Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec, kvůli nedostatku času jsem moc nefotil 4. kolo a ani nezbyl čas na průběžnou reportáž...
Takže tady malé shrnutí...
1. udělal jsem 9ks řízků ze Super skunku feminizovaného, ty zakořeňovaly pod trubicema 2x 13W asi 14 -20 dní...
2.pak šly rovnou přesadit a pod 400w v cooltubě....tam trochu strádaly, kvůli špatnému substrátu, ten jsem potom vyměnil a musel jsem čekat než se pořádně rozrostou. Nestavě jsem nový větší box, tak jsem se rozhodl, že zkusím jungle místo scroogu a tak jsem jen trochu kontroloval výšku.
3. po přepnutí na květ jsem totálně vyholil spodní větve a nechal jsem jen vrchní silné a už si to vesele kvetlo cca 80 dní. 14 dní předem byly holky jen na čisté vodě, jinak jsem hnojil biobizzem. Nebyl ani jeden náznak hermení a podobných starostí, krom neškodných mušek vylítávajících ven skrz lopatky větráčků .
4. Při sklizni měly nádhernou podzimní barvu a šišky byly jako kameny. Spodků bylo opravdu asi jen 5g jinak zbytek byly samé TOP!!!
5. Výsledná váha byla po dosušení a rozstříhání 205g
tady pár fotek.....aspoň co jsem pofotil sem tam.....
To urcite nechodil, ale dela to na prostoru 60x60 a 200 dela i pod 250w. Takze jento na ukor prostoru . Kdyz bude mit 150x150 a 600w tak si myslim ze ma minimalne na 600g + . Mej se a smej se
Zdar chalani, nádoby maj odhadem cca 1l , jsou to dózy z koření, zvolil jsem jich devět aby zůstalo nějaké místo na zvlhčovačku, která tam byla v období růstu. V předešlých kolech jsem jel scroog se čtyřmi kytkami a teď jsem volil tuto metodu 9 ks a jungle. Stonky byly hubenější, ale náklad unesly a dobře ho zásobily, ke konci květu se už nakláněly a při sklizni, jak jsem je postupně kosil tak se neměly o co opírat a padaly k zemi
odrůda byla 9x klon vlastní produkce Super skunk z FEM semena...žádné hermení jsem nenašel.
a na větším boxu se pracuje zatím na papíře....mám už nákres a soupis materiálu, ale jaksi nemám místo, kam bych tu obludu postavil....takže zatím pojedu tady na tomhle prostoru i nadále, než se rozhoupu a někde umístím větší...(přítelkyně pořád kafrá, jak jí chci přestavět ložnici a vyhodit jednu skříň na hadry, abych měl místo na větší box )