Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Pomoc korene-co to asi je? - Klikni zde pro originální téma
Rudra
Mam mozno problem, pekna kosata slecna (bigbud alebo NL) v raste (4.tyzden), 6liter kvetinac,mix perlit+substrat sukul a kakt.+trocha kokos, na dne keramzit. kvetinac je ulozeny v kybli od farby do ktoreho akorat pasuje.Rozdiel medzi dnom kybla a dnom kvetinaca je cca 0,5 cm kde steka voda.
Vsimol som si za poslednych par dni ze cez drenazne diery mi prerazili korene (momentalne asi 8 "vlaskov") ktore su v tej odtecenej vode.
A problem je:nie kazdy den tu stecenu vodu vylievam (ma pH6,4 po 24hod.) , nemozu mi v nej tie korene zacat hnit?Pretoze momentalne je kytka na pohlad zdrava, ale dnes som si vsimol ze na niektorych listoch sa zacali objavovat po okrajoch a na niektorych v strede listu male hnede skvrny (do 1mm).vcera vecer pocas oddychu som ich pokropil vodou a potom aplikoval nejake hnojky v skromnom pomere.su tie skvrny sposobene tymi korenmi vo vode alebo zeby som prehnojil? Kytka vyzera celkovo zdrava az na tie skvrny co ju zacali spatit. Pomoze niekto? Vopred dikes
to bohour
tak dnes som ju postriekal kuprikolom 3g /1L vody,
korene co trcia su teraz oschnute a boli biele, na jednom vlasci som spozoroval nejake 0,5mm - na husto - stetinky, vyzerali ako keby patrili ku korenu, neviem.kazdopadne som nezaregistroval nejake dalsie fleky na listoch, a kytka vyzera zatial na oko zdrava.
a tie vytrcene korienky (co troska oschli), pokial nemam vzduchovadlo mam smikenzi alebo nechat tak?
Rudra
tak ten unregistered som ja
to sa mi asi sniva na jednom tenuckom korienku co trci cez drenaz som zbadal bielu malu 3mm dlhu, tenku ako vlas hompalajucu sa husenku, co mi pred ocami vysplhala naspat do drenaznej diery,pinda mala... vykuknes zasa - spacham killing (tu husenku, nie seba)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma