sem sám zvědavej jaký to nakonec bude.Normálně mám ve skleníku 6 klasických fotoperiodických feminizovaných rostlin a ktomu v květináčích nějaký ty AF.Klasiky ve 20l kýblech,af 6l-8l květináče.
Letos to bude tak,že budu mít na polovině skleníku 3 klasický feminizovaný fotoperiodický rostliny.A na té druhé půlce 11 samonakvítacích(AF)rostlin.Pokud teda všechny vyrostou :teef:
Poďme se na to podívat víc zblízka.
Fotoperiodické-feminizované:
Kalashnikov Seeds-Bajkal Express-2ks.Tenhle model sem ještě nikdy neměl a sem moc zvědavej.Jestli má někdo zkušenost sem s ní.
Sweet Seeds-Big Devil Fast Verzion-1ks. Tohle je taky premiéra je to tu na foru celkem vychvalovaný tak sem se nechal zlákat,uvidíme...
Samonakvítací(AF) feminizované:
Buddha seeds-Syrup-3ks
Bomb seeds-THC Bomb Auto-5ks
Sweet seeds-Devil Cream Auto-3ks
Klasiky porostou teda jak už bylo zmíněno ve 20l kýblech.Jako medium sem zvolil substrát Guanokalong complete mix a hnojivo taky guanokalong grow+bloom.Nemám vyzkoušeno letos poprvé jak substrát tak hnojky.Ti všímavější si všimnou že hnojiva mají pouze N/K sám tomu nerozumím.Třeba má někdo zkušenosti nebo ví a vysvětlí..Snad nebudu muset přihnojovat ještě něčím abych doplnil P.
AF porostou ve volné zemi.Půda z předchozích pěstů smíchaná s trochou dřevěnýho popela a koňskýho hnoje.Pokud bude potřeba přihnojit udělám to guanokalongem jako klasiky...
Snad sem na nic nezapoměl,snad sem to moc nezamotal a je vám vše jasný.Já osobně se už nemůžu dočkat.Vy se mějte a ať se vám daří...
Zdárek:sun:
@jdam
Tak ten fast devil jsem mel minule a byl jsem hodne prekvapenej.byl hotovej 3 tejden v zari a byli to kameny jako pest.jen musim rict ze AF verze ma lepsi chut ale FAST zase vetsi graaady a o sklizni nemuzu ani mluvit je toho hromada.a u dark devila taky muzu rict jen chvalu jel jsem ho volne v zemi taky ve foliaku.dozraval o dost dyl nez pisou ale na kazdy kytce bylo v prumeru 80g a hlavne ta temna barva a super sladoucka chut maj za nasledek to ze toho muze bejt kolik chce ale zadny mnozstvi neni dost velky aby to stacilo :D preju at se dari a bacha na tu potvoru plisen.peace
mongoose
Zdar, ten GKmix je dost ostrý - na malé sazeničky doporučuju smíchat s nějakým lightmixem nebo kokosem, pak při přesazení klidně čistý.
bruno.kudrna
Zdravím
@jdam-Díky za info...,už se těším :teef:
mongoose-Díky za upozornění.Jak sem psal letos to budu zkoušet poprvé.Tvoje doporučení beru na vědomí.Díky...
Zdárek:sun:
dawed
Čau, opravdu pěkný kytky.Letos budu kupovat skleník,tak se těším,jak malej kluk...
Zajímá me ,jak řešíš ventilaci?Vzhledem k vlhkosti vzduchu ve skleníku,kdy v růstu je vše ideální, ale v květu to může být problém a dost lidí pak půlku úrody vyhodí kvuli plísni.
Budu mít 2okna,který se otviraji samy podle teploty(je tam olej ,kterej se nahřeje) ale nevim jestli to bude stačit, od kdy používáš větráky?a kolik jich tam máš?
bruno.kudrna
Zdravím
Díky za uznání :rasta: každé pochvaly si vážím,sem rád že se vám líbí.
K té ventilaci.Hned ze začátku tě musím vyvést z omylu.V růstu sou podmínky ve skleníku všechno možný jen ne ideální.V růstu tam ta vlhkost není.Květen,Červen,Červenec venku vedro,někdy tropy.Ve skleníku se v tuto dobu motají teploty okolo 50 stupňu,jeden rok byl extrém a atakovalo to 60.To už sem musel zakrývat plachtou atd.Prostě v takových podmínkách tam vlhkost není a seš bez šance ji tam dostat a udržet.Zkoušel sem to-vzdal sem to.Takže v růstu,jaro-léto okna dveře otevřený,okna mám 3 dvě ve střeše jedno ve stěně.... Frčí dva větráky ať je tam co největší průvan ať to chladí.Když má pršet ty střešní okna přivírám jen na škvíru aby tam nepršelo.
V květu od konce srpna až vlastně do konce pěstu je tam naopak vlhkosti habaděj a nastávají strachy z plísní...Přes noc mám skleník úplně zavřenej aby se mi dovnitř dostalo co nejmíň vlhkosti.Přes den reaguju podle počasí,prší střešní okna zavřený,nebo jen pootevřený podle toho jak prší.Když je pěkně otevřený....Podle počasí otevírám a zavíram i dveře a to 3 okno....Asi chápeš jak to myslím.V tuto dobu jedou větráky non-stop.V růstu je na noc vypínám...
Taky bacha s výběrem modelu ty co maj v popisu náchylnější na plíseň neber ani náhodou,prostě ber ty odolnější modely.Tak snad sem zase trochu pomohl a je vám to takhle jasný....
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
Zdravím
Čas nám pokročil a jaro je konečně tady. Za normálních okolností bych zítra nebo pozítří zasadil semínka do jiffy. Letos sem kvůli okolnostem zasadil už 20.4. Sem teda trochu napřed.Toto ale nedoporučuji a začátečníkům už vůbec ne...Sám z toho mám trochu obavy,ale ve skleníku už sem něco zažil tak to snad zvládnu. Kytky budu držet dýl v malých květináčích než je dám na finále flek.
Dohromady sem zasadil 24 semínek a vyrostlo mi 23 kytiček. Nevyrostl teda jenom 1 syrup. Teď teda mám 12 klasických a 11 automatických kytek. Z těch 12 si nechám jen 6. 3 do skleníku a 3 na terasu odkud vám taky sem tam pošlu foto. Zbylých​ 6 daruju kámošovi. Z těch 11 automatů jich ve skleníku bude 10.
O zvolených odrůdách a jejich rozmístění zase příště. Držte si čepice,začínáme:teef:
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
.
zahradnick
Ahoj, vyzerá to super, teším sa na thread :)
Možno to nebude otázka priamo ku skleníkom, ale využijem to, že teda dosť sleduješ počasie a máš s pestovaním kopu skúseností... docela ma trápi, aké je počasie - v podstate minimum slnečných dní a ani výhliadky na blízke obdobie nenaznačujú nejakú veľkú zmenu. Zasadil som zhruba v stejný čas ako ty, aj kytky vypadajú podobne, takže predpokladám, že si tiež predpestoval kdesi za oknom... dobehnú to tie kytky nejako? či ich ten pomalý štart neovplyvní na celú sezónu. Nabudúce zasadím aj v polke května, teraz som bol nedočkavý, do budúcna budem vedieť :)
Díky
bruno.kudrna
Zdravím
zahradnick-Taky si myslím že je lepší sázet až před tou půlkou května,než to trápit někde za oknem.Já už je asi tak 10-12 dní dávám přes den ven.Přes noc sou doma ale myslím že už naposled..
Ničeho se neboj kytky se srovnají,uvidíš.

Dem se teda podívat co kde budu mít.Začneme těma AF modelama.Na jedné polovině skleníku jich bude 10 a to:
Devil cerem od sweet seeds-4ks
THC Bomb auto od bomb seeds-4ks. Tohle byl úplně náhodnej kup.Tyhle semínka sem neměl vůbec mít...
Syrup od Buddha seeds-2ks
Tady z toho sem ještě nic nepěstoval a nejvíc su zvědavej na THC Bomb.
Kytky porostou v takovým mixu.Hlína po předešlejch in i out pěstech promíchaná s koňským hnojem+cererit+guano.To celý sem zaryl do té půdy co už ve skleníku byla.
Hnojit AF tak nějak není v plánu,ale pokud se tak stane dám vědět jak a čím to bylo.
A klasický fotoperiody.
Big Devil fast verzion-2ks Mám ho kvůli dobrým ohlasům tady na G,osobní zkušenost nemám.
Baikal Express-kalashnikov seeds-3ks Vybral sem ho po hledání na netu a po osobním rozhovoru s nima na cannafestu,osobní zkušenost není.
Spoetnik-paradise seeds-1kus Budu ho mít od kamoša výměnou za jinej model. Už sem ho před pár lety jel.Pohodová odrůda ale úspěch hodně záleží na pěkným podzimu,takže loterie.
Do skleníku dám 3kusy. 2xbaikal a 1xbig devil. O tomhle bude hlavní report.Zbylý kytky budou na terase a sem tam vám je vyfotím.Nijak zvlášť se o nich ale rozepisovat nebudu.
Kytky si ve skleníku budou hovět ve 20L kýblech naplněných guanokalongem complete mix.Hnojit budu stejnou značkou,mám dvě flašky jedna growe,jedna bloom.
S touto kombinací namám žádnou zkušenost,tak sem sám zvědavej jak to poroste...
Jestli sem na něco zapoměl nebo vás něco zajímá ptejte se.Přeju všem outdoor pěstitelům (a nejen jim) úspěšnou sezonu 2017.
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
Zdravím
Dopoledne sem strávil ve skleníku přípravama na letošní sezonu.Zároveň sem tam dal na finální místo těch 10 AF.Klasiky sem přesadil do 6L květináčů se zahradním substrátem od agra.Zatím sou ale mimo skleník a přestěhují se tam až půjdou rovnou do těch 20L kyblů.
Detail té jedné rostlinky-je to THC Bomb.
Ode mě zatím asi vše,jestli sem něco zapoměl nebo vám tu něco chybí dejte vědět a zkusíme s tím něco udělat.Tak zatím....
Zdárek:sun:
leela148
Bruno...tvoje fotky z minuleho roka se mi libi....jen priblbli dotaz kolik h denne ti cca na sklenik sviti slunko?
bruno.kudrna
Zdravím
Tak v růstu zhruba od 10:30 do těch 19:00 tam slunko mám.
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
Zdravím
Tak přináším další info....
Kyti si přesazení ani nevšimly a bez nějakýho zásahu pěkně rostou....Zatím zalívám pouze čistou dešťovou vodou PH neměřím.....
Snad se vám to tady bude líbit a někomu to bude i k užitku....Tak zatím....
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
Zdravím
Za posledních deset dní holky pěkně poskočily, tak sem tu s čerstvíma zprávama.
AF-Ty dost povyrostly.Stále zalívám jenom čistou dešťovou vodou a nijak nezasahuju.Žádný zastříhávání nebo tak něco....
Fotoperiody-Dneska sem tři vyvolený,dva Bajkly a Devila přestěhoval do skleníku.Dal sem je jenom na místo kde budou,ale pořád sou v těch květináčích.Všechny sem je už zastřihnul a všechny nad třetím patrem.Zastřiženo klasicky,ne FIM.
Taky mi kytky začaly ožírat svilušky a ještě něco...Použil sem přípravek canela jako postřik.Je to extrakt ze skořicovýho oleje.Použil sem ho dvakrát v rozmezí třech dnů a vypadá to že je po problému.
Tak se zatím mějte a ať to roste....
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
Zdravím
Tady máte ještě dva Devily a Bajkala z terasy.A jednu moju zahrádku aby ste věděli,že pěstování zeleniny je taky dobrá sranda.
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
Zdravím
AF už nám pěkně kvetou tak sem zase tady abych se s váma podělil.
Pořád zalívám jen dešťovou vodou bez hnojiv,ph ec nic neměřím.Vypadají pěkně a su s nima spokojenej.
Klasiky sou pořád v květináčích,přesadit je do finálních kýblů plánuju teď v pondělí nebo úterý.Začal sem ohýbání za pomocí kolínek,je to ale nic moc.Kytky ty kolínka narovnají a nevypadá to tak jak bych si představoval.Drát mi bohužel došel tak to bude muset ještě pár dní vydržet tak než ho pořídím.
Foto-1-2x syrup
2-thc Bomb
3-devil cream
4-celek
5- Devil Cream-budou červený palice!!:teef:
Tak snad se vám to tady líbí a nepíšu to jenom pro sebe........
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
Zdravím
Tak jak sem napsal,tak sem udělal.Kytky sem dnes přesadil do finálních 20l kyblů.Drát se mi ještě nepodařilo pořídit,nemám času chodit po obchodech.Takže sem zatím použil provázek a je to teda pracnější než s drátem.
1foto jak sem to poohýbal,2 pěkně spolu,3 kukačka na terasu.....
Tak snad už to pro vás začíná být zajímavý a dočkám se taky nějaké té reakce,připomínky.
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
:jerk: :jerk: :jerk:
odo
Sledujem....a závidím....:leaf:
bruno.kudrna
Zdravím
Týden a chlup je pryč a kytky,hlavně teda AF pěkně poskočily.
Zalívám každej den ve skleníku to ani jinak nejde.Včera sem dal do zálivky poprvé hnojivo.Klasikám kalong grow a AF dostaly Hesi bloom complex a Hesi fosfor plus řada soil.U obojího sem dodržel dávkování jaký doporučuje výrobce.
Nevím jestli vás zajímá něco konkrétního tak poďme na fotky.
1-THC Bomb
2-Syrup
3-Devil Cream
4-Bajkal Express
5-Pohled při vstupu.
Tak zatím.......
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
...
marko48952
Zdravím, sledujem a máš to veľmi pekné, hlavne ten THC bomb. Zaujímajú ma hlavne tie AF je v tom neskutočný potenciál. Síce nemám skleník ale nemôžem sa dočkať keď pôjdem pozrieť moje Af-ka out :D aj vonku to poriadne valí Budha Seeds všetko super okrem Purple Kush je geniálne, idem 10 x Magnum, AK 47 Natural seeds, Amnesia XXL auto tak tieto ma úplne dostávajú, čakám poriadne kroviská :D čuš držím palce
bruno.kudrna
Zdravím
Tak první vlna tropických veder je tu sluníčko pálí o sto šest a my skleníkáři máme co dělat aby to ty naše kytky zvládly ve zdraví.
Já tam mám dva větráky puštěný na max. a skleník dokořán,otevřený všechno co otevřít de.Pokud to půjde do extrému přehodím přes skleník tu zelenou síťovanou plachtu co se věší na ploty.Doufám že nebudu muset.Samozdřejmostí je každodenní vydatná zálivka,ať mají holky co odpařovat.
AF-Tam už se růst zastavil a rostou už jen palice.Nejvíc se mi líbí THC Bomb vypadá celkem jedovatě a voní jak hromada citronů:teef:
Devil cream pěkný fialový paličky hodně obsypaný,hodně příjemná ovocná vůně.
Syrup nevím co říct.Kytky pěkný velký výnos bude asi slušnej,ale zatím se to vůbec nerosí a ani nevoní.Začal kvíst nejpozději tak to ještě dožene.
Klasiky nadále ohýbám,ale už nestříhám.Kytku radši pořádně ohnu nebo i zlomím,ale nestříhám.Tady je ještě brzo na nějaký popisy,ale mají se k světu.Pěkný zdraví,žádní mrzáci nebo nějaký stopy špatné genetiky,nic.Já sem spokojen.
Přikládám fotky z terasy.....
Tak ať to roste.
Zdárek:sun:
odo
caf! ten Devil Cream, čo nakvitá už v príspevku 26 je automat. že?
Maxeaux
Odo, je to auto

Bruno, mas to krasne, btw niekde som videl ze typci pestuju auta LEN pod tou zelenou sitovinou a maju paradne vysledky.
Otazka - v minulosti si rozmyslal nad pouzitim Ripenu. Jak to nakonec dopadlo?
marko48952
Nádhera, klasiky krásne rozvetvené a Afka tiež radosť pozerať :D ja za 2 dni kosím prvý krát tento rok trichomy 5% zakalené/ostatok mliečne, nechám to tak 50/50 nech je to trošku gauč :D Mám zasadené auto Sweet dwarf 20.3., ktorý sa sekol v raste, potom sa rozbehol a je z neho taká 20cm nugeta, ale za to krásne obsypaná a hustá, je to sladký smraďoch, bloom a topmax od biobizzu urobili svoje. Takže prvá úroda už v júny a už sa neviem dočkať na out. Držím palce
bruno.kudrna
Zdravím
Odo- Jak už napsal Maxeaux,ano ten Devil Cream je automat.

Měl sem za to že to mám popsaný celkem pěkně,srozumitelně.Asi ne...Jestli něčemu nerozumíte,protože sem to blbě napsal tak se ptejte.Jestli vás zajímá něco co sem třeba nenapsal vůbec,ptejte se.Prostě jestli vás zajímá cokoliv ptejte se.Když to bude v mých silách odpovím jak nejlíp dovedu.Dělám to pro vás,proto abych obohatil tohle forum co se skleníků týče.Když to nějakýmu začatečníkovi pomůže budu jen rád.Já si to sem psát a fotit nemusím.Já ty kytky vidím každej den a vím co s nima kdy dělám...

Maxeaux-Díky a díky za radu. Ripen sem použil minulej rok.Ochladilo se a kytky se kvůli tomu dost zpomalily.Do toho ta podzimní vlhkost...Prostě sem dostal strach,že to dopadne blbě a tak sem pořídil na základě rady chemku ripen.Můžu jen doporučit.Bez keců sem díky němu sklidil o 10 až 14 dní dřív zralý kytky.Ty palice se taky ještě zvětšily a to o dost,na konci květu kdy už o nějakým nafukování nemůže být řeč.Někdo ještě říká že ripen taky zlepšuje vůni a chuť.Já bych tohle tak jistě netvrdil,ale píšu jen o mé zkušenosti.
Na druhou stranu musím říct,že kdyby to nebylo fakt nutný,tak bych ho tam nelil a lít nebudu.A abych nezapoměl dodržel sem dávkování a rady výrobce.Žádný experimenty.

marko48952-Díky za chválu a díky že sleduješ.

Zdárek:sun:
marko48952
Jasne, nahoď Up už tu 7 dní neni na čo pozerať málo príspevkov a o autofloweroch ani nehovorím. Isto bude u teba na čo pozerať, týždeň urobí svoje
bruno.kudrna
Zdravím
Dnes mám pro vás trochu víc fotek tak to rozdělím na půl.Začneme s AF.
Kytky sou pořád pěkný žádný problémy.Žádní škůdci,žádný fleky na listech spojený se špatnou výživou nic.Do výšky už to nejde,zato palice se nafukují skoro před očima.Před pár dny sem jim dal do zálivky ještě terra bloom od plagronu.Opět sem dodržel dávkování a bylo to naposled co sem jim něco přidal.Teď už budou jenom na vodě....
Trochu sem to poměřil ať máte lepší představu o čem vám tady vypisuju....Nejmenší má 66cm a je to Devil Cream.Největší kytka THC Bomb se může chlubit výškou 154.Pod metr mají 3 kytky.Další 3 měří 110.A 4 mají 125 a více cm.Řekl bych žádní trpaslíci :teef:
Fotky 1-Devil Cream-výnosově to bude slabší,ale jestli to bude aspoň z poloviny chutnat tak jak to voní,tak si asi cvrknu....
2-THC Bomb-Pořád se mi líbí ze všech nejvíc,můj favorit.
3-Syrup-Moc pěkný kytky.Voní jako nějaká směs koření
4-Všechny spolu.
Loučit se nebudu a hned hodím další příspěvek.
bruno.kudrna
Tak poďme na klasiky.
Rostou a rostou jak blázni.Neustále ohýbám, převazuju,uvazuju,lámu a drátkuju.Kromě toho jednoho hnojení o kterým sem psal v jednom z předchozích příspěvků nic dalšího neproběhlo.Stále zalívám jen dešťovou vodou bez přidávání čehokoliv.
Taky tyhle kytky sem poměřil.Když sem přiložil metr ke kytce tak sem to měřil po těch kouskách jak je to pozohýbaný,asi chápete...A kytky by teď měli cca70 cm.Díky mým zásahům,ale dosahují výšky 45cm což se ve skleníku náramně hodí.
Nevím co bych k těm klasikám víc dodal tak to ukončím.Kdyžtak se ptejte...
Fotky 1-Baikal Express
2-Baikal Express č.2
3-Big Devil fast verzion
4-Celek,ale tentokrát z druhé strany
Tak ať to roste....
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
:cox:
WhiteFrost
Zdar tak ten thc bomb vypadá krutě na automat pěkně osypaný, vyzerá to na pěkný skuřovadlo, jinak femky máš docela malý na to že je červenec
bruno.kudrna
Zdravím
Je začátek července. Kytky dřív než v půlce srpna kvíst nezačnou.Mám teda před sebou ještě měsíc a půl růstu,žádnej strach.Další věc je že když kytka přepne na květ tak se to teprve zblázní a v klidu ještě zdvojnásobí svoji velikost.
Do výšky to vůbec nepouštím.Já rostu spíš do stran lámu a ohýbám.
Skleník sou omezený prostory a nemůžeš to nechat zdivočet,jinak se s tím na podzim nedomluvíš.
No du to nafotit,poměřit a za chvilu to tady máte....
Mě se ten THC Bomb taky moc líbí.Díky
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
Zdravím
Tak nafoceno,poměřeno.Ještě doplním,že před pár dny sem dodal hnojivo kalong grow a další den kořenovej stimulátor od hesi,root complex.
Foto 1-Baikal express,š-130cm,v-60cm,výška bez mýho zásahu 95cm
2-Baikal express,š-120cm,v-70cm,výška bez mýho zásahu 90cm
3-Big devil,š-100cm,v-75cm,výška bez zásahu 90cm
Já sem s tím takhle spokojenej.Tyhle modely mám poprvé takže jejich růstovej potenciál neznám.Každopádně takhle to ohýbám každej rok a každej rok to mám plný.A vždycky si říkám proč ten skleník není ještě o kousek větší :teef:
Určitě mě zajímají názory i ostatních,co myslíte??
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
Zdravím
Potřeboval bych poradit.Včera sem na kytkách našel malý černý brouky viz. foto.Na 95% sem si jistej,že se objevili až včera,předtím tam nebyli.Brouci mají 3-4mm,sou černí a hrozně rychlý.Lezou v klidu pomalu.Jak se přiblížím prstem nebo něčím skáčou pryč.Sou fakt rychlý skáčou rychle a daleko,nedají se chytit.Nikdy dřív sem takový brouky neviděl,nikdy.
Kytky ožraný nejsou-zatím.....Nevíte někdo co sou zač a jak moc škodí kytkám?Jestli je to nějakej predátor nebo tak a kytkám vyloženě neškodí tak je nechám žít,jestli ne tak půjdou.....Ještě doplním že je jich tam hodně,žádnej nahodilej sem tam brouček,ale třeba 20 na kytce.Nevím nepočítal sem to,prostě hodně.Za pomoc předem díky...
Zdárek:sun:
Maxeaux
Hm, zeby blyskacek repkovy? Nemas na zahrade zeli nasadene?
bruno.kudrna
Zdravím
Maxeaux má pravdu,je to on blýskáček řepkový.
Podle toho co sem o něm načetl by na konopí neměl co dělat.Napadá brukvovitou zeleninu.Včera odpoledne už jich tam bylo míň a na večer už jen pár.2-3 brouci na kytku.Tak asi jenom zabloudili.Taky sem se dočetl,že v tomhle stadiu už není tak nebezpečnej a další generace vyleze až za rok.Tak zůstávám v klidu a budu to jen kontrolovat,kdyby něco dám vědět.
Maxeauxovi samozřejmě velké díky.
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
Zdravím
Brouci už sou pryč,jak přišli tak odešli,žádnou škodu neudělali.
Dnes budu sklízet první 3 AF a to 1x THC Bomb a 2x Devil Cream.Ve středu,čtvrtek půjdou další 2-3 a tak postupně....Nejdýl tam bude asi Syrup ten má minimálně ještě 14 dní čas.
Nevím co dál napsat,moc se to nesleduje,nepřispívá,dotazy žádný....Tak asi je vám všechno jasný a zvědaví nejste....Tak tu máte pár fotek,takovej mix,foceno dnes ráno a.........
Zdárek:sun:
anon383596
Co síť natáhnout? Evidentně povalej jak splaseny
marty20
Mas to pekny, taky letos jedu sklenik tak diky za vlakno a ne jen pro me uzitecne info.

At to roste
marko48952
Potom ťa poprosím info ohľadne THC bomb, foto suchého, smoke report a nafoť detailne :D je krásny
bruno.kudrna
Zdravím
Mě pěstování baví moc,taková závislost:teef: Problém je,že v mým okolí nikdo takovej není.Neznám žádnýho growera,prostě si nemám s kým pořádně pokecat.Tak sem tak nějak doufal že si to vynahradím tady.Tímto se omlouvám a nezlobte se že su sem tam rozladěnej,protože mi nepřispíváte....
Vemenex-Síť sem zkoušel loni a moc to nedopadlo.Blbě sem odhadl výšku a síť byla proklaťe nízko.Taky to proplítání atd. zabere dost času a ten já bohužel nemám.Nerad dělám věci polovičtě.Radši to pojedu klasicky se vším komfortem než se tam sítit a tak nějak to flikovat jen aby to bylo.Nebyl bych spokojenej ani já ani kytky.....
Jo už tu padl názor,že ty klasiky mám malý na to jaký je datum.Su docela zvědavej co si myslí ostatní.
marty20-Díky to vždycky potěší.Kdyby něco pomůžu,poradím rád.
marko48952-Jasný s tím se počítá,všechno bude...
A protože ste mi udělali radost,ukážu vám doteď utajovanou kytku.Auto Mazar od DP,roste na zahrádce:guitarist:
Zdárek:sun:
Pítr90
Žďárek, máš to pěkný. Klasiky jsou v klidu, ve skleníku se nevyplatí je mýt nějak extra vysoký, nakonec ony v květu ještě vyjedou. A auta taky fešný. K+ 😉
bruno.kudrna
Zdravím
Tak sem tu se slíbenýma fotkama ze sklizně.Zatím první 4.1xTHC Bomb a 3x Devil Cream.Dělám to tak že celou kytku ještě v zemi ostříhám co nejvíc to de a potom vytrhnu i s kořenem a pověsím,kořenem nahoru.
Foto před a po.Popisovat to nemusím to poznáte:teef: Fotím telefonem a tentokrát se to moc nepovedlo.....Tak se nezlobte....
Jinak na stříhání je lepší THC Bomb,dobrej poměr palic-listů.Devil je listnatej až hamba.....
Na zbytek musíte počkat.
Zdárek:sun:
kwb
Luxusní fiala :) máš tam k+
marko48952
Zdravím, tak ten Mazar je nádherný, závisť :D DP som dosť opovrhoval hlavne s dôvodu vysokých cien a nepomere kvality (hermáče, rôzne fenotipy), preto som tento rok siahol po širokom spektru automatiek - natural, fair seeds, budha, paradise, dinafem ale o rok ten Mazar skúsim. Krásna štruktúra. Mne sa najviac páči môj Magnum ten sa krásne vetví ako tvoj Mazar je to košatý ker a prikúpim aj deimosa. Na rok ak dačo vôbec tak 100% len AK47, Mazar, Deimos, Magnum a nebudem experimentovať. Všetko nadpriemerný výnos a super kvalita
HardyVonCunt
Božská zahrada. Dál pokračuj v tom co ti jde! K+
Maxeaux
Cau Bruno, ako su na tom so smradom Devil a Bomb? Hodia sa podla teba na diskretny pest na balkone?
bruno.kudrna
citace:
Původní příspěvek od Maxeaux
Cau Bruno, ako su na tom so smradom Devil a Bomb? Hodia sa podla teba na diskretny pest na balkone?


Zdravím
Devil jde cítit dost,ale je to taková příjemná vůně,to by se asi dalo. U toho Bombu nemůže být o diskrétním pěstu ani řeč. Ten smrdí 2 metry od skleníku,a uvnitř to je palba....:teef:
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
Zdravím
Předem musím poděkovat za pozitivní reakce (záporný žádný nebyly) a karmu,díky všem.
Včera sem sklidil další tři kytky a to 1x Devil Cream a 2x THC Bomb.Fotky opět před a po.Ten Devil tam má jen jednu protože pět je max a ani není tak pěknej.Potvora listnatá.Můžete si všimnout že u Bombu sou ty palice jiný.Mám dvě phena,rozepíšu se o tom víc až bude nějaký to hodnocení a smoke report:teef:
Ve skleníku mi teda zůstávají ještě tři 2xSyrup a 1x Bomb ty mají ještě čas.....
Taky sem zjistil že teď bude ve skleníku tak jako smutno.Su zvyklej ho mít plnej a najednou bude půlka prázdná...Takže dnes objednám ještě nějaký semena a tu prázdnou půlku ještě zaplním.
Ještě jednou díky všem...
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
Zdravím
Tak na konec sem se rozhodl pro natural seeds. Je to kvůli tomu že kytky budou dozrávat celkem pozdě.Dny budou kratší,nebude tolik sluníčka.Teploty půjdou dolů,vlhkost nahoru,bude boj s plísí.
Zkrátka je tam dost rizik a výsledek asi nebude nic ohromujícího.Nechtěl sem teda investovat do něčeho dražšího a zvolil sem tohle.I od nich narostou pěkný kytky s dobrou kvalitou.Ty jejich názvy,uniformita rostlin atd. to už je na jinou debatu a musí se s tím počítat.
Nakonec sem teda vzal 6x AK 47 a 6x Jacka Herera toho sem od nich už dřív měl a celkem to šlo......Semena došli včera a rovnou sem je šoupnul do jiffy.Tak se mějte.....
Zdárek:sun:
marko48952
Jooj super voľba to AK budem sledovať určite :D ja ich mám teraz v 4tom týždni kvetu a sú najkrajšie z 10tich odrôd, 2 phená. Jedno do indiky, má dosť našliapnuté, takže pôjde ako prvé, sú menšie, viacej voňavé a palice tvrdé už teraz, husto na sebe. Druhé pheno sativovejšie, vyššie cca tak o 20 čísel (majú 140-150), šišky menej voňajú ale vôňa má rovnaký nádych, väčšie rozostupy, redšie šišky, good centrál, malé bočné. Viacej sa mi páči to indikové pheno, bude to masaker, aj výnos tam bude určo lepší. Ale celkom je to ustálené. GL a nech to hlavne stihneš je už celkom neskoro :D to budeš dávať dole tak v druhej polke oktobra si myslim :D
bruno.kudrna
Zdravím
Tak dnes sklizeny další dvě kytky.Poslední THC Bomb a první Syrup.Fotky zase před a po.První dvě fotky THC Bomb,další dvě Syrup.
Jinak semínka od Natural Seeds se mají k světu a šest už je venku,4x Herer a 2x AK.......:teef: Tak zase příště.
Zdárek:sun:
marko48952
Máš to úplne luxusné. Nemáš foto suchého toho THC bomba? Vyzerá skoro ako indoor, kiež by som vypjestil niečo podobne krásne.
bruno.kudrna
Zdravím
Tady máte ještě fotky toho Auto Mazara.Není to sice skleník,ale třeba se rádi mrknete.Budu ho sklízet dnes odpoledne.Takže poslední fotky......
Zdárek:sun:
marko48952
Zdar ten mazar je ako riadny inďas pod 600w. Prosím ťa leješ im len ten guanokalong grow+Bloom alebo ešte niečo? Celkom ma zaujali tie hnojky. A ešte otázka, tohto mazara máš tiež v tom guanokalong substrate či aká zemina? Idem biobizz som celkom spokojný zatiaľ, uvidím keď sa to začne nafukovat Ale..
bruno.kudrna
Zdravím
Abych to upřesnil.
Auto Mazar-Rostl na zahrádce v hlíně která tam je.Za celou dobu hnojeno 4x a to slepičincema a guánem z mořských ptáků.Oboje tekutý Hoštický hnojiva.
AF ve skleníku-O té hlíně už sem tady psal.Hnojeno 2x bloom complex a fosfor plus.Oboje Hesi řada soil.A jednou sem tam nalil terra bloom od Plagronu.
Klasiky-Pouze ty rostou v hlíně Guanokalong a jenom pro ně mám hnojivo Kalong grow a Kalong bloom.Ten bloom mi dělá trochu starosti protože nemá skoro žádnej fosfor.V kombinaci s tou hlínou by to ale údajně mělo být v pohodě...
Tož tak.....
Během dneška asi dodám foto sušiny + nějaký to hodnocení.Tak zatím....
Zdárek:sun:
sakumprdum
zdarec to foto automazara to je 1kytka vypada hustě mam nejake kusy co mně zostali tohoto modelu ale budu je davat az pristi rok tak je se naco tesit at ti to vali kamo
bruno.kudrna
Zdravím
Tak deme na to hodnocení.
Foto 1-Devil Cream auto.Kytky žádná sláva.Takový nemastný,neslaný.Skoro vůbec se to nevětví a výsledek je takovej řídkej listnatej.Máte teda barevný palice kde sou orosený listy i stonky jako palice.Výnosově je to slabota cca 20g na kytku.Chuť a stav všechny nedostatky dohání.Je to sladká,ovocná krémová chuť s hustým kouřem.Po požití ste první půl hodiny plní energie.Potom vám to sedne na záda a nastupuje útlum.Je to takový sedavý,přemýšlecí.Příjemnej stav kde si jedete to svoje.Pár prásků navíc a de se spát.....
Foto 2 a 3 -THC Bomb Auto.Jak vidíte byly dvě phena,indikovější a sativovější.Pěkný kytky který naplnily moje očekávání.Všechny měly přes metr pěkný rozvětvený.Indikovější měly lístky u palic kovově modrej nádech.Oboje to smrdí jak hromada citronů.Výnosově to vychází na stejno rozdíl je jen ve struktuře palic podle toho k čemu to má větší sklony.....Chuť citronová u toho indikovějšího to štípe do jazyku a máte ho mastnej:teef: Stav je hodně na pohodu můžete dělat co chcete s kým chcete.To indikový víc tlačí do hlavy.Zvažuju že to pořídím na příští rok v klasické verzi
Foto 4-Af od natural seeds už lezou.
Na syrup musíte počkat ten ještě není suchej.Ať se daří.....
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
Zdravím
Tak už zase otravuju....
Tentokrát vám sem hodím fotky klasik už sem o nich dlouho nepsal.Mají se čile k světu a zatím žádný problémy.Hnojím 1x za týden až deset dní kalongem grow.Dávkování stále dodržuju dle výrobce.PH nic neměřím,používám dešťovou vodu.
Foto 1 a 2-Bajkal Express
Foto 3- Big Devil
Foto4-spolu
Foto 5 -To je ten poslední syrup co čeká na dozrání....
Tak snad se vám to pořád líbí.
Zdárek:sun:
sakumprdum
ahoj mas to na paradu krasa to pozorovat taky doufam ze budu mit jednou sklenik zatím valim venku kde se da no jeto 50na 50 .muzes napsat nejake info kolik ti dala kytka thc bomb suchého a od který jeto banky diky moc chlape at ti to frči
bruno.kudrna
Zdravím
Díky za chválu. Bylo to od Bomb seeds.Kolik bylo na jedné nevím,ale vážil sem tři najednou a bylo toho necelých 170g. Já myslím že slušný...
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
Zdravím
Tak z 12 semen od natural seeds vzešlo 9. 4x Jack Herer a 5x AK47.Dvě od každýho jedno sem dal kámošovi.Jedno AKáčko sem šupl na zahrádku místo toho mazara.Do skleníku mi teda zůstalo 6 automatů 3 a 3.Dneska sem je dal do skleníku do země a uvidíme kdy a co z toho bude.......
Foto1-AK 47 ve skleníku
Foto2-Ten poslední syrup je nějakej zabržděnej moc se mu nechce hnědnout....
Foto3-Usušená vrcholovka mazaru ze zahrádky.
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
Zdravím
Tak klasiky už pomalu kvetou.Nafotil sem vám to ještě před tím než to zase ohnu,už sou nebezpečně blízko skla.Včera sem ještě hnojil hnojivem na růst kalong grow.Opět sem nepřekročil doporučenou dávku od výrobce.
AF rostou celkem dobře,ale musím říct že od toho nic moc nečekám.Odhaduju že to skončí všechno nedozrálý v mastičce.Bude to ale nová osobní zkušenost a ta je k nezaplacení.Zatím zalívám jen čistou dešťovou vodou...
Foto1-AK 47
Foto2-Jack Herer
Foto3-5 klasiky
Tak snad se vám moje pěstování ve skleníku líbí a budete sledovat.Na případný dotazy rád odpovím.
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
Zdravím
Takhle no......
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
Zdravím
Odešelo mi PC a nový asi až někdy po novým roce.Teď sem chodím přes mobil a nějak to nejde. Jedna fotka se mi sice povedla poslat, ale pak už nic.Správa systému píše že to nedokáže ty fotky nějak přežvejkat a vylepit to tady.Tak něco, anglicky neumím a tady s těma udělátkama se nekamarádím. Tímto se omlouvám že se to ukončilo takhle, ale on ten zájem stejně nebyl takže se nic moc nestalo.
Zdárek:sun:
odo
Škoda!
Nebuď skeptický! Ja som teda sledoval a ticho závidel....
Držím palce!
@jdam
To je na hulicich typicky.....nic nedodelaj skoda..
bruno.kudrna
Zdravím
Já nemůžu za to že mě zrazuje technika......Mám to nafocený ten další průběch takže to můžu dodokumentovat zpětně.Když to pošlu z mobilu tak mi to nechce vzít, píše to sorry no matches nebo tak něco. Ještě jednou to zkusím třeba jen 2 fotky a uvidím.Jinak to bude muset počkat až bude novej noťas.
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
Zdravím
Tak pokus o 3 fotky.Foceno zhruba 2 týdny zpět.
Zdárek:sun:

3 odeslat nešli,ty dvě už to nějak probralo.Je to na prd,ale jestli o to tak nějak stojíte můžu to dodělat takhle z mobilu....
bruno.kudrna
Zdravím
Bajkal Express
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
Zdravím
Big Devil Fast verzion
Zdárek:sun:
Maxeaux
Kua to zalievas vodou z uranovych dolov?? K+
PaBlo
Zdravím, máš to moc pěkný a doufam ze se taky naučím takhle pěstovat ve skleníku. Mam ve skleníku prvním rokem a i přes to že jsem sázel až v červenci dopadlo to takhle a nevím co s tim, už jsem ostříhat polovinu toho co je nahoře a dotýkalo se skla ale roste pořád a nezačíná kvést. Snažím se některé ozývat pod sit která tam ke ale z toho valí větve pořád nahoru.
Myslíš že se toho nemám bát a ostříhat co půjde a bude se mi zdát že je moc do vrchu?
Darsilius
citace:
Původní příspěvek od bruno.kudrna
Zdravím
Big Devil Fast verzion
Zdárek:sun:


To uz je hotový? Jak je to možné? banka píše polovina/konec září.

Odjel jsem skoro všechny f1 verze behem tří let a nedostal jsem se sklizní pod 13.9. :D
Maxeaux
Darsilius, kukni datum prispevku :)
Btw od Bruna sa uz nedockate odpovedi
Darsilius
citace:
Původní příspěvek od Maxeaux
Darsilius, kukni datum prispevku :)
Btw od Bruna sa uz nedockate odpovedi


Aj, sorry, sem si nevšiml ...
WhiteFrost
Maxeaux: proč ?
Maxeaux
Uz sem nechodi, nejak sa nezhodol s adminom tohto fora. Skoda no..
odo
kks a ja furt striehnem na jeho príspevky
určite politika,
lebo furt sa riešia veci, čo nás nespájajú...
tak už to tu bude čiste fórum pre deti???!!
hightweek
Škoda,
toto téma jsem nalezl až po delší době na grower.cz.
bruno.kudrna velký dík!!!

Já jsem k tomu přišel po letech jako slepý k houslím!!.... :)
První kytku jsem dostal. To mě ´úplně pohltilo!
Pak přišel malý skleník, cca 2,5m x 2,5m
Pak mi kytky narostly, tak jem nevěděl co s tím..
hightweek
Potom, přišel skleník o mnoho větší, ale hlavně jsem ho podezdil ztraceným bedněním a teď mám výšku v nejvyšším bodě 3m+.
Vzhledem k tomu, že jsem začal sjíždět grower až v průběhu léta, tak jsem to tam střílel jak pejsek s kočičkou... :)
Skleník jsem poctivě větral a zavíral. Ventilátor jsem měl od chvíle kdy holky začaly kvést. Plíseň jsem měl na jedná WW Auto od RQS, a pak na jedné WW fotoperiodické taktéž od RQS. Takže jsem provozoval ve skleníku i odvlhčovač...
Jinak velké téma byly loni mšice. Zajímavé, že šly jen na jednu odrůdu. A to právě na noname řízky, které jsem udělal ze své první kytí.
Po sklizni se ukazuje, že právě ten noname, je luxusní pohodová sativa.
Na letošní rok už mám přes 100 značkových semen. Nemůžu si pomct, je to jako nemoc! Neustále studuji a objednávám semínka a teď mám hlavu jak pátrací balón, co vybrat za genetiku....
Ať se daří, sorry za trochu OT!...
:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma