Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Přípravka pro nováčky

 
velikost bubleru.. Amnezia Haze - Klikni zde pro originální téma
d2n5k@seznam.cz
Zdravím je to moje první kolo co jedu bubler v boxu a jelikož jsem to tu nikde nenašel tak musím založit nové téma protože mi to už pár dní láme hlavu.....

Mám 150 výbojku a skříňku 50x50x100 takže nic závratnýho ale jedu si to jen tak pro potěchu.
Takže jedu už od semínka a zatím to mám v malém kyblíku z proteinu kořínky mi to eště ani nepustilo z košíčku takže velikost nádoby nevadí ale jelikož mám jenom jednu kytku tak bych jí chtěl roztáhnout po celém boxu tudíž po ploše 50x50cm
No a jak říkám zatím to mám v tom malém kbelíku ale později až to pustí kořínky bych to chtěl dát do 10 litrového kýble a mám právě strach že mi to velikostně nebude na ty kořeny stačit :/ co si o tom myslíte ?? Nikde jsem se nedočetl jaký objem musí mít ten kybel na jak velkou rostlinku..
Popřípadě později dodám fotky jak to všechno vypadá.
kubok
Ahoj, bubler som síce nikdy nešiel ale podla môjho názoru na ten rozmer nepotrebuješ taký objemný kýbel. Záleží to na viacerých faktoroch - genetika, spôsob pestovania (aero, bubbler, hlina, kokos...). Idealne je použiť dobrú genetiku, ktorá má tendenciu sa vetviť
d2n5k@seznam.cz
Právě že mám strach že to bude eště málo ..... Co jsem viděl tready a tak tak jsem is všiml že ty kořeny jsou docela dost velké i když ti borci přepínali hned na květ a tím že já to hcci nechát na růstu trochu déle a roztahat tu kytku po celém boxu tak mám strach aby mi ten kbelík stačil :/
L1st3r
Čau, řekl bych, že 10l by mělo stačit. Jen se mě zdá ta výška dost málo, ale asi to máš nějak propočítaný. Každopádně větším nic nepokazíš, pokud se vejde.
d2n5k@seznam.cz
Právě se budu snažit tu kytku ohýbat aby byla na úrovni toho kýble a potom jak přepnu tak tam přestanu dávat růstové hnojky úplně aby se to moc nevytáhlo a budu pořád ohýbat jinak to nepujde.
odo
Šiel som automat v krabici od 5 kg proteinu s 6 l roztoku. Dá sa, ale 10 l je lepších. Hlavne si vyrieš manipuláciu s roztokom - napúšťanie, vypúšťanie roztoku, možnosť jeho kontroly a ukotvenie kvetiny. Ak bude mať vačšiu výšku, tak ju v malom košíčku zapustenom vo vrchnáku kýbla neudržíš. Bude to mať tendenciu k vyvráteniu.
d2n5k@seznam.cz
Nakonec jsem tam dal ten 15 litrový ale aj tak už mi ty kořeny dosáhnou na dno :D :D :D Nevím co s tím tak to nechám zatím tak a jen doufám že to nevadí.
murmur
Dobrá volba, ve větším kýblu je snazší udržet stabilní pH, snad ti vyjde místo na výšku. A ty kořeny budou všude, jako tady:
http://grower.cz/forum/showthread....349#post1154349
d2n5k@seznam.cz
hmm bylo by to hodně super kdyby to takhle prorostlo :D
d2n5k@seznam.cz
Mám tam 2 x 3,5 litrů vzduchu za minutu tak myslím že i vzduchu by to mělo mít dostatek :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma