Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
5x THC Bomb a 4x Liberty Haze - Klikni zde pro originální téma
strejda.losos
Zdravím místní komunitu Groweru. :satan:

Již po několika letech úspěšného pěstění jsem se rozhodl,také se jednou podělit o můj pěst :winner:
Box mám normálně v bytě jen máme dvoupatrový byt takže jsem box umístil na míru pod schody a zamaskoval závěsem kdyby náhodou někdy někdo(dole máme jen ložnici).

Setup:
Dark Street 90x90x170cm
Adjust-a-wing Defender Small
Svítím výbojkou Sylvania 250W na růstu pak na květ PHILIPS MASTER SON-T PIA AGRO 400W
O elektriku se stará předřadník LUMATEK 250W, 230V SE ČTYŘPOLOHOVOU REGULACÍ na růstu a na květu NTS digi 400W se čtyřpolohovu regulací-na další kolo bude jen tento,pořizoval jsme ho v průběhu tohoto kola ;)
Odtah-PRIMA KLIMA MES II - 220/400 m3/h
Pachový filtr CAN lite 425m3/hod
2m combiflex
1,5m sonoflex
Aktivní přítah ventilátor do potrubí 125 VKO1
Cirgulaci vzduchu obstarává ventilátor 2x CORNWALL 15cm
Teplotu mi zobrazuje lan wifi teploměr/vlhkoměr Technoline MA10001 set(k tomu dokoupen vlkoměr MA10200)
Vlhkost má na starost zvlhčovač Neptune Kit M1 s plovákem
PH a EC měřím digitálními metry
Wifi kamera Konig pro online sledování aktuálního dění v boxu + záznam na 16GB microSD kartu :shooter:

Médium: Plagron grow mix - sazeničky
Biobizz lightmix - při přesazení do 11l

Hnojiva : HEESI SOIL

GROTEK Final Flush Straw
CO2 TABLETY

Osazenstvo: 4x THC Bomb (Bomb seeds) a 4x Liberty Haze (Barney´s farm) 1x White Widow (growshop seeds dosazena do obsazení plného počtu 9ks do boxu neboť 1 THC Bomb byl hybridní :(

Květináče: 9x 11l

Setup na sušení
Probox 60x60x160cm
TT 125-220/280m3/hod
Pachový filtr PrimaKlima 360m3/hod

Tak to je něco pro začátek :rasta: Nějaké to foto přidám večer. jinak rostlinky jsou již cca týden v růstu od vyklíčení a mají tak 5 cm. Předřadník to žene zatím jen na 150W a odtah jede cca na 30% :banana:
shivasambhu
Nazdar. Veľmi pekné a silné odrody si si vybral. THC Bomb ti dokvitne možno trocha skôr, ale pohoda. Sledujeme a nech to rastie. S pozdravom shivasambhu.
bruno.kudrna
Zdravím
Budu sledovat. THC bomb mám nachystanou na out akorát AF tak si zvědavej.
Shivasambhu- ty máš s touhle bankou a jejíma modelama zkušenosti??Nahoď info, klidně pm. Díky
Zdárek:sun:
strejda.losos
A nějaké foto vnitřku také :D
strejda.losos
citace:
Původní příspěvek od bruno.kudrna
Zdravím
Budu sledovat. THC bomb mám nachystanou na out akorát AF tak si zvědavej.
Shivasambhu- ty máš s touhle bankou a jejíma modelama zkušenosti??Nahoď info, klidně pm. Díky
Zdárek:sun:


Ahoj. Vůbec nemám zkušenost s touto bankou. Čistě náhodou jsem na ně narazil a zaujal mne udávaný obsah THC až 25% (při ideálních podmínkách) . Vzhledem k tomu že na canmafestu byli a měli 50% sale tak sem to zkusil ;)
strejda.losos
citace:
Původní příspěvek od shivasambhu
Nazdar. Veľmi pekné a silné odrody si si vybral. THC Bomb ti dokvitne možno trocha skôr, ale pohoda. Sledujeme a nech to rastie. S pozdravom shivasambhu.


Čago. Jo jo snažil jsem se volit dva podobně silné strainy. Co se týče dokvetení THC Bomb počítám s tím neboť i udávaná doba květu je asi (nevím teď přesně) o týden rozdílná takže jsem to bral v potaz ihned,ale nevadí mám samostatný box na sušení ;) takže Liberty Haze může vklidu dokvétat zatímco THC Bomb se bude sušit :punk:
bruno.kudrna
citace:
Původní příspěvek od strejda.losos


Ahoj. Vůbec nemám zkušenost s touto bankou. Čistě náhodou jsem na ně narazil a zaujal mne udávaný obsah THC až 25% (při ideálních podmínkách) . Vzhledem k tomu že na canmafestu byli a měli 50% sale tak sem to zkusil ;)


Zdravím
Můj dotaz byl na člena Shivasambhu.U jeho příspěvku mi přišlo že nějakou tu zkušenost má...
Zdárek:sun:
strejda.losos
citace:
Původní příspěvek od bruno.kudrna


Zdravím
Můj dotaz byl na člena Shivasambhu.U jeho příspěvku mi přišlo že nějakou tu zkušenost má...
Zdárek:sun:


Ááááá chybička se vloudila,nevadí stane se :D :D :D
strejda.losos
Teplotu udržuji na 26°C max. ,ale spíš se udržuje na 25°C vlhkost 50-70% :D
strejda.losos
Takže zatím takto foto zase přidám nějaké za pár dnů ;)
strejda.losos
Kdyby někoho zajímalo tak obrázek č.1 takto vypadá aplikace na sledování stavu teploty a vlhkosti(mám dva senzory) proto dva stavy ;) jinak to dělá záznam každých 7minut a obrázek č.2 aplikace na online sledování a záznam natáčím nonstop na 32GB kartu :D
strejda.losos
Dnes je to cca týden a půl co jsou kytičky dané z matkárny z pod zářivky Philips TL-D 18W pod MH co jede na 150W :D
strejda.losos
Setkal jste se někdo s tímto již? WTF?
strejda.losos
Jinak zbytek jede jak se sluší a patří ;) :p
strejda.losos
Rosteme a rosteme :D až na ten hybrid od Bomb seeds THC Bomb
strejda.losos
Zdravíčko všem kdo sledují :D

Zase jsme o kousel povyrostly.
Kytičky mají cca 15cm takže zítra přesazuji do 11l a + - za týden přepínám. Dnes zastřiženy FIM technikou. Jinak jedena THC Bomb byla hybrid jakási... :D takže šla do koše (nicméně psal jsem do Bomb seeds a ti nezaháleli s kompenzací... :) ) a přibili 2ks White Widow a uvidíme která z nich bude vitálnější :D Zítra mi dorazí NTS digi 400W a nové hnojky. Nově přecházím komplet z Plagronu na HESI. Co se týče pěstebního klimatu,tak teplota se drží na 24-26°C a vlhkost 40-65%. Předřadník jede na 175W po přesazení zitřejším nechám ještě den na 175W a den na to přepnu na 250W ;) nooo tak to je zas něco málo z mojí zahrádky :angel:
strejda.losos
Nové vybavení dorazilo(krom výbojky tu sem dostal od známého jako dar) no a to staré(digitální předřadník Lumatek se čtyřpolohovou regulací 250W, nové i použité růstové a květové výbojky, ProBox 60x60x160cm) bude k dispozici na Growbazaru ;)
Lawor
Zdárek,
Máš to pěkné, o THC Bomb jsem dosud neslyšel, tak jsem zvědavý jak bude vypadat :-). Mám na tebe dotaz ohledne Technoline MA10001, jak jsi s tímto produktem spokojený? Jak dlouho ho máš a jak je kvalitně spracovaný? Dlouho vymýšlím že bych si něco takového sestrojil sám, třeba z arduina, ale ta práce.. Těch čidel co na to jde napojit :-), snad ještě nějaký přibudou, jako kontrola kvality ovzduší vč. CO2, nebo vlhkost půdy :-), no něco pro mě (jsem taková hračička na tohle :-).. Můžeš mi prosím hodit recenzi před tím něž si to pořídím taky? :-D
Děkuji a ať se ti daří ;-)
strejda.losos
Takže dnes proběhla výměna 250W předřadníku za 400W, výbojky na Philips SON-T AGRO, kytky přesazeny do 11l květníků a pohnojeno HESI hnojkama. :D
strejda.losos
Ještě pár dnů růst a přepínám :D
strejda.losos
Zdravím přátelé co mne sledují.

Takže přepnuto,proběhla výměna výbojky za GIB Lighting Flower Spectre HPS XTreme Output 400W a výměna ofuků za Ventilátor s klipsnou Monkey Fan, průměr 15cm, 2 rychlosti.

Kytičky krásně rostou a mají se ke světu jak se sluší a patří.
Bohužel nastala komplikace a box se musel stěhovat. Stěhování proběhlo v poklidu nicméně jeden velký problém nastal ve chvíly kdy jsem box u mne doma v ložnici zapojil. V noci i když box spíná 10-22hod bych se prostě nevyspal. Již dva dny spím v obýváku :D takže co teď? K někomu jinému box dát kam nemám a v bytě volnou místnost jen na něj také ne :( no takže jsme se zamyslel a nápad byl na světe. V ložnici si vystavím kumbálek. No takže jsem dnes zajel do OBI nakoupil pár profilů CW a UD,uniflot a vše co je potřeba a zítra se pouštím do projektu: KUMBÁLEK a uvidíme. :D nevíte někdo jestli je toto na stavební povolení udělat si kumbálek š110x h125x v225cm . Né že bych to nějak řešil ale pro zajímavost ;) No a tady přikládám náčrt mé ložnice a jak to bude vypadat zhruba :D
bloud42
je to vestavna skrin ze sadrose. nedelas ani zasah do stavebni konszrukce. myslim, ze stavebni povoleni nepotrebujes. mozna od domaciho, jestlu jsi v najmu.
strejda.losos
Takže po dvou dnech ( 1.den obíhání materiálu , 2.den staba) hotová hrubá stavba a teď už jen čekám až bude mít kamarád čas abychom dojeli do stavebnin pro SDK desky. Dovnitř přijdou RBI(vlhku odolné) a zvenku klasika. Natřít a vymalovat pokoj a je to :D
odo
Caf!
Paráda!
K detailom montáže: - tie zvislé profili by nemali byť priskrutkované k tým vodorovným, ale iba vložené a mala by tam byť cca 1,5 cm medzera na pohyb, nemá to byť na doraz. Taktiež potom SDK dosky sa nemajú hore a dole skrutkovať k profilom , lebo to nebude môcť dilatovať. Ak to bude napevno zoskrutkované, tak sa bude kročajový pohyb prenášať do konštrukcie, SDK dosky budú v sádrovaných spojoch praskať. Ďalej sa ešte prejaví aj rôzna tepelná rozťažnosť materiálov pukaním v spojoch a hluku. Do konštrukcie by som použil keramickú vatu s parozábranou smerom do boxu. Bude to lepšie izolovať hluk z boxu. SDK nedávaj hore a dole nadoraz. Dole pri montáži SDK podlož nejakú lištu, aby tam zostala tenká medzera, nesmie sa to dotýkať podlahy a ani stropu. Dole sa to prekryje parketovou listou npr a hore pretiahne trvalo pružným akrylovým, alebo silikonovým spojom. Pri opláštení oboch strán sa protilahlé vodorovné SDK spoje nesmú križovať, ale sa musia striedať. Medzi murivom a profilom má byť oddelovacia molitanová izolačná páska, aby sa neprenášal hluk doskami do zvislých konštrukcii - efekt reproduktora :-) Treba tam poriešiť poriadny odťah, aby sa to dobre vetralo. Taká hrubá tepelná izolácia bude super v zime, keď v okolí boxu bude chladnejšie.
Nakoľko máš už konštrukciu spravenú a vloženú izoláciu, tak navrhujem aspoň odstrániť tie vrchné a spodne skrutky, čo teraz napevno spájajú vodorovné a zvislé profily.
Bitir
Odo. To cos psal je teorie, praxe byva vetsinou trochu jina , klidne to muze byt prichiceny k UD profilu kdyz je pod nim dilatacka ,ale navic stavi box takze nemyslim ze ho zajima technologickej postup SDK :) . Jen dodam ze kdyz si to kolega stavel, mohl udelat vetsi vstup a dvere primo z sdk at je prostor. . Kazdopadne sleduju a sem zvedav jak bude vypadat thc bomb . Drzim pesti ;)
strejda.losos
Odo: jsem rád ,že se líbí. Technologický postup jsem nastudoval,ale jak psal Bitir realita je jiná 😂 a využití též 😉

Jinak tedy dnes osádrokartonováno, zatmeleno, navrtané háky na stínítko,pacháč a teploměr 😁 no a mám připraveno na zitřejší broušení a následné malování bílou barvou. Pak jen dodělat uchycení předřadníku a ventilátoru(na zeď) tak mne napadá nějaký nápad na uchycení ofuků? 😕 v boxu trubky ale tu nic 😂 za nápady díky předem . Nooo a zítra by mělo být hotovo 😜
Bitir
Kup si hmozdinky do sdk a dej si ofuk kam potrebujes ,nebo ho zaves nekam. Vecer ti muzu vyfotit jak to mam udelany v boxu.
strejda.losos
Yes... Hmoždinky do SDK mám a problém vyřešen ;) díky
odo
Hm...nechcem buzerovať, ale tie rohy pri dverách Ti budú nabeton praskať...ostatné zistíš zajazdy. Inak fajn kumbálik!
Bitir
Ano ,chyb tam ma jak much ,o tom zadna :D . Ale hlavni je ze funkci to plni a estetika se da nejak zamaskovat pokud je to na ocich. I kdyby tam mel dat nejaky retro obrazy ,nebo tapetu. Hlavni je ze ma radost ;) . Pridavam fotku toho ofuku , jde to i na ten otaceci ofuk na klid ;) .
strejda.losos
Takže dnes doděláná podlaha, vyřízlé díry na přítah a odtah,zbroušeno a vymalováno zevnitř a venku bílým Remalem.
Zítra dodělat jen pár drobností jako větrací mřížky usadit,namontovat na zeď venťák,předřadník a uvidíme. Jinak CD a UD nejsou sešroubované. ;) To bylo jen při vyplňování konstrukce 70mm polyšem ,neboť CD a UD 75mm mají,ale je tam jaká si lišta z obou stran na tom profilu přes které bylo nutno polystyren procpat. Takže aby se konstrukce nehýbala když jsem to do ní cpal tak sem si to chytl k sobě a následně šrouby demontoval ;) jinak výstužné profily jsou o 1cm menší jak konstrukční. Pakliže jsi Odo soudil dle fotky tak ten profil je rohový jakoby by byl na zdi takže konstrukční ;) A nevím jak to myslíš s rohama ve dveřích..
Jsou o 1mm na každé straně menší takže se nedotýkají konstrukčních sádrošů. Dveře nejsou těsnící ;) za nima bude utěsňovat a odhlučňovat box 70mm polystyren ;) zítra hodim finální foto. Jinak desky jsou schválně zatmeleny tak jak jsou,proto abych poznal kde byly spojovány,kdyby náhodou byla nutná demontáž(jsem v nájmu a majitele jsem samozdřejmě neobeznámil s mým záměrem... :D :D naštěstí žije v Německu s rodinou.. ;) ) nikdy člověk neví. No a jinak samozřejmě chyby jsou to je jasná věc taky aby kuchař postavil něco takového bez chyby,ale myslím že na první stavbu něčeho takového v životě to ujde ne a navíc jsem si to skočil postavit od plotny jak sem psal jsem kuchař :D ;) No jinak rozměry mého nového boxu jsou: 99x115x248cm. Celkové náklady vyšly na cca na 3500Kč. No a zítra finálka a večer nahodím foto rozsvíceného boxu :D zatím čágo kolegové ;)
Bitir
Priste si rozhaz profy, zaklop si vnitrni stranu sdk ,nacpi tam polistyren a zaklop z venku. No kazdopadne ucel to plni ,takze je to celke jedno , ty lraskliny sou jen vlasecnicovy ,nic co by melo nejak extrémně vadit a kdyby prece jen, tak se to da na klid pretahnout cely do lepidla a sitky a udelat omitku. Ale k veci , ze vnitr si udelej nejakou zabranu ,at ti tesni ty dvirka pokid to uz nemas vyreseny. Takhle ti bude svitit celou dobu dikra kolem dvirek :)
fikus37
strejdo losose,máš to dobrý.
Akorát jsem zvědav když tam hodíš 600W HPS,tak jestli to uchladíš.Budeš potřebovat silnější odtah=větší proudění vzduchu=větší hluk.
Pokud v místnosti nebudeš spát,tak je to v cajku.
strejda.losos
citace:
Původní příspěvek od Bitir
Priste si rozhaz profy, zaklop si vnitrni stranu sdk ,nacpi tam polistyren a zaklop z venku. No kazdopadne ucel to plni ,takze je to celke jedno , ty lraskliny sou jen vlasecnicovy ,nic co by melo nejak extrémně vadit a kdyby prece jen, tak se to da na klid pretahnout cely do lepidla a sitky a udelat omitku. Ale k veci , ze vnitr si udelej nejakou zabranu ,at ti tesni ty dvirka pokid to uz nemas vyreseny. Takhle ti bude svitit celou dobu dikra kolem dvirek :)


Tak bych to samozdřejmě udělal mít auto a nemuset si matroš nosit ze stavebnin v ruce (naštěstí je mám 3min od baráku :D ;) ) jinak s těsněním dvířek sem počítál hned,vstup je dělaný záměrně šíře 50cm což je šíře polystyrenové desky ;)
strejda.losos
citace:
Původní příspěvek od fikus37
strejdo losose,máš to dobrý.
Akorát jsem zvědav když tam hodíš 600W HPS,tak jestli to uchladíš.Budeš potřebovat silnější odtah=větší proudění vzduchu=větší hluk.
Pokud v místnosti nebudeš spát,tak je to v cajku.


Díky že se líbí ,ale kde jsi vzal 600W??? Jedu 400W ;)
fikus37
Tak to jo.
strejda.losos
Nooo je tu pátek já dodělal, přestěhoval kytky do nového boxu a rozsvítil. Uchycení čekoholiv jsem vyřešil umístěním dvou střešních laťek do rohů od země ke stropu. Chtěl jsem ,aby se s uchycenými věcmi dalo manipulovat a nastavovat výškově ;)
strejda.losos
A ještě :D ;) no a tímto bych asi ukončil seriál Kumbálek a pokračujeme dál. Jsme cca týden a půl na květu a holky jedou jako z vody ;p zatím dělají jen radost. Jo a jinak jsem využil 30% slevu na Sensiseeds a objednal strainy: Sensi Skunk a Purple Bud :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma