Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Již po několika letech úspěšného pěstění jsem se rozhodl,také se jednou podělit o můj pěst
Box mám normálně v bytě jen máme dvoupatrový byt takže jsem box umístil na míru pod schody a zamaskoval závěsem kdyby náhodou někdy někdo(dole máme jen ložnici).
Setup:
Dark Street 90x90x170cm
Adjust-a-wing Defender Small
Svítím výbojkou Sylvania 250W na růstu pak na květ PHILIPS MASTER SON-T PIA AGRO 400W
O elektriku se stará předřadník LUMATEK 250W, 230V SE ČTYŘPOLOHOVOU REGULACÍ na růstu a na květu NTS digi 400W se čtyřpolohovu regulací-na další kolo bude jen tento,pořizoval jsme ho v průběhu tohoto kola
Odtah-PRIMA KLIMA MES II - 220/400 m3/h
Pachový filtr CAN lite 425m3/hod
2m combiflex
1,5m sonoflex
Aktivní přítah ventilátor do potrubí 125 VKO1
Cirgulaci vzduchu obstarává ventilátor 2x CORNWALL 15cm
Teplotu mi zobrazuje lan wifi teploměr/vlhkoměr Technoline MA10001 set(k tomu dokoupen vlkoměr MA10200)
Vlhkost má na starost zvlhčovač Neptune Kit M1 s plovákem
PH a EC měřím digitálními metry
Wifi kamera Konig pro online sledování aktuálního dění v boxu + záznam na 16GB microSD kartu
Médium: Plagron grow mix - sazeničky
Biobizz lightmix - při přesazení do 11l
Hnojiva : HEESI SOIL
GROTEK Final Flush Straw
CO2 TABLETY
Osazenstvo: 4x THC Bomb (Bomb seeds) a 4x Liberty Haze (Barney´s farm) 1x White Widow (growshop seeds dosazena do obsazení plného počtu 9ks do boxu neboť 1 THC Bomb byl hybridní
Tak to je něco pro začátek Nějaké to foto přidám večer. jinak rostlinky jsou již cca týden v růstu od vyklíčení a mají tak 5 cm. Předřadník to žene zatím jen na 150W a odtah jede cca na 30%
Kdo pěstuje,ten legalizuje a
nepodporujte narko byznys tak jako já
Ať Vám to krásně roste.
S pozdravem strejda
Naposledy upravil strejda.losos 02-03-2017 v 20:24 PM
Nazdar. Veľmi pekné a silné odrody si si vybral. THC Bomb ti dokvitne možno trocha skôr, ale pohoda. Sledujeme a nech to rastie. S pozdravom shivasambhu.
Zdravím
Budu sledovat. THC bomb mám nachystanou na out akorát AF tak si zvědavej.
Shivasambhu- ty máš s touhle bankou a jejíma modelama zkušenosti??Nahoď info, klidně pm. Díky
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Původní příspěvek od bruno.kudrna Zdravím
Budu sledovat. THC bomb mám nachystanou na out akorát AF tak si zvědavej.
Shivasambhu- ty máš s touhle bankou a jejíma modelama zkušenosti??Nahoď info, klidně pm. Díky
Zdárek
Ahoj. Vůbec nemám zkušenost s touto bankou. Čistě náhodou jsem na ně narazil a zaujal mne udávaný obsah THC až 25% (při ideálních podmínkách) . Vzhledem k tomu že na canmafestu byli a měli 50% sale tak sem to zkusil
Ať Vám to krásně roste.
Původní příspěvek od shivasambhu Nazdar. Veľmi pekné a silné odrody si si vybral. THC Bomb ti dokvitne možno trocha skôr, ale pohoda. Sledujeme a nech to rastie. S pozdravom shivasambhu.
Čago. Jo jo snažil jsem se volit dva podobně silné strainy. Co se týče dokvetení THC Bomb počítám s tím neboť i udávaná doba květu je asi (nevím teď přesně) o týden rozdílná takže jsem to bral v potaz ihned,ale nevadí mám samostatný box na sušení takže Liberty Haze může vklidu dokvétat zatímco THC Bomb se bude sušit
Ať Vám to krásně roste.
Ahoj. Vůbec nemám zkušenost s touto bankou. Čistě náhodou jsem na ně narazil a zaujal mne udávaný obsah THC až 25% (při ideálních podmínkách) . Vzhledem k tomu že na canmafestu byli a měli 50% sale tak sem to zkusil
Zdravím
Můj dotaz byl na člena Shivasambhu.U jeho příspěvku mi přišlo že nějakou tu zkušenost má...
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Kdyby někoho zajímalo tak obrázek č.1 takto vypadá aplikace na sledování stavu teploty a vlhkosti(mám dva senzory) proto dva stavy jinak to dělá záznam každých 7minut a obrázek č.2 aplikace na online sledování a záznam natáčím nonstop na 32GB kartu
Ať Vám to krásně roste.
S pozdravem strejda
Naposledy upravil strejda.losos 31-01-2017 v 20:11 PM
Zase jsme o kousel povyrostly.
Kytičky mají cca 15cm takže zítra přesazuji do 11l a + - za týden přepínám. Dnes zastřiženy FIM technikou. Jinak jedena THC Bomb byla hybrid jakási... takže šla do koše (nicméně psal jsem do Bomb seeds a ti nezaháleli s kompenzací... ) a přibili 2ks White Widow a uvidíme která z nich bude vitálnější Zítra mi dorazí NTS digi 400W a nové hnojky. Nově přecházím komplet z Plagronu na HESI. Co se týče pěstebního klimatu,tak teplota se drží na 24-26°C a vlhkost 40-65%. Předřadník jede na 175W po přesazení zitřejším nechám ještě den na 175W a den na to přepnu na 250W nooo tak to je zas něco málo z mojí zahrádky
Ať Vám to krásně roste.