Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Techemův 4th IN 9xřízek SS 400W - Klikni zde pro originální téma
techem
Zdarec, kvůli nedostatku času jsem moc nefotil 4. kolo a ani nezbyl čas na průběžnou reportáž...
Takže tady malé shrnutí...

1. udělal jsem 9ks řízků ze Super skunku feminizovaného, ty zakořeňovaly pod trubicema 2x 13W asi 14 -20 dní...

2.pak šly rovnou přesadit a pod 400w v cooltubě....tam trochu strádaly, kvůli špatnému substrátu, ten jsem potom vyměnil a musel jsem čekat než se pořádně rozrostou. Nestavě jsem nový větší box, tak jsem se rozhodl, že zkusím jungle místo scroogu a tak jsem jen trochu kontroloval výšku.

3. po přepnutí na květ jsem totálně vyholil spodní větve a nechal jsem jen vrchní silné a už si to vesele kvetlo cca 80 dní. 14 dní předem byly holky jen na čisté vodě, jinak jsem hnojil biobizzem. Nebyl ani jeden náznak hermení a podobných starostí, krom neškodných mušek vylítávajících ven skrz lopatky větráčků :D :D .

4. Při sklizni měly nádhernou podzimní barvu a šišky byly jako kameny. Spodků bylo opravdu asi jen 5g jinak zbytek byly samé TOP!!!

5. Výsledná váha byla po dosušení a rozstříhání 205g

tady pár fotek.....aspoň co jsem pofotil sem tam..... ;)
techem
fota
techem
fota 2
techem
fota 3
techem
fota 4
techem
sklizeň
Bitir
Tos mel fakt na kvetu 80 dnu ? Nebo jakej k tomu byl duvod ?
techem
pod tou cooltubou to dozrává pomaleji se mi zdá...a určil jsem zralost mikroskopem podle trichomů ;)
techem
sklizeň 2
Bitir
No pro me jsi tady paaan. Ty bys pod 600w snad 800g. Klobouk dolu
Efendy
Bitir: Pod 400/200 a pod 600/800 s jistotou mohu říct, že jsi nechodil do stenjé školy jako já :)

Jinak pěkné, váha není vše
Bitir
To urcite nechodil, ale dela to na prostoru 60x60 a 200 dela i pod 250w. Takze jento na ukor prostoru ;) . Kdyz bude mit 150x150 a 600w tak si myslim ze ma minimalne na 600g + . Mej se a smej se :)
Roiwer
ahoj hezka prace , kolik maj litru ty nadoby co jsi pouzil? vypadaj vysoky a hubeny veslo by se jich i 12 kusu, ale to by se zase hodil SOG, ale kdyz jsi je chctel takhle na jungl tak jsi mohl zvolit i vetsi. rozhodne super a vypada to ze na vetsim boxu uz asi pracujes :D
jo a je to teda Super skunk nebo Skunk1 ?
dmtart
..psal že je to S U P E R S K U N K .......a nebo ne?nevim, možná sem zhulenej možná se pletu možná jenom neumim číííííst ... bože
techem
Zdar chalani, nádoby maj odhadem cca 1l , jsou to dózy z koření, zvolil jsem jich devět aby zůstalo nějaké místo na zvlhčovačku, která tam byla v období růstu. V předešlých kolech jsem jel scroog se čtyřmi kytkami a teď jsem volil tuto metodu 9 ks a jungle. Stonky byly hubenější, ale náklad unesly a dobře ho zásobily, ke konci květu se už nakláněly a při sklizni, jak jsem je postupně kosil tak se neměly o co opírat a padaly k zemi :D
odrůda byla 9x klon vlastní produkce Super skunk z FEM semena...žádné hermení jsem nenašel.
techem
a na větším boxu se pracuje zatím na papíře....mám už nákres a soupis materiálu, ale jaksi nemám místo, kam bych tu obludu postavil....takže zatím pojedu tady na tomhle prostoru i nadále, než se rozhoupu a někde umístím větší...(přítelkyně pořád kafrá, jak jí chci přestavět ložnici a vyhodit jednu skříň na hadry, abych měl místo na větší box :D )
techem
a jinak už fičí další kolo, aůe bude to chvíli trvat, mám vyklíčené jedno semeno SKUNKU1, dělá už čtvrté patro pod rtuťovou výbojkou....patra má tak 2mm od sebe na husto, valí to pod tím parádně....a chci to taky pak naklonovat a rozjet pořádně další kolo, takže začátek bude delší ale nevadí...postupně tu založím další thread a seznámím vás s mojí malou kytičkou :D (zatím malou)
dmtart
...tak en dál ať se ťi daříííí...
Roiwer
Tak to je parada ,na tak male kvetniky sisule riadne . Dostali se mi do ruk taky dve rtutove vybojky 400w novalamp, ale nemam a nevim jak je zapojit je na to nakej spesl starter a predradnik? Pod prispevkami mas odkaz na stvrty in se skunkem1 tak si to prepis ;)
techem
Zdar...na ty rtutovky není žádný fígl, nasroubujes to do objímky místo hps a svitis. A jinak díky za postřeh... Hned to opravím ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma